Jump to content

Απλή χρήση-μεγιστη τιμή 200

Demetris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, ψάχνω κινητό με μέγιστη τιμή τα 200 ευρώ. Η χρήση του τηλεφώνου θα είναι για τηλέφωνα και μηνύματα αλλά θα ήθελα να μπορώ να χρησιμοποιώ κάποιες απλές εφαρμογές όπως whats app, viber κ.τ.λ.

Ψάχνω ένα αξιόπιστο κινητό με λογικό (για μένα) SAR, δηλαδή κάτω από 0.8(όσο πιο μικρό τόσο το καλύτερο). Δεύτερο κριτήριο είναι η αυτονομία και τρίτο η φωτογραφική μηχανή. Α.. και να μην είναι τεράστιο.

Ψάχνοντας βρήκα αυτά moto g(τα 8gb για την χρήση που θα του κάνω νομίζω είναι αρκετά. Σωστά; Επίσης το καινούργιο moto g είναι αρκετά μεγάλο για μένα) LG L90, lumia 820, galaxy SIII mini VE .

Πιο να πάρω; Έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

αν βιάζεσαι και θέλεις απο την ελλαδα το moto g 2014 (με micro sd και dual sim) αν δεν βιάζεσαι το θηρίο το xiaomi mi3 από την κίνα

Δεν βιάζομαι, αλλά από ότι βρήκα στο internet το sar του xiaomi mi3 είναι 1.29(ισχύει;) το όποιο είναι απαγορευτικό για μένα. Το motog (2014) είναι αρκετά μεγάλο. Παρόλο που δεν με πειράζει να πάρω περσινό μοντέλο καταλήγουμε ότι το mini είναι μονόδρομος; Ποια η διάφορα του lte;

Δεν βιάζομαι, αλλά από ότι βρήκα στο internet το sar του xiaomi mi3 είναι 1.29(ισχύει;) το όποιο είναι απαγορευτικό για μένα. Το motog (2014) είναι αρκετά μεγάλο. Παρόλο που δεν με πειράζει να πάρω περσινό μοντέλο καταλήγουμε ότι το mini είναι μονόδρομος; Ποια η διάφορα του lte;

idio sar με το iPhone έχει το mi3, και Moto g, αν θέλεις χαμηλού sar αναγκαστικά Samsung με όλα του τα μειονέκτημα, η αν βρεις κάτι σε Huawei πχ το honkr 6 το οποίο το λιγουρευωμαι και εγώ

lg καλή λύση αν και αρκετά κομμάτια βγάζουν διαφορά θέματα με hardware (το πρόβλημα με μικρόφωνο ειδικά στο mini)

idio sar με το iPhone έχει το mi3, και Moto g, αν θέλεις χαμηλού sar αναγκαστικά Samsung με όλα του τα μειονέκτημα, η αν βρεις κάτι σε Huawei πχ το honkr 6 το οποίο το λιγουρευωμαι και εγώ

lg καλή λύση αν και αρκετά κομμάτια βγάζουν διαφορά θέματα με hardware (το πρόβλημα με μικρόφωνο ειδικά στο mini)

Τι εννοείς το moto g kai mi3 έχουν το ίδιο sar; Από ότι είδα το g έχει 0.79 ενώ το mi3 1.29. Για μένα υπάρχει διαφορά γιατί όταν είχα το k550 (με sar 1.25) μου προκαλούσε έντονους πονοκεφάλους (Ίσως δεν ήταν θέμα sar αλλά ψάχνοντας βρήκα ότι ήταν ένα πιθανός λόγος) ενώ με το C6712(sar .74) δεν είχα τέτοιο θέμα.

Τώρα που ανάφερες τα προβληματικά lg, σκέπτομαι να δώσω κάτι παραπάνω και να αγοράσω το nexus 5. Ξέρεις αν και αυτό έχει προβλήματα;

Τι εννοείς το moto g kai mi3 έχουν το ίδιο sar; Από ότι είδα το g έχει 0.79 ενώ το mi3 1.29. Για μένα υπάρχει διαφορά γιατί όταν είχα το k550 (με sar 1.25) μου προκαλούσε έντονους πονοκεφάλους (Ίσως δεν ήταν θέμα sar αλλά ψάχνοντας βρήκα ότι ήταν ένα πιθανός λόγος) ενώ με το C6712(sar .74) δεν είχα τέτοιο θέμα.

Τώρα που ανάφερες τα προβληματικά lg, σκέπτομαι να δώσω κάτι παραπάνω και να αγοράσω το nexus 5. Ξέρεις αν και αυτό έχει προβλήματα;

την τημη που βρηκες για το mi3 είναι us kai einai 1.29 και η αντίστοιχη του moto g ειναι 1.17 (για αυτό το είπα ιδιο)

οσο για sar........... η συσκευή μου εχει 0,42 και αν μιλήσω πάνω απο 10 λεπτά εχω πονοκέφαλο ταυτόχρονα εχω και ενα Nokia 310 (το παλιό γνωστό) εχει sar 1 εκει δεν εχω πονοκέφαλο..........

μεγάλη σιμασια έχει και που είναι η κεραία και από τι υλικό ει ναι η συσκευή (οτιδήποτε μεταλλικό σημαίνει οτι ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία φτάνει ποιο εύκολα στο σόμα σου)

+ τεράστια σημασία έχει πόσο κοντά είσαι στην κεραία κινιτης (οσο ποιο κοντά είσαι και όσο ποιο δυνατό σήμα έχεις τόσο λιγότερα εκπέμπει το κινητό και τοσο λιγότερη ακτινοβολία τρως, όσο χαμηλότερο σήμα έχεις τόσο φούρνος μικροκυμάτων γίνεται......

εγώ πάντως δεν ασχολήθηκα πολύ αφού μιλάω πολύ πήρα ενα bluetooth και τελείωσε, όχι να σκέφτομαι οτι κάθε τοσο ψήνεται το κεφάλι μου και αλλα χαζα

όσο για το nexus τρία θέματα παρατήρησα

1. κακή αυτονομία

2. μέτρια camera (βράδυ πολύ κακή)

3. σε πάρα πολλά κομμάτια υπάρχει θέμα με κουμπάκια (ουνιουνται )

ένα ακόμη που είδα οτι τα περισσότερα οτα τραβάς video το μικρόφωνο γράφει πολύ στατικό θόρυβο (δεν ξερό αν διορθώθηκε)

θα πρότεινα αυτό πόντος (sar 0.645w/kg )

http://www.gsmarena.com/huawei_honor_6-6461.php

Εγώ θα σου έλεγα για το moto g 2013 που το έχωκ πετάει!!

Πολύ καλή αυτονομία

Ωραία οθόνη

Άνετο κ ωραίο μέγεθος

Κάμερα μέτρια

Μπορείς να πάρεις είτε το 4g που έχει sdcard είτε το 16gb και είσαι κομπλέ.

Το νέο μοντέλο του 2014 δεν μου αρέσει που έχει πιο μεγάλη οθόνη κ πιο μικρό ppi κ μικρότερη αυτονομία.

Τελικά κατάληξα στο moto g. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα χρειαστώ την βοήθεια σας για κάτι ακόμα. Θέλω να αγοράσω για δεύτερο κινητό ένα αξιόπιστο, με καλή αυτονομία και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δέχεται viber. Θέλω το πιο φτηνό με αυτά τα χαρακτηριστικά. Καμία εισήγηση;