huskyaris Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εμένα από εχθές δεν κάνει αυτόματα sync τα email !!! Πήγα ρυθμίσεις και το έχω βάλει αυτόματα sync αλλά τίποτα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 εχω το C εδω και 2 μηνες περιπου και καθε βραδυ το βαζω σε λειτουργια πτησης και την επωμενη οταν το συνδεω σθνδεεται στο wifi μεσα σε 10 δευτερολεπτα το πολυ. δεν βλεπω καποιο προβλημα σε εμενα με αυτοπ το θεμα. Το ξανά δοκίμασα μόλις τώρα, εάν βγάλεις την λειτουργία πτήσης και αμέσως πας να συνδεθείς ίσως δεν παίξει με τη μια, εάν τη βγάλεις και μετά από 30 δεύτερα ανοίξεις wifi τότε συνδέετε κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το ξανά δοκίμασα μόλις τώρα, εάν βγάλεις την λειτουργία πτήσης και αμέσως πας να συνδεθείς ίσως δεν παίξει με τη μια, εάν τη βγάλεις και μετά από 30 δεύτερα ανοίξεις wifi τότε συνδέετε κατευθείαν. το wifi το εχω παντα ανοιχτο. αυτο που κανω ειναι το εξης βαζω λειτουργια πτησης και μετα απλα την βγαζω και μπαινει οπως ειπα γρηγορα. το wifi το μοντεμ δηλαδη ειναι παντα ανοιχτο ( οπως και το κινητου δηλαδη οταν ανοιξει απο λειτουργια πτησης ειναι θα ανοιξει και το wifi του κινητου ). Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 το δοκίμασα και αυτό εμένα δεν μπαίνει τόσο γρήγορα κάνει γύρω στα 30 δεύτερα να συνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 το δοκίμασα και αυτό εμένα δεν μπαίνει τόσο γρήγορα κάνει γύρω στα 30 δεύτερα να συνδεθεί. δεν ξερω τι μπορει να το κανει αυτο σε σενα. τωρα δοκιμασα 3 φορες και τις 3 μπηκε με το τροπο που σου πα περιπου στα 8 με 12 δευτερολεπτα . Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 δεν ξερω τι μπορει να το κανει αυτο σε σενα. τωρα δοκιμασα 3 φορες και τις 3 μπηκε με το τροπο που σου πα περιπου στα 8 με 12 δευτερολεπτα . Μπορεί να φταίει και το ασύρματο μου θα το δοκιμάσω και αλλού δεν είναι πρόβλημα πάντως εφόσον συνδέετε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εγω λεω επειδη ειναι γνωστο το θεμα του wifi σε ξενα sites λογικα θα το γνωριζει η Samsung και θα το διορθώσει στη lollipop.. Θα περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Και εγώ δεν νομίζω να είναι θέμα hardware αλλά software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Και όμως δυστυχώς είναι διαρροή !!! Έβαλα ένα χαρτάκι γύρω από το "κουμπι" και συνέχισε η διαρροή η οποία είναι από το εσωτερικό προφανώς το γυαλί της οθόνης δεν εφάπτεται απόλυτα στο πλαίσιο στην δεξιά κάτω γωνία με αποτέλεσμα την διαρροή !!! Λευκό έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το ξανά δοκίμασα μόλις τώρα, εάν βγάλεις την λειτουργία πτήσης και αμέσως πας να συνδεθείς ίσως δεν παίξει με τη μια, εάν τη βγάλεις και μετά από 30 δεύτερα ανοίξεις wifi τότε συνδέετε κατευθείαν. Πραγμα πολυ λογικο. Α ρε σαμσουγκ μανταρα τα εκανες με το 4αρι. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Με F συνδεομαι σε dt Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Δεν είναι πρόβλημα εφόσον συνδέεται πιστεύω ότι με μια αναβάθμιση θα στρώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Όχι, μαύρο είναι . ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λευκό έχεις? Μαυρο εχω !!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν στις ρυθμίσεις ενώ στο Gmail μου βγάζει επιλογή για auto sync , στο Yahoo mail μου βγάζει πρώτη επιλογή manual και μετά επόμενη επιλογή every 5 minutes, δεν μου βγάζει επιλογή auto !?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση. Οχι αναφερομαι στο xmod games. Ακομα θα ηθελα να ελευθερωσω και λιγη ραμ επειδη ειναι συνεχως στο 2.1. Εννοω αν μπορως να απεγκαταστησω εφαρμογες που δεν χρειαζονται και εννοειτε χωρις να ρουταρο ΚαπΟΙΟς για το ΠΙΟ πάνω? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 ΚαπΟΙΟς για το ΠΙΟ πάνω? Βαλε greenify και ξηλωσε εφαρμογες της samsung. Εγω με art και 60 εφαρμογες ειμαι στο 1.3 free Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλημερα . Ευχαριστω για την απαντηση. Θυμαμε με το greenify οτι ηθελε ρουτ. Αν ξερεις κατι συγκεκριμενω να ξηλωσω πες το να μην τα θαλασσωσο :) Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλημερα . Ευχαριστω για την απαντηση. Θυμαμε με το greenify οτι ηθελε ρουτ. Αν ξερεις κατι συγκεκριμενω να ξηλωσω πες το να μην τα θαλασσωσο :) δουλευει και χωρις ρουτ ! οχι τοσο ικανοποιητικα θα ελεγα κανει δουλεια και ετσι! επισης δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση ! ή απενεργοποιηση οπως το λεει! hangouts google + κλπ τα εκανα ολα απεγκατασταση απο το τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Οκ θα το δοκιμασω και βλεπουμε. Ty Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Lollipop εχει παρει κανεις σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 νομίζω κανένας ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Lollipop εχει παρει κανεις σας? Έχει γίνει διαρροή για Note 3, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ κοντά στην διάθεση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408126 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Lollipop εχει παρει κανεις σας? Δεν εχει βγει ακομα. Καλο φλεβαρη Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 δεν ξέρω αν ρωτάω σωστά εδώ αλλά ξέρει κανείς πως θα βρώ ένα μαύρο dialer. με χαλάει όλη αυτή η ασπρίλα γενικότερα τα θέλω όλα πιο "μαύρα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 δεν ξέρω αν ρωτάω σωστά εδώ αλλά ξέρει κανείς πως θα βρώ ένα μαύρο dialer. με χαλάει όλη αυτή η ασπρίλα γενικότερα τα θέλω όλα πιο "μαύρα"... Εάν θέλεις κατέβασε τον exdialer και βάλε μαύρο θέμα..μπορείς να κατεβάσεις απο το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εάν θέλεις κατέβασε τον exdialer και βάλε μαύρο θέμα..μπορείς να κατεβάσεις απο το play store. θα το δοκιμάσω ευχαριστώ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts