hharis Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 ok. file se eyxaristo... ti einai to brighthand? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Λοιπόν. Σε όποιον είχε το ίδιο πρόβλημα, ΤΟ ΕΛΥΣΑ!!!! Μου ζητούσε directory για να το κάνει install και εγώ το άλλαζα όνομα. Τελικά θέλει να γίνει install (οι drivers) ΜΟΝΟ στο default directory!!!! Τώρα δουλεύει άψογα. έχω 2 άλλα προβλήματα όμως : 1. Μπορώ να γράφω ΚΑΙ ελληνικά αλλά με το resco και ΜΟΝΟ με το πενάκι. Υπάρχει δυνατότητα να γράφω ελληνικά και με το bluetooth πληκτρολόγιο??? (πχ. συνδιασμός πλήκτρων που να γυρίζει στα ελληνικά ή να τα παίρνει από το resco). 2. Συνδέομαι internet gprs μέσω του bluetooth κινητού μου. Μπαίνω στο agile messanger kai μιλάω στο icq, grafontas greeklish με το bluetooth πληκτρολογιο... Μετά από πολύ λίγη ώρα, με κάνει disconect. ΓΙΑΤΙ??? Ενώ όταν ΔΕΝ χρησιμοποίώ το πληκτρολόγιο, ΔΕΝ μου κάνει disconect. Πιστεύω ότι το κάνει αυτό γιατί βρίσκει λίγα ζόρια, με το να χρησιμοποιεί 2 συσκευές bluetooth ταυτόχρονα. (ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΛΑΘΟΣ??). Τι να κάνω ? Υπάρχει λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από hharis Λοιπόν. Σε όποιον είχε το ίδιο πρόβλημα, ΤΟ ΕΛΥΣΑ!!!! Μου ζητούσε directory για να το κάνει install και εγώ το άλλαζα όνομα. Τελικά θέλει να γίνει install (οι drivers) ΜΟΝΟ στο default directory!!!! Τώρα δουλεύει άψογα. έχω 2 άλλα προβλήματα όμως : 1. Μπορώ να γράφω ΚΑΙ ελληνικά αλλά με το resco και ΜΟΝΟ με το πενάκι. Υπάρχει δυνατότητα να γράφω ελληνικά και με το bluetooth πληκτρολόγιο??? (πχ. συνδιασμός πλήκτρων που να γυρίζει στα ελληνικά ή να τα παίρνει από το resco). 2. Συνδέομαι internet gprs μέσω του bluetooth κινητού μου. Μπαίνω στο agile messanger kai μιλάω στο icq, grafontas greeklish με το bluetooth πληκτρολογιο... Μετά από πολύ λίγη ώρα, με κάνει disconect. ΓΙΑΤΙ??? Ενώ όταν ΔΕΝ χρησιμοποίώ το πληκτρολόγιο, ΔΕΝ μου κάνει disconect. Πιστεύω ότι το κάνει αυτό γιατί βρίσκει λίγα ζόρια, με το να χρησιμοποιεί 2 συσκευές bluetooth ταυτόχρονα. (ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΛΑΘΟΣ??). Τι να κάνω ? Υπάρχει λύση??? gia to installation sto default directory ine pasifanes oti mono etsi liturgun oi drivers (gps, usb host etc) :!: oso gia ta ellinika vale ena gr keyboard (px tis sunnysoft) pu ipostirizi eksoteriko keyboard. telos gia to disconnect logika tha ftaiei to stack tis widcomm (ke emena mi to kani otan kamw sync ke exw obex open kamia fora). me liga logia perimenume nea rom! 1.10? ... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 1)Καθόλου πασιφανές δεν είναι πως οι drivers μπαίνουν στο default directory..Προσωπικά έχω μεταφέρει σχεδόν .τα πάντα στην Ipaq File Store..Πλέον χρησιμοποιώ λιγότερο από 5mb ram..Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο απλό.. 2) Στο cab file αν έχει επιλέξει ο προγραμματιστής κάτι να εγκατασταθεί σε συγκεκριμένο dir, π.χ. στο dir των Windows , ό,τι και να επιλέξεις εσύ σαν προορισμό εγκατάστασης αυτό θα εγκατασταθεί εκεί που έχει επιλέξει ο δημιουργός του cab file..Και σε αυτά τα προγράμματα αυτό συμβαίνει συνήθως εκτός αν αλλάξεις το cab file.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 poy mporo na to bro file moy ayto to elliniki grammatosira poy na ipostirizei keyboard??? soy stelno pm, αλλά δεν τα πέρνεις... μου λέει ότι είσαι full!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Υπάρχει το Interkey portable της penreader..είναι το καλύτερο, αφού η αλλαγή της γλώσσας γίνεται με Shif+Alt Πρσωπική μου άποψη είναι πως είναι αρκετά buggy Και με πολλά πληκτρολόγια έχει πρόβλημα ακόμα.. Επίσης βγάζει η sunnysoft , αλλά θα πρέπει να υποστηρίζει το πληκτρολόγιο που έχεις και επίσης για να γράψεις άλλη γλώσσα θα πρέπει να αλλάξεις input method. Δοκίμασε το trial της penreader Να δεις αν κάνεις τη δουλειά σου και μετά βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από kplr 1)Καθόλου πασιφανές δεν είναι πως οι drivers μπαίνουν στο default directory..Προσωπικά έχω μεταφέρει σχεδόν .τα πάντα στην Ipaq File Store..Πλέον χρησιμοποιώ λιγότερο από 5mb ram..Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο απλό.. 2) Στο cab file αν έχει επιλέξει ο προγραμματιστής κάτι να εγκατασταθεί σε συγκεκριμένο dir, π.χ. στο dir των Windows , ό,τι και να επιλέξεις εσύ σαν προορισμό εγκατάστασης αυτό θα εγκατασταθεί εκεί που έχει επιλέξει ο δημιουργός του cab file..Και σε αυτά τα προγράμματα αυτό συμβαίνει συνήθως εκτός αν αλλάξεις το cab file.. lathos su trano! afto to ematha apo tus ratoc drivers ke meta gia mouse, gps etc ola sti ram. to ixa grapsi ke sto prwt thread tu e800 pistevo :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Λάθος τρανό κάνεις εσύ που δεν ξέρεις να το κάνεις σωστά.. :p Αν το κάνεις σωστά τίποτα δεν είναι λάθος.. Και για να μην παρεξηγούμαστε στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αρκεί μια αλλαγή στη registry ,όπως τα κόλπα που έχουμε πει εδώ πέρα.. Χρειάζεται αλλαγή σε κάποια αρχεία του ίδιου του προγράμματος ώστε να βλέπουν αλλού το dll.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από kplr Λάθος τρανό κάνεις εσύ που δεν ξέρεις να το κάνεις σωστά.. :p Αν το κάνεις σωστά τίποτα δεν είναι λάθος.. Και για να μην παρεξηγούμαστε στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αρκεί μια αλλαγή στη registry ,όπως τα κόλπα που έχουμε πει εδώ πέρα.. Χρειάζεται αλλαγή σε κάποια αρχεία του ίδιου του προγράμματος ώστε να βλέπουν αλλού το dll.. ma ti lew egw :) ? install sti ram gia kapoion pu den kseri apo afta. etsi ke alliws oi perissoteroi drivers gia ppc ine tis taksews kb. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Το ίδιο λέμε..Για κάποιον που δεν ξέρει Install στη ram.. Αλλά μη λες πως δε γίνεται, ή ότι υπάρχουν προβλήματα όταν γίνεται.. Γίνεται και όλα δουλεύουν ρολόι αρκεί να γίνει σωστά.. Και μερικοί drivers π.χ. πληκτρολογίων φτάνουν τα 200-300kb.. Αρκετό κέρδος αν γίνει μεταφορά για κάποιον που έχει 64Mb ram.. EDIT Και κάτι ακόμα.. Όπως είπα και 2 Post Πιο πάνω τέτοια prog όπου και να επιλέξεις να τα εγκαταστήσεις θα εγκατασταθούν σωστά , γιατί έτσι είναι ρυθμισμένα από το cab file.. Για να αλλάξεις την εγκατάσταση ή πρέπει να αλλάξεις το cab file ή να κάνεις manual μετά τη μεταφορά (ο δεύτερος δεν είναι και τόσο καλός τρόπος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Οκ με το interkey. Το κατέβασα και δουλεύει ρολόι....είναι όμως μόνο για 14μερούλες:( Σε ευχαριστω πολύ φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από hharis Οκ με το interkey. Το κατέβασα και δουλεύει ρολόι....είναι όμως μόνο για 14μερούλες:( Σε ευχαριστω πολύ φίλε! axa :) boris na to vris sto gnwsto meros. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Δηλαδή? για στείλε ένα PM!!! Ευχαριστώ ξανά...και ξανά....και ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 kai pio einai to gnosto meros re paidia gia mas pou den kseroume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Γεια σας,παιδες.Καινουριος ειμαι στο φορουμ και μολις πριμ 3 μερες το αγορασα κι εγω αυτο το 4700.Καλη η πρωτη επαφη,καλη κατασκευη και καλες επιδοσεις μολις με 2 ημερων διαστημα χρησης.Επειδη το χρησιμοποιω για τη δουλεια μου ,θα θελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιο σχετικο λινκ το οποιο να υποστηριζει το κανουριο αυτο λειτουργικο σε software εφαρμογες καθε ειδους,ειτε για αγορα ειτε σε trial εκδοση για δοκιμη.Σας ευχαριστω Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από gpx kai pio einai to gnosto meros re paidia gia mas pou den kseroume? irc, server efnet, channel pocketwarez Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από Wizad Γεια σας,παιδες.Καινουριος ειμαι στο φορουμ και μολις πριμ 3 μερες το αγορασα κι εγω αυτο το 4700.Καλη η πρωτη επαφη,καλη κατασκευη και καλες επιδοσεις μολις με 2 ημερων διαστημα χρησης.Επειδη το χρησιμοποιω για τη δουλεια μου ,θα θελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιο σχετικο λινκ το οποιο να υποστηριζει το κανουριο αυτο λειτουργικο σε software εφαρμογες καθε ειδους,ειτε για αγορα ειτε σε trial εκδοση για δοκιμη.Σας ευχαριστω www.handango.com Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 ένα καλό συγκριτικό για το 4700 με 64 και 128ΜΒ ραμ αντίστοιχα :) http://www.the-gadgeteer.com/pocketpc-techs-ipaq-4700-128mb-upgrade-service-review.html Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 ...εχω το interkey for Pocket Pc 1.2 οχι για εξωτερικο πληκτρολογιο αλλα για το πληκτρολογιο της εσωτερικης εφαρμογης το εχω για 14 μερες...καμια βοηθεια κανεις? :cry: :cry: :cry: Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αν βρεις κάτι, πές μου και εμένα...Μια από τα ίδια είμαι και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Alex, και πώς μπορούμε να κάνουμε αυτήν την αναβάθμιση....για πές μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 ALEX μη μας αναβεις τα αιματα με τα 128mb .....oxi tipote allo einai kai akribh anabathmish ....199$ + metaforika phgaine-ela ....de symferei .... oxi tipote allo 128mb , tha htan teleio .... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από TLG ALEX μη μας αναβεις τα αιματα με τα 128mb .....oxi tipote allo einai kai akribh anabathmish ....199$ + metaforika phgaine-ela ....de symferei .... oxi tipote allo 128mb , tha htan teleio .... tin anavathmisi tin kanis otan mathis oti tha vgun 2k5 gia 4700 ke thes na to kratisis perissotero. den aksizi twra na xasis to warranty. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Όποιος κάνει αναβάθμιση κατά τη γνώμη μου έχει πετάξει τα χρήματα του.. Όχι μόνο 199$ αλλά και τα 600 που έδωσε για το hx4700.. Παιδιά το Α και το Ω είναι η εγγύηση..Οι πιθανότητες είναι τεράστιες το Ppc σας να πάει κάποια στιγμή για service..Από όλα τα ppc Που είχα μόνο το Loox 600 δεν είχε χρειαστεί ποτε.. Και ιδίως με τα ipaq αν δεν έχεις εγγύηση πληρώνεις 100Ε Minimum charge για μεταφορικά και εργασία.. Το hx4700 έχει 2 χρόνια εγγύηση, επίσης μπορείτε να αγοράσετε επέκταση εγγύησης..Κρίμα να τα χάσετε όλα αυτά.. Και επίσης τι να τα κάνετε τα 128mb ram; Δε λέω καλό θα ήταν να εγκαθιστούσες ό,τι ήθελες όπου ήθελες αλλά με τα tricks μπορείς να φτάσεις 50mb program memory! Πιστέψτε με δε θα χρειαστείτε παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (13 Νοέ. 2004 , 10:09) με τα tricks μπορείς να φτάσεις 50mb program memory! Πιστέψτε με δε θα χρειαστείτε παραπάνω Μπορείς να μας δώσεις κάποιο παράδειγμα ? να μας συστήσεις κάποιο Software που να κάνει τέτιοα δουλειά ? Για το θέμα της εγγύησης συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts