Jump to content

IUNI U3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μου βγάλε ούτε τώρα OTA αναβάθμιση αλλά και στο site δεν βλέπω κάτι για U3 στον τομέα download. En.iunios.com εννοώ.
Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα!

• Απαντήσεις 562
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, το κοιταξα: η V 2.0 είναι αυτήν που τρέχει τώρα στο κινητό μου, με ημερομηνία εξόδου 24/10/2014. Η V 1.0 ήταν αυτήν του εργοστασίου. Μου είχε βγάλει να το αναβαθμίσω στην 2.0 μόλις το έβγαλα απ το κουτί.

Αν δεις στο λινκ ημερομηνία έκδοσης είναι 24/11. πρέπει να είναι κάποια αναβάθμιση που δεν περιέχει αγγλικά για αυτό δεν στην βγάζει. εγώ περιμένω να δω αν βγάλουν την international ρομ τώρα τον Δεκέμβριο όπως είπε ένας κινεζούλης σε review της συσκευής στο youtube

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Άντε να έρθει και το δικό μου να κάνουμε καμιά δοκιμή. Τώρα μόλις έφτασε στην σιγκαπούρη. Σε πρασινάκι το πέιρα γιατι δεν ειχαν ασπρο και μαυρο. στην αρχη ξινίστικα αλλά πρέπει να δείχνει πολύ τρελλιάρικο :lol: Το runtastic πιο πολυ σκεφτομαι αν δουλεύει γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια με το ποδηλατο σε προπονήσεις:confused:

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και σε αυτό το βίντεο παρουσίασης που μόλις κυκλοφόρησε το κινητό έχει έκδοση 2 του λειτουργικου. επίσης δειχνει να χρησιμοποιεί χάρτες κανονικα;

Petrotech

φαίνεται οτι δουλεύουν αλλά δεν είδα να ψάχνει το gps να βρει θέση. Όταν είχα πάρει το mi2 είχα το ίδιο θέμα με τους χάρτες. Έδειχναν Κίνα και δεν έπιαναν στίγμα εδώ. Λύθηκε μόλις έβαλα το gapps. Για αυτό είναι απαραίτητο να υπάρχουν. Άλλωστε και τα maps της google είναι. Τώρα αν βρήκαν τρόπο να τα βάζουν αυτό είναι άλλο. Αλλά προς το παρόν θέλει ψάξιμο και δοκιμές. Αν δεν τα βάλει η ίδια η iuni όλα είναι ημίμετρα και θα πρέπει μετά απο κάθε αναβάθμιση να είσαι στο φλασάρισμα και στο ρουτάρισμα

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Παντως όταν είχα ρωτήσει για cyanogen rom την ίδια την εταιρεία στο τουιτερ μου είχαν πει πως δεν έχει κανείς την συσκευή από τους δικούς τους για να κάνουν δοκιμές. Χτες έψαχνα μήπως και έχει βγει η MIUI 6 για το iuni αλλά φευ!

Το θέμα με το ινσταγκραμ λύθηκε με την εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης. Καμία άλλη εξέλιξη.

greek locale settings μπορει να παρει το κινητο με κάποιον τρόπο; να προσπαρμοστει βάση Ελλάδας το περιβάλλον του λειτουργικού
Petrotech

Σε έχασα κάπου. Τι εννοεις; να προσαρμοστεί το λειτουργικό; δεν πιστεύω, μετά βίας και έχει αγγλικά.

Έτσι είχα κάνει στο jiayu g3 όπου και αυτό δεν είχε Ελληνικά. Κάνεις εγκατάσταση το morelocale το πρόγραμμα και μετά διαλέγεις την Ελλάδα σαν χώρα. Κάθε πρόγραμμα που κάνεις εγκατάσταση παίρνει την Ελληνική γλώσσα μετά.
Petrotech

Το κοίταξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Θα ψάξω σε λιγάκι πιο αναλυτικά.

Αποτι διαβασα στο κινεζικο forum για το iuni u3 η αναβάθμιση του iuni os σε 2.2 θα του προσθετει ενα μενου για να εχεις φωτογραφίες και προγράμματα σε λειτουργία prive με χρήση κωδικού. Επίσης πολλα bug fixes
Petrotech

Αντε να δούμε. Ψιλοαδιαφορο ως προσθήκη αλλά Τεσπα.

Μολις κυκλοφόρησε καινούρια αναβάθμιση για το κινητό v1.1 και απ ότι γράφει διορθώνει πολλά bugs. Υπάρχει στο http://download.iunios.com/
Petrotech

Τι είδους αρίθμηση κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; αυτή η έκδοση που έχω τώρα λέει v 2.0 και είναι στο 4.4.4. Πως βγάζουν τώρα την v 1.1; ίσως με καθυστέρηση απλά την ανέβασαν στο σαιτ; Δλδ θα ακολουθήσει και η 2 για το U3? Πάντως OTA δεν μου έβγαλε κάτι. Δεν βρήκε τιποτε. Εν τω μεταξύ έχω βαρεθεί να διαβάζω σε blogs και στο gizchina για meizu και Xiaomi. Που το iuni είναι καλύτερο και απ τα δύο, τεχνικά.

Αυτοί έχουν λεφτά για να τα προμοτάρουν στα media. Τα Iuni έχουν μόνο τους χρήστες τους (και είσαστε μάλλον ήσυχοι χρήστες) :)

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Λοιπόν ένας κάτοχος στο gizchina λέει ότι η τελευταία αναβάθμιση αυξάνει το system partition και πλέον λειτουργεί το Google play store χωρίς να κρασάρει. Η διαδικασία που πρέπει να γίνει είναι

Install the CWM recovery. (It’s in Chinese.)

Factory reset and clear cache.

Install the latest Iuni U3 Rom as a zip file.

Install the Pico Gapps package.

Restart and Google Play Store now works.

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Αντε να δούμε. Θα το κοιτάξω, μήπως και λυθεί το θέμα.

Λοιπόν ένας κάτοχος στο gizchina λέει ότι η τελευταία αναβάθμιση αυξάνει το system partition και πλέον λειτουργεί το Google play store χωρίς να κρασάρει. Η διαδικασία που πρέπει να γίνει είναι

Install the CWM recovery. (It’s in Chinese.)

Factory reset and clear cache.

Install the latest Iuni U3 Rom as a zip file.

Install the Pico Gapps package.

Restart and Google Play Store now works.

που αποθηκεύω το αρχείο αφού θα κάνω factory reset κλπ; δεν θα σβηστούν όλα; ως τωρα όσες φορές το έκανα, τα αποθηκευα στην κάρτα μνήμης. δεν είναι τοσο απλά τα πράγματα τελικά. ποια cwm εφαρμογή χρησιμοποιώ; στο σάιτ τους δεν έχει κάτι για iuni.

Edited by sotsirx

Νομίζω πως απλά επαναφέρεις τη συσκευή στην εργοστασιακή κατάσταση και δεν διαγράφει τα αποθηκευμένα αρχεία. Οπότε περνάς το ζιπ στο χώρο του τηλ όχι της κάρτας και το κάνεις εγκατάσταση μέσα από το recovery. To pico το κατεβάζεις από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Το Pico το κατέβασα. Την ρομ επίσης, από τους Γάλλους το recovery cn σε I'm επίσης. Το cwm App που θα βρω; που πρέπει να είναι η σωστή έκδοση. Επίσης, το recovery σε img πως το χρησιμοποιώ; φτάνει για αποψε.

Νομίζω οτι με μια μετάφραση πάνω κάτω βγάζεις το νόημα. Πιστεύω οτι δεν θα σε δυσκολέψει βάσει των εικόνων. Τουλάχιστον να το έβγαζαν στα αγγλικά αλλά δεν...

http://bbs.iunios.com/thread-45510-1-1.html

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Και ο Θεός βοηθός. Ή ο Βούδας ας βάλει το χέρι του.

Δυστυχώς στην θεωρία είναι όλα πολύ εύκολα αλλά στην πράξη κάπου κολλάμε. Δεν θα δοκιμάσω κάτι αν δεν βγει αναλυτικός οδηγός στα αγγλικά (και ο Chrome που μεταφράζει δεν βγάζει νόημα εύκολα) καθώς δεν έχω την πολυτέλεια να νεκρώσει η συσκευή και μετά αντε να τη ζωντανεψεις χωρίς Κινέζο δίπλα σου. Αυτά όλα τα tutorials τα γράφουν χακεραδες που ούτε που βρίσκεται το brush wizard σου λένε, ούτε οι drivers που δίνουν είναι updated, το laptop που χρησιμοποίησα εν μέρει εγκατεστησε σωστά τους drivers, το moboginie ή όπως λέγεται η suite που βρήκα σε ένα σαιτ μπας και βοηθήσει με τους drivers, την πρώτη φορά είδε το κινητό, τη δεύτερη έκανε αναζήτηση 10', και δυστυχώς στις 4 ωρες που έχω στη διάθεσή μου καθημερινά, βαρεθηκα να προσπαθώ να καταλάβω μισόλογα. Για να περάσεις τα gapps με το recovery προϋποθέτει να το έχεις ρουταρει. Εκεί κολλάω. Δεν μπορώ να ανοιξω/βρω το brush wizard. Δεν το δίνουν κάπου. Αν ανοίγει αυτόματα, δεν άνοιξε ποτέ, ίσως λόγω των drivers. Το cwm recovery 6.0.5.1 για το iuni είναι τροποποίηση του γενικου App, τουτέστιν δεν το βρίσκεις ευρέως. Ελπίζω να ασχοληθεί η cyanogen να τελειώνουμε και με τα push (το κυριότερο πρόβλημα) και τη ρομ και όλα.