GODOS Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ο browser μια χαρά. Έχω βάλει και το Firefox και δεν έχω κάποιο θέμα. Μακάρι παιδιά να είναι το τηλέφωνο με νέα ρομ να βγει κ στο σαιτ μπας και σωθούμε. Καλός ο Bing αλλά Google search δεν είναι. Εκτός όλων των άλλων. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πω ότι εχω θέμα με το GPS αλλά πιστεύω φταίει που δεν έχει το Google framework. Είναι τελείως Κουκου Ρουκου. Και το Nokia here και με άλλες εφαρμογές. Στον γάμο του καραγκιοζη. Αν βαλεις το mobile uncle tools και κάνεις μια εκμάθηση τα δεδομένα που αποθηκεύει ίσως να στρώσει. Δόκίμασε και με το gps test το πρόγραμμα να κάνεις reset gps data από το μενού γιατί ίσως να ψάχνει δορυφόρους σαν να βρίσκεσαι στην Κίνα σαν αρχική τοποθεσία... Η οθόνη από ευκρίνεια είναι τόσο καλή όσο την διαφημίζουν; Εγώ πιο πολύ για αυτο το λόγο το παράγγειλα... Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Η ευκρίνεια είναι πολύ καλή, κάποιοι που είδαν το κινητό δεν εντυπωσιαστηκαν από την φωτεινότητα αλλά εγώ το έχω στο αυτοματο. Όταν το βάζεις στα μισά και παραπάνω, δείχνει όλο της το μεγαλείο. Θα τα δοκιμάσω αυτά που προτείνετε, προς το παρόν προσπαθώ να διαγράψω παλιές συσκευές από το play store γιατί έχει βγει ένα κόλπο μέσω Chrome να κατεβάζεις apk από τον λογαριασμό σου, και θέλω να δω αν θα μου ανοίξουν κάποιες εφαρμογές όπως το Fenix του τουιτερ που βγάζει error, μάλλον λόγω token/licence. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μολις ειχα live επικοινωνια με το support του fastcardtech.com. Μου ειπαν οτι το κινητο δεν εχει playstore και θα προσπαθησουν να το κανουν root για να βαλω το μαρκετ. Το μοντελο ειναι καινούργιο και στο μέλλον σιγουρα θα βαλουν και playstore. Το άσπρο τους ειχε τελειωσει και παραγγειλα το πρασινο να δουμε τι θα βγει.... Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 δεν χάνεις τίποτα για τη τιμή που το παίρνεις αλλά είναι αναξιόπιστοι εφ' όσον λένε ότι έχει. Τέλος πάντων και πάλι κρίμα που ένα τόσο όμορφο κινητό έχει πρόβλημα εγκατάστασης των gapps. Και δεν φταίει η εταιρία αλλά η πολιτική της Κίνας και το μπανάρισμα που έκανε στη google. Είναι και καινούριο τηλ. και ακόμα δεν υπάρχει λαός που να το υποστηρίζει Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μην αγχωνεστε αδέρφια, θα την βρούμε την άκρη. Το πολύ πολύ αν δούμε οτι δεν υπάρχει σωτηρία, τα βαφουμε μπλε και τα πετάμε στην θάλασσα. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Είχαμε καμία εξέλιξη στο θέμα Playstore ή σε κάποια αναβάθμιση της συσκευής; Ψάχνω από προχθές και δεν βρίσκω τίποτα Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Nope. Και δεν βρίσκω και πουθενά μειλ της εταιρείας ή κάποιου τμήματος της. Βρήκα σε ένα ποστ σε φόρουμ μέσα στην iuni κάτι δημοσιογράφους τεχνολογίας που που τους κράζουν για το framework και την απουσία gapps, με απάντηση από κάποιον ότι μπορεί να γίνει εγκατάσταση τους, κάτι που καταρριπτεται στη συνέχεια. Τιποτε ουσιαστικό. Την λύση των Γάλλων πρότεινε κάποιος, αλλά δε δουλεύουν όλα τα gapps και κυρίως το playstore κρασαρει. Μονο αν μάθει ο andi Sykes πως το χάκεψε το gizchina it. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Απάντηση από το 1949deal "Dear friend ,The IUNI U3 has google play store and suport multi-language but not be rooted . If you want to root it ,it will be out of 1 year wanrranty ." Τι να πω δεν ξέρω. στο gizchina.it τους το έστειλαν απο το topresselerstore.it ρουταρισμένο και με εγκαταστημένο το playstore. Ακόμα και στο b2cbying.com γράφουν οτι στο στέλνουν έτσι αλλά με πιο τσιμπημένη τιμή στα 320 απο τα 296 που το βρίσκεις σε άλλα μαγαζιά. Ο andi μάλλον την ξέχασε την ιστορία αφού δεν βλέπω να απαντάει μετά απο τόσο καιρό UPDATE: στο aliexpress ένας κάνει εγκατάσταση το fqrouter2 το οποίο σου δίνει πρόσβαση σε σελίδες απαγορευμένες στη Κίνα. Δεν ξέρω αν δουλεύει αλλά και μια κινεζούλα απο το geekbuying χρησιμοποιεί εφαρμογή vpn για να μπαίνει facebook που και αυτό είναι απαγορευμένο εκεί. Edited November 28, 2014 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) ουαου! κοιτα να δεις τα μελη του myphone ειμαστε πολυ μπροστα!!!!! δεν περιμενα οτι θα βρω το iuni εδω μεσα κιομως το βρηκα!!!! διαβασα αυτα που ειπατε και χαιρομαι για το οτι φαινεται καλη συσκευη.... τις φωτογραφιες που βγαζει πως τις βλεπετε; σε κακο φωτισμο/απογευμα/βραδυ και χωρις φλας πως ειναι; ρωταω βλεπω οτι οι αισθητηρες που εχει ειναι οι καλυτεροι αλλα το image processing ως γνωστον ειναι αλλο θεμα.... αυτο με το playstore με χαλαει κιεμενα, αλλα νταξει δεν μπορουμε να περναμε εφαρμογες απο τα apk? καλα εννοειται οτι το καλυτερο θα ηταν playstore... ή μηπως μπορουμε να βαλουμε το store του amazon? εγω το μπανισα στο etotalk στα 295 να πω επισης. ειχε παρει ο ξαδελφος μου ενα lenovo απο εκει μια φορα και ετσι το εμαθα και στο etotalk γενικα βαζουν δικια τους ρομ σε μερικα κινητα ή playstore αλλα για το iumi δεν το βλεπω στις επιλογες... Edited November 28, 2014 by fotisg24 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές, δεν έχω προσέξει να έχουν κάποια απόχρωση, δεν έχω ανοίξει όμως και καμιά στο 100% στο photoshop για να σας πω. Το κατάστημα της αμαζον έχει πολύ λίγα apps. Εγώ αυτήν τη στιγμή έχω 6 App stores και το καλύτερο είναι το aptoide. Επίσης δεν έχω καταφέρει να καλιμπραρω το GPS με το πρόγραμμα που είπε προχτες ο φίλος, ούτε μπορεί να δουλέψει, λόγω της απουσίας του framework. Τεσταρισμενο σε δύο συσκευές αυτό. Επίσης πολλά είναι τα apps που δεν τρέχουν για τον ίδιο λόγο, όχι μόνο της Google, και άλλα. Τελευταίο, αγόραζα όλες τις εφαρμογές της προκοπης. Μου τη δίνει που κάποιες δεν δουλεύουν σπασμένες, πχ το Fenix. Τελευταίο, δεν έχει push. Μόνο στο whatsapp, οταν θυμαται, και νομίζω και στο messenger fb. Αλλά γενικά είμαι πολύ ικανοποιημενοι αλλά κ πολύ υπομονετικος. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 εγω το μπανισα στο etotalk στα 295 να πω επισης. ειχε παρει ο ξαδελφος μου ενα lenovo απο εκει μια φορα και ετσι το εμαθα και στο etotalk γενικα βαζουν δικια τους ρομ σε μερικα κινητα ή playstore αλλα για το iumi δεν το βλεπω στις επιλογες... έλα και από etotalk έχουμε: We recommend you at least select Etotalk mod rom ,it is very useful . It includes multi-language ,google play store ,unlock and rooted . Thanks. Παντού έχω στείλει για να δω ποιος το δίνει ρουταρισμένο. Αλλά δεν το προτιμώ με τη δικιά τους τη ρομ γιατί μ αρέσει η iuni os κάπως. Απλή και απέριττη.. :) Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές, δεν έχω προσέξει να έχουν κάποια απόχρωση, δεν έχω ανοίξει όμως και καμιά στο 100% στο photoshop για να σας πω. Το κατάστημα της αμαζον έχει πολύ λίγα apps. Εγώ αυτήν τη στιγμή έχω 6 App stores και το καλύτερο είναι το aptoide. Επίσης δεν έχω καταφέρει να καλιμπραρω το GPS με το πρόγραμμα που είπε προχτες ο φίλος, ούτε μπορεί να δουλέψει, λόγω της απουσίας του framework. Τεσταρισμενο σε δύο συσκευές αυτό. Επίσης πολλά είναι τα apps που δεν τρέχουν για τον ίδιο λόγο, όχι μόνο της Google, και άλλα. Τελευταίο, αγόραζα όλες τις εφαρμογές της προκοπης. Μου τη δίνει που κάποιες δεν δουλεύουν σπασμένες, πχ το Fenix. Τελευταίο, δεν έχει push. Μόνο στο whatsapp, οταν θυμαται, και νομίζω και στο messenger fb. Αλλά γενικά είμαι πολύ ικανοποιημενοι αλλά κ πολύ υπομονετικος. ευχαριστω πολυ για την απαντηση σωτηρη! να πω την αληθεια το κινητο δεν το ηθελα για εμενα αλλα το προτεινα σε μια φιλη ~ που απλα θελει να βγαζει φωτογραφιες και να τις ανεβαζει στο instagram και στο facebook! τετοιου ειδους χρηστη! οποτε με τετοιο πακετο σε καμερες, οθοναρα και soc το εκρινα φοβερο!!!! ειναι και το αγαπημενο της χρωμα εκεινο το πρασσινο! χεχε! τωρα βεβαια με αυτα που ξαναδιαβαζω τρομαζω λιγο.... :worry: δλδ πραγματικα ακομα και με την χρηση που το ειχα στο μυαλο μου που περιεγραψα, τωρα φοβαμαι. δεν ξερω αν μπορεις να παραβλεψεις τοσα πολλα πραγματα ή να κανεις τον στραβο.... έλα και από etotalk έχουμε: We recommend you at least select Etotalk mod rom ,it is very useful . It includes multi-language ,google play store ,unlock and rooted . Thanks. Παντού έχω στείλει για να δω ποιος το δίνει ρουταρισμένο. Αλλά δεν το προτιμώ με τη δικιά τους τη ρομ γιατί μ αρέσει η iuni os κάπως. Απλή και απέριττη.. :) εντυπωση μου κανει που ειπαν ετσι για το u3... εγω δεν ρωτησα η αληθεια ειναι αλλα βλεπω κατω απο τα αλλα κινητα εχει extra επιλογες ξερω γω : Preinstall Service: Etotalk Mod ROM(+$4.99) Unlocked and Rooted(+$2.99) Google Play Store(+$2.99) ... κλπ στο u3 δεν τα εχει αυτα....μαλον ουτε οι ιδιοι ξερουν τι εχουν!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Όχι, δεν τα έχει αυτά. Κοίτα, εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να ποστάρω κάτι στο ινσταγκραμ, μου τη βγάζει μαύρη τη φώτο. Οπότε... Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τους άτιμους το έβγαλαν. Όταν τους ρώτησα τα είχε σαν επιλογή για αυτό και μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω. για γυναίκα πάντως σίγουρα δεν είναι γιατί θέλει ψάξιμο και υπομονή. Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμα αλλιώς θα πάω σε άλλη επιλογή αν και μ αρέσει πολύ σαν συσκευή είναι vfm για αυτά που δίνει και για αυτό το ψάχνω κιόλας. Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εγω Αγγελε να σου πω την αληθεια το αντιθετο σκεφτηκα...οτι ισα ισα επειδη η κοπελα εχει το smartphone μονο για φωτογραφιες και social media και τιποτε αλλο τοτε ειναι το ιδανικο (αν αυτα δουλευανε καλα φυσικα) αφου δεν θα κανει κατι αλλο με το smartphone...δλδ δεν θελει root και τα συναφη... ουτε το ψαχνει...κατι σαν dummyphone που εχει social media!!!! Τωρα βεβαια με την νεα πληροφορια που μου εδωσες Σωτηρη οτι δεν καταφερες να ανεβασεις φωτο στο insta τοτε ενταξει! σιγουρα δεν ειναι για εμας! Ευχαριστω και παλι παιδια για τις πληροφοριες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Σιγά σιγά όλα θα στρώσουν... Το κινητό μόλις βγήκε από την Κίνα. Ελπίζω μέχρι να έρθει το δικό μου να βρουν λύση. Αν και δεν καιγομαι για το instagram κιολας.Και για τον κατάλογο που δεν κανει συγχρονισμο επαφών με το gmail για backup υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές που κάνουν την ίδια δουλειά σε δικό του ς server.... Είναι κινητάρα για μενα. Βεβαια έιδα χτες απο κοντά και το ZTE nubia max. Κινητάρα και αυτό με απίστευτη ευκρίνεια οθόνης. Φαντάζομαι δηλαδή πως θα είναι του iuni u3!!! Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Έτσι είναι. Απλά είναι λόγο δύσκολο στην αρχή. Χτες κατάφερα και δούλεψα το GPS. Θέλει λίγο χρόνο να βρει σήμα. Έβαλα τους Nokia here maps από το επίσημο site τους, είναι beta η έκδοση αλλά όλες οι άλλες που βρήκα, δεν υποστηριζαν διαφορά χαρακτηριστικά. Έχει και φωνητική πλοήγηση, όλα καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, το πιο σημαντικό, έχω βάλει τον Nova launcher που έχει ένα μενού για shortcuts και μέσω αυτού ένα που λέγεται activities. Μέσα από αυτό βρήκα το ραδιόφωνο της συσκευής που δεν έχει εικονίδιο στο App drawer. Το ρύθμισα στις μπάντες της Ελλάδας, βρήκε τους σταθμούς και το ανοίγω πια μέσω της συντόμευσης. Κουφό. Δεν θυμόμουν να είχε ραδιόφωνο όπου διάβαζα. Ήλπιζα να έβρισκα κάτι και για τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων, αλλά Μπα. Θα ξαναψαξω όμως. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 και εγώ είμαι σίγουρος οτι θα φτιάξουν τα πάντα για αυτό το ψάχνω το θέμα και επιμένω. Είμαι πολύ κοντά στο να το παραγγείλω (ακόμα μου λείπει το χρώμα γιατί μ αρέσει αυτό το πράσινο αλλά δεν ξέρω τι πράσινο είναι) και μάλλον θα το πάρω απο το topsellers.it που το δίνουν ρουταρισμένο και με το google store εγκαταστημένο ΄και 2 χρόνια εγγύηση ή απο το b2cbyuing αλλά με τσιμπημένη τιμή στα 340 και 320 αντίστοιχα. Θέλω να δω όμως πως το στέλνουν και αν πράγματι το στέλνουν έτσι μόνο και μόνο για να βοηθηθούμε. Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Γενικά το κομμάτι "αποστολή" θέλει ψάξιμο. Όλες τις ιδιωτικές μεταφορικες, τυπου DHL τις ψάχνουν στο τελωνείο όπως και να χει και παίζει να σου χρεώσουν φόρους κλπ. Εμείς το γλιτώσαμε, με China post συστημένο/εξπρες, σε 10 μερες ήταν εδώ, χωρίς να έχουμε θέμα με το τελωνείο. Άτομο που ρωτήσαμε μας είπε ότι του άνοιξαν το πακέτο, δεν βρήκαν τιμολόγιο, το googlαραν και χρέωση φόρο για 220 ευρώ τιμή συσκευής ενώ είχε πληρώσει 180.και τελικά πλήρωσε και τελωνείο κ κούριερ. Ψάξτε το. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) το topresselerstore.it το στέλνει από Ιταλία με fedex αλλά βγαίνει πολύ παραπάνω 353 περίπου μαζί με τα μεταφορικά με ρουτ και google play απ ότι λένε και στο gizchina.it οι οποίοι το πήραν απ αυτούς. Δεν έχεις το φόβο τελωνείου αλλά το πληρώνεις ένα 50ρικο παραπάνω απ ότι το βρίσκεις σε ένα κινεζομάγαζο. Στο b2cbuying το έχει 320 το οποίο ίσως να στο δώσουν με κάποια έκπτωση και με δωρεάν αποστολή με ένα χρόνο εγγύηση και επίσης ρουταρισμένο και με google play. Οπότε το όλο σκηνικό της διαφοράς των 33 ευρώ περίπου είναι ο ένας επιπλέον χρόνος εγγύησης που έχεις στο ιταλικό και η σιγουριά ότι δεν μπλέκεις με τελωνεία. Βέβαια υπάρχουν και άλλα μαγαζιά πχ etotalk που το έχουν στα 295 αλλά το παίρνεις όπως είναι...χωρίς ρουτ και χωρίς google play. Αυτές εν ολίγοις οι τιμές παίζουν. Επίσης sotsirx κάτοχοι του meizu mx4 έχουν θέμα με το ινσταγκραμ οτι δεν μπορούν να τραβήξουν βίντεο και του samsung s5 οτι ανεβάζει μαύρες φωτογραφίες με την τελευταία έκδοση. Ο ήχος πως είναι από το ηχείο; Το ρωτάω επειδή διάβασα ότι είναι mono και στη πλάτη. Δεν νομίζω να έχει θέμα επειδή και στο mi2 που έχω τώρα είναι το ίδιο απλά ρωτάω από περιέργεια Edited November 30, 2014 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Είναι καλός ο ηχος. Δεν έχω προσέξει να χτύπησε ποτέ και να μην το άκουσα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μπορεί κάποιος που έχει το κινητό να δοκιμάσει αν τρέχει κανονικά η εφαρμογή runtastic και αν εμφανίζει τον χάρτη; Αφού ο χάρτης είναι ττης google θα μπορεί να τον τρέχει κανονικά στο κινητό ή θα έχει πρόβλημα;;; Για τους λάτρεις της ποδηλασίας και του τρεξίματος ίσως να υπάρχει θέμα με το iuni και την εμφάνιση του χάρτη και των δεδομένων gps που καταγράφει... Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δεν το έχω εγκαταστήσει αλλά στην παρούσα φάση νομίζω οι λάτρεις του ποδηλάτου θα έχουν μεγαλύτερα προβλήματα, πχ push notifications μηδαμινες, απο τους χάρτες. Από τη στιγμή που έβαλα το Nokia here maps, Και τις πινεζες στο whatsapp μου τα δείχνει με εκείνους. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δεν το έχω εγκαταστήσει αλλά στην παρούσα φάση νομίζω οι λάτρεις του ποδηλάτου θα έχουν μεγαλύτερα προβλήματα, πχ push notifications μηδαμινες, απο τους χάρτες. Από τη στιγμή που έβαλα το Nokia here maps, Και τις πινεζες στο whatsapp μου τα δείχνει με εκείνους. Τί εννοείες push notifications μηδαμινές; Το facebook messenger δεν λειτουργεί κανονικά; Πού υπάρχει πρόβλημα με τα push notification; Είδα ότι κυκλοφόρησε κάποιο update στο iunios.com Προχτές δεν ειχε rom για το iuni u3 για κατέβασμα και σήμερα έχει. Δεν ξέρω καν αν ειναι καποια αναβάθμιση η απλά η υπάρχουσα rom του τηλεφώνου είναι όμως ένα σημάδι ότι άρχισαν να ασχολούνται και με το u3 Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 To Facebook messenger δουλευει κανονικα αλλά πχ το Twitter δεν δείχνει καμια ειδοποίηση, μόνο αν το ανοίξεις. Το whatsapp πολλές φορές επίσης δεν δείχνει ειδοποιήσεις, πρέπει να κάνεις restart να σου δείξει και τα νέα μηνύματα ενίοτε. Έχει ένα μενού που λέει για Push (κάπως αλλιώς τα ονομάζει) για να δώσεις πρόσβαση σε εφαρμογές αλλά και που δίνεις, καμία διαφορά. Επίσης, όπως έχω ξανά αναφέρει, δεν δίνει πρόσβαση σε μενού για να μπορείς να βάλεις lockscreen notifications, πχ acdisplay ή dynamic notifications. Οπότε μόνο από το Led καταλαβαίνεις ότι έχεις λάβει κάτι. Επίσης τα SMS του και οι επαφες τα ελληνικά τα δείχνουν με κενό ανάμεσα και λίγο περίεργα οπότε ή το γυρνάς όλο τα αγγλικά, όπως εγώ, ή βάζεις third party εφαρμογές για contacts/SMS. Το sms πάντως δεν το γλίτωσα. Τις επαφές τις είχα αγγλικά. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το update στο site θα το δω απόψε, OTA δεν μου έδειξε κάτι χτες σε κάποια φάση που το κοίταξα. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts