gkr41 Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos Με ξεχνάτε ότι η πλειοψηφία αυτών που χρησιμοποιούν Η/Υ ("ο κόσμος" όπως λένε και στα δελτία ειδήσεων και τα talk shows :p ) δεν σκαμπάζουν και πολλά από υπολογιστές και δεν ασχολούνται ενδελεχώς για το τί είναι και δέχονται τα πράγματα όπως τους τα σερβίρουν. Γι'αυτο το λόγο η ΙΕ έχει τόσο μεγάλη εξάπλωση. Αυτοι που ξέρουν και έχουν δει και την άλλη πλευρά του νομίσματος, δεν χρησιμοποιούν ΙΕ;) Ακριβώς. Εγώ πάλι όμως σκαμπάζω από υπολογιστές, αλλά αφού με καλύπτει κάτι γιατί να το αλλάξω; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αν σε καλύπτει σαν άτομο εντάξει βρε αδερφέ ;) αλλά μην σπάσουμε λίγο το μονοπώλιο και την μονοτονία ? :p It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Τη μονοτονία τη σπάω μόνο όταν δεν κάνω τη δουλειά μου όπως θέλω και τα extra features δε μου φαίνονται άχρηστα. Ο ΙΕ6 είναι από τα λίγα προγράμματα της MS που μου αρέσει και δεν το αλλάζω. "Όταν κάτι δουλέυει μην το πειράζεις" λένε.. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 σωστά.. γιατί θα το χαλάσεις.. :p πάντως σ'εμένα ο ΙΕ5 έκανε αρκετά σφάλματα κ γιαυτό τον άλλαξα.. It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Ακριβώς. Εγώ πάλι όμως σκαμπάζω από υπολογιστές, αλλά αφού με καλύπτει κάτι γιατί να το αλλάξω; Αν δεν έχεις δεί τον ήλιο, τότε το φεγγάρι σου φαίνεται το φωτεινότερο άστρο που έχεις δεί... I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Τον ΙΕ δεν τον αλλάζω για τον εξής απλό λόγο. Τον έχω μάθει τόσο πολύ που το ποντίκι πάει σχεδόν μόνο του στα κουμπια που θέλω.Είναι θέμα συνήθειας. Το tabed browsing δε μου λέει τπτ. τι να έχεις τα tabs τι να έχεις τα κουμπιά στην taskbar? παλιότερα ειχα όλους τους browsers (ο ορος φυλομετρητής ιστού είναι επιεικώς γελειος) που γνώριζα ότι υπηρχαν. Τους πέταξα όλους. Γιατι ι συνήθεια είναι συνήθεια. Τι με νοιάζει άν έχει προβλήματα ασφαλείας? Η ταχύτητα βεβαια ειναι σημαντική αλλα η ευκολία και η αίσθηση "σα στο σπιτι σου" είναι σημαντικότερη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos Αν δεν έχεις δεί τον ήλιο, τότε το φεγγάρι σου φαίνεται το φωτεινότερο άστρο που έχεις δεί... Don't worry κι έχω δει 3-4 "ηλιους" παλιότερα. Και τελικά προτίμησα να συνεχίσω με το "φεγγάρι" που όπως προείπα ME KΑΛΥΠΤΕΙ οπότε άδικα παιδεύεστε με τα ρητά σας :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 NetCaptor Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Έδω είμαστε. Νέα έκδοση του myIE για όσους ενδιαφέρονται... (Opera ρε :p ) Σας παραθέτω τα χαρακτηρηστικά της νέας έκδοσης: MyIE2 is a powerful and fully customized browser. It can open multiple web pages in just one window, and come with tons of other nice features. What's New + Open group file by command line, drag drop and open file dialog + Drag URL from address bar to desktop. + More download manager support. + Support doing gesture on pictures. + New option at general options: Show Recognized Gesture on Status Bar. + New skin setting. [COMBOBOX_STYLE] + Support web page specified access key ( Such as ALT+S used in some forums ). + Full IE external object support. + New 'rename, order, update' command at favorites context menu. + Page specified favicon support. Such as + Improved download manager support. No need to change security settings. + FavImage, the one defined as "FAV_IMAGE_PATH", shall be expanded to have more icons, such an icon for html files. * Links bar is replaced by a more powerful favorite bar. User can choose the root folder of favorite bar at MyIE2 Options->Favorites. * Fix Closing MyIE2 will also close download process problem. A warning dialog is added. * Favorite tooltip time is made longer. * Open Group in order. * Favorite order settings is saved to ini file. Use side bar to order favorites. και για τα "κατεβαστήρια" μας ( :p :lol: ) γρήγορα εδώ! I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Και εγω ημουν τις αποψης οτι οταν κατι δουλευει σωστα γιατι να το αλλαξεις; Μπαινω στο myphone απο την δουλεια μου καθε βραδυ(υπαλληλος υποδοχης νυχτα σε ξενοδοχειο) και φερνω μαζι μου τον φορητο μου ενα acer PIII 1Ghz , XP Home, με ΙΕ6 και ποτε δεν ειχα προβλημα.Κανενα κολημα γενικως και στο internet δουλευε αψογα ο IE6 ωσπου εχθες διαβασα στο Forum αυτο για τους αλλους browser , ειδικα τον opera. Αποφασισα να τον δοκιμασω και εχω να πω οτι ειναι ο πιο γρηγορος browser που εχω δει ποτε. Οι σελιδες κατεβαινουν περιπου στο μισο χρονο απο οτι εκανε ο ΙΕ6. Αν δεν υπαρξει κανενα κολλημα στο μελον τον βλεπω για μονιμο browser. Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Internet Explorer 6 γιατί Netscape και Opera που είχα δοκιμάσει είχαν ασυμβατότητες με πολλά site. Θυμάμαι που ο Netscape το site μου το εμφάνιζε χάλια. Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Νέα έκδοση Opera! Opera 7.20 beta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skg Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Wirelessly posted (Nokia6510/1.0 (04.12)) Αρχικό μήνυμα από τον/την chr1s_86 IE6 αλλά χωρίς να θέλω... ψαχνω για κάτι άλλο, τι προτείνετε; Ri3te mia matia kai ston "netsurfer browser iii" http://www.netsurfer.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον skg Wirelessly posted (Nokia6510/1.0 (04.12)) Ri3te mia matia kai ston "netsurfer browser iii" Δώσε κανένα link να τον δοκιμάσουμε και αυτόν, αν και μούφα θα είναι!!! :lol: :p :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skg Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Wirelessly posted (Nokia6510/1.0 (04.12)) Αρχικό μήνυμα από τον/την johner Αρχικό Μήνυμα από τον skg Wirelessly posted (Nokia6510/1.0 (04.12)) Ri3te mia matia kai ston "netsurfer browser iii" Δώσε κανένα link να τον δοκιμάσουμε και αυτόν, αν και μούφα θα είναι!!! :lol: :p :lol: xi xi einai ellhnikh prospa8eia giauto th sthrizo. Http://netsurfer.gr/browser http://www.netsurfer.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skg Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Wirelessly posted (Nokia6510/1.0 (04.12)) Αρχικό μήνυμα από τον/την johner Αρχικό Μήνυμα από τον skg Wirelessly posted (Nokia6510/1.0 (04.12)) Ri3te mia matia kai ston "netsurfer browser iii" Δώσε κανένα link να τον δοκιμάσουμε και αυτόν, αν και μούφα θα είναι!!! :lol: :p :lol: xi xi einai ellhnikh prospa8eia giauto th sthrizo. Http://netsurfer.gr/browser http://www.netsurfer.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Αναγκαστικα προχετς να δω το forum apo Νetscape 4.7... Reπαιδια μηλαμε σοβαρα? Υπαρχουν χρηστες που εβαζαν αυτο το προγραμμα εθελοντικα στα μηχανιματα τους? Ελπιζω ο νεος Netscape να ειναι λιγο βελτιωμενος, αλλα μετα απο αυτο που ειδα δε τολμαω να δοκιμασω... _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον skg xi xi einai ellhnikh prospa8eia giauto th sthrizo. http://Http://netsurfer.gr/browser Νομίζω οτι αυτός ο browser διεκδικεί επάξια την τιμητική διάκριση του χειρότερου browser!!! :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skg Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Wirelessly posted (Nokia6510/1.0 (04.12)) Αρχικό μήνυμα από τον/την johner Αρχικό Μήνυμα από τον skg xi xi einai ellhnikh prospa8eia giauto th sthrizo. http://Http://netsurfer.gr/browser Νομίζω οτι αυτός ο browser διεκδικεί επάξια την τιμητική διάκριση του χειρότερου browser!!! :D :D :D afou to les esy ;-) http://www.netsurfer.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV Αναγκαστικα προχετς να δω το forum apo Νetscape 4.7... Reπαιδια μηλαμε σοβαρα? Υπαρχουν χρηστες που εβαζαν αυτο το προγραμμα εθελοντικα στα μηχανιματα τους? Ελπιζω ο νεος Netscape να ειναι λιγο βελτιωμενος, αλλα μετα απο αυτο που ειδα δε τολμαω να δοκιμασω... Κώστα αν δείς το forum από Netscape 7 όπως εγώ μάλλον θ'αλλάξεις γνώμη. Όλα δουλεύουν τέλεια. Και κάτι άλλο. ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ θα διάβαζα το forum χωρίς tabbed browsing??? με back και forward??? απαπαπαπαπαπαπα.... :p Σπύρος PS: να δοκιμάσεις, να δοκιμάσεις! :cool: http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Les e? Isos ton dokimaso ton 7, to kako einai oti mas teliose to DEvelopment toy.... Oso gia to Forum anoigo se new window ola ta threads poy thelo kai meta ta diabazo ena ena... _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 ναι αλλά έτσι γεμίζεις το taskbar ;) Σπύρος http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos Έδω είμαστε. Νέα έκδοση του myIE για όσους ενδιαφέρονται... (Opera ρε :p ) Σας παραθέτω τα χαρακτηρηστικά της νέας έκδοσης: και για τα "κατεβαστήρια" μας ( :p :lol: ) γρήγορα εδώ! χμ....το κατέβασα, από αυτό γράφω τώρα. Δε μου λες, γιατί κάθε φορά που κάνεις back φορτώνει σχεδόν απ'την αρχή τη σελίδα? Καθυστερεί πολύ σε σχέση με το Netscape 7 που χρησιμοποιώ συνήθως (δε νομίζω να έχω δοκιμάσει τίποτα γρηγορότερο απ'αυτόν) Σπύρος http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Ti syzhtate gia netscape 7 kai loipes vlakeies re:P O MyIE2 exei ola osa exei o netscape 7 (ki akoma parapano) kai emfanizei kai sosta tis selides ( IE like) panta... Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 To μόνο καλο του MYIE2 είναι οτι μεταφράζει ολόκληρες τις σελίδες!!! Ο Opera δεν πιάνεται! Τους έχω δοκιμάσει όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts