Haris1977 Δημ. September 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Το κανα για το Airytec Switch Off (http://www.airytec.com/en/switch-off/) αλλά δεν δούλεψε..γι αυτό σε ρώτησα.. Εdit: Μου δούλεψε οκ..:) Thanks και πάλι ηλεκτρικό μάτι !! Edited September 21, 2014 by Haris1977 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satrianios Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα! Παλιό το άρθρο, απλά ήθελα σας ευχαριστήσω και γω με τη σειρά μου γιατί ακολουθώντας τις οδηγίες σας τα κατάφερα και γω! Πληροφοριακά έχω το ρούτερ TD-W8960N και επιβεβαιώνω οτι ο οδηγός δουλεύει αψεγάδιαστα και για μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satrianios Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Δυστυχώς το πρόβλημα με την εισαγωγή ARP είναι πως αν κάνουμε reboot στο ρουτερ η broadcast διευθυνση που έχουμε δηλώσει χάνεται. Και μαζί της και η δυνατότητα Wake On Wan. Πρακτικά τεράστιο μείον. Αν είσαι εκτός σπιτιού και γίνει μια διακοπή ρεύματος, με την επαναφορά θα έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις και δεν θα μπορείς να ξυπνήσεις τον σέρβερ. Edited May 12, 2016 by satrianios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. May 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δυστυχώς το πρόβλημα με την εισαγωγή ARP είναι πως αν κάνουμε reboot στο ρουτερ η broadcast διευθυνση που έχουμε δηλώσει χάνεται. Και μαζί της και η δυνατότητα Wake On Wan. Πρακτικά τεράστιο μείον. Αν είσαι εκτός σπιτιού και γίνει μια διακοπή ρεύματος, με την επαναφορά θα έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις και δεν θα μπορείς να ξυπνήσεις τον σέρβερ. Αν και δεν ξαναασχολήθηκα από τότε μέχρι σήμερα, όντως αυτό ισχυει..Δεν ξέρω αν είναι θέμα μοντεμ ή αν υπαρχει καποια άλλη λύση.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts