skoupas Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Έχει να προτείνει κανείς κάποια μέθοδο για να τελειοποιήσω τα αγγλικά μου? Καταλαβαίνω τι λέει ο άλλος και μπορώ να διαβάσω, με άγνωστες λέξεις βέβαια, αλλά δυσκολεύομαι να μιλήσω. Και επειδή βλέπω να μου χρειάζονται στη δουλειά τώρα θέλω να κάνω κάτι. Καλύτερο είναι το ιδιαίτερο, το φρονιστήριο ή κάποια ηλεκτρονική μέθοδος. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Σε τι μόρια αναφέρεσαι; Στα μορια που δινει το ΑΣΕΠ σε διαφορους διαγωνισμους. Αν και το δημοσιο εχει "πεθανει" στις μερες μας, αλλα λεμε τωρα... Έχει να προτείνει κανείς κάποια μέθοδο για να τελειοποιήσω τα αγγλικά μου? Καταλαβαίνω τι λέει ο άλλος και μπορώ να διαβάσω, με άγνωστες λέξεις βέβαια, αλλά δυσκολεύομαι να μιλήσω. Και επειδή βλέπω να μου χρειάζονται στη δουλειά τώρα θέλω να κάνω κάτι. Καλύτερο είναι το ιδιαίτερο, το φρονιστήριο ή κάποια ηλεκτρονική μέθοδος. Ευχαριστώ. Μαλλον καποια ιδιαιτερα μαθηματα θα σε βοηθουσαν κ σε συντομο χρονικο διαστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Μαλλον καποια ιδιαιτερα μαθηματα θα σε βοηθουσαν κ σε συντομο χρονικο διαστημα. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω. Πρόπερσι έκανα τεστάκια στον υπολογιστή και πήρα το TOEIC αλλά θέλει δουλειά ακόμη και μόνος λίγο δύσκολο να τα καταφέρω. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Σκέφτομαι να ξεκινήσω ρώσικα.Έκανα μια αναζήτηση στο ίντερνετ για Θεσσαλονίκη και βρήκα αρκετά πράγματα.Αλλά το πρόβλημα είναι πώς να διαλέξω και να ξέρω ότι αξίζει ο καθηγητής ή το φροντιστήριο.Έχει κανείς να με προτείνει κάποιο εδώ στη Θεσσαλονίκη?Είτε καθηγητή είτε φροντιστήριο. πμ αν δεν επιτρέπεται δημόσια για να μην θεωρηθεί διαφήμιση:) Αλλά πάλι αν κάποιος ξέρει ότι κάποιο αξίζει μπορεί να ποστάρει και εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 papaki710 το myphone δεν είναι χώρος καταγγελιών...αυτές λοιπόν δεν έχουν θέση εδώ, παρά μόνο στα αρμόδια όργανα ή όπου αλλού δεχτούν να τις φιλοξενήσουν... ευχαριστώ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poutingas Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 ριξε μια ματια στο http://www.sbs-studies.com/ κανουνε μαθηματα online σε ξενες γλωσσες και διαφορα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasia88 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Καλησπερα μπορει η βοηθεια στο θεμα που ζηταω να μην κολλαει στο συγκεκριμενο θεμα του φορουμ..ομως επειδη μπαινω πρωτη φορα και δεν ηξερα που και πως να το αναρτησω θελησα να αναφερω το θεμα μου εδω και απο εκει και περα καθε καλη συμβουλη και γνωμη ειναι δεκτη :) λοιπον,μπηκα σ αυτο το forum γιατι θελω να μου πειτε ενα τροπο να διαβασω μονη μου αγγλικα για το proficiency του cambridge..δυστυχως κοπηκα για πολυ λιγο!!! Ετσι σκεφτομαι να ξαναδωσω τον μαιο..επειδη ομως δεν εχω ουτε τα πολλα λεφτα ουτε τον απαιτουμενο ελευθερο χρονο να κανω ιδιαιτερα η να παω σε καποιο φροντιστηριο θα ηθελα να μου πει καποιος τι μπορω νακανω..τι να διαβασω(αρκει μια επαναληψη στα βιβλια και practice tests που ηδη εχω;;)αν γνωριζετε καποιον τροπο καποιο site ισως η καποιο συλλογο( μενω στο κεντρο της αθηνας) που να παρεχει δωρεαν μαθηματα η εστω καποιο βοηθητικο υλικο να υπαρχει διαθεσιμο..σημειωσεις η ο.τι δηποτε..θα μου ηταν χρησιμη καθε πληροφορια και καθε βοηθεια!! Edited January 15, 2015 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts