kremakakao Δημοσιεύτηκε September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2014 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω κινητό.Μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 ευρώ..έχω στο μυαλό μου το lG OPTIMUS L9 II..Είναι σωστή επιλογή;;Πια συσκευή είναι η καλύτερη κατά την γνώμη σας με αυτά τα λεφτά διότι δεν γνωρίζω και πολλά..Είναι αξιόπιστο να κάνω αγορά κινητού μέσω skroutz;Σε περίπτωση αγοράς μεσώ skoutz άμα υπάρξει πρόβλημα με την συσκευή τι κάνουμε;;Ευχαριστώ περιμένω απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω κινητό.Μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 ευρώ..έχω στο μυαλό μου το lG OPTIMUS L9 II..Είναι σωστή επιλογή;;Πια συσκευή είναι η καλύτερη κατά την γνώμη σας με αυτά τα λεφτά διότι δεν γνωρίζω και πολλά..Είναι αξιόπιστο να κάνω αγορά κινητού μέσω skroutz;Σε περίπτωση αγοράς μεσώ skoutz άμα υπάρξει πρόβλημα με την συσκευή τι κάνουμε;;Ευχαριστώ περιμένω απάντηση :) Σε αυτα τα λεφτα κοιτα μια και απο κινα μερια φιλε. asus zenfone 5. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ελλάδα όλο και όλο μια συσκευή.......... l9II για κάτι καλύτερο κοιτάς κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ευχαριστώ θα προτιμήσω καλύτερα μάρκα δεν μου φαίνεται αξιόπιστο το κινέζικο..Σε περίπτωση αγοράς μεσώ skoutz άμα υπάρξει πρόβλημα με την συσκευή τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ευχαριστώ θα προτιμήσω καλύτερα μάρκα δεν μου φαίνεται αξιόπιστο το κινέζικο..Σε περίπτωση αγοράς μεσώ skoutz άμα υπάρξει πρόβλημα με την συσκευή τι κάνουμε; ε οκ αυτό είναι προτίμηση , και αγνοία (το τι είναι αξιόπιστο τι όχι) αν πάριες ευρωπαϊκή έκδοση κανονικά καλύπτει την εγγύηση αν οχι τότε δεν καλύπτουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 έχεις δίκιο..όταν είναι να το παραγγείλω γίνετε να ρωτήσω σε εκείνον που θα επικοινωνήσω άμα έχει εγγύηση..βγαίνει προβληματικό αυτό το μοντέλο;;η LG είναι αξιόπιστη εταιρία ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 έχεις δίκιο..όταν είναι να το παραγγείλω γίνετε να ρωτήσω σε εκείνον που θα επικοινωνήσω άμα έχει εγγύηση..βγαίνει προβληματικό αυτό το μοντέλο;;η LG είναι αξιόπιστη εταιρία ;; lg μια χαρά είναι(πέρα από μερικές περιπτώσεις), συνγεκριμενη συσκευή δεν παρουσιάσε κάτι ιδιαίτερο, και όσα είχαν κάποιο θέμα το κάλυψε η lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 ευχαριστώ πολύ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 υπάρχει περίπτωση να πάψει να κυκλοφορεί μέχρι το Δεκέμβριο ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 υπάρχει περίπτωση να πάψει να κυκλοφορεί μέχρι το Δεκέμβριο ;;; ναι υπάρχει ήδη δεν παράγεται απο οτι ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω κινητό.Μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 ευρώ..έχω στο μυαλό μου το lG OPTIMUS L9 II..Είναι σωστή επιλογή;;Πια συσκευή είναι η καλύτερη κατά την γνώμη σας με αυτά τα λεφτά διότι δεν γνωρίζω και πολλά..Είναι αξιόπιστο να κάνω αγορά κινητού μέσω skroutz;Σε περίπτωση αγοράς μεσώ skoutz άμα υπάρξει πρόβλημα με την συσκευή τι κάνουμε;;Ευχαριστώ περιμένω απάντηση :) Με 150€ μπορείς να πάρεις από Ελλάδα και το Lenovo A536 -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398696 http://shop.lenovo.com/gr/el/smartphones/a-series/a536/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 φίλε μου το lenovo A536 σε σχέση με το LG Optimus L9 II πιο αξίζει να πάρω;;εγώ το θέλω για λίγο Internet και θέλω να κρατάει η μπαταρία..ακούω για προβλήματα που βγάζει το LG L9 II η μπαταρία πως δεν κρατάει ένα τρίξιμο σε τέτοια περίπτωση τι πρέπει να κάνω για να γίνει αντικατάσταση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 φίλε μου το lenovo A536 σε σχέση με το LG Optimus L9 II πιο αξίζει να πάρω;;εγώ το θέλω για λίγο Internet και θέλω να κρατάει η μπαταρία..ακούω για προβλήματα που βγάζει το LG L9 II η μπαταρία πως δεν κρατάει ένα τρίξιμο σε τέτοια περίπτωση τι πρέπει να κάνω για να γίνει αντικατάσταση;; το lenovo λογω αναλυσης θα εχει καλη μπαταρια πιστευω. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shouter Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αν σε παίρνει δώσε 30 ευρώ πάραπάνω και πάρε το M2 της σονυ που είναι όμορφο,γρήγορο για να το έχεις καιρό και να μην το βαρεθείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αν σε παίρνει δώσε 30 ευρώ πάραπάνω και πάρε το M2 της σονυ που είναι όμορφο,γρήγορο για να το έχεις καιρό και να μην το βαρεθείς με μπόλικο bloatware και θέματα στο λογισμικό και χειρότερη ανάλυση από το l9ii, αν είναι να πάρει m ας πάρει Lenovo καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html Με 14 euro παραπανω νομιζω οτι αξιζει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html Με 14 euro παραπανω νομιζω οτι αξιζει;) 4 gb αποθηκευτικός χώρος και δεν είμαι καλά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Moto g, αρκεί να μπορείς να αντέξεις μόνο με 5gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 δεν μπορώ να φύγω πάνω από 150 :( με τον επόμενο μισθό παίζει να το αγοράσω..δεν είμαι πολύ τον κινητών απλά θέλω ένα να μπορώ να το βγάλω στο τραπέζι όταν πίνω φραπέ :lol: έχω ένα ZTE RACER II το έχω από το 11' είναι για πέταμα δεν έχει σήμα έξω σε ανοιχτώ μέρος να είσαι όταν το πιάνει έχει..μπαταρία κάθε βράδυ θέλει στην πρίζα ούτε για πλάκα δεν μπαίνει στο ίντερνετ κακή κάμερα πολύ κακή αγορά..για αυτό θέλω κινητό να μην με βγάλει πρόβλημα να μπαίνω στο ίντερνετ γιατί θα το έχω μέχρι να του βγουν τα μάτια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 δεν μπορώ να φύγω πάνω από 150 :( με τον επόμενο μισθό παίζει να το αγοράσω..δεν είμαι πολύ τον κινητών απλά θέλω ένα να μπορώ να το βγάλω στο τραπέζι όταν πίνω φραπέ :lol: έχω ένα ZTE RACER II το έχω από το 11' είναι για πέταμα δεν έχει σήμα έξω σε ανοιχτώ μέρος να είσαι όταν το πιάνει έχει..μπαταρία κάθε βράδυ θέλει στην πρίζα ούτε για πλάκα δεν μπαίνει στο ίντερνετ κακή κάμερα πολύ κακή αγορά..για αυτό θέλω κινητό να μην με βγάλει πρόβλημα να μπαίνω στο ίντερνετ γιατί θα το έχω μέχρι να του βγουν τα μάτια :p xaxxaxa γιατί να το βγάλεις στο τραπέζι καλά είναι και στο τσαντάκι εγώ ποτέ δεν τα βγάζω κινητά έξω η τσέπη η τσαντάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 χαχαχαχα εδώ στα μέρη μας τα αφήνουμε και τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και το κινητό :)το LG είναι πανέμορφο άμα είναι και αξιόπιστο πολύ ωραία γιατί μου έχει μπει στο μάτι κανείς δεν έχει LG εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλά ναι και εγώ αφήνω πάνω στο τραπέζι τα πάντα, να κάθεσαι και να έχεις μέσα στισ τσέπες σου πορτοφόλι,κλειδιά,κινητό ? πολύ άβολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Αναμεσα στο honor 3c και το zenphone 2gb 2.0 ghz πιο να προτιμησω λετε; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 χαχαχαχα εδώ στα μέρη μας τα αφήνουμε και τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και το κινητό :)το LG είναι πανέμορφο άμα είναι και αξιόπιστο πολύ ωραία γιατί μου έχει μπει στο μάτι κανείς δεν έχει LG εδώ :) οχ.. δεν θα ήθελα να ζω όπου ζεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Αναμεσα στο honor 3c και το zenphone 2gb 2.0 ghz πιο να προτιμησω λετε; Αυτό εδώ πάρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts