manos20082 Δημοσιεύτηκε September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2014 Καλημέρα, διαθέτω μέχρι 320€ για αγορά συσκευής! To budget είναι πολύ περιορισμένο, κατά την διάρκεια αναζήτησής μου βρήκα κάποιες συσκευές σε skroutzομάγαζα που μπορώ να πω πως με εντυπωσίασαν τόσο σαν εμφάνιση τόσο και σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Ποιο συγκεκριμένα η χρήση για την οποία προορίζεται: -Επίσημα θα το χρησιμοποιήσω για την προβολή e-mail και γύρο στο μισάωρο browsing (κλασικά κλήσεις και sms)! :rolleyes: -Ανεπίσημα επειδή γνωρίζω τον εαυτό μου προβλέπονται τα εξής: 1. Κανα μισάωρο gaming (real racing, Modern Combat 5: Blackout). 2. Κανα 2ωρο Internet Browsing και λίγο μουσική από το Spotify. 3. Μία ώρα κλήσεων και sms. 4. Μισάωρο Facebook (Επαγγελματική σελίδα). :lol: Δίνω σχετική βάση σε κάμερα και επιδόσεις, επίσης δίνω σε πολύ μεγάλο βαθμό βάση σε θέματα θερμοκρασίας του κινητού! Δεν θέλω να καίγεται το χέρι μου! Και έχω άλλα τόσα να πω και να εκφράσω που αν τα γράψω θα πάρω τρεις σελίδες στο Forum! :p Οπότε όπως καταλαβαίνετε θέλω την βοήθειά σας πάνω στην επιλογή του κινητού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 θα ελεγα g2 (οσο αφορά της θερμοκρασίες στα games που ανέφερες καίγονται όλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 To neo φαινεται πολύ αργο απο σχόλια ανθρώπων που το έχουν παρει. Το Z1 είναι αδιαβροχο και μια γενια μετά απο τα υπόλοιπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenind Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 To neo φαινεται πολύ αργο απο σχόλια ανθρώπων που το έχουν παρει. Το Z1 είναι αδιαβροχο και μια γενια μετά απο τα υπόλοιπα. Πλεόν το Ζ1 είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα αν εξαιρέσεις ότι τα πρώτα Ζ1 που βγήκαν είχαν κάτι προβληματάκια αλλά στην πορεία διορθώθηκαν με τις αναβαθμίσεις που πήραν . Στα 320 που διαθέτει είναι καλή επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 θα ελεγα g2 (οσο αφορά της θερμοκρασίες στα games που ανέφερες καίγονται όλα) Μόλις το πήρε φίλος, πραγματικά πολύ ωραίο! To neo φαινεται πολύ αργο απο σχόλια ανθρώπων που το έχουν παρει. Το Z1 είναι αδιαβροχο και μια γενια μετά απο τα υπόλοιπα. Μια γενιά ? Αφού και το G2 φοράει 800άρι πάλι! ποια είναι η διαφορά ? Πλεόν το Ζ1 είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα αν εξαιρέσεις ότι τα πρώτα Ζ1 που βγήκαν είχαν κάτι προβληματάκια αλλά στην πορεία διορθώθηκαν με τις αναβαθμίσεις που πήραν . Στα 320 που διαθέτει είναι καλή επιλογή Αυτό το φοβάμαι αρκετά γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα για το service των sony στην Ελλάδα! Και άντε να βρεις άκρη! Έχει κάποιος το Ζ1 να μου πει την αποψή του ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 γεια σου φίλε μου έχει ένας πολύ καλός μου φίλος το Sony Z1 έχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ κάμερα,είναι αδιάβροχο (βγαίναμε φωτογραφίες μέσα στη θάλασσα :p )δεν κολάι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ζεσταίνεται ΠΟΤΕ είναι πολύ όμορφο σε μαύρο το έχει και κατά την γνώμη μου είναι πιο ωραίο από το άσπρο,ο φίλος μου το είχε πάρει με το που βγήκε 590 ευρώ τώρα που έχει 300 ευρώ άμα τα διαθέτης με κλειστά τα μάτια να το αγοράσεις!!δεν του έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα ούτε έχει υπάρξει το παραμικρό κόλλημα..άμα σε ενδιαφέρουν και τα παιχνίδια είχε κατεβάσει το φιφα 2014 και έπαιζε με τέλεια γραφικά.. Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια από το service της sony και δεν ξερω αν μπορώ να την εμπιστευτώ! Ο φίλος έχει κάποια σχετική εμπειρία με το service της sony εδώ στην Ελλάδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ειμαι και εγω σε παρομοιο διλλημα. Βασικα μεταξυ των δυο: Note 3 neo vs Xperia Z1. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια από το service της sony και δεν ξερω αν μπορώ να την εμπιστευτώ! Ο φίλος έχει κάποια σχετική εμπειρία με το service της sony εδώ στην Ελλάδα ? βασικά όταν αγοράζεις Sony περνεις σαν απόφαση ότι ξεχνάς το service (βασικά την εγγύηση, service είναι άψογο όσο πληρώνεις, αλλά για να βγάλεις συσκευή με εγγύηση έχεις ελάχιστες πιθανότητες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Απλά G2 + Camera , μπαταρία , οθόνη , μέγεθος , πάει σφαίρα, service ... κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 το κινητό είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ servise δεν χρειάστηκε πολύ απλά γιατί δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα άμα θέλεις να με ακούσεις να το πάρεις γιατί 300 ευρώ είναι πολύ λίγα για αυτά που σου προσφέρει..ο φίλος μου το είχε πάρει 590...καλύτερο από το SAMSUNG NOTE 3 (το έχει ο αδερφός του φίλου μου που έχει το Ζ1..1000 φορές καλύτερο από IPHONE 5..δεν συγκρίνετε το κινητό απλά!!μην το σκέφτεσαι καθόλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Το ξέρεις ότι με τα λεφτά αυτά, αγοράζεις πολύ καλύτερο κινητό από αυτά που προτείνεις από Κίνα!? Ορίστε μερικές δικές μου προτάσεις από αξιόπιστο μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές: 1) LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD Screen 3G Smartphone - 221€ τελική, από πολύ αξιόπιστη εταιρεία, που πρόσφατα ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα με πιο φθηνά μοντέλα όμως. 2) XIAOMI MI3 64GB Snapdragon 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Display - 280€ τελική, από την πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία κινητών στην Κίνα, με μία τεράστια κοινότητα και ελληνική να το υποστηρίζει. Αυτό το μοντέλο έχω αγοράσει και εγώ και δεν το έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο 3) ONEPLUS ONE Qualcomm 64GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE - 333€ τελική. Ο μεγάλος αντίπαλος του Mi4, αλλά με 4G. 4) HUAWEI HONOR 6 32G Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS 1080P Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 317€ τελική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Το z1 δεν θα το πρότεινα.καταρχήν καταπληκτική κάμερα δεν έχει... Έπειτα καθαρά για ψυχολογικούς λόγους δε θα επέλεγα ένα μοντέλο πού έχει βγάλει 2 νέα μοντέλα ως αντικαταστάτες. Από την άλλη.κινητά από Κίνα δεν θα προτιμούσα τουλάχιστον από την στιγμή πού δεν υπάρχει μία επίσημη αντιπροσωπεία τους κι Ελλάδα. Κάποιες εταιρείες έχουν υποκαταστήματα στην Ευρώπη όμως και πάλι.προτιμώ συνεννόηση ala greek language. Όχι ότι δεν υπάρχουν αξιόλογα μοντέλα,υπάρχουν και προσωπικά αν θα επέλεγα κινεζικό θα πήγαινα μόνο σε xiaomi η oppo,άντε και Lenovo. Όμως θα ήθελα κανονική εισαγωγή μοντέλων στην ελλάδα κι όχι να τρέχω και να συνεννοούμαι με emails και να περιμένω. G2 από μένα.δυνατή πρόταση σε καλό budget. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Το z1 δεν θα το πρότεινα.καταρχήν καταπληκτική κάμερα δεν έχει... Έπειτα καθαρά για ψυχολογικούς λόγους δε θα επέλεγα ένα μοντέλο πού έχει βγάλει 2 νέα μοντέλα ως αντικαταστάτες. Από την άλλη.κινητά από Κίνα δεν θα προτιμούσα τουλάχιστον από την στιγμή πού δεν υπάρχει μία επίσημη αντιπροσωπεία τους κι Ελλάδα. Κάποιες εταιρείες έχουν υποκαταστήματα στην Ευρώπη όμως και πάλι.προτιμώ συνεννόηση ala greek language. Όχι ότι δεν υπάρχουν αξιόλογα μοντέλα,υπάρχουν και προσωπικά αν θα επέλεγα κινεζικό θα πήγαινα μόνο σε xiaomi η oppo,άντε και Lenovo. Όμως θα ήθελα κανονική εισαγωγή μοντέλων στην ελλάδα κι όχι να τρέχω και να συνεννοούμαι με emails και να περιμένω. G2 από μένα.δυνατή πρόταση σε καλό budget. καθαρά και μόνο πληροφοριακά, πέρα απο την LG όλες ή άλλες στην Ελλάδα κάνουν λαμοιες (για αυτό συνεννόηση αλλά greek language δεν είναι ότι καλύτερο) Όσο για τα lg, καλά χρυσά αλλά και για τα δύο κινητά είχα γίνει μόνιμος πελάτης του service τους, που ευτυχώς είναι άψογο) g2 3 φορές για προβλήματα με μικρόφωνο (ενώ με άκουγαν ξαφνικά σαν να απομαρινομουν από την συσκευή) 2 φορές για το gps (μια φορά είχε πάρα πολύ χαμηλό σήμα και έκανε 15 λεπτά να κλείδωσε και δεύτερη φορά ενώ οδηγούσα ξαφνικά έχανα όλους τους δορυφόρους και έπρεπε να κάνω restart), και μια φορά πήγε για μπαταρία (δεν φορτιζε πάνω από 80%) μετά το πούλησα δεν λέω πάρα πολύ καλή συσκευή (μου άρεσε πραγματικά αλλά τόσα θέματα έβγαλε..) μετά πήρα το g 3 αυτό δύο φορές πήγε, πρώτη φορά για χαμηλό ήχο στο ακουστικό και δεύτερη δεν φορτιζε κλειστό, έχει και ένα θέμα με restarts αλλά αυτό στιγμές στιγμές οπότε γουστάρει ( το πούλησα σε έναν φίλο στην Ρωσία) τώρα έχω ένα zte nubia z5s mini, σε όλα ευχαριστιμενος πλήρες εκτός από την μπαταρία, + το έβαλε στο ματςη κοπέλα μου... μάλλον θα της το δώσω και θα πάρω το Huawei p7 (ευρωπαϊκό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος απο μενα Note 3.Κανει τα παντα και συμφερει! Αν θες κατι μικροτερο G2.Το πηρα περυσι τετοιες μερες,το πουλησα μετα απο 6 μηνες γιατι εφαγα μια κληση και δεν ειχα λεφτα,και τωρα το ξαναπηρα κι εκει θα μεινω.Για μενα το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε. To Z1 ειναι τεραστιο χωρις λογο και το σερβις τους αναξιοπιστο(παντα κατι βρισκουν για να σε βγαλουν εκτος εγγυησης) Το Nexus 5 τελειο αλλα εχει ενα σοβαρο μειονεκτημα.Η αυτονομια του ειναι τραγικη.5 μερες το αντεξα μονο για αυτο το λογο. Το S4 το πηρα 2 φορες.Απο 1 μηνα το κρατησα κι αυτο με το ζορι.Πολυ lag ακομα και με custom rrom,ακομα κι αν αφαιρεσεις ολο το bloatware ,κι η αυτονομια του κι αυτη χαλια.Ειδικα αν χρησιμοποεις 3g παρακαλας να προλαβεις μεχρι το μεσημερι με βαρια χρηση. Edited September 27, 2014 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 βασικά όταν αγοράζεις Sony περνεις σαν απόφαση ότι ξεχνάς το service (βασικά την εγγύηση, service είναι άψογο όσο πληρώνεις, αλλά για να βγάλεις συσκευή με εγγύηση έχεις ελάχιστες πιθανότητες) Το θέμα είναι αν χρειαστεί service να μην πληρώνω τα 100άρια! Υποτίθεται γι αυτό έχει την εγγύηση! :mad: Απλά G2 + Camera , μπαταρία , οθόνη , μέγεθος , πάει σφαίρα, service ... κλπ. Όντως καλά αυτά τα οποία προσφέρει σαν κινητό και σαν ολοκληρωμένη λύση! Θα δούμε.... το κινητό είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ servise δεν χρειάστηκε πολύ απλά γιατί δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα άμα θέλεις να με ακούσεις να το πάρεις γιατί 300 ευρώ είναι πολύ λίγα για αυτά που σου προσφέρει..ο φίλος μου το είχε πάρει 590...καλύτερο από το SAMSUNG NOTE 3 (το έχει ο αδερφός του φίλου μου που έχει το Ζ1..1000 φορές καλύτερο από IPHONE 5..δεν συγκρίνετε το κινητό απλά!!μην το σκέφτεσαι καθόλου.. Μπορεί να προσφέρει αρκετά σε καλή τιμή αλλά εσένα π.χ. δεν έβγαλε πρόβλημα, είχαν αναφερθεί όμως προβλήματα σε αρκετούς κατόχους και δεν ξέρω μην μου πέσει και εμένα καμιά παρτίδα, οχι τίποτα άλλο αλλά είμαι και γκαντέμης! :D Το ξέρεις ότι με τα λεφτά αυτά, αγοράζεις πολύ καλύτερο κινητό από αυτά που προτείνεις από Κίνα!? Ορίστε μερικές δικές μου προτάσεις από αξιόπιστο μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές: 1) LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD Screen 3G Smartphone - 221€ τελική, από πολύ αξιόπιστη εταιρεία, που πρόσφατα ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα με πιο φθηνά μοντέλα όμως. 2) XIAOMI MI3 64GB Snapdragon 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Display - 280€ τελική, από την πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία κινητών στην Κίνα, με μία τεράστια κοινότητα και ελληνική να το υποστηρίζει. Αυτό το μοντέλο έχω αγοράσει και εγώ και δεν το έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο 3) ONEPLUS ONE Qualcomm 64GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE - 333€ τελική. Ο μεγάλος αντίπαλος του Mi4, αλλά με 4G. 4) HUAWEI HONOR 6 32G Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS 1080P Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 317€ τελική. Ένας κύριος λόγος είναι το service, ένα δεύτερο οτι δεν θέλω να το πάρω μεταχειρισμένο καθώς δεν έχω paypal και κανένας γνωστός μου δεν έχει επίσης! Άσε την αναμονή των 3-4 εβδομάδων! Το z1 δεν θα το πρότεινα.καταρχήν καταπληκτική κάμερα δεν έχει... Έπειτα καθαρά για ψυχολογικούς λόγους δε θα επέλεγα ένα μοντέλο πού έχει βγάλει 2 νέα μοντέλα ως αντικαταστάτες. Από την άλλη.κινητά από Κίνα δεν θα προτιμούσα τουλάχιστον από την στιγμή πού δεν υπάρχει μία επίσημη αντιπροσωπεία τους κι Ελλάδα. Κάποιες εταιρείες έχουν υποκαταστήματα στην Ευρώπη όμως και πάλι.προτιμώ συνεννόηση ala greek language. Όχι ότι δεν υπάρχουν αξιόλογα μοντέλα,υπάρχουν και προσωπικά αν θα επέλεγα κινεζικό θα πήγαινα μόνο σε xiaomi η oppo,άντε και Lenovo. Όμως θα ήθελα κανονική εισαγωγή μοντέλων στην ελλάδα κι όχι να τρέχω και να συνεννοούμαι με emails και να περιμένω. G2 από μένα.δυνατή πρόταση σε καλό budget. +1 για την κίνα! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την κάμερα του 20.7mpxls είναι αυτά, δεν μπορεί να απέτυχε, αλλά έχω ακούσει για τις γωνίες θέασης του οτι είναι τραγικές! Lenovo δεν θα έπαιρνα αν και έχω εμπειρία με το service των φορητών τους! Συμφωνώ επίσης για το θέμα Ελληνικής συνεννόησης :rolleyes: ! καθαρά και μόνο πληροφοριακά, πέρα απο την LG όλες ή άλλες στην Ελλάδα κάνουν λαμοιες (για αυτό συνεννόηση αλλά greek language δεν είναι ότι καλύτερο) Όσο για τα lg, καλά χρυσά αλλά και για τα δύο κινητά είχα γίνει μόνιμος πελάτης του service τους, που ευτυχώς είναι άψογο) g2 3 φορές για προβλήματα με μικρόφωνο (ενώ με άκουγαν ξαφνικά σαν να απομαρινομουν από την συσκευή) 2 φορές για το gps (μια φορά είχε πάρα πολύ χαμηλό σήμα και έκανε 15 λεπτά να κλείδωσε και δεύτερη φορά ενώ οδηγούσα ξαφνικά έχανα όλους τους δορυφόρους και έπρεπε να κάνω restart), και μια φορά πήγε για μπαταρία (δεν φορτιζε πάνω από 80%) μετά το πούλησα δεν λέω πάρα πολύ καλή συσκευή (μου άρεσε πραγματικά αλλά τόσα θέματα έβγαλε..) μετά πήρα το g 3 αυτό δύο φορές πήγε, πρώτη φορά για χαμηλό ήχο στο ακουστικό και δεύτερη δεν φορτιζε κλειστό, έχει και ένα θέμα με restarts αλλά αυτό στιγμές στιγμές οπότε γουστάρει ( το πούλησα σε έναν φίλο στην Ρωσία) τώρα έχω ένα zte nubia z5s mini, σε όλα ευχαριστιμενος πλήρες εκτός από την μπαταρία, + το έβαλε στο ματςη κοπέλα μου... μάλλον θα της το δώσω και θα πάρω το Huawei p7 (ευρωπαϊκό) Έτυχε φίλε! Αυτό είναι που λέω και φοβάμαι για τα service τους, μην μου τύχει και εμένα! :worry: Αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος απο μενα Note 3.Κανει τα παντα και συμφερει! Αν θες κατι μικροτερο G2.Το πηρα περυσι τετοιες μερες,το πουλησα μετα απο 6 μηνες γιατι εφαγα μια κληση και δεν ειχα λεφτα,και τωρα το ξαναπηρα κι εκει θα μεινω.Για μενα το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε. To Z1 ειναι τεραστιο χωρις λογο και το σερβις τους αναξιοπιστο(παντα κατι βρισκουν για να σε βγαλουν εκτος εγγυησης) Το Nexus 5 τελειο αλλα εχει ενα σοβαρο μειονεκτημα.Η αυτονομια του ειναι τραγικη.5 μερες το αντεξα μονο για αυτο το λογο. Το S4 το πηρα 2 φορες.Απο 1 μηνα το κρατησα κι αυτο με το ζορι.Πολυ lag ακομα και με custom rrom,ακομα κι αν αφαιρεσεις ολο το bloatware ,κι η αυτονομια του κι αυτη χαλια.Ειδικα αν χρησιμοποεις 3g παρακαλας να προλαβεις μεχρι το μεσημερι με βαρια χρηση. Μια φίλη μου έχει το nexus αλλά περισσότερο πάλι λόγο service θα πήγενα σε αυτό! Τώρα για την αυτονομία δεν ξέρω αλλά θα περιμένω να δω και το 6άρι που θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό, άντε να δούμε! Αλλά πάντα το Custom θέμα ήταν το φόρτε μου! :lol: Αλλά χάνει σε κάμερα κ.τ.λ. (κάτι που στα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι λίγο ανώτερο σε specs). Γι το θέμα του samsung s4 είναι οτι με βόλεψε σαν κινητό και είναι ωραίο σαν εμφάνιση, τώρα για κολλήματα δεν ξέρω γιατι δεν το κοίταξα εξονυχιστικά! -Γενικότερα έχω μπερδευτεί! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Το θέμα είναι αν χρειαστεί service να μην πληρώνω τα 100άρια! Υποτίθεται γι αυτό έχει την εγγύηση! :mad:QUOTE] για αυτο και το τονίζουμε κάθε φορά .......... όταν παίρνεις sony........ service θα έχεις ........ εγγύηση δεν θα έχεις (για Ελλάδα μιλάω παντα) -Γενικότερα έχω μπερδευτεί! :confused: Έτυχε φίλε! Αυτό είναι που λέω και φοβάμαι για τα service τους, μην μου τύχει και εμένα! δεν ειναι οτι απλός έτυχε γενικός lg δεν πολύ προσέχει το quality controll απλος........ ευτυχώς έχει άψογο service .......... αλλά είναι πραγματικά λαχείο να πάρεις τελείως απροβλημάτιστη συσκευή οσο αφορα lg........ για την ωρα απο μένα ρίχνω άκυρο στην lg/sony/samsung, μετά βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 φιλε μου απλα δες τι χρειαζεσαι εσυ περισσοτερο.. εγω πχ σε αυτα τα λεφτα θα σκεφτομουν τις κινεζικες λυσεις καθως ειναι επωνυμες,αξιοπιστες σχετικα και πολυ ωραιες..απο την αλλη εχεις το ρισκο της ταλαιπωριας κυριως... Οσο αφορα το Ζ1, το ειχα και μπορω να πω οτι σε αυτα τα λεφτα αξιζει. Αξιζει γιατι ειναι το πιο ολοκληρωμενο συνολικα για αυτα που εγω ζηταω.. δηλαδη εχει υποδοχη SD Που για μενα ειναι απαραιτητη (οχι μονο για εξτρα χωρο) καθως σε οποιοδηποτε ατυχημα πχ, σπασμενη οθονη, τα εχεις ολα εκει και γλιτωνουν, αλλιως θα πρεπει ειτε να δουλευεις cloud (δεν εμπιστευομαι τα δεδομενα μου σε αλλους) ειτε να το φτιαξεις που θα θες 250 ευρω για την οθονη..σιγουρα το cloud ειναι μια λυση, εγω θελω οταν ειμαι διακοπες και βγαζω 100 φωτογραφιες να μην ψαχνω wifi για να ξερω οτι υπαρχουν και καπου αλλου..ειναι θεμα ψυχολογιας αλλα ολοι μου οι φιλοι σχεδον ειχαν ατυχημα και τα εχασαν.. Απο κλοπη δε σε γλιτωνει, αλλα κανεις μας δεν ειχε κλοπη ακομα.. Απο την αλλη, ειναι αδιαβροχο και νιωθεις τρομερη ασφαλεια και ανεση εξω, στο τραπεζι δεν το κρυβεις και δεν αγχωνεσαι, μιλας στη βροχη και εισαι κομπλε.. Επισης εχει για μενα το πιο ευχρηστο και απλο μενου, κατι που δεν εχει καμια αλλη εταιρεια, και προκαλω οοποιον θελει να κουβεντιασουμε τι εστι μενου σονυ. Απλο,λιτο, ευχρηστο..και μονο οτι βγαζεις απο το μενου ρυθμισεων συντομευσεις στην αρχικη οθονη (πχ την αναζητηση wifi ειναι πλεονεκτημα). Τελος εχει μπαταρια που με νορμαλ χρηση βγαζει 2 μερες.. Καμερα εχει πολυ καλη αλλα στο αυτοματο σε σουρουπο βγαζει θορυβο..εγω τραβαω στο Μ και στα 8ΜΡ με χαμηλο iso.. Η κολλητη μου εχει s4 και δεν εχει καταφερει να βγαλει μια καλη φωτογραφια..θελω να πω οτι οκ, οσο καλο και να ειναι ενα κινητο, αν δεν ξερεις να τραβηξεις φωτο, χεστα.. Εχει κανει μωρο και ευτυχως που το βγαζω και εγω καμια φωτογραφια, να το εχει.. Τελος, το G2 ειναι ωραια λυση αλλα με χαλανε 2 πραγματα..ελλειψη SD και μενου.. αν αυτα δε σε νοιαζουν ,η LG εχει υποδειγματικο σερβις, αξιζει.. Εγω προτιμω να ρισκαρω με arvato γιατι τους ξερω απο πολυ παλια (εννοω οτι τους εχω επισκεφθει) και με εξυπηρετουν..με ζορια ή με ταλαιπωρια καμια φορα αλλα ποτε δεν μου πεταξαν κινητο απο εγγυηση..φυσικα δε μου εχουν χρειαστει τελευταια, παρα μονο με ενα ΒΤ σονυ που επεσε η μπαταρια του και μου εστειλαν αλλο μετα απο 2 μερες..Αχρειαστοι ναναι παντα.. Το nexus δεν μου λεει κατι, και αυτο με την αριθμολαγνεια των updates το θεωρω τραγικο..Απο την 4.2 και μετα το ανδροιδ ειναι σταθερο, ωραιο, γρηγορο..δεν με νοιαζει αν θα παρω επομενη εκδοση αρκει να λειτουργει σωστα..και απο μπαταρια κλαυφτα.. Τα samsung τα θεωρω τραγικα..αυτο το touchwiz Που ακουω να το λενε και πλεονεκτημα, απορω ποιος γκαβος το χειριζεται και του αρεσει..μαλλον δεν εχει πιασει αλλη συσκευη..χωρια το bloat Που ειναι στο μεγιστο βαθμο.. επισης η σονυ μπορει να εχει βγαλει αλλες 2 συσκευες, αλλα αυτο τι να λεει? Ας βγαλει και 10, αν το κινητο αξιζει ποιον ενοχλει?? για μενα, κορυφαια επιλογη ειναι και το huawei P7..το πηρε ενας φιλος και επαθα πλακα με καμερα, οθονη,μπαταρια..και εχει εγγυηση εδω. Εγω θα το σκεφτομουν πολυ λοιπον μεταξυ Ρ7 και Ζ1. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 δεν ειναι οτι απλός έτυχε γενικός lg δεν πολύ προσέχει το quality controll απλος........ ευτυχώς έχει άψογο service .......... αλλά είναι πραγματικά λαχείο να πάρεις τελείως απροβλημάτιστη συσκευή οσο αφορα lg........ για την ωρα απο μένα ρίχνω άκυρο στην lg/sony/samsung, μετά βλέπουμε Ελα εισαι υπερβολικος.Να το πεις για τα sony να το καταλαβω αλλα lg και samsung θεωρω πως εχουν τις πιο απροβληματιστες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ότι και να διαλέξεις μεταξύ g2 και z1 θα είσαι πλήρως καλυμμένος. Άψογη μπαταρία και τα 2, καλύτερη οθόνη το g2, καλύτερη - γρηγορότερη κάμερα το z1, γρήγορα και απροβληματιστα αμφότερα. Μετά είναι θέμα επιλογής όσον αφορά τη σχεδίαση, υλικά κατασκευής. Το z1 το έχω περίπου 8 μήνες και καλός μου φίλος έχει το g2 από τον Μάρτιο. Κανένας μας δεν έχει παράπονο. Όσον αφορά το service της Sony (Arvato) το έχω χρειαστεί 2 φορές και τις 2 ήταν γρήγορο και άψογο. Την μια φορά για αλλαγή οθόνης σε xperia z, και την άλλη αλλαγή motherboard σε HTC. Για την procordia ( service LG) δεν έχω προσωπική γνώμη αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 :up::up::up: Nikos_Mpl είσαι ωραίος έχεις απόλυτο δίκιο!!! :D:D:up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Δες κι αυτό το thread : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375808 LG2 για εμένα αλλά όχι με καθαρή νίκη. Πολύ καλά είναι όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Για μενα αγορα απο Κινα αλλιως LG G2. Οθονη τελεια. Μπαταρια απιστευτη. Διαστασεις για 5,2ιντσες εξωπραγματικες. Double tap πολυ χρησιμο. Τα μονα συν του Sony Z1 ειναι η καμερα και η αδιαβροχοποιηση. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Για μενα αγορα απο Κινα αλλιως LG G2. Οθονη τελεια. Μπαταρια απιστευτη. Διαστασεις για 5,2ιντσες εξωπραγματικες. Double tap πολυ χρησιμο. Τα μονα συν του Sony Z1 ειναι η καμερα και η αδιαβροχοποιηση. βασικά μόνο αδιάβροχο, camera δεν είναι και ότι καλύτερο στην πράξη ειδικά από θέμα θόρυβου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 βασικά μόνο αδιάβροχο, camera δεν είναι και ότι καλύτερο στην πράξη ειδικά από θέμα θόρυβου στο αυτοματο εχει λιγο παραπανω, αν και την εχουν βελτιωσει..αλλα γιαυτο ειπα οτι μπορεις να την εχεις στο Μ (εχει και widget ωστε να ανοιγεις με ενα πατημα στο Μ) το οποιο μπορεις να το εχεις μονιμα με χαμηλο iso..πχ οταν τραβαω σουρουπο το εχω στο 200 και αν χρειαζεται παραπανω το παω 400. Ετσι παιρνω καλα αποτελεσματα γρηγορα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts