merkman Δημοσιεύτηκε September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 20, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή είμαι νέος στην αγορά κινέζικου κινητού θα ήθελα να μου προτείνατε κάποιο. Τιμή γύρω στα 200€ ψάχνω και να έχει απαραίτητα 2GB RAM - Full HD Screen και Gorilla Corning Glass III. Πολλά ζητάω μήπως? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Xiaomi mi3w. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 xiaomi mi3 €212 vickmall.com Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μιάς και το άνοιξε το θέμα ο φίλος ποία η γνώμη σας για το THL 5000; Στα ίδια χρήματα κυμαίνεται. Στο θέμα της συσκευής δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Μιάς και το άνοιξε το θέμα ο φίλος ποία η γνώμη σας για το THL 5000; Στα ίδια χρήματα κυμαίνεται. Στο θέμα της συσκευής δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα... προτιμησε xiaomi mi3 €212 και lenovo a806 €140. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ευχαριστώ! Δηλαδή δεν έχεις την καλύτερη γνώμη για το thl; Μου αρέσει πολύ κυριως λόγω μπαταρίας ενω συνδυάζει και καλά χαρακτηριστικά. Να ρωτήσω και κάτι αλλο. Η τιμή των κινεζικών πέφτει μετα από λιγο η οχι; Ειναι χαμηλή αλωστε εξαρχής.Δεν έχω ξαναασχοληθει με κινέζικα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Ευχαριστώ! Δηλαδή δεν έχεις την καλύτερη γνώμη για το thl; Μου αρέσει πολύ κυριως λόγω μπαταρίας ενω συνδυάζει και καλά χαρακτηριστικά. Να ρωτήσω και κάτι αλλο. Η τιμή των κινεζικών πέφτει μετα από λιγο η οχι; Ειναι χαμηλή αλωστε εξαρχής.Δεν έχω ξαναασχοληθει με κινέζικα. lenovo, xiaomi, huawei, coolpad ειναι οι πιο αξιοπιστες. αυτο δε σημαινει οτι το thl 5000 δεν ειναι καλη συσκευη. παντως απο μερικους εχουν αναφερθει: - υπερθερμανσεις και επανεκκινησεις - περιεργα σκαμπανεβασματα του ποσοστου ενδειξης μπαταριας - θεματακι με το notification bar. αυτα μπορει να ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις. περισσοτερα δες στο θεμα της συσκευης. οι τιμες πεφτουν και στα κινεζικα. συνηθως σε 1-2 μηνες πανε εκει που θα επρεπε να ειναι. και δεν ειναι τοσο υπερβολικα φουσκωμενες οπως πχ το galaxy s4 mini που ειχε ξεκινησει απο €500! Edited September 21, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Μιάς και το άνοιξε το θέμα ο φίλος ποία η γνώμη σας για το THL 5000; Στα ίδια χρήματα κυμαίνεται. Στο θέμα της συσκευής δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα... mi3 κατα πολυ καλυτερο το thl εχει πολυ χαμιλο quality control ειναι σαν joker για να παρεις μια σοστη συσκευη αξιοπιστες ειναι , huawei, xiaomi, lenovo, oppo , meizu ,one plus, zte και σε ενα βαθμο το coolpad (α και χανει απο θεμα λογισμιου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σε αυτά τα λεφτά στη θέση σου θα κοιτούσα πολύ ζεστά και το meizu mx3.. Βασικά, κατ'εμέ πάρε Xiaomi mi3 ή meizu mx3, νομίζω είναι οι καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Xiaomi Mi3w και από εμένα φυσικά. Με 211€ τελική αγοράζεις το καλύτερο κινητό, vfm για τα λεφτά αυτά, η εταιρεία είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα και υποστηρίζεται από μία τεράστια κοινότητα! Προσοχή μόνο....δεν έχει Gorilla Corning Glass III. Ακούστηκε ότι αυτό που πουλήθηκε επίσημα από την εταιρεία στην Ινδία είχε Gorilla Corning Glass III. Εάν θέλεις απαραίτητα να έχει , τότε πας σε Lenovo K900, στα 227€ τελική, με Gorilla Glass II Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkman Δημ. September 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας μάγκες. Κι εγώ στο Mi3 έχω καταλήξει. Τελικά έχει ή δεν έχει Gorilla Glass III? Σε κάποια site γράφει ότι έχει και σε κάποια άλλα ότι δεν έχει. Και στην τελική έχει κάποια Gorilla ή καθόλου? Και κάτι τελευταίο. Μπορείτε να μου πείτε ένα αξιόπιστο site για να αγοράσω to Mi3w? Edited September 21, 2014 by merkman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Δες και αυτο που ειναι στο οριο του μπατζετ http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/MEIZU/MEIZU-MX3 http://www.to2c.com/meizu-mx3-basic.html πολλα θα δειςνα γραφουν στα σπεκ gorilla glass αλλα η αληθεια ειναι εδω: http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla?device_name=smartphones αν εχεις να διαθεσεις περιπου 60-70 ευρω παραπανω παιρνεις το αρτι αφιχθεν μοντελο που ειναι ακομα καλυτερο http://www.to2c.com/meizu-mx4-2gb-ram-16gb-rom-4g-fdd-lte-original-phone-mtk6595-octa-core-5-36-ips-ogs-1920x1152-screen-20-7mp-dual-camera-otg-gps.html και το mi3 ειναι επισης καλο για τα χρηματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Aπο το πολυ το διαβασμα στο φορουμ εχω χασει την μπαλα.Αντι για καλυτερα εγινα χειροτερα.Απο αλλο κινητο ξεκινησα και σε αλλο εφτασα!!!! Πλεων ειμαι αναμεσα σε 2 - 3 κινητα 1)xiaomi mi3 16gb 2)xiaomi hongmi note 3)lenovo k910 Δεν εχω προβλημα με το μεγεθος.Θελω μια συσκευη αξιοπιστη και με καλη καμερα.Το κυριο θεμα μου ειναι η καμερα(ισχυει οτι με καποιο προγραμμα απο τα πολλα που εχει στο play store μπορεις να την κανεις ακομη καλυτερη)??? Βοηθεια παιδες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 πολλα θα δειςνα γραφουν στα σπεκ gorilla glass αλλα η αληθεια ειναι εδω: http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla?device_name=smartphones Εξαιρετική πληροφορία ;) ... αλλά μου κάνει εντύπωση για πόσα μοντέλα έχω διαβάσει ότι έχουν και εδώ δεν υπάρχουν ... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkman Δημ. September 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Κατέληξα τελικά στο Mi3. Από ποιο site να το παραγγείλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Κατέληξα τελικά στο Mi3. Από ποιο site να το παραγγείλω? vickmall.com , minideal.net , to2c.com , .... Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts