Jump to content

[Επίσημο] Motorola V600

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsiage (13 Μάι. 2004 , 21:07)

Γίνεται να απορρίψεις μια κλήση με κλειστό το πορτάκι(ενεργό); μόνο να μην ακούγεται κατάφερα...

eixane pei pws anoigwklisis ligo to portaki aporipti tin kleish dokimaseto!! Anoikse kai kleise to portaki elaxista, isa isa :cool: kai 8a aporipsis tin kleish sou!! :D

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιτέλους, συνδέθηκα με το ΜΡΤ!!!! :up: (Δεν μπορούσα & το πολεμούσα γιά καιρό)

Kατά σειρά τι πρέπει να κάνετε γιά να συνδεθείτε (όσοι έχετε πρόβλημα & σας βγάζει συνεχώς πως δεν μπορεί να βρει την συσκευή σας):

-Κατεβάστε το ΜΡΤ 1,23

-Κατεβάστε το ΜΡΤ 2,16 (upgrade)

-Εγκαταστήστε τα

-Τρέξτε το Live Update (Menu-Setup-Live Update)

-Ενεργοποιήστε το ΒΤ στο τηλ.

-Ανοίξτε το "Μy Bluetooth places" ή "Μy Bluetooth Location" (αναλόγως ποιό BT dongle έχετε)

-Αφού βρει το τηλ. σας, διπλοκλικάρετε το "Dial-up networking Gateway" (θα σας δώσει ΡΙΝ & θα επιδιώξει να συνδεθεί με το δίκτυο. Δεν χρειάζεται, πατήστε άκυρο).

-Ξεκινήστε το ΜΡΤ

-Δημιουργήστε νέο προφίλ & όταν ρωτηθείτε επιλέξτε ΒΤ

-Το ΜΡΤ θα σας βρει αυτομάτως!! :D

http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif

Παράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsiage (13 Μάι. 2004 , 21:07)

Γίνεται να απορρίψεις μια κλήση με κλειστό το πορτάκι(ενεργό); μόνο να μην ακούγεται κατάφερα...

eixane pei pws anoigwklisis ligo to portaki aporipti tin kleish dokimaseto!! Anoikse kai kleise to portaki elaxista, isa isa kai 8a aporipsis tin kleish sou!!

Moipos omws me auton ton tropo xreoneis ton alon????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris (14 Μάι. 2004 , 00:33)

eixane pei pws anoigwklisis ligo to portaki aporipti tin kleish dokimaseto!! Anoikse kai kleise to portaki elaxista, isa isa kai 8a aporipsis tin kleish sou!!

Moipos omws me auton ton tropo xreoneis ton alon????

ta paidia eipan oti etsi ton giwnhs kai ennoeitai xwris na ton xrewnhs ti na sou pw den to exw kanei egw de kserw

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Κάπως άσχετο, αλλά μπαίνοντας στο αμερικάνικο site της motorola είδα πως ετοιμάζουν τον διάδοχο (μάλλον) του V600,το V710.Φαίνεται γαμ**ο!:D (1,2mpixel photo, short range flash, video recording 10mb επεκτάσιμη μνήμη κλπ!):D Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω γι'αυτό?Έχω ξεκινήσει καινουριο θέμα γι'αυτο(Motorola V710), όπου έχω και link που έχει πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.Για να το έχουν εκεί στο site σημαίνει μάλλον ότι θα κυκλοφορήσει σχετικά σύντομα, επειδή εκεί δεν έχει ακόμα ούτε το mpx, mpx100,κλπ.Μακάρι να έχω δίκιο!Όποιος ξέρει τίποτα παραπάνω, ας πάει να κάνει κάνα post, στο αλλό θέμα όμως, μην τα μπερδέψουμε εδώ.. :whistle:
The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.

kalispera paidia. 3erei kaneis sas ean iparxoun prosopsis allon xromaton, plin ton klasikon, gia to v600?an nai einai authentikes ka iiparxoun sta megala katastimata i ta exoun mikropolites?

thnks in advance!

Byzantinos

Byzantine Empire - AEK 21

Λιγό άσχετο αλλά...

Παιδιά θέλω να αναφέρω προφανώς και ένα άλλο bug.Μετά τις 400 περίπου εφαρμογές java που έχω βάλει και βγάλει στο κινητό, μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα: Αφού εγκαταστήσω μια εφαρμογή με αφήνει για πάρα πολύ ώρα στην οθόνη που γράφει (περίμενε...) και σταματάει μόνο αν πατήσω δυο φορές το κουμπί της απενεργοποίησης.Το παιχνίδι ή η εφαρμογή δουλεύει άψογα μετά αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι με εκνευρίζει να το κάνει αυτό... Το έχει παρουσιάσει σε κανέναν άλλον αυτό το πρόβλημα.Τι να κάνω; Να το πάω μήπως για αναβάθμιση;Προσπάθησα πάντως να βγάλω όλες τις εφαρμογές και πάλι όμως το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.Ζητώ βοήθεια...

Μήπως έχεις υπερβολικά φορτωμένη την μνήμη του κινητου με εφαρμογές, ήχους και εικόνες; Γιατί για να τρέξει ένα java midlet το κινητό χρησιμοποιεί την ελεύθερη μνήμη του κινητού. Και εγώ όταν φορτώνω υπερβολικά την συσκευή μου αυτό το μήνυμα διαρκεί πολύ περισσότερο από ότι όταν είναι σχετικά γεμάτο. Μάλιστα μερικές φορές όταν είναι φορτωμένο και πάω να τρέξω ένα παιχνίδι μου ζητάει να κάνω restart την συσκευή ώστε να έχει καλύτερη απόδοση το παιχνίδι.

You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Του έχω βγάλει τα πάντα... και πάλι όμως συνεχίζει να κάνει το συγκεκριμένο "κόλλημα".Θα δοκιμάσω να του κάνω reset στα πάντα να δω αν θα καταφέρω κάτι.Thanks πάντως για την συμβουλή...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος prisoner2004 (16 Μάι. 2004 , 22:14)

...Αν έχει κάποιος το FIFA 2004 στα Αγγλικά και Fullscreen για το V600 θα ήθελα να μου πει την σελίδα απο την οποία το κατέβασε...

filarako mou koitakses sto V525domain?? to exei ekimesa kai nomizw einai full screan ( http://groups.yahoo.com/group/v525domain/ )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (10 Μάι. 2004 , 17:36)

Καταρχήν ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ!!Τα κεφαλαία κουράζουν και είναι σαν να σκούζεις-φωνάζεις για κάτι!!!Φαίνεται ότι εσείς που φωνάζετε για το καλό σέρβις της Μοτορόλα δεν είχατε ποτε την τραυματική εμπειρία της επαφής με το σέρβις της Νόκια...ΛΟΙΠΟΝ,είναι πολύ πιθανό η αναβάθμιση να μην εγινε -πέρασε σωστά στο κινητό.Αυτό πολλές φορές και για διάφορους λόγους μπορεί να συμβαίνει.Θα κάνεις λίγο υπομονή και θα ξαναπάς το κινητό σου για αναβάθμιση ,αν είναι δυνατόν σε άλλο σέρβις,μήπως κατα το download,λείπουν data στο συγκεκριμένο σημείο σέρβις που πήγες.Για τον φίλο που ρωτάει για Καλλιθέα,δεν υπάρχει σερβις εκεί,είτε Πανεπιστημίου 56 σε βολεύει,είτε στο Μαρούσι.

Ax file kinitoeidimon...oute ta greeklish oute ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Σ'ΑΡΕΣΟΥΝ...άντε να σου κάνουμε το χατήρι,αλλά ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....(κεφαλαία είναι αυτά?)που το διαβάζουνε σε κάθε σου ποστ στο τέλος (μάλλον post).Όπως και αυτή η φάτσα του ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ (Ναι το ΦΩΝΑΖΩ!!!), μας ρώτησες αν θέλουμε να την βλέπουμε?.Και καλα εγώ...έχω βγάλει καμια 10 ερωτήσεις εσύ?μέχρι τώρα βλέπω πάνω από 500...Αν και τελευταία παρατηρώ οτι τον σχόλασες τον κοατσ(προπονητη!)

Δεν θέλω να έρθω σε αντι παράθεση μαζί σου απλα ξεσπώ και μάλλον σε λάθος άτομο.ΝΑΙ και σκούζω φωνάζω για κάτι (μοτοσερβισ), ΝΑΙ εχω εμπειρία από ΝΟΚΙΑσεβισ και εμεινα ικανοποιημένος (όσο αφορά το afterServise).Σίγουρα γνωρίζεις περισσοτερα από τους περισσότερους εδω μέσα...αλλα δώσε και σε μας λίγο αέρα...

entelws...ΦΙΛΙΚΑ.

...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ...

Όσο αφορά την μη ολοκληρωμένη αναβάθμιση, παρατήρησα ότι ενω η αρχικη έκδοση DSP ήταν 62E1E000 έτά την αναβάθμιση ήταν 62DSC500, που αριθμητικά-γραμματικά είναι μικρότερη από την προηγούμενη.Βεβαια δεν ξέρω τι σκ_τα είνα το dsp και αν παίζει ρόλο στην αναβάθμιση.

Ετσι αν κάποιος καλός άνθρωπος-ειδήμονας ή όχι-ξέρει τι είναι, ας το μοιραστεί μαζί μας...

...ακόμα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έμεινα και αρκετα ευχαριστημένος απο το σερβισ της Αλίμου.Αν κάποιος έχει να προτείνει κατι πραγματικα καλό ας το πει...

Πιστευω πως τα κεντρικά πρέπει να είναι τα καλλητερα.Ασ στείλει κάποιος Χριστιανος διυθύνσεις-Τηλ για επικοινωνία με σερβισ, γιατι μέσα στο κουτί (στο δικό μου τουλαχιστ) δεν υπάρχει τίποτα....

θενκ γιου...

Φίλε cableguy στο v525domain υπάρχει αλλά δεν είναι fullscreen αντιθέτως είναι επεκταμένη η ανάλυση της οθόνης του t610 (κάνοντας δεξιά και αριστερά repeat της κεντρικής εικόνας του παιχνιδιού).Βασικά εγώ το έχω βρεί σε μεγάλη ανάλυση 176*220 και προσπάθησα να το τροποποιήσω γιατι κάπου κολλούσε... αλλά το b.class του .jar αρχείου δεν ήταν ακριβώς χαλασμένο αλλά κάποια στοιχεία του ήταν corrupted.Αν το έχεις βρει πουθενά αλλού ή το βρεις κάποοια στιγμή πες το μου.

Thanks in advance..!

Το πορτακι στο δικο σας V600 ειναι τελειως αθορυβο κατα το ανοιγμα ή εκανουν θορυβο τα ελατηρια;Ας απαντησει καποιος αν γινεται παρακαλω και στο επομενο ερωτημα.Ενω λαμβανω ΜΜS και τα βλεπω,δεν φορτωνει τα ΜΜS που μου στελνει η ΤΙΜ για logos h sounds.
Νικος

Γειά σας και από εμένα!

Μόλις χθες αγόρασα το κινητό και προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό με το Outlook. Προσπαθώ να κάνω update το MPT στην έκδοση 2.20, αλλά μετά από 5 περίπου λεπτά μου πετάει ένα μύνημα "WinInet error code 12002". Any ideas?

Α, έχω bluetooth USB της Gigabyte

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Moondriver (17 Μάι. 2004 , 20:56)

Το πορτακι στο δικο σας V600 ειναι τελειως αθορυβο κατα το ανοιγμα ή εκανουν θορυβο τα ελατηρια;

Το δικό μου κάνει λίγο λίγο θόρυβο. Ενα μικρο τριξιματάκι...

Που είναι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Moondriver (17 Μάι. 2004 , 20:56)

Το πορτακι στο δικο σας V600 ειναι τελειως αθορυβο κατα το ανοιγμα ή εκανουν θορυβο τα ελατηρια;

κι εμενα κανει τον ιδιο θορυβο-τριξιματακι δεν ειναι καποιο ελλατωμα απλα ακουγεται η καλωδιοταινια που ενωνει την εξωτερικη οξονη με την κεντρικη πλακετα...

don't worry...

edunet όποιο MPT και αν κατεβάσεις έχει υποστήριξη bluetooth. Σε free μορφή θα το βρεις στο http://www.motclub.com .Εκεί θα κατεβάσεις το πρόγραμμα και το update του, αλλά μην ξεχάσεις αφου το εγκαταστήσεις να κάνεις live update.

You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg