bill_thes Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 υπάρχει τρόπος να γινει root; δοκίμασα towelroot αλλά δεν υποστηριζεται η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. November 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 διάλεξε και πάρε !!! https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Alcatel%20Idol%202%20Mini%20S%20root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 διάλεξε και πάρε !!! https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Alcatel%20Idol%202%20Mini%20S%20root μπα τζίφος δεν λειτουργεί καμία μέθοδος. το towelroot υποστηριζοταν μέχρι κάποια συγκεκριμένη έκδοση απ οτι διαβάζω στο xda οπότε εγω που έχω μεταγενεστερη δε γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. November 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 γιατι θες να κανεις root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 γιατι θες να κανεις root ; έτσι για λιγο σκάλισμα να περνά η ώρα και να διώξω τις ταπετσαρίες της cosmote κατά το άνοιγμα/κλείσιμο της συσκευής. εν τω μεταξύ μπήκα απο περιέργεια στις ενημερώσεις συστήματος και μου έβγαλε αναβάθμιση (86mb περίπου) και μάντεψε τι επιδιόρθωσε..θολούρα τέλος σε κάμερα και βίντεο, η στοκ εφαρμογή τραβάει πλέον κρυστάλλινα. είμαι στην έκδοση 4.3/010 11S τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. November 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 εχει πλακα ??? ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να δω και γω ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η μπαταρία είναι κάτω από 30% λέει και πρέπει να το φορτίσω για να κάνει την ενημέρωση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 εχει πλακα ??? ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να δω και γω ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η μπαταρία είναι κάτω από 30% λέει και πρέπει να το φορτίσω για να κάνει την ενημέρωση :( την έκανες τελικά; διορθώθηκε η κάμερα σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. November 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 έκανα την ενημέρωση αλλα δεν είδα καμια τρομερή βελτίωση , χρησιμοποιώ πάλι την εφαρμογή Camera FV-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) ποιο απο τα δυο sar μας ενδιαφέρει; γιατι το 1.15 ειναι κάπως υψηλο https://www.flickr.com/gp/127981122@N02/083GTi Edited December 3, 2014 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_e Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Πριν από 9 μέρες πήρα και εγώ το Alcatel μου (6036Υ). ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ. Με το που το ανάβω, να σου ένα καμένο pixel. Στράβωμα. Πίσω στο κατάστημα, το παίρνουν πίσω, το βλέπουν οκ, θα σας φέρουμε καινούργιο. Ένταξη λέω. Προχθές ήρθε το καινούργιο, ολα οκ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Φορτώνω επαφές από την κάρτα, και πάω να γράψω μήνυμα. Τ9 ? Πουθενά Ελληνικό Τ9. Μενού από δω, ρυθμίσεις από 'κει, ΠΟΥΘΕΝΑ Ελληνικό Τ9. Πάω να το κατεβάσω από τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου, βρίσκει ένα, λέει ότι το κάνει εγκατάσταση τελειώνει η εγκατάσταση αλλά με το που κάνεις refresh στην λίστα πάλι σου λέει ότι δεν έχει εγκατασταθεί. Πάω να βρω κάτι στις επαφές μου, πουθενά οι επαφές μου. Έχω ένα κόλλημα και θέλω να έχω τις επαφές μου στο κινητό και όχι στο gmail. Με απενεργοποιημένο το Sync παντού, κάθε λίγο και λιγάκι κάνει Sync. Καλό το Video και όοολα τα καλούδια που έχει (αρκετά θα έλεγα) αλλά Τ9 ? Να με "ακούσει" το κινητό και να μην κάνει συγχρονισμό? Έχει κανείς αντιμετωπίσει τα ίδια? Καμιά λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekalaitz Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 μπα τζίφος δεν λειτουργεί καμία μέθοδος. το towelroot υποστηριζοταν μέχρι κάποια συγκεκριμένη έκδοση απ οτι διαβάζω στο xda οπότε εγω που έχω μεταγενεστερη δε γίνεται τίποτα. Εγώ είχα κάνει με το Kingo root και έγινε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeofotisoeo Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπερα, εχω το κινητο με 4 μονο γλωσσες, καποιες βασικες. Υπαρχει τροπος να βαλω firmware με Ελληνικα μεσα? Ευχαριστω. (δοκιμασα morelocale τζιφος.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπερα, εχω το κινητο με 4 μονο γλωσσες, καποιες βασικες. Υπαρχει τροπος να βαλω firmware με Ελληνικα μεσα? Ευχαριστω. (δοκιμασα morelocale τζιφος.) Από που το πήρες? Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι από Ελλάδα και να μην έχει Ελληνικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosdlk Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μολις μου ηρθε αναβαθμιση 487mb και πλεον σε 4.4.2!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 πες μας τις πρώτες εντυπώσεις και τι γίνετε με την κάρτα sd και φυσικά ότι αλλο έχεις παρατηρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosdlk Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Λιγο πιο γρηγορο μου φαινεται και απο μπαταρια θα δειξει σε μερικες μερες,σαν να κανει καλυτερη διαχειρηση... Λοιπον,μικρη βελτιωση και στην μπαταρια(ειδικα σε stand by), χρηση fb,tapatalk , φωτεινοτητα στο αυτοματο!!σε 41 ωρες χρηση πρωτη φορα επιασα 5 ωρες sot Edited January 23, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. January 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες με την 4.4.2 βλέπω ότι το κινητό πριν το update δούλευε καλύτερα , τώρα έχει ένα μικρό lag όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά το καταλαβαίνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thenan Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Γεια σας παιδια ,ξερει κανεις αν το κινητο κανει βιντεο κληση? μηπως εχω κανενα θεμα που το κινητο ειναι απο cosmote και εγω εχω wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. February 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 αν δεν το πήρες ακόμα μην το πάρεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thenan Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 το εχω παρει και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος αλλα χθες χρειαστηκε να κανω βιντεο κληση και εδα πως δεν υπαρχει επιλογη,δεν εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. February 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 ουτε και μενα εχει , εχω 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Το εχω μια βδομαδα κοντα ως λυση αναγκης - οικονομιας (λιτος βιος βλεπετε...) δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιησε. ακομη και με 4.4 μου κανει νερα, ενω το πιο τραγικο του σημειο ειναι η μπαταρια. σχεδον μετανιωσα που δεν πηρα το pop C9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. February 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 me την 4.3 δουλευε καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaalifanov Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Γεια σας παιδιά! Είμαι από τη Ρωσία. Ελλάδα εμφανίστηκε στο Android 4.4, και ακόμα Ρωσία. Θα μπορούσατε να κάνετε backup ROM σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaalifanov Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μπορείτε να γράψετε ό, τι έχετε PID? settings-about phone-reference (η τελευταία γραμμή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts