anergos13 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 λιγο off topic.... σας λαγκαρει το tapatalk στο scrolling? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Αν το κάνεις γρήγορα εχει κατι ψιλο θεματακια, Στο νετ παρόλα αυτά δεν το κάνει καθόλου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 λιγο off topic.... σας λαγκαρει το tapatalk στο scrolling? Δοκιμάζω τώρα και δεν έχω θέμα, ίσως σε σελίδες με πολλές φώτο...κλασσικό tapatalk! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Παιδιά μια απορία, προέρχομαι χρόνια απο iPhone Και πρώτη φορά περνώ android συσκευή. Δεν ξέρω αν ειναι πρόβλημα της μπαταρίας της συσκευής η κακή ρύθμιση του android που πρώτη φορά ασχολούμαι και δεν το κατέχω αλλά, πείτε μου πως γινεται σε 3 ημερών συσκευή το φόρτιση στο 100% το βράδυ κατα της 1 πριν κοιμηθώ και όταν ξύπνησα στις 8 το πρωί η μπαταρία ήταν στο 66%. Και γενικά το φέυγω το πρωί με φορτισμένο και κατα τις 7-8 το βράδυ η μπαταρία θέλει φόρτιση. Τι πιστεύετε οτι παει στραβά? Το τηλέφωνο ειναι όπως βγήκε απο το κουτί του και το μονο που έχω κάνει ειναι να το σεταρω και να του περάσω 15-20 εφαρμογές που είχα και στο iphone... Επειδή δεν ξέρω τι διεργασίες και τι εφαρμογές τρέχουν στο τηλέφωνο όταν ειναι σε αναμονή μπορείτε να με βοηθήσετε τι θα μπορούσα να κάνω? ΥΓ: πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα παρατηρώ συνεχώς οτι κάνει αναβάθμισεις στις εφαρμογές. Ειναι φυσιολογικό αυτο κάθε μέρα στα android οι εφαρμογές να αναβαθμιζοντε? Edited December 5, 2014 by ababapanos Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Παιδιά μια απορία, προέρχομαι χρόνια απο iPhone Και πρώτη φορά περνώ android συσκευή. Δεν ξέρω αν ειναι πρόβλημα της μπαταρίας της συσκευής η κακή ρύθμιση του android που πρώτη φορά ασχολούμαι και δεν το κατέχω αλλά, πείτε μου πως γινεται σε 3 ημερών συσκευή το φόρτιση στο 100% το βράδυ κατα της 1 πριν κοιμηθώ και όταν ξύπνησα στις 8 το πρωί η μπαταρία ήταν στο 66%. Και γενικά το φέυγω το πρωί με φορτισμένο και κατα τις 7-8 το βράδυ η μπαταρία θέλει φόρτιση. Τι πιστεύετε οτι παει στραβά? Το τηλέφωνο ειναι όπως βγήκε απο το κουτί του και το μονο που έχω κάνει ειναι να το σεταρω και να του περάσω 15-20 εφαρμογές που είχα και στο iphone... Επειδή δεν ξέρω τι διεργασίες και τι εφαρμογές τρέχουν στο τηλέφωνο όταν ειναι σε αναμονή μπορείτε να με βοηθήσετε τι θα μπορούσα να κάνω? ΥΓ: πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα παρατηρώ συνεχώς οτι κάνει αναβάθμισεις στις εφαρμογές. Ειναι φυσιολογικό αυτο κάθε μέρα στα android οι εφαρμογές να αναβαθμιζοντε? Λοιπόν να υποθέσω ότι έχεις note 4 αφού αυτό είναι και το topic οπότε έχουμε Τα Email που έχεις ενεργοποίηση κάθε πότε τα έχεις να συνχρονιζουν; Το ίδιο ισχύει και για τα Social και κυρίως εάν έχεις βάλει και κανένα live wallpaper καιρού πρέπει να δεις τις επιμέρους ρυθμίσεις. Σε εμένα επειδή το τηλέφωνο το δουλεύω αρκετά το 7-8 το βράδυ μια χαρά είναι. Εγώ θέλω περίπου 2 μπαταρίες την ημέρα εννοείται όμως ότι το λιώνω. Σχετικά με τα update του Play το κάθε μέρα μου ακούγεται κάπως οπότε αυτό θέλει λίγο περαιτέρω ψάξιμο. Και κάτι τελευταίο εάν το δουλεύεις με 4g εννοείται ότι η κατανάλωση είναι ένα 20-25% παραπάνω σε σχέση με το 3g. Δες αυτά για αρχή και πάλι εδώ είμαστε. Το θέμα είναι ξαναγυρνας σε iPhone????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Δοκιμάζω τώρα και δεν έχω θέμα, ίσως σε σελίδες με πολλές φώτο...κλασσικό tapatalk! Αποκλείεται δηλαδή να έχουμε αργό κατέβασμα εικόνων από το δίκτυο. Εδώ στον υπολογιστή αργεί καμμιά φορά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Μια που λέτε για το tapatalk, εμένα πάντως από tapatalk που μπαίνω στο my phone πολλές Φορες είναι αργό αρκετά. .ενώ σε άλλα sites που μπαίνω από rapatalk δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Δεν είναι και από τις πιο optimized εφαρμογές το tapatalk.. με τις εικόνες ήταν γνωστό πρόβλημα που υποτίθεται διορθώθηκε με ένα παλιό update.. θυμάμαι στο s4 είχα πολύ περισσότερο lag πάντως. Εδώ μόνο πριν κάνει load, μετά είναι πολύ smooth! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Μήπως παίζει ρόλο και αυτό. ..?? Φόρτωση "προτιμήσεων για αργή σύνδεση"?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Παιδιά μια απορία, προέρχομαι χρόνια απο iPhone Και πρώτη φορά περνώ android συσκευή. Δεν ξέρω αν ειναι πρόβλημα της μπαταρίας της συσκευής η κακή ρύθμιση του android που πρώτη φορά ασχολούμαι και δεν το κατέχω αλλά, πείτε μου πως γινεται σε 3 ημερών συσκευή το φόρτιση στο 100% το βράδυ κατα της 1 πριν κοιμηθώ και όταν ξύπνησα στις 8 το πρωί η μπαταρία ήταν στο 66%. Και γενικά το φέυγω το πρωί με φορτισμένο και κατα τις 7-8 το βράδυ η μπαταρία θέλει φόρτιση. Τι πιστεύετε οτι παει στραβά? Το τηλέφωνο ειναι όπως βγήκε απο το κουτί του και το μονο που έχω κάνει ειναι να το σεταρω και να του περάσω 15-20 εφαρμογές που είχα και στο iphone... Επειδή δεν ξέρω τι διεργασίες και τι εφαρμογές τρέχουν στο τηλέφωνο όταν ειναι σε αναμονή μπορείτε να με βοηθήσετε τι θα μπορούσα να κάνω? ΥΓ: πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα παρατηρώ συνεχώς οτι κάνει αναβάθμισεις στις εφαρμογές. Ειναι φυσιολογικό αυτο κάθε μέρα στα android οι εφαρμογές να αναβαθμιζοντε? Για τις ενημερώσεις:Στις ρυθμίσεις του google play ξετικάρεις την αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Παιδιά μια απορία, προέρχομαι χρόνια απο iPhone Και πρώτη φορά περνώ android συσκευή. Δεν ξέρω αν ειναι πρόβλημα της μπαταρίας της συσκευής η κακή ρύθμιση του android που πρώτη φορά ασχολούμαι και δεν το κατέχω αλλά, πείτε μου πως γινεται σε 3 ημερών συσκευή το φόρτιση στο 100% το βράδυ κατα της 1 πριν κοιμηθώ και όταν ξύπνησα στις 8 το πρωί η μπαταρία ήταν στο 66%. Και γενικά το φέυγω το πρωί με φορτισμένο και κατα τις 7-8 το βράδυ η μπαταρία θέλει φόρτιση. Τι πιστεύετε οτι παει στραβά? Το τηλέφωνο ειναι όπως βγήκε απο το κουτί του και το μονο που έχω κάνει ειναι να το σεταρω και να του περάσω 15-20 εφαρμογές που είχα και στο iphone... Επειδή δεν ξέρω τι διεργασίες και τι εφαρμογές τρέχουν στο τηλέφωνο όταν ειναι σε αναμονή μπορείτε να με βοηθήσετε τι θα μπορούσα να κάνω? ΥΓ: πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα παρατηρώ συνεχώς οτι κάνει αναβάθμισεις στις εφαρμογές. Ειναι φυσιολογικό αυτο κάθε μέρα στα android οι εφαρμογές να αναβαθμιζοντε? Και το Greenify είναι μία καλή εφαρμογή για να κλείνεις εφαρμογές που λειτουργούν στο υπόβαθρο... :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Και το Greenify είναι μία καλή εφαρμογή για να κλείνεις εφαρμογές που λειτουργούν στο υπόβαθρο... :) Βασικα δεν τις κλεινεις αλλα τις κρυβεις... Το greenify ειναι must have Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Επίσης σε συνδιάσμο με το greenify έχω εγώ το The cleaner , είναι πολύ καλή ελαφριά και χωρίς περιττά πράγματα διαφημίσεις κτλ http://goo.gl/M21sVz. Με αυτά τα 2 δεν θα σου τρέχουν άλλες εφαρμογές. .. ------------------------------ Ερώτηση για όσους έχουν nova launcher. .. Προσπάθησα να κάνω screenshot με το πενάκι (εγγραφή οθονης) κάνει μια χαρά αλλά δεν μου κρατάει στην οθόνη την φώτο ώστε να γράψω με το πενάκι πάνω σε αυτό απλά μου το αποθηκεύει απευθείας στην συλλογή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γράψω με το πενάκι σε κάποιο screenshot... Ξέρετε τι παίζει? ? EDIT Το βρήκα οκ!!! Edited December 6, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Κάποιος άλλος με πρόβλημα στην κάμερα? Πάω να βγάλω φώτο και βγάζει σφάλμα κάμερας.Μετά από δύο λεπτά λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Κάποιος άλλος με πρόβλημα στην κάμερα? Πάω να βγάλω φώτο και βγάζει σφάλμα κάμερας.Μετά από δύο λεπτά λειτουργεί κανονικά Η συσκευη εχει δεχτει καποιο πειραγμα απο εσενα?Η ειναι σε εργοστασιακη κατασταση? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Η συσκευη εχει δεχτει καποιο πειραγμα απο εσενα?Η ειναι σε εργοστασιακη κατασταση? Εργοστάσιο κατάσταση φίλε μου.δεν έχω κάνει ροοτ ούτε τίποτα. Φοράει την τελευταία αναβάθμιση ANK4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εργοστάσιο κατάσταση φίλε μου.δεν έχω κάνει ροοτ ούτε τίποτα. Φοράει την τελευταία αναβάθμιση ANK4 Κανε λοιπον μια επαναφορα,εαν δεν στρωσει πρεπει να το δεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Κανε λοιπον μια επαναφορα,εαν δεν στρωσει πρεπει να το δεις. Ας κάνει πρώτα εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της κάμερας. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ας κάνει πρώτα εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της κάμερας. Λέω αυτό να κάνω πρώτα και αν δεν στρώσει να προχωρήσω σε επαναφορά. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ας κάνει πρώτα εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της κάμερας. Ναι δεν εχεις αδικο εδω.Λαθος μου απο κεκτιμενη ταχυτητα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminos Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Καλησπέρα σας. Σήμερα το χάζευα στα public και ήρθε ένας εκπρόσωπος της Samsung για να μου το διαφημίσει και στην ερώτησή μου εάν θα μας έρθει το edge απάντησε θετικά.:) Παράθεση Nokia 7610 - Nokia N70 - Nokia N82 - Nokia Lumia 925 Κουρείο η σταθερότης-Δημήτρης Τρεμουλοχέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Καλησπέρα σας. Σήμερα το χάζευα στα public και ήρθε ένας εκπρόσωπος της Samsung για να μου το διαφημίσει και στην ερώτησή μου εάν θα μας έρθει το edge απάντησε θετικά.:) στις χωρες που ειχαν δημοσιευσει η Ελλαδα δεν ηταν μεσα παντως! το ελπιζω να πεσει και η τιμη απο νοτε 4 γρηγοροτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2013 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Λέω αυτό να κάνω πρώτα και αν δεν στρώσει να προχωρήσω σε επαναφορά. .. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.Μετά την εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.Μετά την εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής δουλεύει άψογα. Για να δω αν μετά την εκκαθάριση δουλέψει όπως πρέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cascader Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδιά αγόρασα το note στις 19/11. Όλα καλά όλα ωραία με το νέο μου απόκτημα ώσπου στις 4/12 και ενω το τηλέφωνο ήταν στην αναμονή πάω να το ανοίξω για να κάνω μια κλήση και το βλέπω σβηστό. Προσπάθησα να το ανοίξω με όλους τους γνωστούς τρόπους και τίποτα. Η μπαταρία υπόψη ήταν στο 90%. Το τηλέφωνο πέθανε. Ξενερωμενος απίστευτα το πήγα στο πλησιέστερο service Samsung ο οποίος το έστειλε στην Samsung(arvato η smartec). Έχω ζητήσει αντικατάσταση και περιμένω απάντηση. Το κινητό είναι ελληνικό από wind αγορασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts