Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά ήταν πλακέτα και έγινε αλλαγή. Την απόδειξη δεν την βρήκα ποτέ (είμαι σίγουρος οτι είναι εκτός 24μηνών, περίπου 1-2 μήνες), παρόλα αυτά το πήγα στο σέρβις της σαμμυ στο γέρακα και σε λιγότερο από 48 ώρες ήταν έτοιμο και χωρίς καμία χρέωση. Άψογοι, πήραν πολλά +++ για μένα.

Η επισκευή πλακέτας κοστίζει 250 ευρώ....είναι θαύμα αν εκτός εγγύησης σου το κάλυψαν...

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
System/Accessories ;)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

σε ευχαριστω φιλε μου

Εγώ δεν χρειάστηκε να ρυθμίσω ποτέ τίποτε. Το κάνει αυτόματα υποθέτω, αλλά δοκίμασε και την ρύθμιση που είπε ο Thorlite;)
απλα δεν ηταν τσεκαρισμενο για καποιο λογο....ευχαριστω

Η επισκευή πλακέτας κοστίζει 250 ευρώ....είναι θαύμα αν εκτός εγγύησης σου το κάλυψαν...

Κι εγω νομιζω οτι πρεπει να ηταν εντος εγγυησης η συσκευη, αλλιως θα "χτυπαγε" το ανω της διετιας imei και δεν θα μπορουσαν και αυτοι να δικαιολογησουν στη samsung hellas την δωρεαν αντικατασταση.

Εκτος βεβαια και ο τεχνικος ειναι κολλητος σου :)

Οπως και να χει παντως, καλοριζικο.

Κι εγω νομιζω οτι πρεπει να ηταν εντος εγγυησης η συσκευη, αλλιως θα "χτυπαγε" το ανω της διετιας imei και δεν θα μπορουσαν και αυτοι να δικαιολογησουν στη samsung hellas την δωρεαν αντικατασταση.

Εκτος βεβαια και ο τεχνικος ειναι κολλητος σου :)

Οπως και να χει παντως, καλοριζικο.

Πάντως απόδειξη δεν πήγα. Το βρήκαν σαν εντός εγγύησης και υποψιάζομαι πως ίσως η σαμμυ αναγνωρίζει πρόβλημα με τις μητρικές (παίζει πολύ) και επισκευάζει και εκτός εγγύησης. Κολλητό τεχνικό σίγουρα δεν είχα!!

Το peel remote σπάνια το χρησιμοποιούσα. Είχα κλείσει και τα δικαιώματα για ειδοποιήσεις και ολά οκ. Πριν λίγο φόρτισε η συσκευή, βγάζω το καλώδιο και ανοίγει η οθόνη με full screen διαφήμιση για το oneplus t. Πατώντας recent apps μου έβγαλε το peel :mad: . Θέλει και συνδρομή μηνιαία για να μην έχει διαφημίσεις :mad: :mad: .

Το απενεργοποίησα άφησα και review με 1 αστεράκι και λίγο τους είναι. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή καλύτερη/καλή για αντικατάσταση;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Το peel remote σπάνια το χρησιμοποιούσα. Είχα κλείσει και τα δικαιώματα για ειδοποιήσεις και ολά οκ. Πριν λίγο φόρτισε η συσκευή, βγάζω το καλώδιο και ανοίγει η οθόνη με full screen διαφήμιση για το oneplus t. Πατώντας recent apps μου έβγαλε το peel :mad: . Θέλει και συνδρομή μηνιαία για να μην έχει διαφημίσεις :mad: :mad: .

Το απενεργοποίησα άφησα και review με 1 αστεράκι και λίγο τους είναι. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή καλύτερη/καλή για αντικατάσταση;

Εγώ χρησμιποιώ το AnyMote Smart Remote και λειτουργεί άψογα, σε tv, OTE TV, κλιματιστικό, sound bar κτλ

Το καλύτερο είναι το GALAXY universal remote. Δεν έχω βρει συσκευη που να μην μπορώ να ελέγξω. Και για υπολογιστή unified remote και δεν χρειάζεσαι ούτε ποντικι πληκτρολόγιο. Τα πάντα με το κινητό. Έβαλα και smart λάμπα στο δωμάτιο της xiaomi με Wifi και από το κινητό έλεγχο πάντα. Πολλές φορές ευκολίες έχεις με ένα ολοκληρωμένο κινητό.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Τελικά πάει και το δικό μου... μετά από 2.5 χρόνια άρχισαν τα κολλήματα και οι επανεκκινήσεις.

Δυστυχώς δεν κυκλοφορεί κάτι άλλο στην αγορά που να μου κάνει κλικ, οπότε δύο επιλογές έχω.

Αγορά μεταχειρισμένου Note 4. Αυτό το φοβάμαι πλέον, γιατί ένα γερασμένο Note 4 είναι επίσης επικίνδυνο για προβληματική μητρική.

Η άλλη είναι η επισκευή μητρικής. Είμαι εκτός εγγύησης και ρουταρισμένος, ξέρει κανείς πόσο περίπου να περιμένω ότι θα κοστίσει σε κάποιο από τα γνωστά καταστήματα επισκευών ή και εκεί να περιμένω γύρω στα €250;

Εγώ χρησμιποιώ το AnyMote Smart Remote και λειτουργεί άψογα, σε tv, OTE TV, κλιματιστικό, sound bar κτλ

Το καλύτερο είναι το GALAXY universal remote. Δεν έχω βρει συσκευη που να μην μπορώ να ελέγξω. Και για υπολογιστή unified remote και δεν χρειάζεσαι ούτε ποντικι πληκτρολόγιο. Τα πάντα με το κινητό. Έβαλα και smart λάμπα στο δωμάτιο της xiaomi με Wifi και από το κινητό έλεγχο πάντα. Πολλές φορές ευκολίες έχεις με ένα ολοκληρωμένο κινητό.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Θα τα δοκιμάσω. Ευχαριστώ!!

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Τσεκαρετε για νεο update. Σημερα μου ηρθε σε ιταλικο note 4f.

89371c60709372d5ed24c989a74b80e0.jpg

Κλασσικο security patch λοιπον. Απ'οτι φαινεται του Απριλιου.

Αν δεν σου κανει κοπο , δωσε ενα feedback μετα απο 2-3 μερες χρησης , γιατι για το update του Μαρτιου γραφτηκαν τα χειροτερα!

Κλασσικο security patch λοιπον. Απ'οτι φαινεται του Απριλιου.

Αν δεν σου κανει κοπο , δωσε ενα feedback μετα απο 2-3 μερες χρησης , γιατι για το update του Μαρτιου γραφτηκαν τα χειροτερα!

Την εκανα κ εγω μεσω ΟΤΑ πριν λιγο.Ελπιζω να παει καλυτερα το θεμα με την μπαταρια.Για να δουμε...:)

Τελικά πάει και το δικό μου... μετά από 2.5 χρόνια άρχισαν τα κολλήματα και οι επανεκκινήσεις.

Δυστυχώς δεν κυκλοφορεί κάτι άλλο στην αγορά που να μου κάνει κλικ, οπότε δύο επιλογές έχω.

Αγορά μεταχειρισμένου Note 4. Αυτό το φοβάμαι πλέον, γιατί ένα γερασμένο Note 4 είναι επίσης επικίνδυνο για προβληματική μητρική.

Η άλλη είναι η επισκευή μητρικής. Είμαι εκτός εγγύησης και ρουταρισμένος, ξέρει κανείς πόσο περίπου να περιμένω ότι θα κοστίσει σε κάποιο από τα γνωστά καταστήματα επισκευών ή και εκεί να περιμένω γύρω στα €250;

Αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει 280 ευρώ για αλλαγή μητρικής , μαζί με τα εργατικά κομπλέ. Αυτό σε εξουσιοδοτημένο σέρβις στο Χαϊδάρι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Υπάρχουν καινούριες μητρικές στο eBay με 95 δολλάρια.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Υπάρχουν καινούριες μητρικές στο eBay με 95 δολλάρια.

Άν πιάνουν τα χέρια σου καλά είναι. Είναι γνήσιες αυτές ή θα γράφει μόνον κινέζικα μετά?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Με τη σειρά μου αποχαιρετώ το note 4 κ τη samsung γενικότερα. Μετα απο 2.5 χρόνια το έστειλα στο service κ μου ζήτησαν 377€για επισκευή Edited by tarzan_t

Έψαξα όλες τις εναλλακτικές. Αγορά χαλασμένου Note 4 από εδώ και αλλαγή μόνος μου (το έχω ξανανοίξει το τηλέφωνο παλιότερα για άλλο πρόβλημα), αγορά μητρικής από έξω, αγορά μεταχειρισμένου, επισκευή από εξουσιοδοτημένο σέρβις-και εμένα μου είπαν €280.

Τελικά προτίμησα να το πάω σε ανεπίσημο κατάστημα και να τα κάνουν όλα αυτοί, να βρουν μεταχειρισμένη μητρική και να την περάσουν, €190 τελική τιμή και εγγύηση 1 μήνα. Υπερβολικά λεφτά, πολύ λίγη εγγύηση, πολύ ριψοκίνδυνο να μου βγάλει το ίδιο πρόβλημα ακόμη και την επόμενη ημέρα, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω άλλο κινητό να με καλύπτει.

Edited by Voodooman

Μία ερώτηση από κάποιον που είναι πελάτης της Samsung από την εποχή του S3.Υστερα πήρα με τη σειρά,Note 2,3,4C,και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.Ρωτάω λοιπόν,τα τηλέφωνα που είχαν το πρόβλημα,ήταν αφημένα μαμά,ή τα είχατε πασπατέψει με διάφορες αλλαγές και πειράματα;Γιατί για μένα,υπάρχει διαφορά.Μέχρι τώρα ήξερα ότι ήταν το Νote 2,που κάποιες παρτίδες είχαν πρόβλημα μητρικής.Για το 4 δεν είχα διαβάσει-ακούσει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μία ερώτηση από κάποιον που είναι πελάτης της Samsung από την εποχή του S3.Υστερα πήρα με τη σειρά,Note 2,3,4C,και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.Ρωτάω λοιπόν,τα τηλέφωνα που είχαν το πρόβλημα,ήταν αφημένα μαμά,ή τα είχατε πασπατέψει με διάφορες αλλαγές και πειράματα;Γιατί για μένα,υπάρχει διαφορά.Μέχρι τώρα ήξερα ότι ήταν το Νote 2,που κάποιες παρτίδες είχαν πρόβλημα μητρικής.Για το 4 δεν είχα διαβάσει-ακούσει.

Εγώ το έχω πασπατέψει με διάφορες αλλαγές και πειράματα.

Συμβαίνει και σε στοκ όπως ενός φίλου μου. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται κι αν συμβαίνει αργά ή γρήγορα σε όλες τις συσκευές, απλά εύχομαι πώς οχι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κ εγώ είμαι πελάτης απο s3, note 2 κ μετά note 4. Ποτέ δεν ειχα πειράξει τίποτε κ ποτέ δεν είχε θέμα κανενα τηλέφωνο. Εκτός του note4 που μετά από καποια επίσημη αναβάθμιση έβγαλε mmc fail ανέβαζε θερμοκρασία στα ύψη κ έκανε ενα κάρο επανεκκίνησεις τη μέρα . Εκεί κ αφού ήμουν εκτός εγγύησης πέρασα άλλη ρομ μήπως κ το προστατέψω αλλά δυστυχώς η ζημιά είχε γίνει. ..

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

για το Note 4 υπάρχουν πραγματικά πολλές αναφορές σε διεθνή φόρουμ..βέβαια κι εγώ αφού την έπαθα το ανακάλυψα..εγώ προσωπικά το είχα unrooted και το μόνο "πείραγμα" ήταν ότι του είχα βάλει μια κάρτα sd 64 gb της samsung......δεν έχει να κάνει με το ρουτάρισμα η μητρική..απλώς αρκετές από ότι φαίνεται παρτίδες έχουν ελάττωμα...στη smartec οι ίδιοι μου είπαν (και κατάλαβα και από το ύφος τους) ότι είναι σύνηθες πρόβλημα.

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

Ναι αλλά αν θέλουν τόσα χρήματα για επισκευή μας διώχνουν απο πελάτες. Αυτό δεν καταλαβαίνουν!

Στάλθηκε από το Lenovo YB1-X90L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως βλέπω πως ποιο έντονο πρέπει να είναι το πρόβλημα αυτό με ελαττωματικές πλακέτες και με επανεκκινήσεις στα F από ότι στα C χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο…

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)