stixima Δημοσιεύτηκε September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 20, 2003 Γνωριζει κανεις εαν μπορω να καλεσω ενα νουμερο 9011 με καποια εταιρεια οπως Telepassport, forthnet, tellas klp? Θα εχω φθηνοτερη χρεωση? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Δεν νομίζω. Επιπλέον, η τιμή είναι fix, ακόμα κι αν είσαι ο Πάπας :p Το λένε και τα ψιλά γράμματα. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Den ginetai afto pou les. To mono pou boreis na kaneis einai na promi8efteis kapia apo tis analoges kartes proplhrwmenou xronou gia 9011... Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Το Θεό μπάρμπα να'χεις, η Μόμπιτελ θα στα πάρει τα 0,3€/15"... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Me xrono-karta toy OTE mporo na kaleso? Otan se kaleis se ena arithmo 9011XXXXXX kai se bazoyn se anamoni kai den akoys tipota, xreonesai tote? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Quote Αρχικό Μήνυμα από τον stixima Otan se kaleis se ena arithmo 9011XXXXXX kai se bazoyn se anamoni kai den akoys tipota, xreonesai tote? Eσύ τι λές;;; :wacko: :wacko: Φυσικά και χρεώνεσαι. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Quote Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Το Θεό μπάρμπα να'χεις, η Μόμπιτελ θα στα πάρει τα 0,3€/15"... :o Το πήγαν 0,30?? 0,25 ήταν... Απορώ ποιος παίρνει σ'αυτες τις %$#@^$#^... (ειδικά στα μέντιουμ) Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Πάντως συνιστώ προσοχή :!: για τετοιες κλήσεις απο TelePassport. Για ειδικές υπηρεσίες στο εξωτερικό έχει χρέωση 5 Ευρώ/Λεπτό. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι οι ειδικές υπηρεσίες αλλά νομίζω περιλαμβάνει τηλέφωνα 90 του εξωτερικού. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Quote Αρχικό Μήνυμα από τον telePS Πάντως συνιστώ προσοχή :!: για τετοιες κλήσεις απο TelePassport. Για ειδικές υπηρεσίες στο εξωτερικό έχει χρέωση 5 Ευρώ/Λεπτό. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι οι ειδικές υπηρεσίες αλλά νομίζω περιλαμβάνει τηλέφωνα 90 του εξωτερικού. Mallon kati allo tha ennoei giati genikotera premium numbers (9011) den einai prosvasima apo ton ekswteriko se kamia xwra. O logos fysika einai h diaforetika (tsouxterh) xrewsh... Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reginald Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Έχω δεί σε πολλές εκπομπές (για να μην πω σε όλες) με 9011 να έχουν απο δίπλα με μικρά γράμματα "μόνο απο σταθερό ΟΤΕ" γιαυτό πριν πάρετε έχετε το νούς σας μην σας βάλουν σε αναμονή και δεν βγένετε ποτέ!!!! Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 21.24 me to FPA ta 15lepta diladi to 9011!!!! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Πιθανώς όταν μπουν οι εναλλακτικοί σε αυτή την υπηρεσία, ίσως δούμε φθηνότερες τιμές. Τώρα από ό,τι ξέρω οι κλήσεις αυτές γίνονται μέσω δικτύου ΟΤΕ. Άσε που επειδή είναι και ακριβές κλήσεις κανένας εναλλακτικός δεν θέλει να τις προωθεί...παρά μόνο ακριβότερα ίσως!!! :wacko: Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Τα πολλά λεφτά τα καρπώνονται οι εταιρίες διαχείρησης (mediatel κτλ) και όχι ο πάροχος της γραμμής (ΟΤΕ). Και μιλάμε για πολλάάά λεφτά. Πάντως καλά κάνουν αφού τα θύματα είναι πολλά... ;) Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Quote Αρχικό Μήνυμα από τον panosFL Τα πολλά λεφτά τα καρπώνονται οι εταιρίες διαχείρησης (mediatel κτλ) και όχι ο πάροχος της γραμμής (ΟΤΕ). Και μιλάμε για πολλάάά λεφτά. Πάντως καλά κάνουν αφού τα θύματα είναι πολλά... ;) Xm! Όχι φίλε μου κάνεις λάθος. O ΟΤΕ παρέχει την τηλ/κη υπηρεσία (ο αριθμός παραμένει δικός του) αλλά χρεώνει υψηλό πάγιο και παρακρατεί μέρος της κλήσης. Πέρισυ ο τζιρος για αριθμούς 901 ήταν (κρατήσου) 31δις :!: εκ των οποίων τα 19 :!: πήγαν στον ΟΤΕ. Δεν έίναι τυχαίο ότι αυτή η αγορά θα αργήσει κάπως να απελευθερωθεί. :worry: :whistle: ΕΕΤΤ!!!!! Where are you! :whistle: Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Quote Αρχικό Μήνυμα από τον panosFL Τα πολλά λεφτά τα καρπώνονται οι εταιρίες διαχείρησης (mediatel κτλ) και όχι ο πάροχος της γραμμής (ΟΤΕ). Και μιλάμε για πολλάάά λεφτά. Πάντως καλά κάνουν αφού τα θύματα είναι πολλά... ;) ΟΤΕ: παίρνει το 50% AUDIOTEX: παίρνει το 25% ΜΕDIA: παίρνουν το υπόλοιπο 25% Οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας είναι προσβάσιμες (πάντα) μόνο μέσα από το δίκτυο του παρόχου στον οποίο ανήκουν τα νούμερα. Σε μερικές χώρες δεν προσφέρονται για κλήση ούτε τα δημόσια καρτοτηλέφωνα. Αν προκύψουν συμφωνίες μεταξύ των telecom operators, τότε και μόνον τότε, άρονται οι φραγές. Ποτέ όμως δεν μπορείς να καλέσεις από το εξωτερικό. Κι όμως... στην Πολωνία, υπήρξε κάπου μια τέτοια τρύπα με αποτέλεσμα μεγάλη διαφυγή κερδών για τον τοπικό οργανισμό τηλεπικοινωνιών. Και για την απάτη δεν ευθυνόταν απλά κάποιος πανούργος τεχνικός: επικεφαλής του κόλπου ήταν ο CEO του οργανισμού. Quote Δεν έίναι τυχαίο ότι αυτή η αγορά θα αργήσει κάπως να απελευθερωθεί. ΕΕΤΤ!!!!! Where are you Απελευθέρωση υπάρχει και σε άλλες χώρες, αλλά έτσι είναι. Αν η ΕΕΤΤ υποχρεώσει τον OTE να συνάψει συμφωνίες με τους άλλους τηλεπικοινωνιακούς φορείς, δεν θα αλλάξει κάτι. Αν οι υπόλοιποι δεχτούν τους όρους του ΟΤΕ (να κρατάει το μεγάλο δικό του μερίδιο και να τους δίνει ψίχουλα) δε θα υπάρχει καν συμφέρον. Άντε ο κάθε εναλλακτικός να κερδίζει τη 1 αστική μονάδα για την κλήση που γίνεται από το δίκτυό του. Αν και όταν άλλες εταιρίες έχουν δικά τους νούμερα, τίποτα δεν τους απαγορεύει να προσφέρουν τις δικές τους ανάλογες υπηρεσίες. Στην Ελλάδα, για να παρέχεται υπηρεσία audiotex απαιτείται άδεια από την ΕΕΤΤ, πράγμα που σημαίνει πως όλα είναι γνωστά και εγκεκριμένα από την επιτροπή. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Στην Ελλάδα υπάρχουν τουλάχιστον δύο περιπτώσεις που εναλλακτικοί ενδιαφέρονται στο να παρέχουν τους αριθμούς και την τηλ/κη υπηρεσία 901. Το ενδιαφέρον μάλιστα κοντεύει να κλείσει χρόνο, αλλά τόσο οι γραφειοκράτες 'δημόσιοι΄υπάλληλοι του ΟΤΕ όσο και η ΕΕΤΤ δεν ασχολήθηκαν διόλου, διότη η πίτα είναι μεγάλη και τα σαγόνια λίγα. Ποιός ο λόγος επομένως να δώσεις τη δυνατότητα σε ανταγωνιστές σου να 'τσιμπήσουν' απο την πίτα αυτή πρίν ή κατά την διάρκεια της Ολυμπιάδας, που σίγουρα τα κέρδη θα υπερδιπλασιαστούν και το φαγοπότι θα γίνει μονομερός; :confused: Σκεφτήτε ότι αν έμπαιναν περισσότεροι παίχτες στο παιχνίδι αυτό οι τιμές αντι να αυξηθούν (όπως έγινε πριν 2-3 μήνες) θα μειωνόντουσαν. Αλλά είπαμε, σε μια αγορά όπου τώρα ωριμάζει τα παιχνίδια που παίζονται είναι πολλά όπως και τα λεφτά και όπως και ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Καλογήρου έλεγε στον εξίσου γνωστό μας Νίκο Κουρκουλο...'Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη!' :cool: :eek: Ευελπιστώ σε κινητοποίηση τόσο των εναλλακτικών όσο και των θεσμικών οργάνων (ΕΕΤΤ) αυτής της Αγοράς. :!: Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Quote Αρχικό Μήνυμα από τον rebel21 Σκεφτήτε ότι αν έμπαιναν περισσότεροι παίχτες στο παιχνίδι αυτό οι τιμές αντι να αυξηθούν (όπως έγινε πριν 2-3 μήνες) θα μειωνόντουσαν. Εγώ γιατί αδυνατώ να αντιληφθώ τη λογική της "πιθανής" μείωσης τιμής? Δηλαδή, θα μπουν κι άλλοι στο παιχνίδι και αντί να φάνε κι αυτοί από την μεγάλη πίτα, θα προτιμήσουν να ρίξουν τις τιμές? Κορόιδα είναι οι εναλλακτικοί? Και σε τελική ανάλυση ποιος είπε ότι θα προτιμηθούν εταιρίες που δίνουν φτηνότερα την υπηρεσία? ξεχνάτε ότι το παιχνίδι παίζεται στην διαφήμιση? Και σήμερα υπάρχουν μικρότερες χρεώσεις και ο καθένας διαλεγει τη χρέωση που επιθυμεί. 0,30 ευρώ είναι η μέγιστη χρέωση και υπάρχουν κι άλλες... για να δούμε! Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Quote Εγώ γιατί αδυνατώ να αντιληφθώ τη λογική της "πιθανής" μείωσης τιμής? Ίσως δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ας τα πάρουμε από την αρχή (σχεδόν!). Μετά το 1992 και το Ευρωπαϊκό ξεκίνημα της απελευθέρωσης, η Ελληνική Τηλ/κη αγορά ξεκίνησε δειλά δειλά τη συμμετοχή της σε αυτή την νέα εποχή. Η ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, η εμφάνιση των Κινητών και η σταδιακή εξισορρόπηση του κόστους των κλήσεων (re-balancing)΄. Η τελευταία ειδικά ξάφνιασε μέχρι και τους Ευρωπαίους εταίρους μας αφού ειδικά 2 χρόνια πρίν την πρώτη φάση της απελευθέρωσης η Ελλάδα είχε φέρει την αστική κλήση στο επίπεδο κόστους (για αυτό και είναι ζημιογόνος για τους εναλλακτικούς). Ο λόγος, μα για να δυσκολέψει το δυνατό περισσότερο την εισχώρηση πολλών εταιριών. Το ανάποδο (σε πολιτική ανταγωνισμού) ισχύει στη περίπτωση των 901. Ο ΟΤΕ έχει το 100% της αγοράς και μάλιστα χωρίς να εκχωρεί αριθμούς στους παρόχους υπηρεσιών premium rate. Γνωρίζει ότι με την εισχώρηση εναλλακτικών στην αγορά θα έχει μερική μείωση του κέρδους του αλλά με την αύξηση των τελών υπολογίζει ότι θα διατηρήσει το περσινό (69 εκατ. € τζίρο) και παράλληλα θα δώσει στους εναλλακτικούς τη δυνατότητα να τον 'χτυπήσουν' στις τιμές και μόνο εκεί. Πάντα ο εναλλακτικός (αν θέλει να επιβιώσει) θα δίνει χαμηλότερες τιμές. Το λάθος που έχουν κάνει αρκετοί είναι ότι κανιβαλίζουν τις τιμές και μετά...κανιβαλίζουν και τα κεφάλαιά τους και αποχωρούν με την ουρά στα σκέλια. Οι εναλλακτικοί κάποια στιγμή θα καταφέρουν να μπούν (και δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν μπεί ακόμη!) και είτε θα κρατήσουν την τιμή στα ίδια επίπεδα ή θα την μειώσουν εξαρτάται από το πως θα λειτουργήσουν και τι θα ζητήσουν και οι πάροχοι audiotex. Εγώ πάντως έχω ακούσει για 2 εταιρίες να οργανώνονται σε τρελούς ρυθμούς, ιδιαίτερα λόγω και Ολυμπιάδας. Από την άλλη ο ΟΤΕ και η ΕΕΤΤ...αλλού για αλλού καθυστερούν την διαδικασία της διασύνδεσης με αποτέλεσμα την μονομερή κερδοφορία του ΟΤΕ και την πολιτική του Γιάννης κερνάει, Γιάννης πληρώνει (βλέπε αύξηση). Quote 0,30 ευρώ είναι η μέγιστη χρέωση και υπάρχουν κι άλλες... για να δούμε! Χμ! Μάλλον έχει μπερδευτεί. Η χαμηλότερη τιμή είναι 0,80€ ανά λεπτό και η υψηλότερη 1,2€ ανά λεπτό. Και ναί έχει δίκιο ότι οί όχι τακτικοί...πελάτες αυτών των υπηρεσιών δεν θα ψάξουν αν ο αριθμός που καλούν είναι εναλλακτικού ή ΟΤΕ, αλλά κάποιοι (και μάλλον οι περισσότεροι) θα βλέπουν τα μικρά γράμματα και το ποσό χρέωσης μια τέτοιας κλήσης. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts