igoumenos7 Δημοσιεύτηκε September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2014 Καλησπέρα σας! Ψάχνω ένα κινητό (κινέζο) γύρω στα 100€-120€. Το κινητό προορίζεται για την μάνα μου. Η χρήση του κινητού θα είναι αυξημένη, άρα χρειαζόμαστε αυτονομία σίγουρα και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα κολλήματα. Μπαίνει internet με wifi+3g,στο Facebook,παίζει τα παιχνιδάκια της,φωτογραφίες,βίντεο,skype, κλπ κλπ... Αυτά που έχω δει αλλά θέλω να σας ρωτήσω είναι: UMI C1 CUBOT S308 IOCEAN X7 HD COOLPAD 8730L (Αυτό αν δεν έχει Ελληνικά, Άκυρο! ) COOLPAD F1 8297 (Με αυτό δεν ξέρω τι τρέχει, αλλά έχω καταλάβει από εδώ ότι αν δεν το "πειράξεις" δεν γίνεται δουλειά) Επίσης αν έχετε στο νου σας κάποιο άλλο θα ήθελα να μου το αναφέρετε. Να πω ακόμα ότι δεν έχω ψωνίσει ποτέ από κίνα, αλλά είναι να μην γίνει η πρώτη φορά!!! Υ.Γ. Από τιμές ότι γνωρίζω στο περίπου, ότι κοιτάω εδώ μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 lenovo s660 , coolpad f1 vickmall.com , to2c.com , minideal.net Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Έχουμε και λέμε, από επίσης αξιόπιστο κατάστημα.... 2 καθαρά γυναικεία κινητά το ένα στο κόκκινο, το άλλο ροζουλί Lenovo S820 MTK6589 1.2GHz Quad Core Android4.2 4.7 Inch HD IPS Smartphone with Dual SIM Dual Standby Dual Mode,UMTS/3G - 110€ τελική LENOVO A516 MT6572 1.3GHz Dual Core 4.5 Inch IPS Screen Android 4.2 3G Smartphone - 86.53€ τελική και μερικά με 4000mAh για να το φορτίζει μετά από 5-6 ημέρες περίπου... LENOVO S860 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.3 Inch HD IPS Screen - ξεφεύγει λίγο...144€ τελική Lenovo P780 MTK6589 1.2GHz Quad Core Android4.2 5.0 Inch HD IPS Smartphone with Dual Camera, 1GB RAM,UMTS/3G - 155€ τελική Επίσης πολύ καλό είναι με μεγάλη ελληνική υποστήριξη και από επίσης πολύ καλή εταιρεία που είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, το XIAOMI HONGMI REDMI 1S MSM8228 1.6GHz 4.7 Inch HD Screen MIUI V5 - 113€ τελική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Έχουμε και λέμε, από επίσης αξιόπιστο κατάστημα.... 2 καθαρά γυναικεία κινητά το ένα στο κόκκινο, το άλλο ροζουλί Lenovo S820 MTK6589 1.2GHz Quad Core Android4.2 4.7 Inch HD IPS Smartphone with Dual SIM Dual Standby Dual Mode,UMTS/3G - 110€ τελική LENOVO A516 MT6572 1.3GHz Dual Core 4.5 Inch IPS Screen Android 4.2 3G Smartphone - 86.53€ τελική και μερικά με 4000mAh για να το φορτίζει μετά από 5-6 ημέρες περίπου... LENOVO S860 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.3 Inch HD IPS Screen - ξεφεύγει λίγο...144€ τελική Lenovo P780 MTK6589 1.2GHz Quad Core Android4.2 5.0 Inch HD IPS Smartphone with Dual Camera, 1GB RAM,UMTS/3G - 155€ τελική Επίσης πολύ καλό είναι με μεγάλη ελληνική υποστήριξη και από επίσης πολύ καλή εταιρεία που είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, το XIAOMI HONGMI REDMI 1S MSM8228 1.6GHz 4.7 Inch HD Screen MIUI V5 - 113€ τελική Το πρωτο το εχει συναδελφος και η οθονη ειναι πολυ κακη. Αν θες για συχνή χρηση και καλη μπαταρια οχι το τελευταιο. Τα υπολοιπα που προτεινε ο φιλος αξιολογα αλλα ακριβα. Κλείνω και εγω προς S660 λογο τιμης 120€ και μπαταριας. Ευλογησον Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Το πρωτο το εχει συναδελφος και η οθονη ειναι πολυ κακη. Αν θες για συχνή χρηση και καλη μπαταρια οχι το τελευταιο. Τα υπολοιπα που προτεινε ο φιλος αξιολογα αλλα ακριβα. Κλείνω και εγω προς S660 λογο τιμης 120€ και μπαταριας. Ευλογησον Σημείωση μόνο ότι το S660 έχει 3000mAh και όχι 4000 που εγώ προτείνω στον φίλο μας. Λογικό τα μοντέλα αυτά να είναι λίγο πιο ακριβά, αφού έχουν μεγαλύτερη αυτονομία. Και στο Coolicool το βρίσκεις στα 113€ τελική αν τελικά το διαλέξεις.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igoumenos7 Δημ. September 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Για το Lenovo s660, από οθόνη πως είναι?Από κάμερα?? Και γενικότερα είναι καλό στα λεφτά αυτά? Δεν θέλω να μου παραπονιέται ότι κολλάει κλπ!! :) Έχουν αναφερθεί τίποτα προβλήματα? (Εντάξει καταλαβαίνω 100€ κινητό είναι τι απαιτήσεις να έχεις... αλλα εντάξει!!) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Αυτό εδώ (THL 4400) που το είδα κάπου εδώ μέσα τι λέει?? Edited September 23, 2014 by igoumenos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Για το Lenovo s660, από οθόνη πως είναι?Από κάμερα?? Και γενικότερα είναι καλό στα λεφτά αυτά? Δεν θέλω να μου παραπονιέται ότι κολλάει κλπ!! :) Έχουν αναφερθεί τίποτα προβλήματα? (Εντάξει καταλαβαίνω 100€ κινητό είναι τι απαιτήσεις να έχεις... αλλα εντάξει!!) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Αυτό εδώ (THL 4400) που το είδα κάπου εδώ μέσα τι λέει?? Υπαρχει οπως ειπωθηκε ολοκληρο νημα και για το s660 και για το thl 4400 στις υποενοτητες lenovo και thl της ενοτητας λοιπα κινητα τηλεφωνα. Μοναδικο μειον του πρωτου ειναι η vga μπροστινη καμερα, για το δευτερο τα 4gb rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Το πρωτο το εχει συναδελφος και η οθονη ειναι πολυ κακη. Αν θες για συχνή χρηση και καλη μπαταρια οχι το τελευταιο. Τα υπολοιπα που προτεινε ο φιλος αξιολογα αλλα ακριβα. Κλείνω και εγω προς S660 λογο τιμης 120€ και μπαταριας. Ευλογησον η οθονη του σ820 ΔΕΝ ειναι κακη!! εχει τρομερα χρωματα (τρομερα) και καλη φωτεινοτητα!!(ισως σου ετυχε κακο κομματι?) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 THL 4400 δαγκωτό για αυτονομία μπαταρίας και καλά χαρακτηριστικά χωρίς κωλύματα με δώρο δερμάτινη θήκη σε άσπρο ότι πρέπει για γυναίκα http://www.minideal.net/thl-4400-white-android-4-2-phone-5-inch-1280x720-corning-gorilla-glass-ips-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igoumenos7 Δημ. September 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδιά τελικά μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία από minideal. Πήρα το Lenovo s660. Να ρωτήσω όμως,ενώ έλεγε 115€, μου κράτησε 119€!! Γιατί συνέβη αυτό?? Είχα αλλάξει την ρύθμιση του Paypal.Μήπως δεν είχαν αλλαχτεί οι τελευταίες ισοτιμίες στο site?? Ελπίζω να έκανα καλή αγορά και να το ευχαριστηθεί η μαμά!! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδιά τελικά μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία από minideal. Πήρα το Lenovo s660. Να ρωτήσω όμως,ενώ έλεγε 115€, μου κράτησε 119€!! Γιατί συνέβη αυτό?? Είχα αλλάξει την ρύθμιση του Paypal.Μήπως δεν είχαν αλλαχτεί οι τελευταίες ισοτιμίες στο site?? Ελπίζω να έκανα καλή αγορά και να το ευχαριστηθεί η μαμά!! :lol::lol: Καλη επιλογη. εχε υποψιν σου οτι αν εχεις βαλει να μην κανει το Paypal τον μετασχηματισμο και να πληρωνει σε $ τοτε η Τραπεζα κανει την αλλαγη και σε χρεωνει με εξοδα συναλαγματος. (τουλαχιστον η Eurobank που εχω εγω). Το σωστο ειναι αυτο που προανεφερα. Για 4€ που λες παραπανω μαλλον εχεις βαλει το Paypal να αλλαζει το νομισμα και να πληρωνει σε €. Αλλαξε το. Επισης οτι κινητο περνεις απο οποιοδηποτε site να το περνεις σε $ και οχι σε € γιατι ο μετασχηματισμος που κανουν τα site δεν ειναι real time. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igoumenos7 Δημ. September 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλη επιλογη. εχε υποψιν σου οτι αν εχεις βαλει να μην κανει το Paypal τον μετασχηματισμο και να πληρωνει σε $ τοτε η Τραπεζα κανει την αλλαγη και σε χρεωνει με εξοδα συναλαγματος. (τουλαχιστον η Eurobank που εχω εγω). Το σωστο ειναι αυτο που προανεφερα. Για 4€ που λες παραπανω μαλλον εχεις βαλει το Paypal να αλλαζει το νομισμα και να πληρωνει σε €. Αλλαξε το. Επισης οτι κινητο περνεις απο οποιοδηποτε site να το περνεις σε $ και οχι σε € γιατι ο μετασχηματισμος που κανουν τα site δεν ειναι real time. Έκανα την μετατροπή που είχα διαβάσει εδώ μέσα πριν κάνω την αγόρα! Profile -> My money -> My preapproved payments , Update -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options ->Bill me in the currency listed on the seller's invoice Αυτό δεν έπρεπε να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts