Dark_Lord Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 εχεις ενεργο εντοπισμο σφλαματων USB ; τρεχεις το προγραμμα σαν administrator;; δεν μου ερχεται κατι αλλο τωρα μπου μπορει να φταει αμα τα κανεις ολα σωστα ναι ταεχω κανει ολα κομπλε..εχω ξαναχρησιμοποιησει odin....γενικα στο εξωτερικο ειχαν πολλοι αυτο το θεμα..απορω πως εδω δεν εχει αναφερθει.. Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ρε παιδιά για βοηθήστε.Πώς μπορώ να περάσω στην αρχική οθόνη στις κλήσεις έκτακτη ανάγκης κάποιο τηλέφωνο ? Πρέπει πρώτα να προσθέσεις την επαφή που θέλεις στην ομάδα επαφών που ονομάζεται "ICE- Επαφές έκτακτης ανάγκης". Πήγαινε στις επαφές και επέλεξε αυτό που σημειώνω στην εικόνα: https://www.dropbox.com/s/h928rsh5ggvy7u5/Screenshot_2015-10-29-17-10-08.jpg?dl=0 Αφού μπεις στις ομάδες επέλεξε την ομάδα που σου σημειώνω: https://www.dropbox.com/s/wl3l44b17wshn0e/Screenshot_2015-10-29-17-16-31.jpg?dl=0 Πρόσθεσε τις επαφές που θέλεις και μετά τις προσθέτεις στον dialer του κλειδωμένου τηλεφώνου. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδιά αν μου φέρει το τηλέφωνο γνωστός μου ο οποίος θα ταξιδέψει Ντουμπάι και θα το πάρει απο κει θα εχω κάποιο πρόβλημα; Θα δουλέψει κανονικά με την ελληνική sim μου; Ελληνικά μέσα θα έχει; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 γιατί έχω δοκιμάσει και της vodafone και της cosmote και μετα μου βγάζει fail στον odin kκαι μηνυμα "file too large" στο κινητο..διαβασα σε ξενα σαι οτι ειναι το pitfile που φταιει... δοκιμασε την γερμανικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 απο εδω μπορεις να δεις ποιες χωρες εχουν παρει 5.1.1 http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ Οκ ευχαριστώ πολύ. Απ'ότι βλέπω, έχουν πάρει τα ελληνικά της Vodafone και της Cosmote. Όντως ισχύει; Επίσης μπορείτε να μου πείτε κατά προσέγγιση, από ποια μαγαζιά και ποιάς προέλευσης είναι οι συσκευές που έχετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 δοκιμασε την γερμανικη Μπορεις να μου πεις μηπως ποια απο ολες τις γερμανικες? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μπορεις να μου πεις μηπως ποια απο ολες τις γερμανικες? οποια θες εσυ.και μην δοκιμασεις stock rom απο παροχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδιά εμένα γερμανικό (DBT) ενώ είχε πάρει την 5.1.1 συν μια μικρή γύρω στα 150 mb προχτές πήρε άλλη 1.7GB μια build 14 Οκτωβρίου είναι η coj3 το κινητό πετάει σφαιρατο παντού και νομίζω και αρκετά βελτιώνει την μπαταρία επίσης έχει στο μενού "μπαταρια" κάτι που το λέει βέλτιστοποιηση εφαρμογών και είναι κάτι σαν το Greenify που τις σταματάει από το παρασκήνιο να τρέχουν. Πάντως πολύ καλή δουλειά αυτή φορά από τη Samsung πρέπει να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 οποια θες εσυ.και μην δοκιμασεις stock rom απο παροχους Οκ, κατέβασα την γερμανική DBT και θα την περασω σημερα στο δικο μου ελληνικο unbranded και θα πω εντυπωσεις εφόσον δε βγαλει fail παλι... Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Οκ, κατέβασα την γερμανική DBT και θα την περασω σημερα στο δικο μου ελληνικο unbranded και θα πω εντυπωσεις εφόσον δε βγαλει fail παλι... Εχω αποφασισει να περιμενω μονο και μονο απο πεισμα να δω ποτε θα δωσει το update στα ελληνικα unbranded. Ηταν πιο ευκολο μαλλον να δωσει στα branded cosmote-vodafone απ οτι στα "σκετα":lol:.. ας οψεται που δε τη παλευω με το IOS... Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Εχω αποφασισει να περιμενω μονο και μονο απο πεισμα να δω ποτε θα δωσει το update στα ελληνικα unbranded. Ηταν πιο ευκολο μαλλον να δωσει στα branded cosmote-vodafone απ οτι στα "σκετα":lol:.. ας οψεται που δε τη παλευω με το IOS...[/QU Το θέμα ειναι μηπως δεν τη δωσει καθολου... Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Εχω αποφασισει να περιμενω μονο και μονο απο πεισμα να δω ποτε θα δωσει το update στα ελληνικα unbranded. Ηταν πιο ευκολο μαλλον να δωσει στα branded cosmote-vodafone απ οτι στα "σκετα":lol:.. ας οψεται που δε τη παλευω με το IOS...[/QU Το θέμα ειναι μηπως δεν τη δωσει καθολου... εκει κι αν θα εχει πλακα...για να δουμε. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Εννοεί ο φίλος μάλλον να δώσει κατευθείαν την 6.οχι να μείνει για πάντα ως έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Εννοεί ο φίλος μάλλον να δώσει κατευθείαν την 6.οχι να μείνει για πάντα ως έχει Για παραπερα απο την 6, υπαρχει το παραμικρο ενδεχομενο? Γιατι θα την παραω μαλλον τωρα την συσκευη και ειναι κριμα να μου ειναι end of life στο 4μηνο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Κάτσε να βγεί η 6 πρώτα να δεις πως παίζει. Δεν ξέρω αν θυμασαι τα κουλά της L, που έπρεπε να φτάσει στην 5.1.1 για να δούμε προκοπή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Εννοεί ο φίλος μάλλον να δώσει κατευθείαν την 6.οχι να μείνει για πάντα ως έχει Eννοειται...την 6 θα την παρει..να πω ενα ευχαριστω στο φιλο που προτεινε τη γερμανικη.....επιτελους βρηκα ακρη....τερμα τα fail..τωρα κανει βελτιστοποιηση εφαρμογων... Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Αν και ρώτησα στο θέμα του edge ας ρωτήσω και εδώ που είναι περισσότεροι οι συμμετέχοντες. Στις ρυθμίσεις των sms τι είναι ακριβώς το enhanced messenging που γράφει ότι μπορείς να στέλνεις αρχεία μέχρι 1gb? Το ενεργοποίησα και μου ζήτησε να γράψω τον αριθμό του κινητού και έστειλε ένα sms ενεργοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Από οτι διαβαζω εβγαλε marshmallow beta για Note 4 ....λογικα πριν το γεναρη θα την εχουμε παρει ολοι ota... Edited October 31, 2015 by Dark_Lord Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εμενα παντως με Ισπανικη Rom εχει αναβαθμιστει απο τον Αυγουστο ως τωρα 3 φορες.... Αρχικα την 5.1.1 μετα την 5.1.1 του Σεπτεμβριου και τωρα στην τελευταια 5.1.1 του Οκτωβρη.... Καθε μηνα και μια αναβαθμιση..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Από οτι διαβαζω εβγαλε marshmallow beta για Note 4 ....λογικα πριν το γεναρη θα την εχουμε παρει ολοι ota... Δώσε link να μας στείλεις αδιάβαστους. Και ας γίνει και brick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Πόσο risky είναι να περάσω μια άλλη unbranded γιατί η ελληνική δεν βλέπω να έρχεται... Μπορεί να κρατηθώ άλλη μια εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Πόσο risky είναι να περάσω μια άλλη unbranded γιατί η ελληνική δεν βλέπω να έρχεται... Μπορεί να κρατηθώ άλλη μια εβδομάδα Δεν είναι πολύ ! Αλλα και πάλι είναι ρίσκο ! Είναι να μην πέσεις στην περίπτωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2712 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Πόσο risky είναι να περάσω μια άλλη unbranded γιατί η ελληνική δεν βλέπω να έρχεται... Μπορεί να κρατηθώ άλλη μια εβδομάδα[/QU Το δικό μου ήταν ελληνικό Vodafone του έβαλα cosmote και τώρα έχω την γερμανική κανένα πρόβλημα και το knox 0×0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Το δικό μου με Κυπριακή και ακόμα στην 5.0.1 ,καμιά αναβάθμιση δεν ήρθε ακόμα. Μας ξέχασε η Samsung. Θα κάνω και εγώ ακόμα λίγη υπομονή. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs71 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Γειά βοηθήστε ρε παιδιά. Πως μπορώ να περάσω τηλέφωνα όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης .Το είχα ξανακάνει αλλά τώρα δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts