Jump to content

Εκμάθηση ξένων γλωσσών

vg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει να προτείνει κανείς κάποια μέθοδο για να τελειοποιήσω τα αγγλικά μου? Καταλαβαίνω τι λέει ο άλλος και μπορώ να διαβάσω, με άγνωστες λέξεις βέβαια, αλλά δυσκολεύομαι να μιλήσω. Και επειδή βλέπω να μου χρειάζονται στη δουλειά τώρα θέλω να κάνω κάτι. Καλύτερο είναι το ιδιαίτερο, το φρονιστήριο ή κάποια ηλεκτρονική μέθοδος.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 131
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε τι μόρια αναφέρεσαι;

Στα μορια που δινει το ΑΣΕΠ σε διαφορους διαγωνισμους.

Αν και το δημοσιο εχει "πεθανει" στις μερες μας, αλλα λεμε τωρα...

Έχει να προτείνει κανείς κάποια μέθοδο για να τελειοποιήσω τα αγγλικά μου? Καταλαβαίνω τι λέει ο άλλος και μπορώ να διαβάσω, με άγνωστες λέξεις βέβαια, αλλά δυσκολεύομαι να μιλήσω. Και επειδή βλέπω να μου χρειάζονται στη δουλειά τώρα θέλω να κάνω κάτι. Καλύτερο είναι το ιδιαίτερο, το φρονιστήριο ή κάποια ηλεκτρονική μέθοδος.

Ευχαριστώ.

Μαλλον καποια ιδιαιτερα μαθηματα θα σε βοηθουσαν κ σε συντομο χρονικο διαστημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλλον καποια ιδιαιτερα μαθηματα θα σε βοηθουσαν κ σε συντομο χρονικο διαστημα.

Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω. Πρόπερσι έκανα τεστάκια στον υπολογιστή και πήρα το TOEIC αλλά θέλει δουλειά ακόμη και μόνος λίγο δύσκολο να τα καταφέρω.

thx

• 1 month later...

Σκέφτομαι να ξεκινήσω ρώσικα.Έκανα μια αναζήτηση στο ίντερνετ για Θεσσαλονίκη και βρήκα αρκετά πράγματα.Αλλά το πρόβλημα είναι πώς να διαλέξω και να ξέρω ότι αξίζει ο καθηγητής ή το φροντιστήριο.Έχει κανείς να με προτείνει κάποιο εδώ στη Θεσσαλονίκη?Είτε καθηγητή είτε φροντιστήριο.

πμ αν δεν επιτρέπεται δημόσια για να μην θεωρηθεί διαφήμιση:)

Αλλά πάλι αν κάποιος ξέρει ότι κάποιο αξίζει μπορεί να ποστάρει και εδώ!

• 3 months later...

papaki710 το myphone δεν είναι χώρος καταγγελιών...αυτές λοιπόν δεν έχουν θέση εδώ, παρά μόνο στα αρμόδια όργανα ή όπου αλλού δεχτούν να τις φιλοξενήσουν...

ευχαριστώ..:)

• 6 months later...
  • 3 years later...
Καλησπερα μπορει η βοηθεια στο θεμα που ζηταω να μην κολλαει στο συγκεκριμενο θεμα του φορουμ..ομως επειδη μπαινω πρωτη φορα και δεν ηξερα που και πως να το αναρτησω θελησα να αναφερω το θεμα μου εδω και απο εκει και περα καθε καλη συμβουλη και γνωμη ειναι δεκτη :) λοιπον,μπηκα σ αυτο το forum γιατι θελω να μου πειτε ενα τροπο να διαβασω μονη μου αγγλικα για το proficiency του cambridge..δυστυχως κοπηκα για πολυ λιγο!!! Ετσι σκεφτομαι να ξαναδωσω τον μαιο..επειδη ομως δεν εχω ουτε τα πολλα λεφτα ουτε τον απαιτουμενο ελευθερο χρονο να κανω ιδιαιτερα η να παω σε καποιο φροντιστηριο θα ηθελα να μου πει καποιος τι μπορω νακανω..τι να διαβασω(αρκει μια επαναληψη στα βιβλια και practice tests που ηδη εχω;;)αν γνωριζετε καποιον τροπο καποιο site ισως η καποιο συλλογο( μενω στο κεντρο της αθηνας) που να παρεχει δωρεαν μαθηματα η εστω καποιο βοηθητικο υλικο να υπαρχει διαθεσιμο..σημειωσεις η ο.τι δηποτε..θα μου ηταν χρησιμη καθε πληροφορια και καθε βοηθεια!! Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms