Jump to content

LG G2 η κατι αλλο απο ΚΙΝΑ

hadow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για σας παιδιά και από μένα λόγο μιας παράξενης λατρείας που έχω για τις LG συσκευές και όσον έχω ακούσει για την συγκεκριμένη συσκευή LG G2 κατέληξα ότι θέλω να την αγοράσω .Μπαίνοντας όμως στο site μας και διαβάζοντας πάνω από 1000 και σελίδες για τα κινητά από ΚΙΝΑ είδα ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα και ίσως και καλύτερα τηλεφωνα από το LG G2 .Τώρα το θέμα μου είναι το εξής!!!... Αξίζει να σκάσω 290 euro για να πάρω από εδώ το LG G2 η να πάρω κάτι από ΚΙΝΑ μεριά με τα ίδια χαρακτηριστικά και με λιγότερα φυσικά χρήματα και αν ΝΑΙ πιο θα μου προτείνατε να αγοράσω μιας και έχουν περάσει από τα χέρια σας άπειρα κινητά σε σύγκριση με μένα που δεν έχω τόση μεγάλη Γκάμα από τηλέφωνα μέχρι τώρα .Το ΜΠΑΤΖΕΤ μου για κινητό από ΚΙΝΑ είναι MAX 200 euro στα specs φυσικά του G2. Αν άλλαζα όμως την ερώτηση μου ως προς τι θα αγοράζατε εσείς αυτή την στιγμή στα 200 euro (και με λιγα παραπανω δεν θε ελεγα οχι) μετά από τόσα που γνωρίζετε από smartphone και έχουν περάσει από τα χέρια σας , τι θα μου απαντούσατε? Δυστυχώς αν και διάβασα πάρα πολλά σχεδόν για τα περισσότερα τηλ από ΚΙΝΑ μεριά κατάλαβα τα μισά απ ότι γράφετε ,πιάνω μονό ότι αφορά RAM ROM CPU GPU οπότε κάθε βοήθειά είναι ευπρόσδεκτη

Σιγουρα τωρα πια οι βασιλιαδες ειναι Το Χιαομι Mi4 και το Meizu Mx4 (το πρωτο το εχω δει το δευτερο βαση χαρακτηριστηκων και εταιρειας) Παρολα αυτα ξεφευγουν πολυ απο το μπατζετ σου οποτε θα ελεγα z7 mini στα 240 ευρω και το Honor 6 μου αρεσε στα 290 ευρω, και τελος το κορυφαιο για μενα lenovo k920 το οποιο αν και 6 ιντσες ακουμπαει (μην σου πω ξεπερναει και σε καποια στοιχεια) το g2 και αξιζιε την υπερβαση(310 ευρω)

Πάρε το xiaomi mi3 στα 210 ευρώ και ξεμπέρδεψες. Πάνω κάτω ίδια είναι, απλά το mi3 είναι 80 ευρώ πιο κάτω.. Από την άλλη όμως με τo LG G2 θα έχεις και την εγγύηση εδώ, που μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ, αλλά δεν είναι και άσχημα να υπάρχει..

Εφοσον δεν εθεσες ως κριτηριο αν θα ειναι δικαρτο ή 4g εχουμε:

στα 200-240

A.μονοκαρτα, οχι 4g:

-meizu mx3, 16 ή 32gb, κοινα σχεδιαστικα στοιχεια με το g2, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αλλα λιγο υποδεεστερα σπεκς σε απολυτα νουμερα, οχι στην πραξη.

-mi3 16gb πολυ καλο σε ολα εκτος design, δηλαδη κυριωs τα bezels(υποκειμενικο)

Β.δικαρτα

με 4g: zte z7 mini δεν μπορω να εκφερω γνωμη

χωρις 4g: lenovo k910 λιγο ογκωδες αλλα ωραιο, dual active

στην περιοχη των 300 ευρω οι νεες ναυρχιδες honor 6, mi4, mx4(αναμενουμε τελικη τιμη), k920(και εδω η τελικη δεν ειναι σιγουρη), 1+1 φυσικα

Το g2 καλο αλλα δεν μπορει να συγκριθει με τις νεες ναυαρχιδες απο meizu, lenovo, xiaomi, huawei, opo ειναι στην κατηγορια mi3, mx3, k910

edit: το mi4 ειναι 3g προς το παρον, αναμενεται 4g αργοτερα, ολα τα υπολοιπα νεα ειναι 4g, βαλε και το zte z7 max

edit: τελικη τιμη mx4 16gb 449$ απο meizumart.com(απο EU, 2 ετη εγγυηση, dhl), σε κανα μηνα που θα ειναι ευρεως διαθεσιμο απο τα κινεζομαγαζα λογικα θα ειναι κανα 50αρι κατω

Edited by antdel_

και εγω ημουν σε αυτο το διλημμα και επελεξα το g2 επειδη συμφωνα με benchmarks ειναι μεσα στα 10-15 πιο γρηγορα android με αριστη καμερα και οθονη.Επισης εχει πολυ χαμηλη ακτινοβολια , εγγυηση χωρις να πρεπει να στειλεις εξω το κινητο σου για 2 μηνες. Τα περισσοτερα κινεζικα προσπαθουνε να δειξουν οτι εχουν πολυ καλα specs για την τιμη τους αλλα στην πραξη ειναι ακριβα γιατι υστερουν ειτε σε ποιοτητα καμερας(χαμηλης ποιοτητας φακοι και απλα τους βαζουν πολλα megapixel για να ψαρωνει κοσμος) , ειτε φορανε επεξεργαστες ram και καρτες γραφικων δευτερης διαλογης π.χ.mediatek οχι qualcomm και τελος δεν περνουν ευκολα αναβαθμισεις λογισμικου. Σιγουρα υπαρχουν και καλες επιλογες απο κινα αλλα οταν μπορεις να παρεις το g2 δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθεις με κατι αλλο.

οταν μπορεις να παρεις κατι αρκετα καλυτερο με τα ιδια χρηματα τοτε θεωρω οτι τουλαχιστον θα πρεπει να το ψαξεις...

συμφωνω αλλα σχεδον ολα τα κινητα που λες ειναι κατω απο το g2 σε επιδοσεις ,sar και ολα υστερουν σε καμερα(κινεζικα) αναβαθμισεις λογισμικου και δεν εχεις την εγγυηση οποτε δεν γλυτωνεις χρηματα στην ουσια.

http://www.antutu.com/en/view.shtml?id=7924

για παραδειγμα το meizu mx3 εχει σκορ 26.500 περιπου στο antutu γιατι να μην παει στο g2 που εχει 36000 και το top εχει 38000..

Δεν είχα σκοπό να επεκταθω καθώς πρότεινα κάποια κινητά στον φιλο που ζήτησε βοηθεια και τέλος...αλλά με προκαλείς (με την καλη έννοια βεβαίως) οπότε θα πρεπει πω την άποψη μου πιο ολοκληρωμενα.

Αν ήμουν αναγκασμένος να πάρω κινητό απο Ελλάδα π.χ. λόγω ολοκληρωτικής άγνοιας on line συναλλαγων ή σημαντικής επιδότησης ειτε απλα γιατί βαριομουν/δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με το άθλημα θα επαιρνα στα λεφτά αυτά το...g2 που θεωρώ όπως και εσύ τον βέλτιστο συνδυασμό μεγέθους, χαρακτηριστικών, τιμης.

Απο την στιγμη όμως που δεν ισχύουν οι παραπανω λόγοι τοτε έχω πληθώρα επιλογών κυρίως απο κινεζους κατασκευαστές. Οι οποίοι χωριζονται σε πολλές κατηγορίες που περιλαμβάνουν απο βιοτεχνιες-φασον της κακιας ωρας οπου ο ενας αντιγραφει τον αλλο και ολοι μαζι τους υπολοιπους...μέχρι hi-end εξειδικευμένους κατασκευαστές.

Η meizu όπως και η oppo, η vivo αλλά και άλλοι ανήκουν στην τελευταια κατηγορία ενω η xiaomi, huawei, lenovo, zte έχουν πιο μεγάλη γκάμα προϊοντων, απο καθημερινά απλα κινητά και mid-range έως hi-end όπως το mi4, z7, k920.

Οι νέες ναυαρχίδες αυτών έχουν κορυφαία σπεκ, και ναι ειναι καλυτερα απο του g2 σχεδον σε όλα. Εκτός αυτου όμως η κατασκευή του g2 δεν είναι και οτι καλυτερο συγκρινόμενη με αυτα (δες αν θέλεις κάποια βιντεο-φωτο του mi4, mx4, k920, oppo find 7/7a).

Για το σκορ στο αντουτου του g2 vs mx3 τωρα...χρησιμοποιείται ως επιχείρημα ενα νουμερο το οποίο πολύ μικρή σχέση έχει (δεν μιλάμε φυσικα για τεραστιες διάφορες) με την τελική εμπειρία χρήσης που αποκομίζει ο χρήστης και θεωρω οτι αφορα τους αριθμολαγνους που θέλουν να εντυπωσιάσουν(είναι γενικό το σχόλιο).

Το ότι το νεο mx4 έχει ενα υψηλότερο κατα πολυ antutu με αφήνει παγερά αδιάφορο, θα το έπαιρνα ακόμα και αν είχε 10000 λιγοτερο. Η διάφορα στην σχεδιαση, στην ποιότητα και στην προσοχη στην λεπτομέρεια είναι μεγάλη για εμένα που δίνω σημασία σε αυτά.

Εξάλλου και τα πιο vfm 1+1, honor 6 προσφέρουν αρκετά περισσοτερα απο το g2. Για αυτο είπα οτι καλυτερα να συγκριθεί με τα αντίστοιχης χρονολογίας mx3, mi3 και όχι με τις νέες ναυαρχίδες.

Τώρα για εγγυήσεις κτλ...το καταλαβαίνω όμως υπάρχει παλι το 1+1 με επίσημη 2ετη εγγύηση(πρόσκληση θα βρεθεί εύκολα πλεον) όπως και το mx4 απο το επισημο ευρωπαϊκό site της εταιρείας(μόλις βγήκε και υπάρχει μεγάλη ζήτηση, σε λίγο διαστημα θα στρώσει η κατασταση).

Συγνωμη αν κουρασα με το σεντόνι αλλά βαρέθηκα να ακούω (γενικά απευθυνομαι για να μην παρεξηγηθω) τα γνωστά σχόλια για τα καλά "επώνυμα" και τα κακά "κινέζικα". Αν θα έρθουν Ελλάδα στα ράφια τοτε ξαφνικα θα γίνουν "ουάου τι LG και μ...ς" και ας είναι πιο ακριβά κατα πολύ.

Τελως πάντως ελπίζω ο φίλος που έθεσε την αρχικη ερώτηση κάτι να κέρδισε απο ολα αυτά...

ps: για την κάμερα αστο καλυτερα...θα ανοιξουμε μεγαλο θεμα

Πριν λίγο καιρό είχα το ίδιο δίλημμα Κ μάλιστα όταν το g2 ήταν Κατά πολύ ακριβότερο....

Τελικά κατέληξα να πάρω το inew το οποίο άντεξε 6 μήνες Κ Τώρα είμαι με το G2....

Αν δεν θέλεις να μπλέξεις πάρε το lg να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Πριν λίγο καιρό είχα το ίδιο δίλημμα Κ μάλιστα όταν το g2 ήταν Κατά πολύ ακριβότερο....

Τελικά κατέληξα να πάρω το inew το οποίο άντεξε 6 μήνες Κ Τώρα είμαι με το G2....

Αν δεν θέλεις να μπλέξεις πάρε το lg να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αυτο ταιριαζει με αυτο που ειπα πριν για βιοτεχνιες-φασον της κακιας ωρας...μην γενικευουμε-αφοριζουμε...θεωρω οτι δεν βοηθαμε τον φιλο ετσι.

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας .Σίγουρα όπως είπε και ο φίλος antdel πιο πάνω έμαθα αρκετά απ όλα αυτά που διαβασα.Ειδα ένα ένα τα κινητά που μου προτείνατε ,αν και τα έχω πάρει χαμπάρι εδώ και αρκετό καιρό που ψάχνω αλλά μου φαίνονται πάλι ακριβά όχι για ότι προσφέρουν αλλά για το ότι δεν έχουν εγγύηση εδώ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΛΔ... να δώσω 220 για να πάρω ένα octacore ενώ και με το quad κάνω άψογα την δουλεία μου είναι για μένα ένα σημαντικό θεμα.Βασικα με ενδιαφέρει πολύ η photo-camera του κινητού η καλή οθόνη και η μπαταρία και μεχρι 5,5" δεν θαλεγα οχι ,και gorilla glass οποσδηποτε, το g2 αν και κάπως παλιό δείχνει να τα έχει όλα αυτά , πολύ σημαντικό το φοβερό service (και όχι μόνο στα κινητά).Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλησαντες σχεδόν σε όλα αλλά δεν είμαι και απ τους χρήστες που θα κάνουν root και θα αλλάξουν rom .Εγώ θέλω να το έχω το κινητό όπως το παίρνω απ το μαγαζί και δεν θέλω να αλλάξω κινητό σε 6 μήνες ούτε έχω και τα χρήματα να το κανω.Παντως είμαι υποχρεωμένος σε όλους για το κόπο που κάνατε να με βοηθήσετε έως τώρα και λέω έως τώρα γιατί ακόμα συνεχίζω να ψάχνω να βρω κινητό .Τα 300 euro δεν είναι και λιγα χρηματα και για μένα είναι αρκετά γι αυτό και το ψάχνω τόσο πολύ με το LG G2.Απ ότι καταλάβατε κάθε γνώμη και άποψή είναι ευπρόσδεκτη και την διαβάζω πολύ προσεκτικά μέχρι να καταλήξω κάπου.Iσως και να περιμενω το coolpad f2 που απ οτι ειδα ειναι καλο και φτηνο . Edited by hadow

Πάρε το σίγουρο,g2 πού έχει και πολύ καλή αντιπροσωπεία αν χτύπα ξύλο βγάλει πρόβλημα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

παιδια εχει παρει κανα G2 το ματι σας που να ειναι πιο φτηνο το απο εδω(285) γιατι ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω κατι .Και να παιζει και εγγυηση για ελλαδα? οχι πως ειναι ακριβο στα 285 αλλα αν γλιτωναμε και μερικα ακομα euro δεν θα ταν ασχημα. Αν ειναι και με τα 32 gb ακομα καλυτερα

πω πω εχω σαλταρει με τοσα κινητα ,τωρα μολις ειδα το meizu mx4 και συντομα το mx4 pro και εχω παθει πλακα .Ολοι λενε τα καλυτερα ,αν και διαβασα το νημα θα θελα να σας ρωτησω αν συγκρινετε με το G2 και αν γενικα αξιζει να περιμενω?

g2,lg g3,samsung s5,s4,htc one,htc m8 αυτα ειναι τα κινητα που μας απασχολουν και θα μας απασχολησουν και στο συνεχες μελλον,,mi4,mx3,k920,oppo find μεχρι nokia δν τα ξερει ουτε η μανα τους!!!στο ποστ που αναφερεις το g2 ειναι στα καλυτερα λεφτα και ανταγωνιζονται σχεδον στα ισια τις νεες ναυαρχιδες!
I Want To Believe

Θα σου συνιστούσα να διαλέξεις ένα από τα κινητά που πρότεινε ο ernesto1983 ( g2,lg g3,samsung s5,s4,htc one,htc m8 ). Από τι φαίνεται το χει ψάξει το θέμα και σίγουρα να απορρίψεις τα mi4,mx3,k920,oppo find. μαlακία να δώσεις τα μισά λεφτά του Samsung S5 για να πάρεις ένα κινητό ίδιο με το S5.. Εξάλλου τα λεφτά πλέον μας περισσεύουν.

ειδικα οι 2 τελευταιες απαντησεις με βοηθησαν πολυ :blink: ευχαριστω:D

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για να το θεσω αλλιως...αν ειχατε μεχρι 230 euro (για κινεζικο)πιο κινητο θα περνατε μεχρι και 5,5"? ρωταω γιατι εχουν περασει απ τα χερια σας απειρα κινητα σε σχεση με μενα .

για να το θεσω αλλιως...αν ειχατε μεχρι 230 euro (για κινεζικο)πιο κινητο θα περνατε μεχρι και 5,5"? ρωταω γιατι εχουν περασει απ τα χερια σας απειρα κινητα σε σχεση με μενα .

Xiaomi mi3 και θα μου εμέναν και λεφτά.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Μέχρι 230€ για αγορά από Κίνα, νομίζω υπάρχει μόνο μία επιλογή... Xiaomi Mi3w 16GB (211€ τελική, οπότε σου μένουν και 20€ για ότι άλλο). Εγώ έχω τα 64Gb και είμαι καταευχαριστημένος! Μόνο η υποστήριξη σε θέμα λογισμικού και αναβαθμίσεων κάθε εβδομάδα, θα καταλάβεις ότι ποτέ δεν θα το βαρεθείς το κινητό και ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει!

Γιατί δεν υπάρχει , ... πάντα υπάρχει ... lol

Έτσι για ποικιλία ... Lenovo Vibe Z K910 4G Μονόκαρτο ή 3G ( δίκαρτο )