sxetikos_asxetos Δημοσιεύτηκε October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2004 Προχθες εγκατεστησα το SP2 και ενω προσπαθουσα να απενεργοποιησω την ενεργοποιηση σε 30 μερες εκανα μια μ@λακια και χρειαστηκε να επανεγκαταστησω τα XP πανω στα υπαρχοντα! Μην θελωντας να προκαλεσω απολια δεδομενων επελεξα να γινει η εγκατασταση του λειτουργικου σε ξεχωριστο φακελο απο αυτον των προηγουμενων windows (δλδ οχι στο \WINDOWS αλλα επελεξα \WINDOWS2 ) Το προβλημα λυθηκε και εγω πλεον θελω να διαγραψω τα windows που εβαλα! Το μονο που σκεφτηκα ηταν να διαγραψω τον φακελο WINDOWS2 αλλα ξερω πως αυτο δεν αρκει! Τι αλλο πρεπει να διωξω και πως? Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (12 Οκτ. 2004 , 16:27) Προχθες εγκατεστησα το SP2 και ενω προσπαθουσα να απενεργοποιησω την ενεργοποιηση σε 30 μερες εκανα μια μ@λακια και χρειαστηκε να επανεγκαταστησω τα XP πανω στα υπαρχοντα! Μην θελωντας να προκαλεσω απολια δεδομενων επελεξα να γινει η εγκατασταση του λειτουργικου σε ξεχωριστο φακελο απο αυτον των προηγουμενων windows (δλδ οχι στο \WINDOWS αλλα επελεξα \WINDOWS2 ) Το προβλημα λυθηκε και εγω πλεον θελω να διαγραψω τα windows που εβαλα! Το μονο που σκεφτηκα ηταν να διαγραψω τον φακελο WINDOWS2 αλλα ξερω πως αυτο δεν αρκει! Τι αλλο πρεπει να διωξω και πως? Δοκίμασε να διαγράψεις τον φάκελο (άλλωστε αυτός πιάνει χώρο). Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα κάνε boot από το CD των XP και προσπάθησε να κάνεις recover. Αλλιώς format.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Οπα κατσε! Το προβλημα λυθηκε που ειχα! Τωρα απλα θελω να διαγραψω τα windows που εβαλα και να κρατησω μονο τα windows που ειχα και οχι και τα 2 μαζι... :rolleyes: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Για να είσαι σίγουρος ότι η διαγραφή του φακέλου δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα, άλλαξέ του όνομα (π.χ. σε TEMP ή κάτι τέτοιο) και κάνε reboot. Τρέξε μερικά προγράμματα και ειδικά των windows κι αν όλα πάνε καλά, μπορείς να τον διαγράψεις άφοβα. Σε διαφορετική περίπτωση, και με βάση τα μηνύματα που θα λάβεις από τα windows (εκτός κι αν δεις μπλε οθόνες :) ) μπορείς να επαναφέρεις μόνο τα αρχεία που χρειάζονται και να σβήσεις τα υπόλοιπα.. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Μα ειμαι 99% σιγουρος πως δεν θα δημιουργησει προβλημα αλλα εγω αλλο ρωταω! Τι να διαγραψω?! Μονο τον φακελο? στο boot.ini δεν θα πρεπει να κανω αλλαγες? κλπ κλπ? Αυτα δεν ξερω και ρωταω! :alien: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Ενα partition δεν έχεις ; Μόνο τον folder των windows θα σβήσεις. Αλλωστε οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται σε standard φακέλους οπότε θα χρησιμοποιούνται ήδη. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Όταν είχα πάθει το ίδιο (εγκατάσταση πάνω στην εγκατάσταση σε άλλο όμως φάκελο) έκανα μία δύο δοκιμές και αφού σιγουρεύτηκα ότι ο νέος ήταν απλά βάρος στην κοινωνία έκανα ένα απλό ντελίτε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 OK τον διεγραψα αλλα σιγουρα ειναι μονο αυτο?Γιατι μου φενετε οτι εχω 4GB παραπανω στον δισκο... Το SP2 ποσο χωρο πιανει? :confused: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αν έχεις Norton (ή κάποια άλλη εφαρμογή Unerase) άδειασε και τα protected files. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts