Jump to content

Downloading - Κάτι παράξενο!?!?

supernet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ξεκινήσει που λέτε να κατεβάζω ένα Antivirus Update για το McAfee. Έφτασε αισίως το 52-53%.

Την ώρα που περίμενα να τελιώσει το dwnlding, πείραζα κάτι στο pc. Ξαφνικά κόβεται η σύνδεση. Και ο υπολογιστής ξεκινάει διαδικασία για restart. Φυσιολογικά όλα μέχρι εδώ.

Σπάστικα βέβαια, γιατί θα έπρεπε να ξαναξεκινήσω το dwnlding από την αρχή.

Κάνει το restart, όλα οκ, μπένω νετ... και πάω στη σελίδα να ξανακατεβάσω το αρχειάκι.

ΚΑΙ Ω ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!!!! :eek: :eek: Το dwnlding συνέχισε από εκεί ακριβώς που είχε διακοπεί.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ : Όχι δεν χρησιμοποιώ κανέναν download manager!!! ;)

ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΤE ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, EKTΟΣ ΑΠΟ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ??? :wacko: :blink: :wacko: I cant.

Don't criticize... what you can't understand...!

Exei symvei to idio akrivws kai se mena polles fores!

Fantazomai prepei na paizei kana temporary folder thn wra tou download,to opoio menei,an kaneis disconnect/reconnect gia ligo diasthma!

:worry: :rolleyes:

Όντως ήταν πολύ μικρό το διάστημα. 2 λεπτά το πολύ από το shutting down έως να κάνω κλικ για να αρχίσει πάλι το dwnlding.

Λες αυτό;;;

Xwris na to xerw me sigouria....ypothetw pws nai!

mou eixe kanei kai mena entypwsi afto paliotera.....xekinaga ena download...otan evlepa oti eixa xalia syndesi,taxythta..ekana reconnect kai synexize apo kei pou htane! :!: :blink:

Και εμένα μου το κάνει αυτό και μάλιστα συμβαίνει κάτι πιο περιέργο.Κατέβαζα το καινούριο πρόγραμμα handset manager για το 3650.Η ταχύτητα του download ήταν 2,5-3kb/sec.Σε μια στιγμή με πετάει έξω το δίκτυο(τελεστετ gprs) και όταν ξανασυνδέθηκα συνέχισε το download με αρχική ταχύτητα 115kb/sec :!: και έπεφτε μέχρι σταδιακά μέχρι που σταθεροποιήθηκε στα 5,5kb/sec :lol:

Πάντα ο Internet Explorer κάνει resume ακόμα κι αν έχουν μεσολαβήσει ώρες/μέρες ή και restarts από όταν κόπηκε το download.

Υπό την προϋπόθεση ότι:

1) Ο server από όπου κατεβάζεις υποστηρίζει resume

2) Δεν σβήνεις τα Temporary Internet Files ή δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα που τα σβήνει χειροκίνητα ή αυτόματα

3) Η cache του Internet Explorer (sux...) δεν έχει γίνει corrupted ή δεν τα έχει φτύσει (και δυστυχώς γίνεται corrupted πάρα πολύ συχνά... )

Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb

Και εμένα μου το κάνει αυτό και μάλιστα συμβαίνει κάτι πιο περιέργο.Κατέβαζα το καινούριο πρόγραμμα handset manager για το 3650.Η ταχύτητα του download ήταν 2,5-3kb/sec.Σε μια στιγμή με πετάει έξω το δίκτυο(τελεστετ gprs) και όταν ξανασυνδέθηκα συνέχισε το download με αρχική ταχύτητα 115kb/sec :!: και έπεφτε μέχρι σταδιακά μέχρι που σταθεροποιήθηκε στα 5,5kb/sec :lol:

Αυτό έγινε γιατί όταν συνέχισες το download είχε ήδη κατεβάσει π.χ. 1 MB, αλλά το χρονόμετρο άρχισε να μετράει ξανά από το 1 sec. Οπότε βλέποντας ότι σε 5 sec έχεις κατεβάσει 1 MB έδειχνε τέτοιες ταχύτητες.

Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που συμβαίνει όταν αρχίζουμε ένα νέο download με τον Internet Explorer, που στην αρχή δείχνει εξωφρενικές ταχύτητες σε σχέση με το είδος της σύνδεσης που χρησιμοποιούμε και σταδιακά πέφτει στο φυσιολογικό.

Αυτό γίνεται γιατί όση ώρα επιλέγουμε αν θα ανοίξουμε το αρχείο από την τρέχουσα θέση ή αν θα το αποθηκεύσουμε στον δίσκο, αλλά και όσο επιλέγουμε φάκελο αποθήκευσης το download έχει ήδη αρχίσει να γίνεται στο background και το αρχείο αποθηκεύεται στα temporary internet files. Έτσι όταν εμφανίζεται το παράθυρο προόδου του download συνήθως έχουν ήδη κατέβει τα πρώτα 20-150 KB του αρχείου. Το χρονόμετρο όμως αρχίζει να μετράει από το 1 sec με αποτέλεσμα να δείχνει μεγάλες (αλλά εικονικές) ταχύτητες στην αρχή, που σιγά σιγά πέφτουν στα κανονικά (πραγματικά) επίπεδα.

this signature is under heavy construction

Κατέβαζες αρχείο από τον ΙΕ ή μέσω του update του mcafee; Εγώ έχω παρατηρήσει αντίστοιχο φαινόμενο όταν κάνω liveupdate τον Norton.

Πάντως για το resume του ΙΕ τώρα το έμαθα!

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Μέσω I.E. Ποτέ από την ίδια εφαρμογή.