Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο πιθανό είναι για Ιανουάριο παιδιά... σύμφωνα πάντα με τα τελευταία leak ημερομηνιών! Μακάρι νωρίτερα, όχι ότι θα αλλάξει και τίποτα σημαντικό.. :P

Ειχαν πει οτι τα update των s5 & note 4 θα τρεξουν παραλληλα!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ένα μόλις πρώτο κυκλοφορισε (note 4 ) και το άλλο (s5) είναι έτοιμο σε λίγους μήνες να αλλάξει μοντέλο. .εάν πούμε ότι υπάρχουν προβλήματα στην L , σίγουρα θα θέλουν να είναι στο s5 και όχι σε ένα νέο κινητό 2 μηνών ..θα κάνει αρκετή ζημιά στις πωλήσεις κτλ.. θα τρέξει κανένα μήνα στο s5 και εμείς θα το πάρουμε με τις διορθώσεις από τα προβλήματα (αν υπαρξουν).. μόνο αυτό τον λόγο σκέφτομαι που πήγε πρώτα στο s5..

Το ένα μόλις πρώτο κυκλοφορισε (note 4 ) και το άλλο (s5) είναι έτοιμο σε λίγους μήνες να αλλάξει μοντέλο. .εάν πούμε ότι υπάρχουν προβλήματα στην L , σίγουρα θα θέλουν να είναι στο s5 και όχι σε ένα νέο κινητό 2 μηνών ..θα κάνει αρκετή ζημιά στις πωλήσεις κτλ.. θα τρέξει κανένα μήνα στο s5 και εμείς θα το πάρουμε με τις διορθώσεις από τα προβλήματα (αν υπαρξουν).. μόνο αυτό τον λόγο σκέφτομαι που πήγε πρώτα στο s5..

Η μια άποψη είναι αυτή που λες.

Η άλλη είναι να γίνει όσο πιο γρήγορα η αναβάθμιση του Note 4 ώστε να πουλιέται με την Lollipop. Αυτό θα απογειώσει τις πωλήσεις του.

Φιλικά Γιώργος

Ας αργησει ...το θεμα ειναι να ειναι απροβληματιστη...

το Ιδανικο βεβαια θα ηταν....

"γρηγορα ναι..προχειρα οχι!!":lol:

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εδώ βέβαια δεν έχουμε πάρει μερικοί την αναβάθμιση της 4.4 στι νεο update τα euro.για την λολιποπ μας βλεπω Ιανουαρίο.έχετε δει διάφορα με το νεο update της 4.4 ;; Παιδιά λαγκαρι πάντως αρκετά έτσι..πιστεύω με update να στρώσει..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εδώ βέβαια δεν έχουμε πάρει μερικοί την αναβάθμιση της 4.4 στι νεο update τα euro.για την λολιποπ μας βλεπω Ιανουαρίο.έχετε δει διάφορα με το νεο update της 4.4 ;; Παιδιά λαγκαρι πάντως αρκετά έτσι..πιστεύω με update να στρώσει..

nova δια πασα νοσο ...και ολα smooth:D

nova δια πασα νοσο ...και ολα smooth:D

850 eyro για να βαλω nova :X:X:X:X:X:cry::

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

νταξ δεν θα παθεις και τιποτα :P και εγω το γυρισα σε Nova μετα απο λιγες μερες... οχι λογο lag, λογο customization! Με τα τελευταια update το nova εχει γινει κουκλι (lollipop στοιχεια)

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Γιατί το λες υποτιμητικά?

Εγώ από την άλλη σκέφτομαι 850ευρώ και να μείνω με tw?

850ευρώ και να μην μπορώ ούτε τα εικονίδια να αλλάξω?

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, δεν είναι τόσο η ταχύτητα όσο οι αμέτρητες επιλογές παραμετροποίησης.(βάλε και τα gestures)

Υ.γ. Επειδή έχω κόλλημα με τα διάφανα widgets, με nova παίζουν τα stock widget??

το μονο που δεν παιζει συστηματικα ειναι το s planner...

αλλα ο καιρος που δεν επαιζε παλια ....παιζει κανονικα!!!

οπως και το s note widget....και το s health...

μερικα screenshots....

Απο περιεργεια και μονο ποση ελευθερη μνημη εχεις με τοσα widgets και 3 home screens? Σε υπολογιζω κοντα στα 600mb

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Με την αναβάθμιση σε ANK4 πάντως παρατηρώ μια γενικότερη ανάσα στις εναλλαγές εφαρμογών ή είναι η ιδέα μου?

Λίγο πιο smooth δηλαδή.

Με την αναβάθμιση σε ANK4 πάντως παρατηρώ μια γενικότερη ανάσα στις εναλλαγές εφαρμογών ή είναι η ιδέα μου?

Λίγο πιο smooth δηλαδή.

Οταν την παρουμε και εμεις οι EUR θα το αναφερουμε :Ρ

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Καλά νέα για τα παιδιά του Exynos, θα χρησημοποιηθει σε 64bit mode η cpu στο lollipop σύμφωνα με το xda! Μια μικρή στεναχώρια την έχω που τελικά προτίμησα το snapdragon..αλλά δεν βαριέσαι! Μια χαρά είμαστε...τουλάχιστον θα μπορούμε να περάσουμε aosp
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Εγώ είμαι κομπλέ πάντως ιδίως τώρα που έβαλα νοβα άλλαξε το τηλέφωνο εντελως. ..αλλά όπως και να έχει θα είναι μεγάλο άλμα στα 64bit αρκεί να βρουν τρόπο να το αξιοποιήσουν ...καλώς να έρθει και ας το ευχαριστηθουν τα παιδιά! !!

Οταν την παρουμε και εμεις οι EUR θα το αναφερουμε :Ρ

Την προηγούμενη Πέμπτη το αγόρασα και Σάββατο που το έστησα ήρθε η αναβάθμιση που λέτε...Γερμανικό το δικό μου...

Lag ακόμα δεν έχω δει πουθενά.έβαλα τις ίδιες εφαρμογές και κάνω την ίδια χρήση όπως στο Ζ2 και δουλεύει ωραία το κινητό.

Μόνο στην συλλογή όταν πάει να δω τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει αργεί να τις δείξει,αλλά νομίζω φταίει η κάρτα μνήμης ( δεν είναι και η ποίο πρόσφατη)

Εγώ είμαι κομπλέ πάντως ιδίως τώρα που έβαλα νοβα άλλαξε το τηλέφωνο εντελως. ..αλλά όπως και να έχει θα είναι μεγάλο άλμα στα 64bit αρκεί να βρουν τρόπο να το αξιοποιήσουν ...καλώς να έρθει και ας το ευχαριστηθουν τα παιδιά! !!

Οι αλλαγες ειναι στην εμφανιση,ή και στη λειτουργια;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Πέραν της εμφάνισης , είναι και στην λειτουργία σε κάποια σημεία. .Έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις! !

Πχ γρηγορότερη κυλιση των έφαρμογων (επίσης δίνει την αίσθηση ότι ανοίγουν και κλείνουν ποιο γρηγορα, που όντως ίσως και να είναι πιο γρηγορα) επιπλέον τρόποι ανοίγματος των εφαρμογών , επιπλέον χώρος στο dock και πολλά άλλα. ..δηλαδή πέραν της εμφάνισης που κάνει παρααα πολλά (πχ εικονίδια lolipop,μέγεθος κ.α.) γενικα το νιώθεις πιο σπιρτόζικο ..

Edit:

Άκουγα γενικά για τον nova launcher αλλά δεν πίστευα ότι αλλάζει τόσο πολύ το κινητό. .Τελικά νομίζω ότι είναι must...απορώ γιατί η samsung έχει μείνει τόσο πίσω σε αυτό το θέμα. ..

Edited by xiou

Υπαρχουν 2-3 tips στο ιντερνετ που μπορεις να κανεις για να γινει πιο γρηγορο το τηλεφωνο και χωρις Nova.

Απλά στη sammy δυστυχως ειναι τρομερα κακογουστοι στο σχεδιασμο των μενου.

Και φυσικα δεν ειναι οι καλυτεροι στον προγραμματισμο...

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Πέραν της εμφάνισης , είναι και στην λειτουργία σε κάποια σημεία. .Έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις! !

Πχ γρηγορότερη κυλιση των έφαρμογων (επίσης δίνει την αίσθηση ότι ανοίγουν και κλείνουν ποιο γρηγορα, που όντως ίσως και να είναι πιο γρηγορα) επιπλέον τρόποι ανοίγματος των εφαρμογών , επιπλέον χώρος στο dock και πολλά άλλα. ..δηλαδή πέραν της εμφάνισης που κάνει παρααα πολλά (πχ εικονίδια lolipop,μέγεθος κ.α.) γενικα το νιώθεις πιο σπιρτόζικο ..

Edit:

Άκουγα γενικά για τον nova launcher αλλά δεν πίστευα ότι αλλάζει τόσο πολύ το κινητό. .Τελικά νομίζω ότι είναι must...απορώ γιατί η samsung έχει μείνει τόσο πίσω σε αυτό το θέμα. ..

Εγω,ως ασχετος,και λογω ηλικιας,τολμησα να βαλω μια εφαρμογη που μου εστειλε η Samsung,που λεγεται Apus,που νομιζω οτι και αυτη ειναι ωραια.Ακομη προσπαθω να μαθω τι γινεται.

Το τηλεφωνο ειναι το Note 3.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Και εγώ άσχετος ειμαι μην νομίζεις. .. τώρα τα μαθαίνω .είχα i phone έως τώρα. Πάντως στην προτείνω ανεπιφύλακτα !

το μονο που δεν παιζει συστηματικα ειναι το s planner...

αλλα ο καιρος που δεν επαιζε παλια ....παιζει κανονικα!!!

οπως και το s note widget....και το s health...

Εξαιρετικά,

ευχαριστώ! :D :D

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω,ως ασχετος,και λογω ηλικιας,τολμησα να βαλω μια εφαρμογη που μου εστειλε η Samsung,που λεγεται Apus,που νομιζω οτι και αυτη ειναι ωραια.Ακομη προσπαθω να μαθω τι γινεται.

Το τηλεφωνο ειναι το Note 3.

Στο Note 3, συμβουλή μου είναι να δοκιμάσεις nova για launcher, ex dialer για dialer, textra για μηνύματα & quick pic για να εφαρμογή έκθεσης και παίξε με τις ρυθμίσεις ταχύτητας κύλισης του nova καθώς και τις ρυθμίσεις κλίμακας κινούμενων γραφικών στις επιλογές προγραμματιστή. (το έχω στήσει έτσι και πραγματικά είναι άλλο τηλέφωνο, δυστυχώς οι stock το αδικούν πολύ)

Το 4άρι δεν το έχω ακόμα, άλλα και σε εκείνο νομίζω ότι τις περισσότερες αν όχι τις αλλαγές θα τις κάνω.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)