Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αρεσαν τα πλαστικά.Και ομως,ηταν μια χαρα.Αλλα λύσσαξαν.:p

Πλαστικούρες τα λέγανε. Αλλά δεν σπάνε δεν χαλάνε δεν λυγάνε :p

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπραβο.Αυτο πηγα να γραψω κι εγω,και ειδα οτι με προλαβες.Δεν αρεσαν τα πλαστικά.Και ομως,ηταν μια χαρα.Αλλα λύσσαξαν.:p

Πλαστικούρες τα λέγανε. Αλλά δεν σπάνε δεν χαλάνε δεν λυγάνε :p

+1 και από μένα. Προτιμώ τα πλαστικά.:lol:

Φιλικά Γιώργος

Πάντως εξαρτάται τι χρήση κάνεις ο καθένας και γενικά πως μεταχειρίζεται την συσκευή. Εγώ εκτός θήκης πλέον 6 εβδομάδες και δεν έχω δει το παραμικρό χωρίς να το σκέφτομαι πως θα το ακουμπησω και που. Γενικά προσέχω αλλά δεν είμαι και υποχονδριος

Τελικά τα συμπεράσματα για το Ν4 είναι αμφιλεγόμενα.

Διαβάζουμε ακραίες αναφορές για κάκιστη η τεράστια αυτονομία. Για μηδενικό lag η για μια από τα ίδια με τα προηγούμενα note και galaxy.

Για γρατσουνιές με το παραμικρό η ότι δύσκολα γίνονται.

Ειλικρινά αν επρόκειτο να το αγοράσω, θα το σκεφτόμουν πολύ με τόσα που διαβάζω.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ένα ποστ για την αυτονομία όπου με ελάχιστη χρήση πήγε στο 66%.

Για τα lag έχω την εντύπωση ότι αν δεν γίνονταν σύγκριση με άλλες συσκευές δεν θα τα θεωρούσε κανείς lag. Είναι κλασικά κάποιες εφαρμογές της Samsung που και πάλι απ όσο είδα έχουν ελαχιστοποιηθεί σε σχέση με το παρελθόν.

Αν μπει Nova συν κάνα δυο έξτρα εφαρμογές εξαφανίζονται.

Παράδειγμα το S4 που εγώ δώσει στην γυναίκα μου και το έχει με TW δεν μπορώ να το δουλέψω. Με Nova ήταν άλλο τηλέφωνο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Διαβάζουμε ακραίες αναφορές για κάκιστη η τεράστια αυτονομία. Για μηδενικό lag η για μια από τα ίδια με τα προηγούμενα note και galaxy.

Ειλικρινά αν επρόκειτο να το αγοράσω, θα το σκεφτόμουν πολύ με τόσα που διαβάζω.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ένα ποστ για την αυτονομία όπου με ελάχιστη χρήση πήγε στο 66%.

Για τα lag έχω την εντύπωση ότι αν δεν γίνονταν σύγκριση με άλλες συσκευές δεν θα τα θεωρούσε κανείς lag. Είναι κλασικά κάποιες εφαρμογές της Samsung που και πάλι απ όσο είδα έχουν ελαχιστοποιηθεί σε σχέση με το παρελθόν.

Παράδειγμα το S4 που εγώ δώσει στην γυναίκα μου και το έχει με TW δεν μπορώ να το δουλέψω. Με Nova ήταν άλλο τηλέφωνο.

Το μοναδικό παράπονο είναι ότι με προβληματίζει η αυτονομία του..διάβαζα ότι τα πάει καλά αλλά δεν το βλέπω έτσι.είμαι στην 8η φόρτιση και πιστεύω έχει στρώσει η μπαταρία του.φωτεινότητα κάτω από την μέση και πάλι δεν....

Το μοναδικό παράπονο είναι ότι με προβληματίζει η αυτονομία του..διάβαζα ότι τα πάει καλά αλλά δεν το βλέπω έτσι.είμαι στην 8η φόρτιση και πιστεύω έχει στρώσει η μπαταρία του.φωτεινότητα κάτω από την μέση και πάλι δεν....

Τι εννοείς ;

Πες λεπτομέρειες να καταλάβουμε ;

Ακούω άλλους που λένε 6+ ώρες οθόνη ....

Πως ; Να βλέπουν βίντεο να παίζουν παιχνίδια να κατεβάζουν προγράμματα , να παίζουν με το s pen ; Εγώ δεν εχω δει ακομα αυτά τα νούμερα αλλα δεν ξέρω αν κάνουν κατι διαφορετικό ....

Εγώ εχω δει μέχρι 4 ώρες με λιώσιμο .... ( κατ´εμε )

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Τι εννοείς ;

Πες λεπτομέρειες να καταλάβουμε ;

Ακούω άλλους που λένε 6+ ώρες οθόνη ....

Πως ; Να βλέπουν βίντεο να παίζουν παιχνίδια να κατεβάζουν προγράμματα , να παίζουν με το s pen ; Εγώ δεν εχω δει ακομα αυτά τα νούμερα αλλα δεν ξέρω αν κάνουν κατι διαφορετικό ....

Εγώ εχω δει μέχρι 4 ώρες με λιώσιμο .... ( κατ´εμε )

Έχω απενεργοποιησει κάποιες εφαρμογές που δεν χρειάζονται... Χρήση που κάνω είναι: fb, whatsapp, instagram και κανα 30-40 λεπτό σερφαρισμα... Α και 1ωρα κλήσεις

Δεν έχω κάνει root για να βγάλω παραπάνω εφαρμογές, φωτεινότητα κάτω από την μέση...

Όποιος έχει καμιά ιδέα να φτάσουμε και εμεις τις 6 ώρες ας μας πει...

+1 και από μένα. Προτιμώ τα πλαστικά.:lol:

Δεν πάει ετςι Γεωργο.

Επειδή η Sammy έκανε κάκιστη υλοποίηση του μετάλλου δεν σημαίνει οτι όλες οι υλοποιήσεις είναι ευαίσθητες σε αυτό το βαθμό.

Μάλλον αποδεικνύεται πρωτάρα η Samsung η οτι ξέχασε πως είναι να κατασκευάζεις αλουμινένιο περίβλημα τόσα χρόνια με την πλαστικούρα που παρήγαγε με τον τόνο στις παραγωγικές τις εγκαταστάσεις.

Είμαι σίγουρος οτι του χρόνου η υλοποίηση θα είναι πολύ καλύτερη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αυτό που με χαλάει στο note 4 είναι οτι έχουν βαψει το μέταλλο απο πανω και νομιζω οτι θα ειναι πιο ευαισθητο. Στο galaxy alpha δεν εχει εξτρα βαφή.

Δεν πάει ετςι Γεωργο.

Επειδή η Sammy έκανε κάκιστη υλοποίηση του μετάλλου δεν σημαίνει οτι όλες οι υλοποιήσεις είναι ευαίσθητες σε αυτό το βαθμό.

Μάλλον αποδεικνύεται πρωτάρα η Samsung η οτι ξέχασε πως είναι να κατασκευάζεις αλουμινένιο περίβλημα τόσα χρόνια με την πλαστικούρα που παρήγαγε με τον τόνο στις παραγωγικές τις εγκαταστάσεις.

Από που προκύπτει η κάκιστη υλοποίηση βρε Alex? Εγώ το ξαναλέω ότι κάθε άλλο παρά κάκιστη είναι. Για παράδειγμα το Mate 7 το είχα 5 μέρες και γρατσουνιεται για πλάκα, στο Samsung δεν ισχύει αυτό σε καμία μα καμία περίπτωση εκτός κι αν εγώ έχω άλλο τηλέφωνο που πάλι δεν μπορεί να ισχύει..

Κώστα σχετικά με το lag, στον tw θα δεις τα χαζά lags που όμως δεν επιτρέπεται να έχει μια τέτοια συσκευή. Ναι το Nova σίγουρα είναι λύση αλλά out of the box η συσκευή έπρεπε να λειτουργεί αλλιώς..

Η μπαταρία εμένα μου βγάζει 6ωρο σε WiFi αλλά με υψηλή φωτεινότητα, με αρκετούς λογαριασμούς να συγχρονιζουν (έχω το C αλλά αφού γράφω εδώ επιτρέψτε μου να το αναφέρω)

Και για να μην παρεξηγηθώ, σε λίγες μέρες θα έχω το iPhone 6 Plus πιο πολύ για την αλλαγή αφού μετά από αρκετό καιρό σε Android θέλω να δουλέψω iOS (με μεγάλη οθόνη πλέον και όμορφα/λειτουργικά widgets) οπότε δεν έχω καμία αξίωση να υπερασπιστω το Note4

Δεν πάει ετςι Γεωργο.

Τόσα χρόνια ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το "πλαστικό" μου S2.

Αυτό που με χαλάει στο note 4 είναι οτι έχουν βαψει το μέταλλο απο πανω και νομιζω οτι θα ειναι πιο ευαισθητο. Στο galaxy alpha δεν εχει εξτρα βαφή.

Και εμένα δε μου άρεσε η extra βαφή.

Φιλικά Γιώργος

Από που προκύπτει η κάκιστη υλοποίηση βρε Alex? Εγώ το ξαναλέω ότι κάθε άλλο παρά κάκιστη είναι. Για παράδειγμα το Mate 7 το είχα 5 μέρες και γρατσουνιεται για πλάκα, στο Samsung δεν ισχύει αυτό σε καμία μα καμία περίπτωση εκτός κι αν εγώ έχω άλλο τηλέφωνο που πάλι δεν μπορεί να ισχύει..

Κώστα σχετικά με το lag, στον tw θα δεις τα χαζά lags που όμως δεν επιτρέπεται να έχει μια τέτοια συσκευή. Ναι το Nova σίγουρα είναι λύση αλλά out of the box η συσκευή έπρεπε να λειτουργεί αλλιώς..

Η μπαταρία εμένα μου βγάζει 6ωρο σε WiFi αλλά με υψηλή φωτεινότητα, με αρκετούς λογαριασμούς να συγχρονιζουν (έχω το C αλλά αφού γράφω εδώ επιτρέψτε μου να το αναφέρω)

Και για να μην παρεξηγηθώ, σε λίγες μέρες θα έχω το iPhone 6 Plus πιο πολύ για την αλλαγή αφού μετά από αρκετό καιρό σε Android θέλω να δουλέψω iOS (με μεγάλη οθόνη πλέον και όμορφα/λειτουργικά widgets) οπότε δεν έχω καμία αξίωση να υπερασπιστω το Note4

Εύθυμη εγω σχολίασα βάση παραπόνων που εξέφρασαν κάτοχοι της συσκευής στις προηγούμενες σελίδες και διότι ρίχτηκε το πιθανό φταίξιμο στο μέταλλο αυτό και αυτό σαν υλικό πράγμα που δεν ισχύει στο ακέραιο σε καμία περίπτωση.

Διότι και τα πλαστικά γρατζουνιουνται άλλου λιγότερο άλλου περισσότερο αλλα δεν μπορούμε να το πούμε λιγότερο επιρρεπείς η περισσότερο ανθεκτικό σαν υλικό.

Φαντάζομαι έχεις δει λαπτοπ με πλαστική κατασκευή μετά 2-3 έτη χρήσης που δεν βλέπονται στην κυριολεξία και δεν μιλάμε για 300-350 ευρώ μηχάνημα αλλα 500 και 600 ευρώ εξίσου.

Και πολλά αλλα παραδείγματα θα μπορούσα να σου πω,αλλα η ουσία νομίζω ανέφερα ποια ήταν.

Οτι υπάρχει διαχωρισμό και σε μεταλλο και σε πλαστικό και τις αντίστοιχες υλοποιήσεις ανα κατασκευαστή

Δεν μπορούμε να κατηγορούμε το ένα περισσότερο απο το αλλο σαν υλικό και τον κατασκευαστή να βγάζουμε την ουρά του απ έξω.(γενικά τα λέω όχι προς εσένα ετςι για να μην με παρεξηγήσεις)

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σε ποιο χρώμα από τα δύο το έχετε παρατηρήσει αυτό; μήπως κάποιο από τα δύο είναι πιο ανθεκτικό στις γραντζουνιές;

Να πω την αλήθεια κι εγώ έχω ψιλοξενερώσει. Αν ήταν να έδινα 600+ για συσκευή και όντας από αυτούς που αλλάζουν κάθε 3+ χρόνια, θα περίμενα να δουλεύουν όλα στην εντέλεια. Με το παραμικρό (lags, κακή διαχείριση μνήμης/μπαταρίας, εύκολα γδαρσίματα εξωτερικά) θα ξενέρωνα. Προσωπικά, μιας και χρειάζομαι κινητό λόγω βλάβης του S2 μου σκέφτομαι σοβαρά να πάω στο 3 και να εξέταση του χρόνου την αγορά του επόμενου note.

Εγώ πάντως έχω να τονίσω ότι προερχόμενος από το παλιό καλό s2 έχω πάθει πλάκα με το κινητό. Όσο για το μέταλλο, εγώ το έχω 2 εβδομάδες ακριβώς και μία στην γνήσια s-view θήκη της σαμσουνγκ. Δεν έχω χαρεί ξανά τόσο πολύ με άλλο κινητό και ως προς την εμφάνιση και ως προς την αίσθηση στο χέρι. Τώρα αν κάποιοι προσπαθούν να το γρατζουνίσουν για να δουν αν αντέχει ή το αφήνουν από εδώ κι από εκεί όπως να 'ναι, συγγνώμη αλλά είναι φυσιολογικό να συμβεί σε οποιοδήποτε κινητό με μέταλο. Τόσα χρόνια ακούμε για την ποιότητα κατασκευής των iphone όταν το γυαλί στα 4-4s είναι χάλι μαύρο. Και ούτω καθεξής. Όσο για την μπαταρία μου βγάζει άνετα 5 ώρες οθόνη και ίσως και λίγο παραπάνω πάντα στην αυτόματη φωτεινότητα( έχω το n910c), όσο και να το χρησιμοποιώ δεν πρόκειται να ζεσταθεί ούτε να ρίξει την φωτεινότητα, παιχνίδια βέβαια δεν παίζω κθλ. Περί λαγκ όπως έχω ξαναπεί, λειτουργεί υποδειγματικά αλλά σπάνια έχει κάποια χαζολαγκάκια που ναι μεν δεν είναι ενοχλητικά και δεν πρόκεται να το καταλάβουν οι απλοί και μέτριοι χρήστες αλλά οι απαιτητικοί θα τα καταλάβουν. Τα λαγκ εμφανίζονται στα εφέ και γενικά στα animations. Δεν γίνεται συσκευή με τέτοιο hw και sw να κάνει 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει τις πρόσφατες εφαρμογές. Αν ειναι δυνατόν. Τέλος fb, instagram, στοκ και chrome browser έχουν ελάχιστο λαγκ, το λεγόμενο stuttering επίσης αδικαιολόγειτο σε τέτοια συσκευή που θέλει να λέγεται high end γαι το 2014-2015. Ας ελπίσουμε να λυθούν όλα τα μικροπροβλήματα με το lollipop. Edited by Theo_Pech

H κατασκευη του Note 4 ειναι αριστη!

Αυτο που θα δειτε στην φωτο ειναι το πρωτο που πηρα, μου επεσε απο την μηχανη, με πολλα χιλιομετρα.

Χαθηκε το καπακι, το S-Pen και η μπαταρια.

Μου ζητησαν απο την Samsung 495€ γιατι εχει παθει ζημια μεχρι και η πλακετα(φυσικα δεν τους εδωσα το ok).

Το bezel εκανε απλα 2-3 σημαδακια και δεν γδαρθηκε καθολου.

Σε αυτη την συσκευη λοιπον δοκιμασα και με μαχαιρακι να την χαραξω αλλα επρεπε να βαλω παρα πολυ δυναμη για να κανει σημαδι.

Αφηστε το λοιπον οσοι λετε οτι κανει ευκολα.

ps

Mιλαω για το bezel και οχι για το ''diamond cut'' που ειναι ευαiσθητο σε ολες τις συσκευες που το εχουν.

Τελος να πω οτι εδωσα και το δευτερο Ν4, οποτε δεν στηριζω την συσκευη εχοντας την ....... περασα σε iPhone 6 Plus

Edited by Jig
ps
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Εγώ πάντως έχω να τονίσω ότι προερχόμενος από το παλιό καλό s2 έχω πάθει πλάκα με το κινητό. Όσο για το μέταλλο, εγώ το έχω 2 εβδομάδες ακριβώς και μία στην γνήσια s-view θήκη της σαμσουνγκ. Δεν έχω χαρεί ξανά τόσο πολύ με άλλο κινητό και ως προς την εμφάνιση και ως προς την αίσθηση στο χέρι. Τώρα αν κάποιοι προσπαθούν να το γρατζουνίσουν για να δουν αν αντέχει ή το αφήνουν από εδώ κι από εκεί όπως να 'ναι, συγγνώμη αλλά είναι φυσιολογικό να συμβεί σε οποιοδήποτε κινητό με μέταλο. Τόσα χρόνια ακούμε για την ποιότητα κατασκευής των iphone όταν το γυαλί στα 4-4s είναι χάλι μαύρο. Και ούτω καθεξής. Όσο για την μπαταρία μου βγάζει άνετα 5 ώρες οθόνη και ίσως και λίγο παραπάνω πάντα στην αυτόματη φωτεινότητα( έχω το n910c), όσο και να το χρησιμοποιώ δεν πρόκειται να ζεσταθεί ούτε να ρίξει την φωτεινότητα, παιχνίδια βέβαια δεν παίζω κθλ. Περί λαγκ όπως έχω ξαναπεί, λειτουργεί υποδειγματικά αλλά σπάνια έχει κάποια χαζολαγκάκια που ναι μεν δεν είναι ενοχλητικά και δεν πρόκεται να το καταλάβουν οι απλοί και μέτριοι χρήστες αλλά οι απαιτητικοί θα τα καταλάβουν. Τα λαγκ εμφανίζονται στα εφέ και γενικά στα animations. Δεν γίνεται συσκευή με τέτοιο hw και sw να κάνει 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει τις πρόσφατες εφαρμογές. Αν ειναι δυνατόν. Τέλος fb, instagram, στοκ και chrome browser έχουν ελάχιστο λαγκ, το λεγόμενο stuttering επίσης αδικαιολόγειτο σε τέτοια συσκευή που θέλει να λέγεται high end γαι το 2014-2015. Ας ελπίσουμε να λυθούν όλα τα μικροπροβλήματα με το lollipop.

Επειδή βλέπω κι εσύ από S2 προερχεσαι, νομίζω πως η μετάβαση είτε σε note 3 είτε σε note 4 θα ήταν να εξίσου εντυπωσιακή..

Και αυτά που λες στο τέλος ενισχύουν τους προβληματισμούς μου..

Δεν πάει ετςι Γεωργο.

Αν μπεις στο νήμα των iphone 6/6plus θα διαβασεις αρκετα παραπονα για τις γρατζουνιες που γίνονται με το παραμικρό.

Δεν γίνεται οι 2 μεγαλύτεροι παικτες στον χωρο(Samsung/Apple), να βάζουν την χειρότερη ποιότητα μετάλλου. Απλα το μέταλλο ειναι πιο ευαισθητο στις γρατσουνιές. Αυτο ειναι ολο.

Κώστα το λαγκ του Νοτε 4 δεν οφείλεται μόνο στο touch wiz.Το δούλεψα περίπου μισή ώρα δίπλα στο Μ8.Έχει stuttering στους browser και όχι μόνο.Εγώ νομίζω και το έχω ξαναπεί ότι η ανάλυση QHD είναι ακόμη βαριά για τους έως τώρα επεξεργαστές.Προσωπικά δεν έχω δει lag free QHD συσκευή.Δεν έχει βέβαια το χάλι του G3 ούτε των tablet S αλλά M8 δεν είναι.

Αν θες τα καλούδια του Νοτε πάω πάσο αλλά εσύ προερχόμενος από το Μ8 θα χαλαστεις άσχημα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

H κατασκευη του Note 4 ειναι αριστη!

Αυτο που θα δειτε στην φωτο ειναι το πρωτο που πηρα, μου επεσε απο την μηχανη, με πολλα χιλιομετρα.

Χαθηκε το καπακι, το S-Pen και η μπαταρια.

Μου ζητησαν απο την Samsung 495€ γιατι εχει παθει ζημια μεχρι και η πλακετα(φυσικα δεν τους εδωσα το ok).

Το bezel εκανε απλα 2-3 σημαδακια και δεν γδαρθηκε καθολου.

Σε αυτη την συσκευη λοιπον δοκιμασα και με μαχαιρακι να την χαραξω αλλα επρεπε να βαλω παρα πολυ δυναμη για να κανει σημαδι.

Αφηστε το λοιπον οσοι λετε οτι κανει ευκολα.

ps

Mιλαω για το bezel και οχι για το ''diamond cut'' που ειναι ευαiσθητο σε ολες τις συσκευες που το εχουν.

Τελος να πω οτι εδωσα και το δευτερο Ν4, οποτε δεν στηριζω την συσκευη εχοντας την ....... περασα σε iPhone 6 Plus

"Με πολλά χιλιόμετρα "????:mad::mad::mad:

Are you an easy rider Mr Jig? ??:ninja:

:p :p

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Επειδή βλέπω κι εσύ από S2 προερχεσαι, νομίζω πως η μετάβαση είτε σε note 3 είτε σε note 4 θα ήταν να εξίσου εντυπωσιακή..

Και αυτά που λες στο τέλος ενισχύουν τους προβληματισμούς μου..

Εγώ απλά λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Η συσκευή είναι πανέμορφη (στο μαύρο όπου και έχω, το άσπρο κατά την γνώμη μου είναι άθλιο). Είναι γρήγορο αλλά όχι 100% lag free. Σε σχέση με το s2 θα δεις τρομερή διαφορά σε όλα. Απλά θεωρώ τον εαυτό μου απαιτητικό χρήστη και το ζορίζω να δω αν μπορεί να επιβιώσει. Μπορεί να ακούγεται χαζό και γελοίο αλλά 850 κάνει οπότε τα λάθη δεν συγχωρούνται. Απλά εγώ θέλω όλες οι εφαρμογές να τρέχουν ομαλά και βούτυρο. Γνώμη μου περίμενε λιγάκι, και μετά τα χριστούγεννα χτύπα το. Ελπίζω να βοήθησα. Για οτιδήποτε άλλο ρώτα με. ;)

Και πολύ καλά κάνεις, συμφωνώ εξάλλου. Για τέτοιο πόσο (για τα δικά μου τουλάχιστον οικονομικά δεδομένα) θα περίμενα κι εγώ να είναι όλα τέλεια. Δεν βλέπω να πέφτουν οι τιμές αρκετά σύντομα, με βλέπω να βολεύομαι για φέτος με κάνα 3άρι, έστω και μεταχειρισμένο.

Εξάλλου προβλέπονται αρκετές αλλαγές στο 2015, με lollipop, 64-bit, μέχρι να σταθεροποιηθούν και να ξεπεραστούν οι συνήθεις παιδικές ασθένειες θα περάσει καιρός, θα βγουν και νέα μοντέλα..

Λοιπον κατα αρχην να ανεβασω μια φωτο για να δειτε τι ενοουμε γραμμες στο αλουμινιο bezel....

Εχω παρει την original samsung θηκη και εχω βαλει βγαλει το κινητο 15-20 φορες για διαφορους λογους ....

Αυτη ειναι η γραμμη που απεκτησα μεγενθυμενη...

Οποιος παρακολουθει το xda θα εχει διαβασει για την ευαισθησια του lazer cut...

Την ευαιςθηςια αυτη βεβαια την εχει πχ και το ipad air που εχω ...και το βλεπω απο πρωτο χερι...

Γενικα τα κινητα/tablet με μεταλλικα μερη ...θελουν πολυ προσοχη (Αθανατο πλαστικο)

Τωρα οσο αφορα την γενικοτερη λειτουργια του κινητου μετα απο 3 βδομαδες χρησης μπορω να πω τα παρακατω....

και παντα με την λογικη οτι προερχομαι απο το N3

Στα θετικα...

Το τριπτυχο Οθονη-Μπαταρια-Καμερα ...ειναι εξαιρετικο νομιζω...

Μπαταρια εγω φτανω τις 5 με 5,30 ωρες οθονης...και σε σχεση με το Ν3 εχω ανεβει τουλαχιστον 1 ωρα ισως και 1 και κατι...με την ιδια χρηση..

Κατασκευστικα το κινητο απο πλευρας συναρμογης ειναι καλυτερο και πιο ομορφο απο τον προκατοχο του συνολικα (το αλουμινιο bezel βεβαια εχει την ευαισθησια του και την βαφη δεν θα την ηθελα, αλλα εχω παντα θηκη και δεν το βλεπω ετσι κι αλλιως)

Η Δυνατοτητες φυσικα που σου δινει το τηλεφωνο σε συναρτηση με το πενακι ...και που Δεν Βρισκεις σε Κανενα Αλλο Τηλεφωνο....

Τα αμετρητα φανερα ή μη tweaks του τηλεφωνου που βελτιωθηκαν σε σχεςη με το Ν3 και που το κανουν για μενα το Απολυτο fun to play...

Στα αρνητικα

Το προβληματα (lags ή stuttering) που εμφανιζονται εδω και εκει τα οποια βεβαια αλλους μπορει να τους ενοχλουν και αλλους οχι....αλλα βεβαια δεν επρεπε να υπαρχουν...

Μικροκαθυστερησεις υπαρχουν στις αχιλλειες πτερνες της sammy (dialer -gallery) που εχουν ομως καπως βελτιωθει οχι θεαματικα ...

Επειδη ομως ευτυχως εχω επιλεξει ενα ANDROID τηλεφωνο μπορω να επεμβω και να το μεταλλαξω ...κατι που ετσι κι αλλιως το κανω τακτικα για να μην το βαριεμαι ...

Ετσι εβαλα nova - exdialer -textra - (και quick pic αν θελει καποιος)

και το τηλεφωνο μεταμορφωθηκε..και σε συνδιασμο με ολα τα υπολοιπα

νομιζω οτι εχει Ολο Το Πακετο...και φυσικα ειναι η πιο παιχνιδιαρικη και ταυτοχρονα επαγγελματικη συσκευη της αγορας

Βεβαια θα μου πει καποιος οτι θα επρεπε out of the box να πηγαινει

οπως πηγαινει μετα τις "αλλαγες"...

Σιγουρα Ναι ειναι η απαντηση ...και καποιος μπορει να απορει πως με μεμονωμενες εφαρμογες καποια πραματα κυλαν νερο και με το TW εχουν θεμα...

Εγω εχω καταληξει στο οτι προφανως δεν θα ειναι απλο το θεμα γιατι δεν μπορω να σκεφτω το λογο που η sammy δεν το λυνει μια δια παντως...

Και για να κλεισω ...εχω ενα ipad air που μετα την αναβαθμιση σε ios 8 εχει σε πολλα σημεια lag και καθε τοσο για να σερφαρω σωστα ( βλεπω μιςες τις σελιδες ) αναγκαζομαι και σβηνω την cache ...και δυστυχως δεν μπορω να Κανω Τιποτα....

Στο note Ευτυχως μπορω να τα λυςω Ολα Αμεσα και με τροπο που μου αρεσει κι ολας...

Ετσι κι αλλιως Ολα τα Τηλεφωνα / λειτουργικα εχουν + & τα -

Αυτα το ολιγα.....sorry για το μεγαλο post!!!

[ATTACH]53796[/ATTACH]

[ATTACH]53797[/ATTACH]

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Κύριοι, μερικά facts :

- η κατασκευή είναι γενικά καλή, επιτέλους είναι το πρώτο νοτε που δεν τριζει καπάκι η sview cover. Το πρώτο. Κατηγορηματικα!

- όταν λέω της πλακας αλουμίνιο αναφέρομαι στο laser cut aluminium - κι όχι στο βαμμένο αλουμίνιο. Αυτό είναι πολύ καλής ποιότητας και δε θεωρώ ότι θα έχουμε φαινόμενα chipping. Το laser cut όμως είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως γδερνεται για πλακα, ακόμα και με την... Αφή... Δείτε το προσεκτικά κόντρα στον ήλιο και θα βρείτε σίγουρα τριχοειδεις γρατζουνιες

- Η συσκευή λαγκαρει ξεκάθαρα. Είναι λιγότερο lag free από το galaxy s5 για παράδειγμα.

Καλώς ή κακώς ο 805 δεν είναι και τόσο ανώτερος του 801

- για μένα προσωπικά είναι η καλύτερη συσκευή του εμπορίου. Αφού πέταξα πάλι όλα τα σκουπιδοταμπλετακια που είχα μαζέψει, έμεινα με το νοτε για κινητό και όλες τις δουλειές που θέλω και το surface για πιο σοβαρές εργασίες και... Τελος...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)