so_what Δημοσιεύτηκε September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 11, 2014 Εκτος των γνωστων πλεον xiaomi hongmi 1s και huawei honor 3c υπαρχει κατι αλλο κοντα σε αυτα τα λεφτα (και πιο φθηνο δε θα ελεγα οχι :p) και με τα χαρ/κα αυτα πανω κατω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 asus zenphone 5, coolpad F1, και δες και κανα lenovo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 για αυτα τα χρηματα +1 για το f1 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so_what Δημ. September 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Σε συγκριση με τα coolpad F1, zenphone 5, lenovo και huawei honor 3c με xiaomi hongmi 1s ποιο προτεινετε παιδια? Εγω βλεπω να καταληγω για xiaomi. Συμφωνει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Αξίζει η υπέρβαση σχετικά για το Asus zenfone 5... 2gb RAM και πολύ όμορφο design :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το f1 με custom rom είναι χωρίς αντίπαλο στα λεφτά του. Αλλά με stock rom πας καλύτερα σε xiaomi ή asus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Με αυτά τα λεφτά παίρνεις XIAOMI HONGMI REDMI 1S MSM8228 1.6GHz 4.7 Inch HD Screen MIUI V5 - 113€ τελική ASUS ZENFONE 5 Intel Z2560 1.6GHz Dual core 1GB RAM 5.0 - 112€ τελική ASUS ZENFONE 5 Intel Z2560 1.6GHz Dual core 2GB RAM 5.0 - 129€ τελική LENOVO S660 MTK6582 1.3GHz Quad Core 4.7 Inch QHD Screen - 113€ τελική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis24 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 To Zenfone 5 με τα 2GB RAM και είσαι άνετος. Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Παράθεση “Bitcoin is Cash with Wings” - Charlie Shrem :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) το zenfone δεν εχει καλη αυτονομια (μπαταρια 2150mah) αν κ νομιζω πηρε το ματι μου βελτιωμενη εκδοση με 2400mah Edited September 12, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 coolpad f1 με χίλια... (έρχεται ρουταρισμένο και περνάς πανεύκολα κιτκατ 4,4 με όλα τα καλούδια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Coolpad F1 και απο μενα και ασε να λενε για τις rom.Καλα κανουνε τα παιδια και αλλαζουν καθε μερα λογισμικο.Εγω παντως που ειχα ενα στα χερια μου για 2 μερες και δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις και τρελες απαιτησεις κτλ,μια χαρα εκανα τα παντα χωρις προβλημα. Επαναλμβανω για να μην παρεξηγηθω.Καλα κανουνε και αλλαζουν συνεχως να βρουνε την πληρεστερη ρομ,απλα εγω δεν ξερω πολλα και δεν διακρινω διαφορες σε καμερες και antutu κτλ. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so_what Δημ. September 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Σας ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis74 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Ρε παίδες γιατί οι περισσότεροι ζητάνε να ναι ρουτ το τηλέφωνο όταν το παραγγέλνουν?Αν κάνω μια παραγγελία και δεν ζητήσω ρουτ ποιά συσκευή απ τις κινεζιές μέχρι 150 ευρό αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts