Voodooman Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Τις τελευταίες 2-3 ημέρες έχω πρόβλημα με τις μπαταρίες του κινητού. Έχω το extra battery kit. Όταν λοιπόν φορτίσω μία από τις μπαταρίες στον εξωτερικό φορτιστή και την βάλω στο κινητό, τότε αυτή δεν λειτουργεί σωστά, πχ κλείνω το τηλέφωνο το βράδυ με 70% μπαταρία και όταν το ανοίγω το πρωί, αυτή είναι σχεδόν άδεια ή δεν ανοίγει καν το κινητό. Οι μπαταρίες είναι φρέσκες, 1 χρόνου η μανίσια, 7 μηνών η extra. Αυτό δεν γινόταν από την αρχή, ούτε έχω κάνει κάποια σημαντική αλλαγή στο κινητό τώρα τελευταία. Καμιά ιδέα, πριν πάω σε format; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Αγαπητοι συμφοριτες θαθελα την βοηθεια σας αν εχει προσεξει κατι καποιος με την αναβαθμιση σε 6.0.1 Μεχρι προτινος οταν ανοιγα καποιο αρχειο μου εβγαζε και ακομη βγαζει εικονιδιο με τι θελω να το ανοιξω ειτε με Hancom office viewer ειτε με pdf viewer ειτε με office suite κλπ. Κατω απο αυτα ειχε την επιλογη ΜΙΑ ΦΟΡΑ η ΠΑΝΤΑ και επελεγες αναλογα. Τωρα μετα την αναβαθμιση δεν βγαζει την επιλογη αυτη. Το εχει προσεξει καποιος? Μηπως ειναι καπου καποια επιλογη για να επανελθει το παραπανω? Ευχαριστω. Δοκίμασε αν θέλεις το App Picker Classic https://play.google.com/store/apps/details?id=se.anyro.picker . Την επόμενη φορά από την στιγμή που το εγκαταστήσεις , όταν σου ζητήσει με ποιό app θέλεις να ανοίξεις κάτι, διαλέγεις το app picker και μετα αυτό θα σου δίνει την δυνατότητα να διαλέγεις εφαρμογή. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατι δεν πήρα την mm ακόμα. Πες μας εντυπώσεις. ΥΓ. Δοκίμασε και το better open with σαν εναλλακτική https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aboutmycode.betteropenwith&hl=el Edited May 17, 2016 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) η ελληνική "ευρωπαική" έκδοση πότε θα πάρει mm γνωρίζουμε? Edited May 17, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δοκίμασε αν θέλεις το App Picker Classic https://play.google.com/store/apps/details?id=se.anyro.picker . Την επόμενη φορά από την στιγμή που το εγκαταστήσεις , όταν σου ζητήσει με ποιό app θέλεις να ανοίξεις κάτι, διαλέγεις το app picker και μετα αυτό θα σου δίνει την δυνατότητα να διαλέγεις εφαρμογή. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατι δεν πήρα την mm ακόμα. Πες μας εντυπώσεις. ΥΓ. Δοκίμασε και το better open with σαν εναλλακτική https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aboutmycode.betteropenwith&hl=el Ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια.Εκανα χρηση του App Picker Classic και ολα καλα.Δουλευει σωστα. Η δευτερη εφαρμογη που μου ειπες για την ωρα δεν βλεπω να ωφελει καπου για την ωρα τουλαχιστον εμενα. Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Παιδιά στα καλά καθούμενα άρχισε να βγάζει μνμ "οι υπηρεσίες google play διακόπηκαν" κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Χρειάστηκαν 3 επαννεκιννήσεις για να το κάνω να σταματήσει. Άρχισε να μου το κάνει ενώ χρησιμοποιούσα το viber. Ξαφνικά το viber έπαψε να λειτουργεί, δε συνδέεται καν και το έσβησα και το ξανακατέβασα αλλά δεν προχωράει το αρχικό του σεταρισμα. Εκεί δηλαδή που ζητάει να βάλεις τον αριθμό τηλεφώνου σου για να σου στείλει με sms τον κωδικό ενεργοποίησης βάζω τον αριθμό, πατάω συνέχεια και αυτό δεν κάνει τίποτα. Να έχει σχέση με το μνμ που μου έβγαζε για το google play; Τι κουλό είναι αυτό τώρα;; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Πρώτο τρίμηνο είχαν πει νομίζω Παιδιά υπάρχει κάτι νεότερο για το Marshmallow στο SM-N910F; Έχουμε φτάσει στον Μάιο και ακόμα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Παιδιά υπάρχει κάτι νεότερο για το Marshmallow στο SM-N910F; Έχουμε φτάσει στον Μάιο και ακόμα τίποτα... Κατέβασε και βάλε την Γερμανική έκδοση firmware. Το κινητό πετάει με αυτή. Άσε που παίρνει και σχεδόν πάντα από τις πρώτες τα Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αν βάλουμε την γερμανική σε άλλης χώρας τηλέφωνο χάνουμε την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εδω και καμια εβδομαδα μου κανει κατι τελειως κουφο η συσκευη. Οταν το σημα πεφτει απο H ή H+ σε 3G δεν μεταδιδει δεδομενα. φαινεται οτι προσπαθει αλλα δεν εχω ιντερνετ καθολου στην συσκευη. Οταν γυρναει παλι σε Η ή Η+ κατευθειαν ολα ειναι ΟΚ. Ειναι θεμα συσκευης ή παροχου; Καμια προταση; Εκανα επαναφορα στα δικτυα, αλλα το προβλημα συνεχιζει. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αν βάλουμε την γερμανική σε άλλης χώρας τηλέφωνο χάνουμε την εγγύηση; Όχι. Η εγγύηση ισχύει κανονικά. Βάζεις οποία official έκδοση rom θέλεις. Δεν κάνει trip τον Knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Κατέβασε και βάλε την Γερμανική έκδοση firmware. Το κινητό πετάει με αυτή. Άσε που παίρνει και σχεδόν πάντα από τις πρώτες τα Update.καλησπερα,εχω και εγω γερμανικη αλλα μετα απο λιγη χρηση βλεπω την ραμ στο 80%....απο την εξυπνη διαχειριση:blink: του εκανα μολις hard reset και εβαλα μονο fb και messenger,εσυ πως εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Γιατί κολλάτε στα ποσοστά ρε παιδιά;!;! Τι σας νοιάζει; Ας λέει και 90%! Έχετε κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα στη χρήση του κινητού; Βλέπετε να έχετε κάποιο θέμα επιδόσεων λόγω του 80% που λέει ότι είναι γεμάτο; Το κινητό κάνει μόνο του τη διαχείριση όπως αυτό καταλαβαίνει. Και το δικό μου λέει συνήθως 75-85% αλλά το κινητό δουλεύει άψογα. Άλλωστε πάντα τόσο έλεγε, σε όποια έκδοση ρομ και αν είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ψυχολογικο.....οχι οκ μου παει,απλα σε συγκριση με το νοte 3 που ειχα μου κανει καπως.οκ δεν θα το κοιταω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ψυχολογικο.....οχι οκ μου παει,απλα σε συγκριση με το νοte 3 που ειχα μου κανει καπως.οκ δεν θα το κοιταω:p Έτσι μπράβο παιδί μου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Για την ρομ & εγγύηση που αναφέρθηκε πιο πριν, όποια επίσημη ρομ περάσετε μέσω odin χάνεται η εγγύηση τυπικά, δηλαδή αν το πάτε στο service με τη νέα ρομ και όχι μ'αυτή που προορίζεται για τη χώρα καταγωγής της συσκευής σας, τότε έχουν δικαίωμα να το βγάλουν εκτός. Είναι τυπικό όμως το θέμα, αφού με την ίδια απλή διαδικασία, μέσω odin, μπορείτε να ξαναπεράσετε τη ρομ που προορίζεται για τη χώρα καταγωγής της συσκευής & να μη φαίνεται τίποτα. Επίσης, κάτα το φλασάρισμα μέσω odin έχουν αναφερθεί κάποια ελάχιστα περιστατικά που έγραψε ο knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 καλησπερα,εχω και εγω γερμανικη αλλα μετα απο λιγη χρηση βλεπω την ραμ στο 80%....απο την εξυπνη διαχειριση:blink: του εκανα μολις hard reset και εβαλα μονο fb και messenger,εσυ πως εισαι; Επειδή σου απάντησα μερικώς στο προηγούμενο ποστ μου, να σου εξηγήσω λίγο πιο αναλυτικά: Και το δικό μου έχει συνήθως 75-85% γεμάτη ραμ, ανάλογα την περίσταση. Από πίσω πάντα τρέχουν facebook, messenger, viber, skype, o browser της Sammy και ο ex dialer. Δευτερεύουσες εφαρμογές του background είναι το Gmail, το Mail app της Sammy, Dropbox, Es Explorer και πολλά άλλα! Ποτέ δεν κλείνω καμία εφαρμογή από αυτές. Πάντα πατάω το μεσαίο κουμπί και τις στέλνω στο παρασκήνιο. Αν ανοίξω καμιά τρίτη εφαρμογή (εφαρμογή που δεν χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση δλδ π.χ. ένα πρόγραμμα για κωδικούς που έχω) τότε αυτό το κλείνω με το back key. O λόγος που δεν κλείνω καμία είναι ο εξής: Παλαιότερα τα έκλεινα όλα με το back key (για να μην έχω γεμάτη ραμ και καλά) και παρατηρούσα την ραμ στα επίπεδα 75-85% (τα ίδια ακριβώς που έχω και σήμερα!!!) Οπότε αποφάσισα να αλλάξω τακτική και να δοκιμάσω τη φιλοσοφία του iphone, δηλαδή να πατάω το κεντρικό κουμπί και να τα στέλνω όλα στο παρασκήνιο. Αυτό που παρατήρησα λοιπόν είναι ότι η ραμ παρέμεινε στα ίδια επίπεδα και το κινητό είχε και καλύτερη απόκριση, ειδικά όταν δοκίμαζα να ανοίξω πάλι το ίδιο app. Μετά διάβασα και λίγο για τον τρόπο διαχείρισης της ραμ από το Android και είδα ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος χρήσης τελικά. Ξέρουμε ότι η Samsung έχει γενικότερα θεματάκια στην διαχείριση της ραμ σε όλα τα κινητά της. Δεν είναι το δυνατό της σημείο αυτό! Ότι και να κάνεις και με όποιον τρόπο χρησιμοποιήσεις το κινητό σου, είτε βάλεις λίγες ή πολλές εφαρμογές, το ποσοστό της ραμ που θα παραμένει διαθέσιμο θα είναι το ίδιο πάντα. Δοκίμασε να κάνεις αυτό που περιγράφω πιο πάνω και θα δεις ότι δεν θα αλλάξει κάτι όσον αφορά τη ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλημέρα. Οι εντυπωσεις μου και εμένα για την marshmallow είναι θετικές. Ωραία ανανέωση . Πιο πολυ μου άρεσε το screen of γραψιμο με το πενάκι. 2 bugs εντόπισα. Το ένα ειναι οτι δεν μου κρατάει το φόντο της οθόνης κλειδώματος. Το κρατάει για λίγο και μετα το παει σε ένα συγκεκριμένο. Και δευτερον κατι που το ειχα και πριν αλλα μου το πετουσε σαν μηνυμα μονο όταν άνοιγε το κινητο. Τώρα μου το πετάει αρκετά συχνά και ειναι ένα μηνυμα σε γκρίζο φόντο που λέει οτι ...το μηνυμα σας δεν μπορει να σταλει αυτην την στιγμη παραμόνο οταν ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια κτλπ........ για να μην το κανω reset έχετε τιποτα να προτείνετε? Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλημέρα. Οι εντυπωσεις μου και εμένα για την marshmallow είναι θετικές. Ωραία ανανέωση . Πιο πολυ μου άρεσε το screen of γραψιμο με το πενάκι. 2 bugs εντόπισα. Το ένα ειναι οτι δεν μου κρατάει το φόντο της οθόνης κλειδώματος. Το κρατάει για λίγο και μετα το παει σε ένα συγκεκριμένο. Και δευτερον κατι που το ειχα και πριν αλλα μου το πετουσε σαν μηνυμα μονο όταν άνοιγε το κινητο. Τώρα μου το πετάει αρκετά συχνά και ειναι ένα μηνυμα σε γκρίζο φόντο που λέει οτι ...το μηνυμα σας δεν μπορει να σταλει αυτην την στιγμη παραμόνο οταν ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια κτλπ........ για να μην το κανω reset έχετε τιποτα να προτείνετε? - Στο δικό μου πάντως το κρατάει το φόντο της οθόνης κλειδώματος, δεν έχει πρόβλημα. Να φανταστώ ότι δεν έχεις κάποια εφαρμογή για την lock screen ε; - Δες αν έχει μείνει κάποιο sms που είχες δοκιμάσει να στείλεις και δεν έφυγε. Αν το βρεις διέγραψε το. Αυτό το μήνυμα το είχα δει μόνο όταν χρησιμοποιούσα άλλη εφαρμογή για να στείλω sms (handcent sms) και όχι την μανίσια της Σαμμυ. Είχε μείνει ένα μήνυμα προς αποστολή, επειδή εκείνη τη στιγμή δεν είχα σήμα, και δεν έλεγε να φύγει ούτε όταν απέκτησα σήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 - Στο δικό μου πάντως το κρατάει το φόντο της οθόνης κλειδώματος, δεν έχει πρόβλημα. Να φανταστώ ότι δεν έχεις κάποια εφαρμογή για την lock screen ε; - Δες αν έχει μείνει κάποιο sms που είχες δοκιμάσει να στείλεις και δεν έφυγε. Αν το βρεις διέγραψε το. Αυτό το μήνυμα το είχα δει μόνο όταν χρησιμοποιούσα άλλη εφαρμογή για να στείλω sms (handcent sms) και όχι την μανίσια της Σαμμυ. Είχε μείνει ένα μήνυμα προς αποστολή, επειδή εκείνη τη στιγμή δεν είχα σήμα, και δεν έλεγε να φύγει ούτε όταν απέκτησα σήμα! Εφαρμογή για lock screen οχι δεν έχω βάλει κάτι. Η εικόνα ειναι από συλλογή επιλεγμενη. Το τσεκαρω πάντως .μετά απο επανεκίνησση την κράτησε. Νομίζω τυχαία το κάνει. Θα το δω. Οσον αφορά το μηνυμα και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου , μήπως εχω κανένα μήνυμα ξεχασμένο. Αλλα δεν βρηκα κατι. Μπορω να καθαρισω τιποτα cache για την εφαρμογή μηνυματων? Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Οσον αφορά το μηνυμα και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου , μήπως εχω κανένα μήνυμα ξεχασμένο. Αλλα δεν βρηκα κατι. Μπορω να καθαρισω τιποτα cache για την εφαρμογή μηνυματων? Μπορείς να δοκιμάσεις να καθαρίσεις την cache από την εφαρμογή "Μηνύματα" αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχει τίποτα και επίσης μπορεί να χάσεις όλα σου τα μηνύματα. Αν τα χρειάζεσαι, κάνε πρώτα back up με το super backup (δες λινκ πιο κάτω) ή με οποιοδήποτε άλλο app και μετά δοκίμασε να την καθαρίσεις. Εναλλακτικά αν δεν τα χρειάζεσαι τα διαγράφεις και όλα μόνος σου! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Το φόντο είδα οτι το χάνει και επιστρέφει στο παλιο οταν με παίρνει καποιος τηλ και μου δειχνει την κληση στην οθονη κλειδωματος. Με wipe cache κτλπ απο το recovery τι θα χασω αμα το κανω? Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Το φόντο είδα οτι το χάνει και επιστρέφει στο παλιο οταν με παίρνει καποιος τηλ και μου δειχνει την κληση στην οθονη κλειδωματος. Με wipe cache κτλπ απο το recovery τι θα χασω αμα το κανω? Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τίποτα απολύτως! Δοκίμασε το. Προσοχή όμως να κάνεις wipe cache μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Τίποτα απολύτως! Δοκίμασε το. Προσοχή όμως να κάνεις wipe cache μόνο! Θα το κανω. Τωρα με το φοντο βλεπω οτι μενει σταθερο . Το εβαλα πηγαινωντας απο την συλλογή μεσα και βρισκοντας την εικονα που θελω να βαλω και οχι απο ρυθμισεις δοντου. Και επισης εσβησα την εικονα που μου εβαζε συνεχεια. Μέχρι στιγμής οκ. Για να δουμε. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Τωρα με το φοντο βλεπω οτι μενει σταθερο . Το εβαλα πηγαινωντας απο την συλλογή μεσα και βρισκοντας την εικονα που θελω να βαλω και οχι απο ρυθμισεις δοντου. Και επισης εσβησα την εικονα που μου εβαζε συνεχεια. Μέχρι στιγμής οκ. Για να δουμε. και εγώ συνήθως με το QuickPik ορίζω το φόντο. Ίσως γι' αυτό δεν παρατήρησα κάτι. Edited May 18, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Επειδή σου απάντησα μερικώς στο προηγούμενο ποστ μου, να σου εξηγήσω λίγο πιο αναλυτικά: Και το δικό μου έχει συνήθως 75-85% γεμάτη ραμ, ανάλογα την περίσταση. Από πίσω πάντα τρέχουν facebook, messenger, viber, skype, o browser της Sammy και ο ex dialer. Δευτερεύουσες εφαρμογές του background είναι το Gmail, το Mail app της Sammy, Dropbox, Es Explorer και πολλά άλλα! Ποτέ δεν κλείνω καμία εφαρμογή από αυτές. Πάντα πατάω το μεσαίο κουμπί και τις στέλνω στο παρασκήνιο. Αν ανοίξω καμιά τρίτη εφαρμογή (εφαρμογή που δεν χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση δλδ π.χ. ένα πρόγραμμα για κωδικούς που έχω) τότε αυτό το κλείνω με το back key. O λόγος που δεν κλείνω καμία είναι ο εξής: Παλαιότερα τα έκλεινα όλα με το back key (για να μην έχω γεμάτη ραμ και καλά) και παρατηρούσα την ραμ στα επίπεδα 75-85% (τα ίδια ακριβώς που έχω και σήμερα!!!) Οπότε αποφάσισα να αλλάξω τακτική και να δοκιμάσω τη φιλοσοφία του iphone, δηλαδή να πατάω το κεντρικό κουμπί και να τα στέλνω όλα στο παρασκήνιο. Αυτό που παρατήρησα λοιπόν είναι ότι η ραμ παρέμεινε στα ίδια επίπεδα και το κινητό είχε και καλύτερη απόκριση, ειδικά όταν δοκίμαζα να ανοίξω πάλι το ίδιο app. Μετά διάβασα και λίγο για τον τρόπο διαχείρισης της ραμ από το Android και είδα ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος χρήσης τελικά. Ξέρουμε ότι η Samsung έχει γενικότερα θεματάκια στην διαχείριση της ραμ σε όλα τα κινητά της. Δεν είναι το δυνατό της σημείο αυτό! Ότι και να κάνεις και με όποιον τρόπο χρησιμοποιήσεις το κινητό σου, είτε βάλεις λίγες ή πολλές εφαρμογές, το ποσοστό της ραμ που θα παραμένει διαθέσιμο θα είναι το ίδιο πάντα. Δοκίμασε να κάνεις αυτό που περιγράφω πιο πάνω και θα δεις ότι δεν θα αλλάξει κάτι όσον αφορά τη ραμ.ξεκινησα να το εφαρμοζω...σε ευχαριστω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts