serkos Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Βασικά πάντα ταυτόχρονα τα λειτουργώ. Δεν μπερδεύομαι. Πάντως καλή θα ήταν κ αυτή η επιλογη Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλησπέρα! οτι παραπανω εχεις καλο ειναι απλα εγω ποτέ δεν το δουλευω ετσι οποτε και δεν με πειραζει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλημερα! για την ιστορία και για να μην πεδεύεται κανείς τσάμπα θα πω τι δεν μου άρεσε και τελικά το carTablet είναι παρελθόν, εβαλα πάλι την πηγή επάνω και το έβγαλα. 1. Από τότε που το ενσωμάτωσα εκεί μέσα στην 2din βάση το GPS του δεν ξανάπιασε σήμα της προκοπής, βασικά 1 φορά και αργούσε να δείχνει, με κάποιον που μίλησα μου είπε πως επειδή εκεί πίσω έχει πολλά μεταλλα και μπαρες το σασι του αυτοκινητου εμποδίζουν την κεραια να πιασει σημα και θελει εξωτερικη (που στο δικο μου τουλαχιστον δεν μπαινει). 2. Ο ηχος παρολο το βαρελακι για να βγαλει τα παρασιτα, δεν ηταν της προκοπης, τα ιδια τραγουδια απο usb απο την πηγη επαιζαν με πολυ ποιο "βαρβατο" και μπασατο ηχο ενω το tablet αυτο ειχε "ασθενικο" ηχο, τωρα που παιζω παλι με το Carsberry project παιζει πολυ καλυτερα! 3. Η αναλυση στο συγκεκριμενο ταμπλετ ηταν 1024X600 και τα δειχνει αρκετα μικρα, σε μερικα πραγματα δεν βολευε καθολου πχ στα μενου ρυθμισεων κτλ και επρεπε να πας αρκετα κοντα για να δεις. 4. Λογω της βασης 2din δεν μπορουσε το κινητο να μπει στην βαση με την βεντουζα στο τζαμι για εγραφη βιντεο in car ή χρηση GPS εφοσον ειχε προβλημα το ταμπλετ. 5. Η πηγη στην θεση αντι για το ντουλαπακι ειχε αλλα 2 προβληματα, το ενα οτι επειδη για να βλεπω επρεπε να κοιταει προς τα πανω, αλλα οταν δεν κοιταγε ανακαλυψα οτι πχ καφεδες δε εβαζες στην ποτηροθηκη πραγμα μαρτυριο για το Καλοκαιρι!!! επισης απο το ανοιξε κλεισε επαθε ζημια η καλωδιοταινια με αποτελεσμα να μην πατιεται το κουμπι στην touch για το usb! τελικα αποσυνδεσα το μοτερ και διπλωσα αναποδα την καλωδιοταινια και παιζει αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω δισκακια, αν και εχω χρονια να το κανω! Anyway εν ολιγης αυτα ηταν τα προβληματα και κατεληξα στο γεγονος οτι το μονο χρησιμο πραγμα ηταν το GPS που δεν δουλευε....η χρηση βιντεο ενω οδηγουσα αποδειχτηκε καθολου καλη ιδεα διοτι αποσπαει παρα πολυ την προσοχη μας. Με λιγα λογια εχασα πολυ χρονο και κοπο για το τιποτα, ευτυχως που δεν χαλασα το ταμπλετ και πηρε παλι τον ρολο δευτερου κινητου εφοσον ειναι και τηλεφωνο....πλεον και με twin sim cosmote. Τελικα εβαλα μια πηγη 2din που εφερα απο Γερμανια με 175 ευρω, κανει τα παντα ειναι με win CE 6 αλλα κανει mirrorlink με κινητο android δλδ κατι σαν VNC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts