focusinos Δημοσιεύτηκε September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2014 (edited) http://www.coolicool.com/vivo-xshot-elite-x710l-qualcomm-snapdragon-801-23ghz-quad-core-52-inch-fhd-ips-screen-android-43-g-34642?currency=EUR Το έχει αγοράσει κάποιος να μας πει γνώμη; Μοιάζει για δυναμίτης το κινητό! OS and CPU Operating System: Android 4.3 CPU Type: Quad Core CPU : Qualcomm Snapdragon 801 CPU: 2.3GHz Languages: Chinese (traditional), Chinese (simplified), English, German, Italian, Portuguese, Spanish, French, Indonesian Language, Greek, Arabic, Russian, Turkish, Vietnamese, Thai, Malay MEMORY RAM: 3GB ROM: 32GB Max Storage Expansion: 128GB NETWORKING: 3G Network Frequency : WCDMA 850/900/1900/2100MHz, GSM 850/900/1800/1900MHz SIM Card: Single Card CAMERA and VIDEO Front Camera: 8 MP Rear Camera: 13 MP CONNECITIVITY and COMMUNICATION WIFI, GPS, Bluetooth, Gravity Induction, Distance Sensor, Light Sensor, Data Cable, Micro USB DISPLAY Screen Size: 5.2 Inch Screen Type: Capacitive Multi-Touch Screen Resolution: 1920*1080 Battery Capacity: 2600mAh WHAT IS IN THE BOX Accessories Original Earphone, Original Charger, Data Cable, Instruction Book SIM Card Type: One Standard Card Edited September 25, 2014 by focusinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μοιάζει για δυναμίτης το κινητό! Ναι, στην τιμή! :lol: Σοβαρά τώρα, μονόκαρτο, 3G, νορμάλ design και 380 ευρώπουλα, δεν το λες και κελεπούρι... Υπάρχουν άλλα κινητά, πιο φτηνά σε τιμή και με καλύτερες προδιαγραφές φίλε μου :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Διαφωνω σε αυτο, αν δεν το πιασει να το δουλεψει καποιος δεν μπορει να βγει ασφαλες συμπερασμα... δεν ειναι ολα θεμα τεχνικων χαρακτηριστικων. Ενας reviewer του gizmochina, που τον θεωρω αξιοπιστο, εχει πολυ θετικη αποψη. Επισης νομιζω οτι εχουν λαθος στα σπεκ, αυτα αφορουν την ultimate εκδοση που κανε 100+ ευρω και οχι την 710L. Το εχει παραγγειλει συνφορουμιτης, περιμενουμε αναφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Διαφωνω σε αυτο, αν δεν το πιασει να το δουλεψει καποιος δεν μπορει να βγει ασφαλες συμπερασμα... δεν ειναι ολα θεμα τεχνικων χαρακτηριστικων. Ενας reviewer του gizmochina, που τον θεωρω αξιοπιστο, εχει πολυ θετικη αποψη. Επισης νομιζω οτι εχουν λαθος στα σπεκ, αυτα αφορουν την ultimate εκδοση που κανε 100+ ευρω και οχι την 710L. Το εχει παραγγειλει συνφορουμιτης, περιμενουμε αναφορα. Καλά, το πρώτο ξαναπέστο. Απλά, από την ώρα που ''εμφανίστηκε'' στην πιάτσα το MX4, όλα τα συγκρίνω (εμφανισιακά) με αυτό. Προσωπική άποψη εκφράζω βέβαια. Είμαι πολύ της εμφάνισης (που να συνοδεύεται με επιδόσεις και να είναι vfm βεβαίως βεβαίως). Αnyway. Καλώς να το δεχθεί το παλικάρι. Εύχομαι να βγει πολύ καλή συσκευή :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Θα παραλάβω το Xshot Elite X710L τη Δευτέρα το μεσημέρι. Το αγόρασα 340 ευρώ περίπου με θήκη, Powerbank και κάρτα SD, αλλά από κατάστημα στυλ Public. Έχει δίκιο ο φίλος, τα στοιχεία που έβαλες είναι του Ultimate. Το Elite έχει (πέρα από τη διαφορά τιμής) 2GB μνήμης και 16GB ROM. Επειδή το έχω δει και στην Κίνα ζωντανά και ξέρω από Κινέζους τι λένε, η Vivo είναι για την Κίνα ότι περίπου η Apple για την Ευρώπη. Πολύ όμορφο design, αξιόπιστα και πολύ καλά υλικά. Το συγκεκριμένο έχει κάμερα με apperture 1.8 μοναδικό χαρακτηριστικό για κινητό.. Δεν γνωρίζω αν το έχει άλλο... Το όλο στήσιμο, από hardware μέχρι και software είναι γύρω από την εμπειρία φωτογραφίας. Τα δείγματα φωτογραφιών είναι πολλά υποσχόμενα. Επίσης ο ήχος είναι επίσης πολύ καλός. Όχι σαν του - κορυφαίου ίσως σε ήχο - Xplay 3S, αλλά κοντά. Όσο για το Ultimate, αυτη τη στιγμή έχει ίσως το υψηλότερο σκορ σε Benchmarks από όλα τα κινητά. Βέβαια κοντός ψαλμός... Σε λίγο θα ξέρω.. Η αλήθεια είναι πως εγώ έχω iPhone 4. Πριν το καλοκαίρι αγόρασα ένα Mi3 για τη σύζυγο το οποίο το έχιε καταευχαριστηθεί. Δεν ξέρω πολλά από Android. Το Vivo Θα με παιδέψει μέχρι να το κάνω πλήρως λειτουργικό για την Ελλάδα (rootings, tinanium backup, κλπ) αλλά πιστευω πως θα έχω ένα πολύ καλό και ξεχωριστό κινητό.. Ζήτησα από κάποιους ειδικούς από Blog καθώς και από από την ομάδα εδώ αν θέλουν να κάνουν ένα hands on αλλά δυστυχώς λόγω του ότι φεύγω ταξίδι σύντομα, δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Η αλήθεια είναι πως εγώ έχω iPhone 4. Πριν το καλοκαίρι αγόρασα ένα Mi3 για τη σύζυγο το οποίο το έχιε καταευχαριστηθεί. Δεν ξέρω πολλά από Android. Θα μάθεις φίλε μου! Eδώ κουτσοέμαθα εγώ! :) Αυτά τα πράγματα θέλουν λίγο θέληση, αυτό μόνο! Και να 'σαι σίγουρoς πως δεν θα ξαναγυρίσεις πίσω σε IOS :lol: Με το καλό να σου έρθει κι αν θέλεις μετά γράψε και κάποιες εντυπώσεις! Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλη παραλαβη! και φυσικα ευελπιστουμε, αν υπαρχει χρονος και διαθεση, σε ενα ατυπο συγκριτικο με το mi3 αν και αλλη κατηγορια βεβαια... Διαφραγμα f1.8 εχει το mi4, το k920(και OIS) και ακουγεται το mx4 pro. Αλλα φυσικα δεν μετραει μονο αυτο αλλα και η ποιοτητα του αισθητηρα, των οπτικων, του μηχανισμου εστιασης και βεβαια η επεξεργασια εικονας. Σε αυτα, που δεν φαινονται, ειναι που δινουν προσοχη κατασκευαστες οπως η vivo και φυσικα τα ιδια ισχυουν στον ηχο. Αλλα αντε αυτο να το εξηγησεις στους αριθμολαγνους (γενικα αναφερομαι). Το λαθος στα σπεκ παντως ειναι του coolicool και θα ηταν καλο να διορθωθουν στο πρωτο ποστ για να μην μπερδευτει καποιος. @morrissey το mx3 του 2013 εχει το ιδιο ομορφο design και δεν ασχοληθηκε σχεδον κανεις εδω γιατι ειχε μεχρι προσφατα 40-50δολ παραπανω (που τα αξιζε βεβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 @morrissey το mx3 του 2013 εχει το ιδιο ομορφο design και δεν ασχοληθηκε σχεδον κανεις εδω γιατι ειχε μεχρι προσφατα 40-50δολ παραπανω (που τα αξιζε βεβαια). Συμφωνώ μέχρι τελείας φίλε. Να 'σαι καλά γιατί εξαιτίας σου άρχισα να παρακολουθώ την εταιρία και το εδώ νήμα του ΜΧ3. Ή αυτό θα αγοράσω, ή το ΜΧ4. Τέλος offtopic :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Σήμερα παρέλαβα το κινητό... Έρωτας με την 1η ματιά, παρόλο που στην αρχή μου "μιλούσε" μόνο κινέζικα.. Όταν δε μπήκε και η αφή, τότε έγινε ακατάλληλο το έργο :P Σοβαρά τώρα, το κινητό είναι πολύ πολύ όμορφο και τα υλικά του άψογα και στην όψη και στην υφή. Να είμαι ειλικρινής στην αρχή φοβόμουν να το αγγίξω μην πάθει κάτι.. Δεν το λέω με την κακή έννοια. Είναι λεπτό και τουλάχιστον για το δικό μου χέρι έχει πολύ καλό πιάσιμο. Δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά μιας και δεν έχει Google Play που θα βάλω αύριο. Η φωτογραφική έχει πάρα πολλές δυνατότητες και από εφέ και από scenes και auto modes. Το φλας (διπλό Led) είναι πολύ δυνατό. Η οθόνη καθαρότατη με πολύ όμορφα χρώματα. Δεν τη δοκίμασα κάτω από το φως του ήλιου για να δω. Αυτό που με εντυπωσίασε όμως είναι ο ήχος των ηχείων (δεν έβαλα ακόμη ακουστικά)... Πολύ δυνατός, καθαρός και με όμορφα μπάσα. Στη συσκευασία είχε το φορτιστή (για κίνα οπότε χρειάζεται αντάπτορας), ακουστικά inear της Vivo, θήκη σιλικόνης, extra μεμβράνη (έχει ήδη από τη μάνα του) και οδηγίες. Σαν δώρα στην τελικη τιμή (340 ευρώ) είχε τελικά μια κάρτα 8GB, ένα Vivo bluetooth ακουστικό (πολυ όμορφο), ένα Powerbank 10.400 της Xiaomi και ένα πανέμορφο flip case πολύ λεπτό που ταιριάζει απόλυτα. Ενεργοποιεί το κινητό με το που το ανοίγεις (μάλλον μέσω του Proximity sensor). Σε σχέση με το Mi3 μου έκανε εντύπωση πως παρά τις 0.2" παραπάνω έχει το ίδιο μέγεθος και είναι πιο λεπτό. Προσπάθησα να επισυνάψω κάποιες φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω αν τα κατάφερα. Συγνώμη για την ποιότητα αλλά είναι από iphone 4 :P Θα επανέρθω αύριο που θα βάλω κάρτα SIM, SD, Google play κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Σήμερα παρέλαβα το κινητό... Έρωτας με την 1η ματιά, παρόλο που στην αρχή μου "μιλούσε" μόνο κινέζικα.. Όταν δε μπήκε και η αφή, τότε έγινε ακατάλληλο το έργο :P Σοβαρά τώρα, το κινητό είναι πολύ πολύ όμορφο και τα υλικά του άψογα και στην όψη και στην υφή. Να είμαι ειλικρινής στην αρχή φοβόμουν να το αγγίξω μην πάθει κάτι.. Δεν το λέω με την κακή έννοια. Είναι λεπτό και τουλάχιστον για το δικό μου χέρι έχει πολύ καλό πιάσιμο. Δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά μιας και δεν έχει Google Play που θα βάλω αύριο. Η φωτογραφική έχει πάρα πολλές δυνατότητες και από εφέ και από scenes και auto modes. Το φλας (διπλό Led) είναι πολύ δυνατό. Η οθόνη καθαρότατη με πολύ όμορφα χρώματα. Δεν τη δοκίμασα κάτω από το φως του ήλιου για να δω. Αυτό που με εντυπωσίασε όμως είναι ο ήχος των ηχείων (δεν έβαλα ακόμη ακουστικά)... Πολύ δυνατός, καθαρός και με όμορφα μπάσα. Στη συσκευασία είχε το φορτιστή (για κίνα οπότε χρειάζεται αντάπτορας), ακουστικά inear της Vivo, θήκη σιλικόνης, extra μεμβράνη (έχει ήδη από τη μάνα του) και οδηγίες. Σαν δώρα στην τελικη τιμή (340 ευρώ) είχε τελικά μια κάρτα 8GB, ένα Vivo bluetooth ακουστικό (πολυ όμορφο), ένα Powerbank 10.400 της Xiaomi και ένα πανέμορφο flip case πολύ λεπτό που ταιριάζει απόλυτα. Ενεργοποιεί το κινητό με το που το ανοίγεις (μάλλον μέσω του Proximity sensor). Σε σχέση με το Mi3 μου έκανε εντύπωση πως παρά τις 0.2" παραπάνω έχει το ίδιο μέγεθος και είναι πιο λεπτό. Προσπάθησα να επισυνάψω κάποιες φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω αν τα κατάφερα. Συγνώμη για την ποιότητα αλλά είναι από iphone 4 :P Θα επανέρθω αύριο που θα βάλω κάρτα SIM, SD, Google play κλπ... Μπράβο, καλομίλητο φίλε μου! Ωραίες οι φωτό, μια χαρά τις πόσταρες! Όμορφο το κινητό. Περιμένουμε περαιτέρω εντυπώσεις :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μια χαρα ειναι οι φωτο, ευχομαι καλοδουλευτο! Ερωτησεις αργοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλησπέρα. Δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να περάσω τo Google Playstore για αυτό και δεν έχω γράψει πολλά νέα.. επίσης δεν ξέρω πως να βγάζω screenshots για να σας βάλω τα στατιστικά της μπαταρίας και κάποια άλλα πράγματα από το περιβάλλον. Φωτογραφίες τραβάει όντως πολύ καλές. Και νύχτα αξιοπρεπέστατες. Επιφυλασσομαι για δείγματα. Ο ήχος συνεχίζει να με εντυπωσιάζει. Στην ποιότητα ήχου κλήσης θα πρέπει να το δω λίγο πιο πολύ γιατί μόνο στο σπίτι μίλησα που δεν έχω καλό σήμα και έκανε διακοπές. Wifi φαίνεται να πιάνει καλά. Σήμα (δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμη το 4G) ποιάνει H+ εκεί που με το Iphone μπορεί και να είχα GPRS. Antutu έπιασε 41.600. Πέρα από ένα θέμα με τα caller id και location services που υπάρχουν fixes, αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι πως τα Ελληνικά πχ σε SMS και emails τα δείχνει μεν, αλλά με ένα περίεργο font και με κάποια γράμματα να φαίνονται μεγαλύτερα και κάποια άλλα να γίνονται τυχαία bold. Δεν ξέρω αν ξέρει κανείς τι θα μπορούσα να κάνω Όποιος το βλέπει πάντως, το θαυμάζει :) Απλά πιστεύω πως ερχόμενος από iPhone θα έπρεπε να είχα αρχίσει την επαφή μου με το Android με κάτι πιο βατό. Αυτό από όσο διαβάζω από το http://vivoforums.com/forum-vivo-xshot θέλει αρκετό "πείραγμα" για να το φέρεις στο να λειτουργεί καλά εκτός Κίνας.. Αν δω πως δεν τα καταφέρνω, θα το δώσω στη σύζυγο και θα πάρω το Mi3... Βγάζει υπέροχες selfies κάτι που σίγουρα εγώ δεν θα το χρησιμοποιήσω Θα σας ενημερώνω ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποια reviews για το κινητό: http://chinamobilemag.com/review-blue-vivo-xshot/ http://www.gizchina.com/2014/07/28/vivo-xshot-review/ http://www.engadget.com/2014/05/07/vivo-xshot-hands-on/ http://en.mdroid.my/2014/08/hands-on-vivo-xshot-best-shooter-with.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Υπομονη θελει, βλεπω υπαρχουν τυφλοσουρτες στο φορουμ στο λινκ για τα θεματα αυτα. Δοκιμασες φανταζομαι αυτο που λεει ο hondaracer (γνωστος απο το meizufans forum - εγγυηση οτι λεει) αλλα κατι δεν θα πηγε καλα. Απλα την δουλεια αυτη τη αναλαμβανουν συνηθως τα κινεζομαγαζα οποτε γλυτωνει την φασαρια ο χρηστης. Φανταζομαι αυτο με τα fonts θα λυθει με international version firmware. Τωρα για την καμερα βλεπω απο τα δειγματα ορισμενων ωραιο bokeh και καλες κοντινες που εχουν για μενα μεγαλη σημασια.Μηπως γνωριζουμε μεχρι ποσα δευτερολεπτα αργου κλειστρου υποστηριζει και μεχρι ποσο iso μπορει να ανεβασει; Επισης η εστιαση ειναι γρηγορη; Και γενικοτερο feeling στο χερι-απτη ποιοτητα πχ σε σχεση με mi3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τελικά με τη βοήθεια του ΙΤ μας πέρασα την International Version (που αφορά τις αγορές Μαλαισίας, Ινδονησίας κλπ εκεί γύρω - και φυσικά δεν έχει Ελληνικά όπως και περίμενα) και φύγανε όλες σχεδόν οι κινέζικες εφαρμογές, ήταν εγκατεστημένο το Google Store και τα Services και γενικά φτιάξανε τα θεματάκια με το location. Φυσικά δεν θα λαμβάνω ΟΤΑ αναβαθμίσεις αλλά δεν πειράζει. Όταν με το καλό βγει κάποια θα την περάσω. Γενικά η Vivo κυκλοφορεί συχνά αναβαθμίσεις.... Αλλά δεν έφτιαξε το θέμα με τα ελληνικά fonts. Εχει κανείς κάποια εμπειρία από άλλο κινητο για το αν διορθώνεται αυτό κάπως;; Η μπαταρία είναι καλή για τα δεδομένα. Ήρθε φορτισμένο και με τα όλα πειράγματα, δεδομένα κλπ διήρκησε από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και σήμερα το απόγευμα. Υποθέτω 1 μέρα σίγουρα με 1 1/2... Επίσης υποστηρίζει πολλά gestures (air κλπ), double knock wake up, να ενεργοποιείς από μαυρη οθόνη εφαρμογές γράφοντας (πχ με C σε βγάζει στην κλήση κλπ) Τωρα για την καμερα βλεπω απο τα δειγματα ορισμενων ωραιο bokeh και καλες κοντινες που εχουν για μενα μεγαλη σημασια.Μηπως γνωριζουμε μεχρι ποσα δευτερολεπτα αργου κλειστρου υποστηριζει και μεχρι ποσο iso μπορει να ανεβασει; Επισης η εστιαση ειναι γρηγορη; Και γενικοτερο feeling στο χερι-απτη ποιοτητα πχ σε σχεση με mi3; Το feeling στο χέρι (και εκτός αυτού) είναι πολύ καλό. Σου δείχνει πως είναι premium. Θα έλεγα πως μου θυμίζει πολύ Lumia 930 που έχει ένας φίλος μου. Μαλακό υλικό πίσω (πολυκαρβονικό) και αλουμινένιο πλαίσιο. Σε σχεση με το Mi3 είναι πολύ πιο ποιοτικό μιας και το Mi3 έχει πολύ περισσότερο πλαστικό. Οι φωτογραφίες είναι όντως πολύ καλές. Εστίαση πολύ γρήγορη και σε αυτό βοηθάει και το ειδικό πλήκτρο φωτογράφισης που λειτουργεί όπως και μιας φωτογραφικής. Εστιάζει πατώντας το μέχρι τη μέση. Έχει επίσης ένα "professional mode" που μπορεί κανείς να κάνει manual ρυθμίσεις. Από εκεί βλέπω το ISO στα 3.200 και το κλείστρο να έχει ρύθμιση από 1/200 sec μέχρι 32 sec. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι. ISO έχει 3.200 μέγιστο στη ρύθμιση. Στο Auto δεν ξέρω. Γενικά είναι απόλαυση η εφαρμογή της φωτογραφικής. Σε αυτό το link κάποιος κάνει μια σύγκριση με μια compact: http://www.gizmochina.com/2014/07/03/vivo-x-shot-vs-regularpro-camera/ Αυτά. Όποιος θέλει μου λέει τι δοκιμή να κάνω κλπ και θα προσπαθήσω να την κάνω. Δεν έχω βρει ακόμη όμως πως να τραβάω screenshots! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Πολυ καλα ειναι τα νεα για την αυτονομια(σε πεισμα των αριθμοπληκτων) αλλα και για τα νουμερα για iso και shutter speed...σε συνδυασμο με το διαφραγμα 1.8, το OIS, και τις πληρως χειροκινητες ρυθμισεις θα κανει θαυματα(για κινητο). Φυσικα καλες βραδινες χωρις σταθεροποιηση με καποιον τροπο δεν γινεται. Βλεπω παρομοια σπεκ καμερας με το επισης καλο oppo find 7 αλλα εδω μπορει τα οπτικα να ειναι καλυτερα αν κρινω απο το μεγαλο μεγεθος του φακου. Σχετικο-ασχετο αλλα διαβασα οτι vivo, oppo και oneplus ανηκουν στην ιδια μητρικη εταιρεια BBK οποτε ισως υπαρχει κοινο R&D. Τωρα για screenshot δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει το home+power... επισης για τα ελληνικα μηπως με αλλη εφαρμογη εκτος μαμας διορθωθει το θεμα; Πληκτρολογιο ποιο εχει; Τελος αν ειναι ευκολο να γινει μια δοκιμη μακρο φωτογραφιας(καποιο λουλουδι ισως) για να δουμε ποιοτητα θαμπωματος παρασκηνιου και ποσο κοντα μπορει να εστιασει. Ευχαριστουμε για την ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Τωρα για screenshot δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει το home+power... επισης για τα ελληνικα μηπως με αλλη εφαρμογη εκτος μαμας διορθωθει το θεμα; Πληκτρολογιο ποιο εχει; Τελος αν ειναι ευκολο να γινει μια δοκιμη μακρο φωτογραφιας(καποιο λουλουδι ισως) για να δουμε ποιοτητα θαμπωματος παρασκηνιου και ποσο κοντα μπορει να εστιασει. Ευχαριστουμε για την ενημερωση! Τελικά με rooting και iFonts διόρθωσα αρκετά εώς πάρα πολύ το πρόβλημα των Ελληνικών fonts. Δεν είχα θέμα στο να γράφω Ελληνικά αλλά στο πως αυτά φαίνονται ως fonts πχ στα emails και στο SMS. Επισυνάπτω το πως φαινόντουσαν πριν (το screenshot είναι με Home+Power). Επισυνάπτω και κάποιες macro φωτογραφίες που τράβηξα στο γραφείο στα γρήγορα με το auto mode με δυο διαφορετικά focus points. Έχω δει και πολύ καλύτερες και πιο κοντινές με τη χρήση pro (manual). Να μην ξεχάσω να πω πως υποστηρίζει και One hand mode με το να μικραίνει την οθόνη κάτω δεξια. Τέλος επισυνάπτω το Antutu result μετά από την εισαγωγή της International ROM καθώς και μια εικόνα από την επιφάνεια εργασίας. Ξέχασα να γράψω πως το 4G δουλεύει μια χαρά (επισυνάπτω το speedtest score - vodafone) το ίδιο και ο ήχος κλήσης ο οποίος είναι καθαρός και αρκετά δυνατός. Επίσης επισυνάπτω και τα modes της κάμερας. Δυστυχώς δεν έχω άλλο limit για συνημμένα :) Edited October 21, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ωραια...παρα πολυ ωραια θα ελεγα!! Για αυτους που βαριουνται να κουβαλανε συνεχως την dslr οπως εγω, ειναι θεωρω απο τις κορυφαιες επιλογες και μαλιστα με το σωστο για μενα μεγεθος. Το ειχα δει το καλοκαιρι αλλα μου φαινοταν (και ειναι) ακριβο ειδικα το ultimate. Ειναι παντως απο αυτα που με ενδιαφερουν για το μελλον. Δεν ξερω το παρελθον της εταιρειας σε οτι αφορα την μακροχρονια υποστηριξη-αναβαθμισεις αλλα βλεπω οτι βγηκε-διερευσε και funtouch os 2 με 4.4.2. Πολυ καλο το feedback, αναμενουμε και νυχτερινες τωρα :) Επισης υποστηριζει γρηγορη φορτιση οπως το find 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Ωραια...παρα πολυ ωραια θα ελεγα!! Δεν ξερω το παρελθον της εταιρειας σε οτι αφορα την μακροχρονια υποστηριξη-αναβαθμισεις αλλα βλεπω οτι βγηκε-διερευσε και funtouch os 2 με 4.4.2. Επισης υποστηριζει γρηγορη φορτιση οπως το find 7; Από όσο διαβάζω από το μετεφρασμένο επίσημο forum το funtouch OS 2 είναι beta. Η Vivo από όσο μου λένε οι Κινέζοι φίλοι μου, είναι από τις πολύ αξιόπιστες εταιρείες και σε υποστήριξη και σε αναβαθμίσεις. Το Xshot έχει πάρει μέσα σε 2 μήνες πάρα πολλές ήδη... Γρήγορη φόρτιση όχι δεν υποστηρίζει. Φορτίζει σε 2 ώρες από ότι έχω διαβάσει Νυχτερινές φωτογραφίες επιφυλάσσομαι για δικές μου.. Μέχρι τότε, ένας σύνδεσμος για το τι μπορεί να κάνει τη νύχτα σε έμπειρα χέρια (το επίσημο forum έχει πολύ ενδιαφέροντα manuals για το πως να τραβάς καλές φωτογραφίες σε διάφορες περιστάσεις με το xshot - Θέλει όμως μετάφραση) http://bbs.vivo.com.cn/thread-1582519-1-1.html Συνεχίζοντας τη ζωή μαζί του μπορώ να πω πως είναι μέχρι στιγμής μια χαρά. Και στη Γαλλία που πήγα έπιανε μια χαρά 4G και Wifi και σήμα. Για τις νυκτερινές φωτογραφίες μπορώ να πω πως απέχω ακόμη πολύ από το να εκμεταλλεύομαι 100% τις δυνατότητές του... Επισυνάπτω κάποιες προσπάθειες στο αυτόματο mode. Δεν έχω και το πιο σταθερό χέρι του κόσμου και αυτό επηρεάζει παρά το OIS. Από θέμα μπαταρίας είναι καλά για τις δικές μου ανάγκες. 1 1/2 μέρα με συνεχές Wifi και 3G/4G. Αλλά επειδή χρησιμοποιώ το energy saving mode επισυνάπτω τα στατιστικά για να μου πείτε και εσείς που ξέρετε καλύτερα. https://www.dropbox.com/s/i4dnqvy3wtzlciu/Screenshot_2014-10-13-21-01-58.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/v0u1xe1mc27ghw2/IMG_20141007_210259.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/y1pg9703yzgcjnx/IMG_20141007_205439.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/pl8ue1zbntfqyzi/IMG_20141007_215424.jpg?dl=0 Αυτό που συνεχίζει να με εντυπωσιάζει είναι ο ήχος του.. Σε earphone mode έχει απίστευτη παραμετροποίηση με equalizer και μπορείς να αποθηκεύσεις το profil ανά ακουστικά που χρησιμοποιείς... Επίσης τo να βλέπεις ταινίες σε πτήση είναι απόλαυση.. :) Edited October 21, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ευχαριστα νεα και για την μπαταρια λοιπον! Νυχτερινες φωτο χωρις τριποδο (εννοειται διχως flash) απλα δεν υφιστανται, οι εντυπωσιακες φωτο που βλεπουμε απο διαφορους (γενικα) εχουν γινει με εξοπλισμο και πιθανως με επεξεργασια. Στο auto ειναι που θα βγουν οι περισσοτερες ετσι και αλλιως. Καλα σπεκ καμερας αλλωστε δεν σημαινει και καλες ληψεις, θελει τεχνικη και φαντασια... Και ενα συγκριτικο φωτο-τεστ με το mx4 που δειχνει ισοπαλια, με εκατερωθεν επιμερους "νικες" αλλα και με μια μικρη υπεροχη λογω f1.8 του vivo στις νυχτερινες...μιλαμε τωρα για ψειρισμα βεβαια. http://www.gizmochina.com/2014/10/04/meizu-mx4-vs-vivo-xshot-camera-comparison/ Δεν εχει γινει ευρεως γνωστη ακομα εδω η συσκευη(αλλα και η εταιρεια) λογω ελλειψης προωθησης και hype, ελπιζω ομως να βρει την απηχηση που της αξιζει για να υπαρχει πλουραλισμος στις επιλογες. ps: Απο gps να υποθεσω οτι ειναι αψογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Ναι κανένα θέμα με GPS. Το χρησιμοποίησα πολύ ιδίως Γαλλία Να συνεχίσω τις αναφορές για όποιον (χλωμό) σκέφτεται να το πάρει... 'Ενα πολύ καλό δείγμα από albums με φωτογραφίες χρηστών: http://bbs.vivo.com.cn/forum-142-1.html Επίσης δεν ξέρω το επίπεδο SAR αλλά μετά από λίγη ώρα χρήσης έχοντάς το απευθείας στο αυτί, με ενοχλεί όσο με ενοχλούσε και το iPhone 4. Τέλος στα παιχνίδια δεν έχω συναντήσει κανένα θέμα ακόμη και στα πιο απαιτητικά. Edited October 21, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ωραία πράγματα. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και καλορίζικο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosg13 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 οι φώτο μου με Vivo Xshot σε πλήρη ανάλυση απο το Παρίσι :) Για περισσότερες πληροφορίες στο vivoforums.com έχουμε συνδέσεις με διάφορες φώτο κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 οι φώτο μου με Vivo Xshot σε πλήρη ανάλυση απο το Παρίσι :) Για περισσότερες πληροφορίες στο vivoforums.com έχουμε συνδέσεις με διάφορες φώτο κτλ. Η πιο ωραία φώτο είναι αυτή με τα λουκάνικα και τα κοψίδια :) :).. Πέρα απο την πλάκα, φαίνεται φοβερο κινητό, μακάρι να είχα τα λεφτά. Εύχομαι να το χαρείς και αν σκεφτείς ποτε να το αποσύρεις, χαρισέ το μου :lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Καλησπέρα! Απλά για το ιστορικό ήθελα να κάνω μια μικρή ενημέρωση για το πως πάει η συμβίωση με το xshot μου.. Πλέον φοράει μια International ROM με android 4.4.2 (η κινέζικη έχει πάει νομίζω σε lolipop) & Funtouch 2.0. Η μπαταρία έχει βελτιωθεί το ίδιο και η όλη εμπειρία χρήσης που ήταν εξαρχής πολύ καλή. Θα μπορούσα να του είχα περάσει MIUI αλλά δεν το διακινδυνεύω! Επειδή περνάνε από μπροστά μου διάφορα κινητά κατά καιρούς (πρόσφατα ένα Redmi Note 2) έχω να πω πως ακόμη το θεωρώ ένα από τα πιο όμορφα κινητά που κυκλοφορούν (κατά γενική ομολογία αυτό). Σκεφτόμουν μήπως το έδινα στη σύζυγο και να πάρω άλλο, αλλά κανένα δεν μου έκανε πολλά κλικ πάνω για να το αλλάξω... H δε φωτογραφική του με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολλές φορές και ιδίως τη νύχτα που προτιμάω αυτή παρά την Sony HX400v που έχω. Για να μην παρεξηγηθώ, μιλάω πάντα ως ευκολία και όχι ως ποιότητα, μιας και η Sony για να βγάλει καλή βραδυνή, πρέπει να έχει τρίποδο και να ψάξεις πολύ τις ρυθμίσεις... Γενικά είμαι ένας πολύ ικανοποιημένος, χαρούμενος και μοναχικός ιδιοκτήτης :) Καλημέρα... Αν και μόνος σε αυτό το νήμα, ευελπιστώ πως θα το διαβάσει κάποιος expert χριστιανός και θα βοηθήσει... Έπειτα από μια αυτόματη αναβάθμιση στο vivo μου που μάλλον δεν πήγε καλά, έχασα το root και το σήμα GPS ενώ βρισκόμουν στο εξωτερικό. Προσπαθώντας να δω τι γινεται τώρα που γύρισα, έκανα factory reset για να βάλω μια παλιότερη ROM αλλά διαπίστωσα τα εξής προβλήματα: 1. Το κινητό δεν μπαίνει σε recovery mode. Κολλάει στο αρχικό logo και μετά πρέπει να το βάλω σε fastboot για να κάνει επανεκίννηση 2. Φαίνεται για κάποιο λόγο να έχει κολλήσει σε storage mode.. Παρότι δεν είναι συνεδεμένο σε υπολογιστή, δεν με αφήνει να μπω πχ στις φωτογραφίες και γράφει "not in storage mode".. Όταν πάω να κάνω αναβάθμιση από το μενού, πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα... 3. Όταν το συνδέω με USB στον υπολογιστή (USB Debugging on), σε USB Drive function βλέπει μόνο την SD ως SD Card H:. Όταν επιλέξω MTP το βλέπει ως Vivo Xshot, αλλά και πάλι βλέπει μόνο την SD κάρτα.. 4. Έχω κατεβάσει το adb αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ.. Όταν πάω στο recovery (το κινητό είναι σε fastboot) μου βγάζει μήνυμα πως device is locked... Επίσης στο fastboot γράφει Device tampered = true... Από το fastboot αν επιλέξω recovery, πάλι κολλάει... Καμιά ιδέα πως να το ξεκολλήσω από storage mode καταρχήν; Έχω δοκιμάσει διαφορετικές θύρες, καλώδια, καθαρισμό USB θύρας κλπ αλλά τίποτα... :( Καλημέρα... Δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο (αν όχι παρακαλώ να μεταφερθεί). Έχω το Vivo Xshot X710L (Snapdragon 801) με την έκδοση 3.7.0 (Android 4.4.2) Έπειτα από μια αυτόματη αναβάθμιση στο vivo μου που μάλλον δεν πήγε καλά, έχασα το root και το σήμα GPS ενώ βρισκόμουν στο εξωτερικό. Προσπαθώντας να δω τι γινεται τώρα που γύρισα, έκανα factory reset και wipe all data για να βάλω μια παλιότερη ROM αλλά διαπίστωσα τα εξής προβλήματα: - H συσκευή έχασε το root - Ο bootloader είναι κλειδωμένος (sto fastboot γράφει Product: MSM8974, Device is lock, Device tampered = true) - Το κινητό δεν μπαίνει σε recovery mode ούτε μέσω πλήκτρων, ούτε μέσω fastboot. Κολλάει στο αρχικό logo και μετά πρέπει να το βάλω σε fastboot πάλι για να κάνει επανεκίννηση - Φαίνεται για κάποιο λόγο να έχει κολλήσει σε storage mode.. Παρότι δεν είναι συνεδεμένο σε υπολογιστή, δεν με αφήνει να μπω πχ στις φωτογραφίες και γράφει "not in storage mode".. Όταν πάω να κάνω αναβάθμιση από το μενού, πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα... - Όταν το συνδέω με USB στον υπολογιστή (USB Debugging on), σε USB Drive function βλέπει μόνο την SD ως SD Card H:. Όταν επιλέξω MTP το βλέπει ως Vivo Xshot, αλλά και πάλι βλέπει μόνο την SD κάρτα.. - Φαίνεται σαν να έχει μπει η εσωτερική μνήμη σε read only mode (εκτός και αν πάντα έτσι είναι) - Το τηλέφωνο κατά τα άλλα λειτουργεί. Κάνει κλείσεις, δέχεται, σερφάρω, βλέπω emails... Δεν μπορεί όμως να κάνει αναβαθμίσεις, να δεις φωτογραφίες και άλλα πολλά - - Έχω δοκιμάσει τα πάντα μέσω adb και fastboot.. To καλό είναι πως δουλεύουν (ακόμη και το adb shell). Αλλά όταν πάω να φλασάρω κάτι μου γράφει, failed επειδή device is lock. - H μόνη εντολή που πάει να κάνει κάτι είναι η fastboot update update.zip αλλά μετά λέει πως δεν βρίσκει το αρχείο android-info.txt και σταματάει. - Έχω επίσης δοκιμάσει HW OneKey, QPST κλπ αλλά δεν το βλέπουν ή παρουσιάζεται πρόβλημα - Το fastboot oem unlock δεν λειτουργεί. - Το μόνο που ΔΕΝ έχω δοκιμάσει είναι να κάνω κάτι που να περιέχει και το βγάλσιμο της μπαταρίας, μιας και δεν είναι αποσπώμενη. Και δεν ξέρω και πιο νόημα θα είχε αφού οι drivers είναι περασμένοι.... Έχω απελπιστεί... Στο xda δεν μπορούν να βοηθήσουν άλλο. Καμιά ιδέα πως να το ξεκολλήσω από storage mode καταρχήν; Έχω δοκιμάσει διαφορετικές θύρες, καλώδια, καθαρισμό USB θύρας κλπ αλλά τίποτα... Yπάρχει κάποιο service center εδώ που να διαθέτει εξειδικευμένα εργαλεία που να μπορούν να περάσουν τη rom απευθείας;;;; Ευχαριστώ Edited October 24, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Απο οτι καταλαβαινω εχει κανει καποιο partition για το update.μπορεις να αλλαξεις το recovery σε TWR? Το συγκεκριμενο recovery εχει πολλες επιλογες για format...system,sd card,partition... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts