Jump to content

IUNI U3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από πολύ κόπο και πολύ translate εμφάνισα τoυς συνδεσμους για το root του τηλεφωνου...

δεν τα εχω δοκιμάσει όμως γιατί ακόμα περιμένω την συσκευή :p

IUNI U3驱动 http://pan.baidu.com/s/1X1G6 :nvh6

recovery文件 http://pan.baidu.com/s/1ntsRUi9 :k6ct

superSU卡刷文件链接: 链接: http://pan.baidu.com/s/1c06H45q: 959e

Μετά την άνω κάτω τελεία είναι ο κωδικός που ζητάει για το κατέβασμα

Είναι από αξιόπιστη πηγή από το bbs.iuni.com

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και οι οδηγίες ειναι εδω:

http://bbs.iuni.com/forum.php?mod=viewthread&tid=15582&highlight=cwm

Petrotech

• Απαντήσεις 562
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελεια

Όταν έρθει λοιπόν και η συσκευή σου, πες μου τι θα βγει, γιατί κι εγώ αυτές τις οδηγίες ακολούθησα προχτες και έγραψα το προηγούμενο ποστ. Τα download links τα βρήκα κ εγω, τα κατέβασα όλα ακόμη κ απο τους Γάλλους, αλλα αυτήν την εφαρμογή την οποία δείχνει στα screenshots δεν έχω καταφέρει να τη βρω/να μου την εμφανίσει κάπως, τις προάλλες. Έφτασε Γενεύη το τηλέφωνο;

Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα!

Άντε GODOS καλώς να το παραλάβεις και εσύ. sotsirx ποια έκδοση ρομ έχεις τώρα; Την αναβάθμιση την έκανες αφού σου έβγαλε ειδοποίηση;

Βγήκε και σε μαύρο χθες.

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Ευχαριστώ πολύ. Έχει μια εβδομάδα που είναι Overseas απο Σιγκαπούρη

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελεια

Όταν έρθει λοιπόν και η συσκευή σου, πες μου τι θα βγει, γιατί κι εγώ αυτές τις οδηγίες ακολούθησα προχτες και έγραψα το προηγούμενο ποστ. Τα download links τα βρήκα κ εγω, τα κατέβασα όλα ακόμη κ απο τους Γάλλους, αλλα αυτήν την εφαρμογή την οποία δείχνει στα screenshots δεν έχω καταφέρει να τη βρω/να μου την εμφανίσει κάπως, τις προάλλες. Έφτασε Γενεύη το τηλέφωνο;

Αυτή η εφαρμογή στα screenshots είναι το shuame

http://www.shuame.com/

Petrotech

Αναβάθμιση είχε βγάλει στις 24/10 και μου έκανε την 2.0. Πριν δεν ξέρω ποια είχε, στο κουτί δλδ. Αφού ξέρουμε το πρόγραμμα, καλώς. Θα δούμε τι θα κάνουμε.

Πάντως ρε παιδιά την ψάχνω τόσο καιρό την δουλειά αν και δεν έχω το κινητό και μάλλον κατάλαβα ότι κυκλοφόρησαν 2 εκδόσεις του κινητού. Μια με αμιγώς κινέζικη γλώσσα και μια με αγγλικά μέσα. Απ ότι φαίνεται λοιπόν οι ενημερώσεις αφορούν την κινέζικη έκδοση και όχι την άλλη. Γι αυτό μάλλον όταν ρώτησα το efox γιατί το έχει 278ε μου είπε ότι έχει μόνο κινέζικα και ένας άλλος χθες έγραφε ότι πολλά καταστήματα στέλνουν τη κινέζικη έκδοση. Οπότε πριν προχωρήσετε σε φλασαρίσματα ρομ σιγουρευτείτε ότι έχει αγγλικά μέσα

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Το shuame πολύ πιθανό να κάνει root και το τηλέφωνο. Ότι Κινέζικο τηλέφωνο έχω δοκιμάσει το έχει κάνει root χωρίς πρόβλημα. (hdc s5, hdc s5, hdc note 3 jiayu g3, jiayu g4, jiayu g5, jiayu g2, doogee titans, inew v3)
Petrotech

Μάλλον είναι σίγουρο ότι το ρουτάρει γιατί οι Ρώσοι με αυτήν την εφαρμογή το ρουτάρουν . Δες εδώ με μετάφραση βέβαια.

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=598571&st=120#entry35494971

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Το shuame πολύ πιθανό να κάνει root και το τηλέφωνο. Ότι Κινέζικο τηλέφωνο έχω δοκιμάσει το έχει κάνει root χωρίς πρόβλημα. (hdc s5, hdc s5, hdc note 3 jiayu g3, jiayu g4, jiayu g5, jiayu g2, doogee titans, inew v3)

πρώτη προσπάθεια. έκανα recovery με το κινεζικο που βρήκαμε στα λινκς πιο πανω. δεν εκανε κατι ιδιαιτερο το shuame. εννοώ οτι έβαλε κάτι εφαρμογές αλλά ως εκεί. το root δεν γίνεται σε fastboot, κατι που διαπίστωσα σχετικά συντομα. το ρουτάρισμα δεν μου ζήτησε να επιλέξω κάποιο αρχείο απο τον υπολογιστή μου, όπως έγινε με το rocovery. οταν ζήτησα να γίνει root, μου έβαλε μια εφαρμογή με το εικονίδιο να έχει μια ασπίδα (η οποία εφαρμογή δεν άνοιξε ποτέ) και ένα sms app το οποίο παραδόξως μου έδειξε όλα τα sms που είχα και με σωστούς ελληνικούς χαρακτήρες. επίσης μου προσθεσε κάτι εφαρμογές που δεν ήθελα, τύπου όπως κανει το clean master με απεικονιση του ποσοστου της μπαταρίας σε floating notification κι ενα ram booster με εναν πυραυλο που είχε ωραία γραφικα. βεβαια εγω δεν ζήτησα τιποτε απ ολα αυτά, με το root checker διαπίστωσα πως ουδέποτε ρουταρίστηκε το τηλέφωνο και είπα να δοκιμάσω την τυχη μου στις roms. μου έδινε τη δυνατοτητα να βαλω την επίσημη εκδοση που βλέπαμε στο κινέζικο σάιτ, που βγήκε 8/12/14. ετσι κι έκανα. δεν ειχα να χάσω και τίποτα.

τη κατέβασε και την πέρασε, ανοιγω τη συσκευή, όλα κινέζικα... εγκεφαλικό. ευτυχώς υπάρχει και δεύτερη ίδια συσκευή στο σπίτι και με βάση το μενού εκείνης, εβαλα και στη δική μου τα αγγλικά. επομένως, είναι η κινέζικη ρομ με αγγλικά. δεν είναι αμιγώς αγγλική ρομ. πρόσθεσε ενα εικονίδιο, στα κινέζικα με κινέζικες οδηγίες που ειναι η εφαρμογή που κλειδώνει αρχεία απο τα αδιακριτα μάτια καθώς και ένα notes voice recorder με αγγλικές οδηγίες μέσα, παραδόξως.

(θα προσπαθησω να το ρουτάρω ξανά).

Με το shuame, δεν κατάφερα και πολλά. μόνο την αναβάθμιση της ρομ. κατέβασα και ένα άλλο app για το pc απο http://www.7to.cn/root.html το οποίο κάνει μόνο root. και ισχυρίζεται οτι μου το κανε. το root checker δεν το επιβεβαίωσε, έβαλα το supersu 2.37 apk και μου έβγαζε οτι θέλει update αλλα δεν συνδεόταν αυτόματα, πέρασα μέσω mi market το google installer αλλά και πάλι τζίφος με αποτέλεσμα να τα κλεισω όλα, αφησα τη συσκευή σαν καινούργια με το αναβαθμισμένο λειτουργικό και ειπα να παραδώσω την σκυτάλη σε άλλον χάκερ.

αδέρφια, νενικήκαμεν! ο κινέζος εχθρός έπεσε.

λοιπόν έκανα την αναβάθμιση απο το shuame και μετά κατέβασα το recovery των ρώσων που έδωσε ο φίλος πιο πάνω. εκείνο το recovery χρησιμοποίησα και μου ανοιξε στην δεύτερη προσπάθεια της εγκαταστασης του recovery το cwm στα αγγλικά (!!!) και έκανα wipe τα πάντα συν εγκατασταση το supersu απο το ζιπ που κατέβασα απο τους κινέζους απο το πιο πανω λινκ + τα pico gapps. ανοιξα τη συσκευή, το app store δουλεύει άψογα (δεν κατεβασα ακόμη τίποτε αλλα ηθελα να γράψω πρώτα εδω μην ξεχάσω κάτι) και είναι και rooted το τηλέφωνο πια. αυτά.

Μπράβο ρε συ τέλεια!!! Δηλαδή δεν έκανες κάτι για να το ρουτάρεις έτσι; Απλά έκανες αναβάθμιση ρομ από το shuame, πέρασες το ρώσικο recovery, έκανες εγκατάσταση το supersu μετά τα pico gapps και με την επανεκκίνηση το βρήκες ρουταρισμένο; αντε να δοκιμάσεις και το play να δοκιμάσεις να κατεβάσεις εφαρμογές Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Μήπως γίνεται root με το framaroot απευθειας στο τηλέφωνο; Στο xda-developers υπάρχει και το τρεχεις στο κινητό και ρουτάρει αρκετά μοντέλα
Petrotech

Ακριβώς έτσι. Και το play store άψογα και όλες οι εφαρμογές που είχα αγοράσει εμφανίζονται κανονικά διαθέσιμες, και το GPS λύθηκε, με βρήκε απευθείας όπως και τα push (χρησιμοποιούσα το acdisplay το οποίο δουλεύει πια όπως και στο Galaxy s3. Το κινητό πια είναι τέλειο.

μπραβο ρε φιλε μπραβο!!! τετοια να ακουμε! Αντε να έρθει και το δικό μου να κάνω δοκιμές.. Σε πρασινάκι θα είναι ωραίο άραγε; Το έχει κανένας σε πράσινο γιατί έχω καποιες επιφυλάξεις :P Edited by GODOS
Petrotech

καιρός να το παραγγείλω και εγώ. Το λευκό ζαχαρώνω αλλά και το μαύρο που βγήκε όμορφο είναι. και εγώ για το πράσινο έχω μια επιφύλαξη να σου πω την αλήθεια αλλά το θεωρώ και εκκεντρικό χρώμα και ξεχωριστό.

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Παίδες, στο Aliexpress βρήκα θήκες και ζελατίνες για την οθόνη. Τις έχω παραγγείλει, αναμένω παράδοση. Προς το παρόν οι χάρτες μου έβγαλαν θέμα όπως και το Google search. Αντε να δούμε...

η ρομ τους αραγε εχει και αγγλικα μεσα; λογικα θα δουλευουν και οι google εφραμογες. να συνεννοηθουμε με αυτους μπας και γινεται να βάλομυε και τα ελληνικα μεσα
Petrotech

αν βάλεις στο 8 στο βίντεο έχει αγγλικά γαλλικά και κινέζικα. Το θέμα είναι ποια έκδοση ρομ είναι γιατί βλέπω 1/12 ημερομηνία και αν είναι ήδη ρουτ ή δεν χρειάζεται για να εγκαταστήσεις το flashify γιατί γράφει ότι είναι για ρουταρισμένες συσκευές στο play

τις εφαρμογές google τις έχει όλες μέσα. οπότε την βάζεις και είσαι οκ

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Οι χάρτες με βρίσκουν. Το Google search app, Google now δλδ. Αυτο κρασαρει.