jmode Δημοσιεύτηκε September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 9, 2014 Μια απο τις 4 σκεφτομαι να παρω αλλα μεγαλο το διλημμα τι να κανω ? πειτε μου την γνωμη σας:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Mx4 ή mx4 pro (αν δεν βιαζεσαι το δευτερο), find 7 αν βιαζεσαι πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Meizu και από εμένα αν η ποιότητα κατασκευής είναι σαν του mx3 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmode Δημ. September 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 το pro ποτε βγαινει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Το find 7 αν θες οθόνη και το πανέμορφο για μένα design, συν τα καλά ακουστικά. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Για το pro κάτι ακούγεται για αρχές Νοέμβρη χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις...για αυτό είπα αν δεν βιαζεσαι...είναι τέρας με βαση τα όσα ξέρουμε αλλά δεν αρμοζει αυτός ο χαρακτηρισμος σε αυτου του ειδους τις ντελικατες συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγώ (που είμαι ανάμεσα σε αυτά που γράφεις μαζί με το 1+1) βάζω και στις επιλογές το Vivo xshot. Έχω δει από κοντά στην Κίνα τα Vivo και έχουν υπέροχη κατασκευή... Και το συγκεκριμένο έχει πολύ καλά specs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siloo Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εχει γινει χαμος με τα "τηλεφωνακια" που βγαζουν οι κινεζοι. κ εγω ειμαι σε αυτο το δειλημα ακριβως τωρα εχω το Zopo 980 και ειμαι ακρτετα ευχαριστημενος αλλα θελω να αναβαθμιστω λιγο. περισσοτερες πιθανοτητες παντως για μενα δινω στο Meizu mx4. την εκδοση Pro μαλλον δεν θα την περιμενω αλλα ακομα ειμαι πολυ μπερδενος ο χρονος θα δειξει. :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Κατά σειρά Για εμένα...meizu mx4 το pro το βλέπω να αργεί...find 7(δίνω στο mx4 προβάδισμα λόγω μεγέθους,από την άλλη στο 7 έχεις εγγύηση)...Μετά mi4 και τέλος g3 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Κατά σειρά Για εμένα...meizu mx4 το pro το βλέπω να αργεί...find 7(δίνω στο mx4 προβάδισμα λόγω μεγέθους,από την άλλη στο 7 έχεις εγγύηση)...Μετά mi4 και τέλος g3 Και το mx4 εχει επισημη 2ετη εγγυηση που περιλαμβανει και αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Και το mx4 εχει επισημη 2ετη εγγυηση που περιλαμβανει και αντικατασταση. Ακόμη καλύτερα..το κακό είναι ότι αργεί λίγο η προώθηση του ακόμη Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Αν πας προς meizu πάρε το mx4. Το pro αν παρουσιαστεί αρχές Νοεμβρίου που λένε, θα κάνει ενάμιση μήνα, στην καλύτερη περίπτωση, να φτάσει στα χέρια σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ακόμη καλύτερα..το κακό είναι ότι αργεί λίγο η προώθηση του ακόμη Για να διορθωσω τον εαυτο μου η 2ετης εγγυηση μαλλον ειναι για αγορα απο το ιταλια(με ιταλικη διευθυνση). Οποτε μιλαμε για μονοετης εγγυηση, ενω για την μπαταρια 6 μηνες. Αυτα απο το επισημο Meizumart.com που στελνει απο κινα με προπληρωμενο τελωνειο και μεταφορικα. Δεν αργει η προωθηση απλα η ζητηση εχει ξεπερασει τα αναμενομενα...8 εκατομ. προπαραγγελιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts