Jump to content

samsung galaxy s4 i9506 ανταλλαγη με samsung galaxy s5

miatas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί να δώσεις ρε φίλε 150 ευρώ δεν εχουν και τεράστια διαφορά ειδικά με το i9506, μόνο τα sensors που εχει το s5 και το ότι έχει 2,5ghz επεξεργαστή το s5 έναντι 2,3ghz του i9506 και ότι το s5 δέχεται μεγαλύτερης χωρητικότητας κάρτα sd. Οι περισσότερες αναβαθμίσεις σε τόσο μικρά χρονικό διάστημα είναι απλά για τα μάτια του κόσμου. Εκτός αν έχεις 150 ευρώ περίσσευμα.

1./Η λειτουργία Download Booster επιτρέπει την ταυτόχρονη χρηση LTE και Wi-Fi για ασύγκριτες ταχύτητες σύνδεσης

2./ κάμερα 16MP μπορείτε να καταγραψετε Full HD video 4κ

3./ ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη

αυτες ειναι οι διαφορες για +150 Ε

Αν νομίζεις πως χρειάζεσαι αυτά τα extra και εχεις 150 ευρώ απλά δοκίμασετο εγώ ο μόνος λόγος που θα ήθελα να αλλάξω το i9506 με το s5 είναι το water resistant τα υπόλοιπα ok, δηλαδη αν δεν έχεις κάπου να δεις τώρα 4k video και απλά σου αρέσει να κρατάς αρχείο για το μέλλον και θες καλύτερη ποιότητα ok, απλά αν το σκέφτεσαι έτσι σε λίγα χρόνια όπως μας το πανε με την τεχνολογία ούτε το 4k θα είναι τέλειο ούτε καν το 8k :p. Δεν είναι τα mp που κάνουν την camera αλλά ντάξει καλό το ότι καταγράφει 4k, όσο για το νούμερο 1 που έγραψες εγώ πχ είμαι ικανοποιημένος και με απλή σύνδεση σε wifi ή έστω σε 3g εσύ όμως μπορεί όχι, αν είσαι οκ με τα χρήματα τότε ανταλλαξέτο.

Οχι οχι οχι. Μη το κανεις. Η διαφορα του s5 με το i9506 δεν αξιζει 150 ευρω. Ενα 50αρικο και πολυ ειναι.
TCe

Συμφωνώ με τον φίλο sdaoulas, εκτος και αν έχεις 150 ευρώ και θες να τα ρίξεις κάπου. Τώρα για προβλήματα ας μας πουν χρήστες που έχουν το s5 και το χρησιμοποιούν.

Το τηλ s4 i9506 το αγορασα 320€ πριν 4 μηνες η πλακα ειναι οτι τωρα το αγοραζουν 300€ :wink::wink::wink:

κουμπαρος το s4 ι9505 αγορα πριν 5 μηνες 350 € τωρα το αγοραζουν 180 € :X:X

Εγώ αυτή την στιγμή αν αγόραζα κάτι σε android θα διάλεγα ή το lg g3 κατά προτίμηση 32gb ή sony xperia z2( το z3 θα είναι πολύ ακριβό ακόμα) ή note 3 (note 4 θα είναι παρα πολύ ακριβό) ή κάτι σε htc m8 (βασικά για htc θα περίμενα για κάποια camera με περισσοτερα mp δεν γουστάρω τα 4 "ultrapixel" παρόλο που πετυχένουν καλές φωτογραφίσεις σε χαμηλή φωτεινότητα), αν είχα το i9506 ούτε που θα σκεφτόμουν να πάρω το s5

Για lg g3 μακρυα. Καλο χρυσο αλλα απο αυτονομια κλαφτα. Για μενα εχεις 2 επιλογες.Ή μενεις με το i9506 που ειναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ ή πας σε note 3.
TCe

Εγώ αυτή την στιγμή αν αγόραζα κάτι σε android θα διάλεγα ή το lg g3 ... ή note 3 , αν είχα το i9506 ούτε που θα σκεφτόμουν να πάρω το s5

Τροποποιημένα , ... συμφωνώ :lol: