Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε v@gelis εσύ ανοιξες το θέμα ταχυτητας και με την φράση που χρησιμοποιησες ουτε λιγο ούτε πολύ το είπες αργό, αν και ολες οι κριτικές μιλάνε για ένα πολύ γρηγορο κινητο.

Οσον αφορα το θέμα λευκού εγω απλά θα πω γουστα είναι αυτά και περί ορέξεως ουδείς λόγος.

Εμενα πάντως μια χαρά μου φαίνεται.

Γελάει ο κόσμος με το νοτε 4.

Η οθόνη είναι σαν άρρωστη κατάκίτρινη και οτιδήποτε και αν βάλω δίπλα φαίνεται κατασπρο σε σχέση με αυτό που κρατάω στα χέρια μου.

Πριν από 15 ημέρες είχα πάρει λευκό νοτε 4 και μετά από μια εβδομάδα το γυρισα πίσω στο πλαίσιο νομίζοντας ότι απλά έτυχε να έχω κίτρινο στην οθόνη.

Πριν τρεις ημέρες το ξαναπηρα ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα είναι ανεκτο. Το αποτέλεσμα και πάλι το ίδιο κατακιτρινο. Το κοιτάζω και σκέφτομαι ότι πρέπει να πάω στην τουαλέτα.

Το κινητο πάσχει από βαρύ ικτερο σε βαθμό αρρώστιας.

Γυρίζω από εξωτερικό σε τρεις ημέρες και θα το δείτε στις αγγελίες. Τέλος για εμένα οριστικά το νοτε 4 με την γελοία οθόνη. Το 2κ μας μαρανε

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γελάει ο κόσμος με το νοτε 4.

Η οθόνη είναι σαν άρρωστη κατάκίτρινη και οτιδήποτε και αν βάλω δίπλα φαίνεται κατασπρο σε σχέση με αυτό που κρατάω στα χέρια μου.

Πριν από 15 ημέρες είχα πάρει λευκό νοτε 4 και μετά από μια εβδομάδα το γυρισα πίσω στο πλαίσιο νομίζοντας ότι απλά έτυχε να έχω κίτρινο στην οθόνη.

Πριν τρεις ημέρες το ξαναπηρα ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα είναι ανεκτο. Το αποτέλεσμα και πάλι το ίδιο κατακιτρινο. Το κοιτάζω και σκέφτομαι ότι πρέπει να πάω στην τουαλέτα.

Το κινητο πάσχει από βαρύ ικτερο σε βαθμό αρρώστιας.

Γυρίζω από εξωτερικό σε τρεις ημέρες και θα το δείτε στις αγγελίες. Τέλος για εμένα οριστικά το νοτε 4 με την γελοία οθόνη. Το 2κ μας μαρανε

Όχι ρε Γιώργο μη λες τέτοια. Θα έχουν πρόβλημα οι συσκευές μας. Αφού το λένε τα επιφανη sites. Χαχα. Για γέλια...

Edited by v@gelis

Όχι ρε Γιώργο μη λες τέτοια. Θα έχουν πρόβλημα οι συσκευές μας. Χαχα. Για γέλια...

Βαγγέλη και επιεικώς τα γράφω.

Υπερτιμημενο σκουπίδι από τα λιγα το νοτε 4.

Τουλάχιστον να πρόσφερε εμπειρία χρήσης να πω κάτι θετικό αλλά όταν το βλέπω να ζορίζεται κλαίω τα χρήματα μου.

Δρόμο το Σάββατο με την επιστροφή μου

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Eγω παντως το δικο μου δεν το δινω,μιας και το δουλευω επαγγελματικα,και ας κιτρινιζη η οθονη.:)

Και ναι διπλα στο s5 η διαφορα στο λευκο της οθονης ειναι ορατη.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Τουλάχιστον να πρόσφερε εμπειρία χρήσης να πω κάτι θετικό αλλά όταν το βλέπω να ζορίζεται κλαίω τα χρήματα μου.

Γιώργο φυσικά είναι υπερτιμημενο, εγώ δεν έχω αποφασίσει αν θα κρατησω αυτό η το ματε 7 για βασική συσκευή.

Απλά βαρεθηκα να βλέπω να γράφονται ανυποστατα πράγματα. Μια εξαιρετική συσκευή, αλλά ήρθε η ώρα να λέει κάνεις και τα αρνητικά. Αλλιώς να κάνουμε promotion δωρεάν και με 700 που σκασαμε

Και δηλαδη,ολοι οσοι του εκαναν καποιο review,επασχαν απο αχρωματοψία,και δεν ειπαν τιποτα κακο για την οθονη,το αντιθετο μαλιστα,και μονον εσυ εχεις την απολυτη οραση;

Σα να μη μας τα λες καλα μου φαινεται.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και αρκετά post K σελίδες διαβάζω διάφορες αντιπαραθεσεις σχετικά με το note 4 ταχύτητα απόδοση και διάφορα άλλα. Θέση πάνω σε αυτό δεν θα πάρω αλλά θα σας παραθέσω κάτι σχετικά με το λευκό από οφθαλμολογικης άποψης. Το ποσό λευκό βλέπω εγώ ή οποιοσδήποτε μια οθόνη είναι καθαρά θέμα οφθαλμολογικο και αυτό γιατί εγώ που έχω πρεσβυωποια μπορεί να χρειάζομαι μεγαλύτερη απόδοση του λευκού σε σχέση με κάποιον που μπορεί να έχει υπερμετροποια ή διπλοποια. Τώρα εάν για μένα η οθόνη του note 4 είναι καλή ή για κάποιον άλλον η οθόνη μπορεί να φαίνεται αχνή ή να μπορεί το άτομο να αντιλαμβανεται κάποια Micro pixels ή ακόμα να την βλέπει και κίτρινη so¿? (κάποτε την οθόνη του s2 άλλοι την βλέπαμε πιο μπλε κ άλλοι πιο πράσινη)!!!

Πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί εδώ να γράφει την γνώμη του όπως θέλει χωρίς να υπάρχει θέμα παρεξηγησεις μεγάλοι άνθρωποι είμαστε (κάποιοι όχι όλοι) και παράλληλα πιστεύω ότι ο καθένας μας έχει την άποψή του και είναι καθαρά δική του άποψη. Κατά τα άλλα μια χαρά είμαστε όλοι εδώ μέσα και επειδή έχουμε λύση όλα τα άλλα μας προβλήματα ας ασχοληθούμε και με την ταχύτητα των επεξεργαστών έτσι για πλάκα ας πούμε. (κλήση για υπερβολική ταχύτητα επεξεργαστή στα πόσα είναι;; ☺ ☺ ☺)

Φίλε v@gelis εσύ ανοιξες το θέμα ταχυτητας και με την φράση που χρησιμοποιησες ουτε λιγο ούτε πολύ το είπες αργό, αν και ολες οι κριτικές μιλάνε για ένα πολύ γρηγορο κινητο.

Οσον αφορα το θέμα λευκού εγω απλά θα πω γουστα είναι αυτά και περί ορέξεως ουδείς λόγος.

Εμενα πάντως μια χαρά μου φαίνεται.

Εγώ άνοιξα το θέμα της ταχύτητας και ο Βαγγέλης συμφώνησε.

Το κινητό δίπλα σε άλλα είναι πιο αργό.Ήμουν σαφής σε τι.

Προκαλώ όποιον θέλει να επαναλάβει αυτό που έκανα και θα το δει

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το κινητό δίπλα σε άλλα είναι πιο αργό.Ήμουν σαφής σε τι.

Αναλογα σε ποια κινητα διπλα θα το βαλεις και αναλογα με τι tasks θα τους δωσεις να κανουν.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

αυτα διακρινονται μονο στο μοντελο F ;;; γιατι στο C δεν ειδα κανεναν να γραφει προβλημα ουτε με την ταχυτητα ουτε με τα χρωματα !

Αν θελει ο vagelis ας γράψει την εμπειρία του από την μπαταρια ιδιαίτερα σε σχέση με το note 3.

Ευχαριστώ προκαταβολικα

Θα πω απλά την γνώμη μου με δύο λέξεις.. Παιδιά τα παραλετε νομίζω, εντάξει όχι κι έτσι.. Το να μην σας αρέσει το δέχομαι αλλά όχι και αυτοί οι χαρακτηρισμοι

Θα πω απλά την γνώμη μου με δύο λέξεις.. Παιδιά τα παραλετε νομίζω, εντάξει όχι κι έτσι.. Το να μην σας αρέσει το δέχομαι αλλά όχι και αυτοί οι χαρακτηρισμοι

To λινκ που εβαλε ο φιλος πιο πριν,και που δειχνει καθαρα τι ψαρια πιανει το τηλεφωνο,φαινεται οτι δεν το διαβασε κανεις απ αυτους που πλακωσανε με τα...φτυαρια.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

πως γινεται ολοι να λενε για την καταπληκτικη οθονη και δυο παιδια να λενε ειναι χαλια? εγω 3 νοτε εχω δει σε πλαισιο και μεντιαμαρκτ και οι οθονες ηταν σουπερ. μηπως επεσαν σε προβληματικα η ελλατωματικα?

Με νεο συγκριτικό του displaymate το Note 4 ειναι πρωτο στην πιστοτητα χρωμάτων απο καθε smartphone/phablet//tablet που κυκλοφορεί εκει εξω. Sorry guys, αλλα θα παω με τους επιστήμονες της displaymate κι οχι με 2 "έμπειρους" χρηστες του myphone της Ελλαδιτσας.

http://www.displaymate.com/Color_Accuracy_ShootOut_1.htm

Λοιπον επειδη τα πραγματα ειναι απλα....Εδωπαραθετω αλλη μια αποψη για την ποιοτητα της οθονης ...

Πιστευω οτι Ολοι συμφωνουμε για την αξιοπιστια του εν λογω site...

Επισης θα πω και το ακολουθο..νομιζω οσοι εχουμε επιλεξει το note για κυριο τηλεφωνο το χουμε κανει για μια σειρα απο λογους οπως:

1.Θελουμε την top Ναυρχιδα της sammy

2.Επιλεγουμε την top Ναυρχιδα για αρκετο διαστημα σε specs

3.Μας αρεσουν ολα τα καλουδια (λογω s pen) που εχει και δεν υπαρχουν σε καμια αλλη συςκευη της αγορας

4.Δεν μας στεναχωρει εαν καποια αλλα τηλεφωνα ειναι ελαχιστα πιο γρηγορα..και οχι σε ολα...

5. Ξερουμε οτι οι ανταγωνιστες απεχουν αρκετα σε σχεση με τα μοναδικα features του note

ειδα οτι με προλαβε αλλος φιλος στο link....

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Με νεο συγκριτικό του displaymate το Note 4 ειναι πρωτο στην πιστοτητα χρωμάτων απο καθε smartphone/phablet//tablet που κυκλοφορεί εκει εξω. Sorry guys, αλλα θα παω με τους επιστήμονες της displaymate κι οχι με 2 "έμπειρους" χρηστες του myphone της Ελλαδιτσας.

http://www.displaymate.com/Color_Accuracy_ShootOut_1.htm

Αλλα λέμε,αλλα νομίζετε ότι λέμε.

Επίσης η προσωπική εμπειρία του καθενος είναι υποκειμενική και μην πειραζεστε λες και έχετε μετοχές της Samsung.

Επίσης τόσα χρονια στο κουρμπετι μάθαμε ότι καλές οι γνώμες των ειδικών αλλά πολλές φορες απέχουν από τα θέλω μας και από τα γούστα μας.

Κορυφαίο παράδειγμα για εμενα τα τεστ για την κάμερα του Μ8,αλλα και πολλά αλλα που δεν είναι της παρούσης.

Και επιτέλους ας σταματήσουμε να φερόμαστε οπαδικα για τα κινητά λες και είμαστε μέτοχοι των εταιριών.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Anergos αυτο που ανεβασα ειναι νεο. Συγκριτικό αναμεσα σε note 4/tab s/ipad air 2/iphone 6 plus με το Note 4 να βγαίνει νικητης στην πιστοτητα χρωμάτων

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης η προσωπική εμπειρία του καθενος είναι υποκειμενική και μην πειραζεστε λες και έχετε μετοχές της Samsung.

Επίσης τόσα χρονια στο κουρμπετι μάθαμε ότι καλές οι γνώμες των ειδικών αλλά πολλές φορες απέχουν από τα θέλω μας και από τα γούστα μας.

Κορυφαίο παράδειγμα για εμενα τα τεστ για την κάμερα του Μ8,αλλα και πολλά αλλα που δεν είναι της παρούσης.

Και επιτέλους ας σταματήσουμε να φερόμαστε οπαδικα για τα κινητά λες και είμαστε μέτοχοι των εταιριών.

Μα δεν ειναι γνώμες site or blog, αλλα επιστημόνων αν μιλας για display mate. Αν το αμβισβητειτε παω πασω.

Νομιζω οτι ειπες κατι πολυ σωστο (περι υποκειμενικης επιλογης) αλλα υπαρχουν και οι αντικειμενικες αληθειες ..

πχ οντως το m8 ειναι πιο σπιρτοζο απο το νοτε

το m8 υπολειπετε σε features και tweaks σε σχεση με το note

το note εχει καλυτερη συνολικα καμερα σε σχεση με το m8

το m8 ειναι full μεταλλικο σε σχεση με το note

το m8 εχει χειροτερη αναλογια οθονης , bezels , βαρους σε σχεδη με το note

το note εχει καποια μικρα lags αλλα σε δυσκολες καταστασεις (που αλλο τηλεφωνο απλα δεν εχει την δυνατοτητα να βρεθει πχ multitasking)

το νοτε την καλυτερη μπαταρια της αγορας για συσκευη με QHD αναλυση

το νοτε εχει το πιο βαρυ hardware μεχρι στιγμης

και το πιο πολυσυνθετο software

η συγκριση με το m8 γινετε γιατι πολλοι το θεωρουν το πιο γρηγορο android μετα τα nexus

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Τελικα το F εχει παραπανω gestures απο το C?

Κάτι ειχαν Πει για την επιλογή που σβήνει η οθόνη αυτόματα με τα μάτια και αλλαγή σελίδας με μάτια και παλάμη αλλα καλύτερα να μας πει κάποιος που εχει το C

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι με τις μάρκες των κινητών σαν να είναι οι ομάδες μας.

Στο κάτω-κάτω δίνουμε τα χρήματά μας και οφείλουν να μας σέβονται οι εταιρίες (και εμείς να σεβόμαστε τον εαυτό μας).

Στα του Note τώρα: το χρησιμοποίησα για αρκετή ώρα. Ε, δεν μου κάνει την αίσθηση ότι είναι σφαίρα. Γρήγορο είναι, αλλά πως να το πω...δεν πάει νεράκι. Μιλάω για το F. Μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση η οθόνη, και οι φωτογραφίες του. Για εμένα κορυφή.

Από την άλλη όταν δίνεις ένα σκασμό χρήματα, θέλεις να είναι όλα τέλεια, πως να το κάνουμε? Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ να αγοράζουμε ένα πολύ ακριβό αμάξι και να περιμένουμε την....αναβάθμιση στον εγκέφαλο για να γίνει όπως πρέπει.

Βρε παιδια η συζητηση ξεφευγει. Και ερωτω ολους εσας που το κράζετε ποιο ειναι για εσας το κορυφαίο τηλεφωνο και δεν εχει κουσούρια και αυτο;

Αλλωστε ο καθενας μας διαλεγει κινητό αναλογα με τις αναγκες του. Εδω υπάρχει κοσμος που λέει οτι δεν παιρνει το note γιατι δεν εχει ραδιοφωνο.

Σίγουρα καλό είναι να μην παθιαζομαστε αλλα επισης να μην υπερβάλουμε στις κρισεις μας.

Τα έχουμε χιλιοπει το κινητό ειναι κινηταρα μια κατηγορια μονο του και οσοι εχουμε note κατα ποσοστο 90 % παλι note θα παρουμε.

@gkp και v@gelis: έχετε δοκιμάσει τα άλλα modes της οθόνης? Εντάξει, δεν έχει ρύθμιση λευκού, αλλά μεταξύ των τριών βλέπω τεράστιες διαφορές στη θερμοκρασία του. Στο amoled photo πχ, για τα μάτια μου όντως είναι κίτρινο πολύ.

Πήρα σήμερα μαζί μου το s5 και το Μ7 να πάω να τα συκρινω.

Disclaimer: Η ερώτηση είναι πραγματική γιατί με ενδιαφέρει το κινητό. Δεν ειρωνεύομαι καθόλου.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)