Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν για να μην χανόμαστε σε συζητήσεις περί του πόσο βαστάει η μπαταρία σε ένα κινητό για τον καθένα μας βάση αυτά που το δουλεύει υπάρχει μεγάλη απόκλιση. Π.χ. Εγώ έχω μόνιμα on Bluetooth /GPS / 4g και παράλληλα συγχρονισμό σε 4email πολύ spotify /τηλέφωνα δεν φαντάζεσαι και εννοείτε το fb / what's up δουλεύουν υπερωρίες. Με βάση όλα τα παραπάνω έχουμε στην ημέρα (start 6.45 - 23.00)

Lumia 1520 θεός ποτέ δεν μασησε / Huawei mate7 έως 21.00 το πολύ /blackberry passport παραδόξως και αυτό έως 21.00 / note4 είτε το f είτε το c standart 2 μπαταρίες την ημέρα (το C χρειάστηκε και 3η κάποια στιγμή) τώρα με note edge πάλι με 2 μπαταρίες την ημέρα. Τέλος στο παιχνίδι είναι και το 6plus που με έβγαζε έως της 22.30. Συμπέρασμα ο καθένας εδώ αξιολογεί με βάση την δική του πραγματική χρήση αλλά εάν μπούμε στο παιχνίδι φωτεινότητα 50% 2g και τέτοια ναι μας βγάζει και μήνα. Όταν δίνεις τόσα λεφτά για ένα κινητό πρέπει να του τα δίνεις και στο χέρι σαν λειτουργία άποψη μου βέβαια. Το mate7 δεν το περίμενα τόσο καλό αλλά δυστυχώς αφού δεν έχω την δυνατότητα να αλλάζω μπαταρία /extra battery bank δεν με βολεύει υποχρεωτικά πρέπει να πάω σε άλλη επιλογή συσκευής. Πάντα όμως αυτό είναι ανάλογα την ανάγκη του καθενός μας εδώ μέσα.

Sorry εαν κούρασα. ☺

Κάπου μάλλον με παρεξήγησες. Εγώ δεν έκανα σύγκριση με τον έναν και τον άλλον. Έκανα σύγκριση με τα 2 κορυφαια κινητά σε αυτονομία αυτη τη στιγμή στην αγορά. Το mate 7 και το z3. Με την ίδια χρήση το ένα δίπλα στο άλλο . Και είπα ότι το mate ήταν αρκετα καλύτερο.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[ATTACH]58402[/ATTACH] Με μέτρια χρήση δεύτερη φόρτιση καλά δεν είναι?

Πόσες ώρες οθόνης έχεις ? Τρώει και το 3g πολύ γρήγορα την μπαταρία

Καλή ερώτηση δεν έχω απάντηση δεν πρόσεξα....

Τώρα στην τρίτη φόρτιση με οθόνη full brightness 3g 4g ανοιχτό και power saving στο normal με ραδιόφωνο να παίζει κτλ θέλω να δω τι θα βγάλει

Edited by donkixoths

Αύριο το πρωί θα το έχω στα χέρια μου !για να δούμε

Αν ξερει κανείς για ρουτ η και για καμία ρομ ας μας δώσει τα φώτα του

Με το καλό να το χαρείς!! Έκδοση που πήρες χρώμα? Όσο για root δες XDA αν και εγώ δεν θέλω να το πειράξω :) Edited by donkixoths

Με το καλό να το χαρείς!! Έκδοση που πήρες χρώμα? Όσο για root δες XDA αν και εγώ δεν θέλω να το πειράξω :)

Ευχαριστώ !!! Την κλασική των δύο γίγα μνήμη πήρα στο ασημί Χρώμα !! Κατι έψαξα σε xda αλλά μπερδεύτηκα με τις εκδόσεως , για να βάλω κανένα xposed ήθελα πιο πολύ και καμιά ρομ μελλοντικά

Με το καλό να το χαρείς!! Έκδοση που πήρες χρώμα? Όσο για root δες XDA αν και εγώ δεν θέλω να το πειράξω :)

μόνο για να βγάλεις τα gapps αρκεί έχουν καταντήσει χειρότερο και το ποιο ενεργοβορο bloatware και από το tw

Ευχαριστώ !!! Την κλασική των δύο γίγα μνήμη πήρα στο ασημί Χρώμα !! Κατι έψαξα σε xda αλλά μπερδεύτηκα με τις εκδόσεως , για να βάλω κανένα xposed ήθελα πιο πολύ και καμιά ρομ μελλοντικά

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για root από ότι είδα αλλά το θέμα είναι όταν θα κάνεις root να μπορείς μετά να πέρνεις ΟΤΑ upadates βρήκα μια μέθοδο αυτή http://www.oneclickroot.com/device/huawei-ascend-mate/ δεν την έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν μετά πέρνει κανονικά ΟΤΑ updates

Επίσης βρήκα αυτές http://www.hard-reset.org/smartphone-tablet/how-to-easily-master-format-huawei-ascend-mate-7-mt7-l09-mt7-tl10-mt7-cl00-mt7-tl00-with-safety-hard-reset/ τις οδηγίες σε περίπτωση ανάγκης κολλήματος του τηλ μας μιας και η μπαταρία δεν βγαίνει για να κάνουμε reset ή hard reset αν σκαλώσει

Edited by donkixoths

Κάπου μάλλον με παρεξήγησες. Εγώ δεν έκανα σύγκριση με τον έναν και τον άλλον. Έκανα σύγκριση με τα 2 κορυφαια κινητά σε αυτονομία αυτη τη στιγμή στην αγορά. Το mate 7 και το z3. Με την ίδια χρήση το ένα δίπλα στο άλλο . Και είπα ότι το mate ήταν αρκετα καλύτερο.

Μην το παίρνεις επί προσωπικού απλά λέω ότι η κάθε αναφορά για κάτι σχετικά με ένα συγκριτικό ας πούμε μπαταρία όπως λες mate7 vs z3 έχει να κάνει πάντα με βάση την δική σου / καθενός την χρήση. ☺

Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε πάντα.

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά για προστασία οθόνης με tempered glass έχετε να προτείνεται κάτι?

Nilkin κάθετε άψογα και εννοείται τζάμι 9h. ☺

Ένα που βρήκα στο skrutz της Nilkin λέει 9Η+ προχώρησαν χαχαχα

http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-huawei-ascend-mate7.html

Edited by donkixoths

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για root από ότι είδα αλλά το θέμα είναι όταν θα κάνεις root να μπορείς μετά να πέρνεις ΟΤΑ upadates βρήκα μια μέθοδο αυτή http://www.oneclickroot.com/device/huawei-ascend-mate/ δεν την έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν μετά πέρνει κανονικά ΟΤΑ updates

Επίσης βρήκα αυτές http://www.hard-reset.org/smartphone-tablet/how-to-easily-master-format-huawei-ascend-mate-7-mt7-l09-mt7-tl10-mt7-cl00-mt7-tl00-with-safety-hard-reset/ τις οδηγίες σε περίπτωση ανάγκης κολλήματος του τηλ μας μιας και η μπαταρία δεν βγαίνει για να κάνουμε reset ή hard reset αν σκαλώσει

Δεν δουλεύει αυτό και θέλει και πληρωμή εγράΦη κλπ..Στο Xda πού βρήκα δεν κάνει για Την ευρωπαϊκή έκδοση Την MT7L09 .. μπλέξαμε! :-)αν έχει κανείς λύση ας πάει κάτι.

Ααα και είναι στα χέρια μου πλέον και το ψαχουλευω με !!

Α οκ αφού δεν δουλεύει άκυρο δεν το είχα δοκιμάσει...είναι λίγο μπέρδεμα με το root έχει στο XDA-Developers κάποιους τρόπους αλλά είναι μπέρδεμα δεν ξέρω αν τα δικά μας MT7L09 έχουν ξεκλειδωμένους τους boot loaders γιατί αλλιώς θέλει διαδικασία.... όντως μπέρδεμα και δεν ξέρω αν και το frameroot κάνει δουλειά στο δικό μας!!! Άντε καλορίζικο περιμένουμε εντυπώσεις

Τέλειο μέχρι στιγμής. Το πληκτρολόγιο λίγο με χαλάει αλλά Κάτι άλλο θα βρώ να βάλω. Τρέχουν πολλά πίσω τής Google Και ρουφάνε μπαταρία κάργα. Καλά τα έλεγε ο φίλος πριν. Ένα ρουτακι το θέλει. :-) και η φωτογραφική του μου.αρέσει Πολύ. Έχει και απίστευτο macro

Βάλε SwiftKey παίζει μια χαρά .... το θέλει το rootaki καλά τα είπε αλλά αλλά....no easy way for it. Το μόνο ρε γμτ που δεν με έχει βολέψει είναι τα volume Keys που είναι δεξιά...

Αυτό που έχει δεν είναι σαν το swift key? Η εναλλαγή Γλώσσας είναι μπέρδεμα.Από μουσική πού άκουσα φοβερός ήχος.λίγο πιο δυνατό ηχείο να είχε (αλλά Από ακουστικά όχι μαμά)

Τέλειο μέχρι στιγμής. Το πληκτρολόγιο λίγο με χαλάει αλλά Κάτι άλλο θα βρώ να βάλω. Τρέχουν πολλά πίσω τής Google Και ρουφάνε μπαταρία κάργα. Καλά τα έλεγε ο φίλος πριν. Ένα ρουτακι το θέλει. :-) και η φωτογραφική του μου.αρέσει Πολύ. Έχει και απίστευτο macro

πλεον andorid = ανανγαστικο root μονο και μονο για τα google apps............... τα ********α........

Αυτό που έχει δεν είναι σαν το swift key? Η εναλλαγή Γλώσσας είναι μπέρδεμα.Από μουσική πού άκουσα φοβερός ήχος.λίγο πιο δυνατό ηχείο να είχε (αλλά Από ακουστικά όχι μαμά)

Βασικά βρίσκω το SwiftKey πιο εύχρηστο και ναι το ηχείο είναι λίγο αδύναμο....

πλεον andorid = ανανγαστικο root μονο και μονο για τα google apps............... τα ********α........

Ναι οκ τον τρόπο τον σωστό ψάχνουμε :D

Ναι οκ τον τρόπο τον σωστό ψάχνουμε :D

http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/guide-european-model-bootloader-unlock-t2944284 εδω ειμαστε !!!!

Μην το παίρνεις επί προσωπικού απλά λέω ότι η κάθε αναφορά για κάτι σχετικά με ένα συγκριτικό ας πούμε μπαταρία όπως λες mate7 vs z3 έχει να κάνει πάντα με βάση την δική σου / καθενός την χρήση. ☺

Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε πάντα.

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Nilkin κάθετε άψογα και εννοείται τζάμι 9h. ☺

Ξαναλέω ότι δεν ήταν συγκριτικό με βαση την δικη μου χρήση...αλλα βάση ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ μεταξύ των 2 κινητων.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Το ρουταρα τελικά από το λινκ πού έδωσα παραπάνω. Δεν είναι δύσκολο καθόλου.ακολουθείς αΠλά μερικά βήματα.όποιος θέλει Βοήθεια σε κάτι εδώ είμαι.

Βρήκα Και μια καλή ρομ όπως δείχνει Και λένε όλοι και θα το κάνω και αυτό το βήματα σύντομα!!

Έχω μπερδευτεί λιγάκι. Αύριο περιμένω την ευρωπαϊκή έκδοση dual SIM 3gb. Για να το ρουταρω ποιον οδηγό να ακολουθήσω? Στο xda επίσης βρήκα μια ρομ πολύ καλή αλλά δεν λειτουργεί το dual.. Έχετε να προτείνετε εσείς κάποια συγκεκριμένη?
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα