Jump to content

Επιλογή συσκευής! Σκέτος πονοκέφαλος!

manos20082
 Κοινοποίηση

Ποια η επιλογή και ποια η αιτολογία για την επιλογή σας ;  

29 members have voted

1. 1. Ποια η επιλογή και ποια η αιτολογία για την επιλογή σας ;

• Samsung Galaxy S4 i9505
    • Samsung Galaxy Note 3 Neo SM-N7505
    • Sony Xperia Z1 Honami C6903
    • LG G2 16GB D802
    • LG Nexus 5 16GB D821

Recommended Posts

στο αυτοματο εχει λιγο παραπανω, αν και την εχουν βελτιωσει..αλλα γιαυτο ειπα οτι μπορεις να την εχεις στο Μ (εχει και widget ωστε να ανοιγεις με ενα πατημα στο Μ) το οποιο μπορεις να το εχεις μονιμα με χαμηλο iso..πχ οταν τραβαω σουρουπο το εχω στο 200 και αν χρειαζεται παραπανω το παω 400. Ετσι παιρνω καλα αποτελεσματα γρηγορα..

σε manual (εδικά με κάποια τρίτη camera app που εχει raw) εχω βγάλει πολύ καλές ,σε auto όμως ................. έκλαψε και ο διας.......

το ίδιο ακριβός γίνεται και με το z5s mini που εχω σε manual άψογα..... σε auto κλαίει και η γάτα........

+1 για το huawei P7 από μένα Μάνο :)

Πήγα και το είδα και με εντυπωσίασε. Amazing!

Αν θέλεις κάνε ένα κόπο και πήγαινε και συ να το δεις.

Π.Α.Ο.Κ. 1926

Παιδια τελικα πηρα το s4 black edition απο εναν φιλο μου καινουριο! Να πω την αληθεια με εντυπωσιασε στο χερι μου και πραγματικα το χαρηκα! Σας ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας και τον πολυτιμο χρονο σας!

Παιδια τελικα πηρα το s4 black edition απο εναν φιλο μου καινουριο! Να πω την αληθεια με εντυπωσιασε στο χερι μου και πραγματικα το χαρηκα! Σας ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας και τον πολυτιμο χρονο σας!

Χα χα χα! Μας την εφερες! Καλοριζικο φιλε.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χα χα χα! Μας την εφερες! Καλοριζικο φιλε.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Πολύ καλή επιλογή.

Καλύτερή κάμερα από όσα αναφέρθηκαν,z1,p7,g2.

Καλορίζικο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πολύ καλή επιλογή.

Καλύτερή κάμερα από όσα αναφέρθηκαν,z1,p7,g2.

Καλορίζικο.

Σε ευχαριστω πολυ!

Καλορίζικο. Ένα κακό έχει μόνο ότι ζεσταίνεται πολύ η οθόνη όταν έχεις αρκετές λειτουργίες ανοιχτές. Air gesture κλπ...

Σε ευχαριστω φιλε μου, προς το παρον δεν εχω καποιο προβλημα με τις θερμοκρασιες ουτε ανεβαζει με αρκετη ωρα χρησης και παιχνιδιων! Θα δειξει!