Jump to content

Δημιουργία νεου sub-forum @ nokia forum: Series 80

JustMe
 Κοινοποίηση

Πιστεύετε ότι πρέπει να δημιουργηθεί νεο sub-forum?Ναι ή όχι και γιατί?  

58 members have voted

1. 1. Πιστεύετε ότι πρέπει να δημιουργηθεί νεο sub-forum?Ναι ή όχι και γιατί?

• Ναι
      41
    • Όχι
      17

Recommended Posts

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει 2-3 κινητά βασισμένα στην συγκεκριμένη πλατφόρμα και έπεται και συνέχεια!Νομίζω ότι τα 9300 και 9500 όπως και τα 9210ι,9210 αξίζουν το δικό τους forum καθώς υπάρχει forum μέχρι και για τα κατα πολύ κατώτερα series 40! Είναι άδικο να ανοίγονται threads για τα συγκεκριμένα στο forum nokia(general)και να καλύπτονται απο άχρηστα threads που τελικά κλειδώνονται(συνήθως,αυτό δεν ισχύει για όλα)

Πιστεύετε ότι πρέπει να δημιουργηθεί νέο sub-forum?

Ναι ή όχι και γιατί(ειδικά το γιατί pls)

Πιστεύω πως πρέπει να δημιουργηθεί νεο sub-forum για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω!Και μην σκεφτείτε ούτε στιγμή ποιος ψήφισε πρώτος ναι!

Ειναι καλη ιδεα να δημιουργηθει ενα τετοιο sub-forum αλλα το θεμα ειναι ποσοι ενδιαφερονται ή ποσοι εχουν ενα commuicator.Η συγκεκριμενη κατηγορια τηλεφωνων απευθυνεται σε λιγους, σε αντιθεση με τα series 40 που εχουν μεγαλυτερη απηχηση στον κοσμο.Αν δεν ειναι δυνατον να δημιουργηθει ενα τετοιο sub-forum καλη ιδεα ειναι να γινουν 2-3 επισημασμενα threads αποκλειστηκα για τα communicators.Ετσι δεν θα ξαναθαφτουν απο αλλα threads. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ναι έχεις δίκαιο αλλά δεν σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν ένα δεν ενδιαφέρονται κιολας..Εγω δεν έχω όμως με τις τιμές που περιμένουμε τα 9500-9300 είμαι στο τσακ να το πάρω γιατί είναι γεγονός ότι τα κινητά είναι η κορυφή της κορυφής!

Καταρχήν πιστεύω οτι συνενοήθηκες με κάποιον mod ή κάποιον για να το ανοίξεις. Εγώ πάλι προτείνω κάτι άλλο... Το χρόνου θα πρέπει να φτιάξουμε και άλλη κατηγορία "Series 90", και θα γίνει κομμάτι πιο δύσχρηστο το φορουμ. Γι'αυτό λοιπόν ένα sub forum με τίτλο "Series 80/90" θα ήταν πιο ιδανικό :)
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oresti$ (10 Οκτ. 2004 , 17:56)

Καταρχήν πιστεύω οτι συνενοήθηκες με κάποιον mod ή κάποιον για να το ανοίξεις. Εγώ πάλι προτείνω κάτι άλλο... Το χρόνου θα πρέπει να φτιάξουμε και άλλη κατηγορία "Series 90", και θα γίνει κομμάτι πιο δύσχρηστο το φορουμ. Γι'αυτό λοιπόν ένα sub forum με τίτλο "Series 80/90" θα ήταν πιο ιδανικό :)

Simfwnw me ton oresti$ gia thn dhmiourgia enos enniaiou series 80/90. :)

Και εγω πιστευω πως η δημιουργια ενος τετοιου φορουμ θα ξεκαθαριζε λιγο το τοπιο στο φορουμ της Νοκια.

Ειναι γεγονος οτι δεν ειναι πολλοι αυτοι οι οποιοι εχουν 9210(ι),9300,9500 αλλα πιστευω πως αν τα γνωρισει ο κοσμος ισως τα δοκιμασει κιολας.

Εγω τουλαχιστον οταν το ειχα το 9210 δεν ηξερα τιποτα και δεν υπηρχε μερος να ρωτησω...μακαρι να υπαρξει στο μελλον.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oresti$ (10 Οκτ. 2004 , 17:56)

Καλή ιδέα αλλά δεν υπάρχουν ακόμα κινητά S90 αν εξαιρέσουμε το 7710 που δεν ανακοινώθηκε επίσημα και το 7700 που δεν κυκλοφόρησε ποτέ...

Και όχι,δεν συνεννοήθηκα με mod!

ναι, υπάρχει. Το θρεντ του 9500 έχει φτάσει αισίως τα 215 ποστ, του 9300 τα 33 (ΓΕΔ! :p ) του 7700 511 και του 7710 τα 53...
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Καλησπέρα oresti$ :) Γίνεται να μην μπερδεύουμε το Series 90 με το Series 80 ? Για την ώρα... αφήνουμε τα S90 στο κεντρικό forum και κανονίζουμε το θέμα... με τα Series 80 κινητά.

Όντως υπάρχει αρκετή κίνηση ήδη και όπως αναφέραμε σε σχετικό θέμα, αυτός είναι ο μόνος λόγος για το οποίο μπορεί πλέον να δημιουργηθεί ένα νέο forum... Οπότε ναι, θα προχωρήσουμε σε δημιουργία του το συντομότερο δυνατόν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το σκέφτομαι πολύ καιρό το θέμα που έθεσε ο JustMe!, αλλά αποφάσισα να περιμένω να δω το ενδιαφέρον του κόσμου μετά την κυκλοφορία του 9500. Όμως είναι δεδομένο οτι με την άφιξή του, και αργότερα και του 9300, θα αυξηθεί κατακόρυφα η κίνηση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (10 Οκτ. 2004 , 22:56)

Καλησπέρα oresti$ :) Γίνεται να μην μπερδεύουμε το Series 90 με το Series 80 ? Για την ώρα... αφήνουμε τα S90 στο κεντρικό forum και κανονίζουμε το θέμα... με τα Series 80 κινητά.

Όντως υπάρχει αρκετή κίνηση ήδη και όπως αναφέραμε σε σχετικό θέμα, αυτός είναι ο μόνος λόγος για το οποίο μπορεί πλέον να δημιουργηθεί ένα νέο forum... Οπότε ναι, θα προχωρήσουμε σε δημιουργία του το συντομότερο δυνατόν...

Eυχαριστούμε Μάνο! :)

Οπότε δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το thread!

Φιλικά

DrJu5tM3

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! (10 Οκτ. 2004 , 17:40)

...γιατί είναι γεγονός ότι τα κινητά είναι η κορυφή της κορυφής!

...του παγόβουνου :p

Πράγματι, είναι απαραίτητο. Ειδικά μόλις κυκλοφορήσουν προβλέπω και εγώ να αυξάνεται το ενδιαφέρον :)

Λοιπόν, αν αληθεύουν οι φήμες που μου μετέφερε αξιόπιστο άτομο από το φόρουμ και πλέον συνάδελφος ότι το 2005 η nokia θα αρχίσει να κυκλοφορεί 80άρια όπως τα 60άρια ίσως να χρειαστούμε 2 υποφόρουμ, όχι ένα :p :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Με την ευκαιρία, για να μην ανοίξω νέο θέμα μήπως θα ήταν καλή ιδέα να φτιαχτεί ένα ακόμα υποφόρουμ για Oldies Series 60? Πλέον τα επισημασμένα έχουν γίνει πολλά... :(

• 1 month later...
Πλέον πιστεύω ήρθς η στιγμή να ανοίξει το νέο subforum. Ήδη έιμαστε μερικοί που έχουμε αγοράσει το 9500 και είναι απαραίτητη η ανάγκη να έχουμε διαφορα threads για θέματα που μας απασχολουν!!

http://users.forthnet.gr/ath/sourvanos/my_precious2_9500.gif

My precioussss.... - Φιλικά Διονύσης

Συμφωνω κι εγω με τον psyhoden1. Σε λιγο που θα αποκτησουν και αλλοι το 9500 αλλα και αργοτερα το 9300 θα αυξηθουν οι χρηστες.

προς το παρων ειμαστε 4-5 ατομα αλλα ακομα δεν κυκλοφορησε επισημα στην ελλαδα

Χρήστης:Nokia 9500-7610, Qtek 2020-S100, SE P900 .

softwares & games 9500 εδώ

Σε μια εβδομάδα περίπου θα ανοίξει τις πύλες του. Και αυτό για να μπορέσει να υπάρξει η κατάλληλη οργάνωση του, πριν είναι αργά. Αλήθεια, πόσοι ακόμη το έχετε στην κατοχή σας αυτή τη στιγμή;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαστε 4 αλλά και άλλοι θα το παραγγείλουν. Απλά είναι δύσκολο μέσα σε ένα thread που υπάρχει τώρα να βολέψουμε την πληθώρα των αποριών/θεμάτων που προκύπτουν αλλά και τις λύσεις που βρίσκουμε!

http://users.forthnet.gr/ath/sourvanos/my_precious2_9500.gif

My precioussss.... - Φιλικά Διονύσης

min ksenxanme pos auto to subforum tha aputhinete ke se emas tus katoxus tu 9210i:)

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Bασικά εγώ να προτείνω κάτι άλλο; Να δημιουργηθούν ενότητες του φόρουμ αποκλειστικά για τα smart-λειτουργικά. Δηλαδή μία γενική ενότητα Symbian (με υποενόττητες S60,S80,S90) και μία ενότητα Windows Mobile/PPC Phone Edition. Με την τωρινή διαρύθμιση του forum (ξεχωρίστο S60 φόρουμ για το SX1, και ξεχωριστό για τα ΝΟΚΙΑ κινητά) πιστεύω πως είναι δυσκολότερη η πλοήγηση του ενδιαφερόμενου.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!