konv Δημοσιεύτηκε September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2014 Θα ήθελα να αντικαταστήσω το samsung galaxy s3 με κάποιο από τα παρακάτω. Εμφανισιακά πάνω κάτω είναι τα ίδια. Τι θα μου προτείνατε και για ποιον λόγο; Ποιο θεωρείτε πως έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά; Θα μπορούσα να έχω και σε αυτά τις εφαρμογές της Google που έχω στο samsung? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;) 1) Xiaomi Mi 4 2) Huawei Ascend Mate7 3) Meizu MX4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Βασικά εκτός από αυτά που περιέλαβες στην ψηφοφορία είναι και άλλα που είναι πολύ κοντά στον ίδιο ανταγωνισμό και είναι από τα TOP όπως: Lenovo Vibe Z2 Pro (K920) meizu mx4 pro IUNI U3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Διαφωνω καθετα οτι εμφανισιακα ειναι ιδια...mx4 απο εμενα απλα και μονο λογω του sleek design και του aspect ratio, χωρις καν να μπουμε σε αντιπαραθεση ανουσιων αριθμων. Σαν επομενη επιλογη κ920 αλλα ξεφευγουμε αρκετα σε φορητοτητα. Οι εφαρμογες μπαινουν σε ολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εμένα μου αρέσει περισσότερο το Lenovo Vibe Z2 Pro (K920) προσωπική μου επιλογή το θεωρό ποιο όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Γνωρίζεις πόσο άσχετο είναι το vs ? η απλά βάλαμε ένα 5' σε αντιπαράθεση με ένα 6' και τον 801 vs MT6595 και κάπου εκεί στον δρόμο ένα κινητό με 310 vs ενός μελλοντικού με 550 euro ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Κανένα vs απλά είπα την γνώμη μου τίποτα παραπάνω.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Βασικά εκτός από αυτά που περιέλαβες στην ψηφοφορία είναι και άλλα που είναι πολύ κοντά στον ίδιο ανταγωνισμό και είναι από τα TOP όπως: Lenovo Vibe Z2 Pro (K920) meizu mx4 pro IUNI U3 To lenovo δεν μου αρέσει εμφανισιακά, το Mx4 pro καλοδεχούμενο όταν έρθει, το Iuni δεν το ξέρω...:confused: Ευχαριστώ πάντως όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 mi4 απο εμένα, πρώτα απο όλα λόγω μεγέθους, δεν μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά. αν ήταν και πιο μικρό ακόμα καλύτερα. πολυ καλά χαρακτηριστικά και πολύ καλή υποστήριξη απο την εταιρία, απο όσα διαβάζω τουλάχιστον... ήμουν ανάμεσα σε αρκετά κινητά και μόλις παράγγειλα το mi4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 και τα 3 ειναι πολύ καλά, θα διαλεγα ομος το mi4 καθαρα και μονο για να μπορώ να το βάζω στην τσέπη (μου την σπάει απίστευτα να κουβαλάω τσάντα μόνο και μόνο για κινητό) (τα άλλα δυο είναι θηρία σε μέγεθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Δυστυχώς το ΜΧ4 δεν έχει radio ... και 2gb ram... Edited September 12, 2014 by konv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Κανένα vs απλά είπα την γνώμη μου τίποτα παραπάνω.Ευχαριστώ. Δεν πήγαινε σε εσένα , αλλά στον δημιουργό του νήματος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δυστυχώς το ΜΧ4 δεν έχει radio ... και 2gb ram... Και εννοείς ότι τα 2 γιγα δεν αρκούν; πχ το nexus με 2 γιγα χολενει κάπου; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Και εννοείς ότι τα 2 γιγα δεν αρκούν; πχ το nexus με 2 γιγα χολενει κάπου; Ειναι μια αργη πατατα το κινητο σου, λυπάμαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Ειναι μια αργη πατατα το κινητο σου, λυπάμαι Χαχαχαχαχα κλαίω... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Δυστυχώς το ΜΧ4 δεν έχει radio ... και 2gb ram... που γραφει οτι δεν εχει radio; θελω και εγω να μαθω, δεν το εχω βρει καπου...το mx3 δεν εχει αλλα εδω εχουμε mtk επεξεργαστη και οχι exynos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 που γραφει οτι δεν εχει radio; θελω και εγω να μαθω, δεν το εχω βρει καπου...το mx3 δεν εχει αλλα εδω εχουμε mtk επεξεργαστη και οχι exynos. Radio Receiver : NO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 mi4 απο εμένα, πρώτα απο όλα λόγω μεγέθους, δεν μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά. αν ήταν και πιο μικρό ακόμα καλύτερα. πολυ καλά χαρακτηριστικά και πολύ καλή υποστήριξη απο την εταιρία, απο όσα διαβάζω τουλάχιστον... ήμουν ανάμεσα σε αρκετά κινητά και μόλις παράγγειλα το mi4. http://www.phonearena.com/phones/size/HTC-One,LG-G2/phones/7678,7969#/phones/size/Xiaomi-Mi-4,Meizu-MX4,Huawei-Ascend-Mate7/phones/8777,8884,8790 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Radio Receiver : NO Παρολο που θα ηθελα να κανουν λαθος νομιζω οτι ισχυει....παντως βλεπω οτι αναφερει πως εχει και NFC που δεν ισχυει βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasch2 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Mi 4 λόγω μεγέθους τιμής και υποστήριξης miui Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts