Jump to content

Port forwarding για Wake On LAN

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κανα για το Airytec Switch Off (http://www.airytec.com/en/switch-off/) αλλά δεν δούλεψε..γι αυτό σε ρώτησα..

Εdit: Μου δούλεψε οκ..:) Thanks και πάλι ηλεκτρικό μάτι !!

Edited by Haris1977
Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

• 1 year later...
Καλησπέρα! Παλιό το άρθρο, απλά ήθελα σας ευχαριστήσω και γω με τη σειρά μου γιατί ακολουθώντας τις οδηγίες σας τα κατάφερα και γω! Πληροφοριακά έχω το ρούτερ TD-W8960N και επιβεβαιώνω οτι ο οδηγός δουλεύει αψεγάδιαστα και για μένα!

Δυστυχώς το πρόβλημα με την εισαγωγή ARP είναι πως αν κάνουμε reboot στο ρουτερ η broadcast διευθυνση που έχουμε δηλώσει χάνεται. Και μαζί της και η δυνατότητα Wake On Wan. Πρακτικά τεράστιο μείον. Αν είσαι εκτός σπιτιού και γίνει μια διακοπή ρεύματος, με την επαναφορά θα έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις και δεν θα μπορείς να ξυπνήσεις τον σέρβερ. Edited by satrianios

Δυστυχώς το πρόβλημα με την εισαγωγή ARP είναι πως αν κάνουμε reboot στο ρουτερ η broadcast διευθυνση που έχουμε δηλώσει χάνεται. Και μαζί της και η δυνατότητα Wake On Wan. Πρακτικά τεράστιο μείον. Αν είσαι εκτός σπιτιού και γίνει μια διακοπή ρεύματος, με την επαναφορά θα έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις και δεν θα μπορείς να ξυπνήσεις τον σέρβερ.

Αν και δεν ξαναασχολήθηκα από τότε μέχρι σήμερα, όντως αυτό ισχυει..Δεν ξέρω αν είναι θέμα μοντεμ ή αν υπαρχει καποια άλλη λύση..

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)