a4antonis Δημοσιεύτηκε September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2014 Γνωρίζει κάποιος φίλος να με βοηθήσει αν και πως ξεκλειδώνει το mio moov 560 και ταυτόχρονα πώς μπορώ να εγκαταστήσω νέο χάρτη? πχ sygic 13.4.1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 δεν νομίζω να γίνεται...και εγώ ψάχνω να βάλω σε ενα Mio moov 500 Που ξέθαψα αλλα δεν το βλέπω εφικτό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 κανείς??????:confused::confused::worry::worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Πιστεύω πως γίνεται. Εγώ έχω το 330 και το είχα φτιάξει. Έχει αρκετό καιρό όμως που ασχολήθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry25 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πιστεύω πως γίνεται. Εγώ έχω το 330 και το είχα φτιάξει. Έχει αρκετό καιρό όμως που ασχολήθηκα. Έχεις κάποιο link να βοηθήσεις; Μήπως ξεθαψω και το δικό μου Mio έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts