Jump to content

iOcean X1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ηχείο του τηλεφώνου είναι χαμηλό!Προσπάθησα με διάφορους τρόπους να ανεβάσω την ένταση όταν δέχεται κλήσεις αλλά δεν τα κατάφερα. Είναι κοινό πρόβλημα ή προβληματική συσκευή;

Δυστυχώς είναι λίγοι οι κάτοχοι για την ώρα.

Εγώ ακόμη το περιμένω...Θέλω να ελπίζω ότι αύριο θα έρθει, ώστε να μπορώ να βοηθήσω ότι μπορώ σε απορίες κλπ.:O

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το δικό μου.Πολύ όμορφο αλλά Έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση και δεν μπορώ να το κάνω root. με framaroot και towelroot δεν γίνεται. Θέλω να μεγαλώσω το το χώρο για τις εφαρμογές γιατί με 0,89GB δεν θα χωρέσουν και πολλά! Έχω την εντύπωση πως όταν το πήρα ήταν ήδη root και με την αναβάθμιση χάθηκε... Ξέρεις κανείς τι άλλο να δοκιμάσω?

Η iOcean δεν είναι από τις εταιρίες που δεν δίνουν τις αναβαθμίσεις στο site της, και δεν βρήκα εκεί καμία πλην της αρχικής (20141018).

Με ποιά έκδοση το έλαβες και ποιά εγκατέστησες;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Στο settings -> Security->Superuser μπορείς να ενεργοποιήσεις και πάλι το root

Δεν υπάρχει superuser στο security μετά το update! Μου ήρθε με την έκδοση 20141018 και εγώ πέρασα την 20141217.

Έχω δοκιμάσει iRoot, Framaroot, rootgenius, shuame και kingo root χωρίς επιτυχία!

2 λογια και απο μενα μετα απο περιπου μια βδομαδα χρησης.

Σαν συσκευη:

Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.

Οθονη απιστευτη για την κατηγορια του.

Τα χρωματιστα καπακια μπαταριας ειναι ολα τα λεφτα.

Η slim hard case της συσκευασιας πολυ ωραια.

Η καμερα απλα μετρια (αλλα για την κατηγορια του αρκετα καλη)

Μικροφωνο-ακουστικo-Ηχειο κομπλεν

Πολυ ωραιο μεγεθος (μακαρι να υπηρχαν και αλλα 4,5ρια με καλυτερα specs)

Σαν rom

Δυστυχος με την stock εκανα απλα το πρωτο boot.

Οποτε οτι γραψω αφορα την latest stock X1 20141217-181114 repartioned odexed debloated με init.d/buildprop tweaks +exposed framework

Η μπαταρια αν και μονο 1600Mh μου βραζει προς εκπληξη μου ανετα 1μιση μερα με 3 ωρες οθονη (χωρις 3g data μονο wifi).

Πραγματικα πολυ γρηγορο (stock launcher)

To gps χωρις data στο sygic παιζει αψογα.

Τι αλλο θα ηθελα...

Φωτιζομενα κουμπια

Notification Led

Συνοψιζοντας

Τα καλητερα 49€ (59$) που εχω δωσει για συσκευη.Στα 100+$ βεβαια που ειναι η σημερα η τιμη του παιζει και αλλος ανταγωνισμος.Αν βεβαια καποιος θελει 4,5αρι γιατι η 5inch του πεφτουν μεγαλες πιστευω ειναι μονοδρομος.

Ps:Με update στην X1 20141030-073653 η στην X1 20141217-181114 η επιλογη στο security setting για να ενεργοποιηθει το root εχει αφαιρεθει.Με το iroot βεβαια rootara κανονικα.

Edited by Petros64
HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D

Η εφαρμογή του napster κρασάρει οταν πατήσεις το play, στο iocean X1. Ξέρει κάποιος κάποια λύση για το πρόβλημα ή φταίει η εφαρμογή;

Για όσους τους ενδιαφέρει η λύση στο παραπάνω πρόβλημα και έχοντας firmware X1 20141018-134105(από την ελληνική αντιπροσωπία ,δεν ξέρω αν λειτουργεί και σε άλλες) είναι η εξής

Edited by simosthe

Ο σύνδεσμος εμφανίζει σελίδα με μήνυμα σφάλματος:

You do not have access to this topic

You do not have access to this page. Please contact the account owner of this Zendesk for further help.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Ο σύνδεσμος εμφανίζει σελίδα με μήνυμα σφάλματος:

Τον σύνδεσμο τον έχω ελέγξει και οδηγεί σε https σελίδα του napster που δίνει την λύση κατεβάζοντας την έκδοση 4.15 του napster σε apk μορφή.

Edited by simosthe

• 6 months later...

2 mp είναι . Σε βιντεοκληση δεν έχει πρόβλημα , σε βλέπουν αρκετά καλά. Σε σελφι παίζει μεγάλο ρόλο ο φωτισμός που έχει ο χώρος.

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι χρησιμοποιείται άνετα