Jump to content

Doogee DG900 Turbo

chalk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπότε είσαι δύο εβδομάδες τουλάχιστον αναμονή.....

Μπα δεν νομιζω, το τελευταιο πριν καμια 10αρια μερες μετα το Despached σε περιπου 10 ημερες ηταν αεροδρομιο!

Ειδωμεν γιατι το περιμενω με αγωνια για να δω την κατασκευη του και ειδικα το διπλο gorilla glass:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• Απαντήσεις 250
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μαζί σου και εμείς, αναμένω full review

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε αντιθεση με το παλιο review φαινεται πολυ καλο.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Το γατάκι-ανθρωπάκι στο βάθος είναι όλα τα λεφτά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Απο gearbest με προπαραγγελια που εληξε 25/10 ακομα δεν εχουν το κινητο σε στοκ(μαυρο χρωμα)...απο αναβολη σε αναβολη το πανε...

Απο gearbest με προπαραγγελια που εληξε 25/10 ακομα δεν εχουν το κινητο σε στοκ(μαυρο χρωμα)...απο αναβολη σε αναβολη το πανε...

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

208.99 στο to2c στο χρυσουλί χρωματάκι για αυτό το Σ/K

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

208.99 στο to2c στο χρυσουλί χρωματάκι για αυτό το Σ/K

To minideal το εχει 209$ εδω και πολυ καιρο. Ακομα δεν εχει πεσει ιδιαιτερα το κινητο και δεν εχουμε καλα reviews..

To minideal το εχει 209$ εδω και πολυ καιρο. Ακομα δεν εχει πεσει ιδιαιτερα το κινητο και δεν εχουμε καλα reviews..

τι εννοείς με το ΄΄δεν έχουμε καλά reviews΄΄ ?

Παιδια εφτασε τι γινετε;;;;εχουμε κανενα νεο;;;;

Μολις σημερα το πρωι παρελαβα κανονικα και γεματος αγωνια ανοιγω το κουτι και αρχιζω να το επεξεργαζομαι με κλειστη την συσκευη.

Πρωτη εντυπωση>>πολυ ομορφο-κομψοτατο-λεπτο και πανω απο ολα πολυ καλα υλικα και στιβαρη κατασκευη!

Παταω λοιπον το power button και σχετικα γρηγορα μπουταρει το τηλεφωνακι και βλεπω μια πολυ ομορφη και ζωντανη οθονη, ωραια λεω πολυ καλη αγορα καναμε..............

Πρωτο σοκ προσπαθω να πατησω στην οθονη μεσα και κατω δεξια (εκαι εχει το εικονιδιο του μενου) για να δω τι εφαρμογες εχει και φρικαρω λεμε γιατι χρειαστηκαν 4-5 επαφες του δακτυλου μου για να παιξει:mad:

Μαλλον ηταν τυχαιο σκεφτηκα και παω να πατησω ακριβως απο κατω το capatitive bαck button και εκει ειναι που παλαβωσα γιατι δεν δουλευε με τιποτα οσες προσπαθειες και αν εκανα:O

Παταω λοιπον αμεσως να δοκιμασω και τα αλλα capatitive buttons (home-menu) και δουλευουν κανονικα!

Σε οποιαδηποτε θεση του τηλεφωνου και να προσπαθησα το bαck button ηταν νεκρο.:(

Εκανα και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα, τζιφος.

Σιγουρα προκειτε για εργοστασιακο λαθος-προβλημα που δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως φταιει, το gorilla glass-το πλαστικο φταιει δεν ξερω αλλα η συγκεκριμμενη περιοχη δεξια και κατω ειναι προφανως ψιλο νεκρη ολη!

Μην το παρει λοιπον κανεις εως οτου δουμε εαν και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα η ηταν κατι τυχαιο και περιστασιακο αλλα δεν το κοβω για να ειμαι ο μοναδικος ατυχος.

Μαλλον μιλαμε για εργοστασιακη προβληματικη παρτιδα.

Θα τα γραψω ολα αυτα και στο topic του Minideal (απο εκει το πηρα) να δω τι θα μου απαντησουν καθοτι το τηλεφωνο ειναι παντελως αχρηστο χωρις την λειτουργια του bαck button και εαν δεν με ικανοποιησουν εντος 48 ωρων παω για dispute στο Paypall.

AAA να και ενα βιντεακι για του λογου το αληθες!

https://www.dropbox.com/s/25bb0vbc130oogd/VID_20141118_144154.mp4?dl=0

Aνεβαινει ακομη.....

Edited by vasilis_hd2

κριμα και δυστηχως η doogee εχει προηγούμενα με προβλήματα στις οθονες.

Μακάρι να ειναι μεμονωμένο προϊών γιατι πολλοί το ειχαν προπαραγγειλει.

Edited by chalk

Μολις σημερα το πρωι παρελαβα κανονικα και γεματος αγωνια ανοιγω το κουτι και αρχιζω να το επεξεργαζομαι με κλειστη την συσκευη.

Πρωτη εντυπωση>>πολυ ομορφο-κομψοτατο-λεπτο και πανω απο ολα πολυ καλα υλικα και στιβαρη κατασκευη!

Παταω λοιπον το power button και σχετικα γρηγορα μπουταρει το τηλεφωνακι και βλεπω μια πολυ ομορφη και ζωντανη οθονη, ωραια λεω πολυ καλη αγορα καναμε..............

Πρωτο σοκ προσπαθω να πατησω στην οθονη μεσα και κατω δεξια (εκαι εχει το εικονιδιο του μενου) για να δω τι εφαρμογες εχει και φρικαρω λεμε γιατι χρειαστηκαν 4-5 επαφες του δακτυλου μου για να παιξει:mad:

Μαλλον ηταν τυχαιο σκεφτηκα και παω να πατησω ακριβως απο κατω το capatitive bαck button και εκει ειναι που παλαβωσα γιατι δεν δουλευε με τιποτα οσες προσπαθειες και αν εκανα:O

Παταω λοιπον αμεσως να δοκιμασω και τα αλλα capatitive buttons (home-menu) και δουλευουν κανονικα!

Σε οποιαδηποτε θεση του τηλεφωνου και να προσπαθησα το bαck button ηταν νεκρο.:(

Εκανα και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα, τζιφος.

Σιγουρα προκειτε για εργοστασιακο λαθος-προβλημα που δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως φταιει, το gorilla glass-το πλαστικο φταιει δεν ξερω αλλα η συγκεκριμμενη περιοχη δεξια και κατω ειναι προφανως ψιλο νεκρη ολη!

Μην το παρει λοιπον κανεις εως οτου δουμε εαν και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα η ηταν κατι τυχαιο και περιστασιακο αλλα δεν το κοβω για να ειμαι ο μοναδικος ατυχος.

Θα τα γραψω ολα αυτα και στο topic του Minideal (απο εκει το πηρα) να δω τι θα μου απαντησουν καθοτι το τηλεφωνο ειναι παντελως αχρηστο χωρις την λειτουργια του bαck button και εαν δεν με ικανοποιησουν εντος 48 ωρων παω για dispute στο Paypall.

Aνεβαινει ακομη.....

Καλησπέρα φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα . Αν θές ενημέρωσε σχετικά με τη τύχη του dispute . Εντελώς πληροφοριακά σε τι χρώμα το πήρες?

Καλησπέρα φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα . Αν θές ενημέρωσε σχετικά με τη τύχη του dispute . Εντελώς πληροφοριακά σε τι χρώμα το πήρες?

Λογικά θα του το ζητήσουν πισω για φτιάξιμο.

Aνεβαινει ακομη.....

δεν ζητησεις ανοιγμα και ελεγχο της συσκευης πριν την αποστολη του?σε παραγγελια μου στο παρελθον ειχαν ξεχασει μεχρι και τη σιμ καρτα μεσα στη συσκευη

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Εχω την εντυπωση οτι με την πτωση τιμης του UMI zero στα 200$ δεν εχει πολυ μελλον το doogee. Εκτος αν θελει καποιος Λευκο κινητο ή κατεβει η τιμη του.

Ειναι να μην σου κατσει να εχει θεμα και δυστηχως του φιλου του εκατσε.

Εχω δει και αλλα review που στα 3 βασικα κουμπια πατας μερικες φορε 2-3 φορε για να πιασει. μπορει να ειναι και ιδεα μου αλλα κοιτα και στο λινκ που εβαλες στο 11¨20

Edited by athanaso77

καλησπερα παιδια. παρακαλουθω εδω και καιρο το φορουμ αλλα δεν γραφω ποτε. Απλα ενημερωνομαι.

Θελω να σας ρωτησω αν ξερετε το site icell4u που ειναι και στο παραπανω video της youtube παρουσιασης.

Μιλησα μεσω chat με καποιον απο το καταστημα και μου φανηκε πολυ σωστος εμπορος. Μου ειπε οτι σε 2 μερες θα ειναι ελευθερη η προπαραγγελια και θα το εχουμε σε μερικες εβδομαδες, οπως επισης πως θα εχουν την επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα με αυθημερον αντικατασταση σε περιπτωση βλαβης και οχι μεσω κινας.

Επισης ειπε πως θα εχουν πολυ καλες τιμες.

Πως το σχολιαζετε εσεις αυτο;

Λευκο-σαμπανιζε ηταν

Λογικά θα του το ζητήσουν πισω για φτιάξιμο.

Μετα απο ανταλλαγη καποιων e-mail το εστειλα πισω οχι ομως για επισκευη αλλα για full refund αυτοματα με την παραλαβη απο αυτους

δεν ζητησεις ανοιγμα και ελεγχο της συσκευης πριν την αποστολη του?σε παραγγελια μου στο παρελθον ειχαν ξεχασει μεχρι και τη σιμ καρτα μεσα στη συσκευη

ανοιγμα και ελεγχο της συσκευης>>>Θεωρειται αυτονοητο απο τα καλα μαγαζια