papsr6 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 http://download.meizu.com/Flyme/preview/M75/4.5.5A-C/20150811050758/kxf0811/update.zip Μήπως εχεις το λινκ για το mx4 fullpower app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Μήπως εχεις το λινκ για το mx4 fullpower app? Τι ακριβώς είναι το fullpower; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Μήπως εχεις το λινκ για το mx4 fullpower app? https://mega.co.nz/#!axhQgbrT!2ovFpqN9zMXRcyLexH-rw95_-d-fUh0Ih0w2Sb4t3dU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 (edited) https://mega.co.nz/#!axhQgbrT!2ovFpqN9zMXRcyLexH-rw95_-d-fUh0Ih0w2Sb4t3dU Ευχαριστω φιλε μου αλλα οταν πατάω το λινκ μου βγαζει να κατεβάσω το app του mega και ενω το κατέβασα δεν ξερω πως κατεβάζω το αρχείο μετα. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ακριβώς είναι το fullpower; Ειναι μια εφαρμογή που ανοίγει ολους τους πυρήνες στην λολιποπ για να δουλευει οπως στην κι τακτ γρηγορα. Edited August 16, 2015 by papsr6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Ευχαριστω φιλε μου αλλα οταν πατάω το λινκ μου βγαζει να κατεβάσω το app του mega και ενω το κατέβασα δεν ξερω πως κατεβάζω το αρχείο μετα. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι μια εφαρμογή που ανοίγει ολους τους πυρήνες στην λολιποπ για να δουλευει οπως στην κι τακτ γρηγορα. [ATTACH]63614[/ATTACH] click there Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Αν κατάφερε καποιος να κατεβάσει το fullpower.app ας μου το στείλει σαν αρχειο γιατί δεν μπορώ να το κατεβάσω με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Το περίεργο είναι ότι δεν το έχω δει αλλού εκτός από το HTC Mania και ένα ρωσικό. Edited August 17, 2015 by papsr6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Το περίεργο είναι ότι δεν το έχω δει αλλού εκτός από το HTC Mania και ένα ρωσικό. Το κατέβασες; το έχει και στο κινέζικο store της meizu αλλά επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=33395515247277568470 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Λοιπόν μαγκες, εγω βρήκα κατι που ΑΝ δουλεύει θα σώσει πολυ κοσμο που ΘΕΛΕΙ ελληνικά και οι τελευταιες εκδόσεις Α δεν εχουν αποτι διαβαζω (δεν πέρασα ακομα καμια). ΛΕΝΕ πως να περασεις έκδοση I σε κινέζικα, μη με ρωτάτε ομως απλα το βρήκα δεν επιχείρησα ακομα κατι. ΘΑ το δω παραπανω οταν εχω χρονο καμια κυριακη γιατι μαλλον θα το κανω για φιλο. http://forum.xda-developers.com/android/development/meizu-install-rom-international-devices-t3174496/post62235138#post62235138 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=33395515247277568470 Ευχαριστούμε φιλε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ευχαριστούμε φιλε.... Έχει αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Κατέβασα το mx4 fullpower αλλά δεν μου ανοίγει καν. Σε εσάς λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Κατέβασα το mx4 fullpower αλλά δεν μου ανοίγει καν. Σε εσάς λειτουργεί; Θέλει ρουτ εννοείται μήπως γιαυτο? Λεω το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο. Το δοκίμασα το πρωί και δούλευε. ΑΛΛΑ το διεγραψα, ισα να το δω ηθελα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Θέλει ρουτ εννοείται μήπως γιαυτο? Λεω το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο. Το δοκίμασα το πρωί και δούλευε. ΑΛΛΑ το διεγραψα, ισα να το δω ηθελα :p Εννοείται πως είμαι root. Σορυ παιδιά. Είχα ξεχάσει να δώσω πρώτα τα δικαιώματα από το superSu. Μετά όμως τι επιλέγω στα κουτάκια που βγάζει; Edited August 17, 2015 by palavas1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=33395515247277568470 Βρε παιδιά ας μας πει κάποιος πως το βάζουμε αυτό μέσα και πως το ρυθμιζόμενο. Έβαλα το supers free αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουμε παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Δεν δουλευουν ολοι οι πυρινες στην τελευταια λολιποπ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Δεν δουλευουν ολοι οι πυρινες στην τελευταια λολιποπ? Σε καμια λολιποπ δεν δούλευαν ολοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καταγραφη κλησεων-auto call recorder (ηχογραφηση) καθως επισης και rejecting unwanted calls μπορουμε να κανουμε στο MX4 η χρειαζεται ξεχωριστο προγραμμα? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καταγραφη κλησεων-auto call recorder (ηχογραφηση) καθως επισης και rejecting unwanted calls μπορουμε να κανουμε στο MX4 η χρειαζεται ξεχωριστο προγραμμα? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω κατα την διάρκεια μιας κλήσεις στην οθόνη δίπλα στην ανοιχτή ακρόαση έχει και κουμπί για να καταγραφει η κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzio Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 ναι , καταγραφη υποστηριζει και σε καθε κληση αυτοματα εαν ενεργοποιησεις την επιλογη και μπορεις να το κανεις και κατα την διαρκεια της κλησης οπως ειπε ο φιλος επανω. οσο για το rejecting, υπαρχει το harassment blocking που επιλεγεις να κανεις απορριψη των κλησεων που δεν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Υπάρχει κ το truecaller για φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StevenGEr8 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Καταγραφη κλησεων-auto call recorder (ηχογραφηση) καθως επισης και rejecting unwanted calls μπορουμε να κανουμε στο MX4 η χρειαζεται ξεχωριστο προγραμμα? Κάπου είχα διαβάσει πιο παλιά ότι μόνο στην κινέζικη έκδοση έχει την επιλογή της ηχογράφησης κλήσης. Στην ευρωπαϊκή δεν υπάρχει αυτή η επιλογή νομίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustAguy Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 σκέφτομαι να πάρω αυτό το κινήτο (ή το M2) αλλά έχω δυο απορίες. 1. η 5.1 λειτουργεί καλά; 2. η κάμερα πως είναι; επίσεις αυτά τα δυο καταστήματα είναι scam ή αληθινά; https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html και http://meizusale.com/meizu-mx4/meizu-mx4-16gb-grey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Παιδια θα σας πω κι εγω τις διαπιστωσεις μου. Εχω παρει πριν κανα 3 μηνο με 4μηνο αν θυμαμαι καλα το mx4 από ebay. Με ηρθε με A εκδοση, ομως δε θυμαμαι ποια. Νομιζω έκανα update και έβαλα την 4.2.2.2A. Εμπαινα μεσω taptalk στο meizufans και διαβαζα τα παντα και συμμετειχα ενεργα βοηθωντας οποιον μπορουσα. Με το που εκανα update στην 4.2.8.2Α μαμηθηκαν ολα. Τα ελληνικα ηταν αθλια, με κολλουσε λες και ειχα καμια μουφα κινητο. Κρασαραν συνεχως εφαρμογες. Μετα απο μισο ή ενα μηνα περιπου υπομονης εκανα downgrade στην 4.2.2.2Α και το κινητο μου φυσαει. Τελικα ειναι η πιο stable εκδοση flyme μεχρι τωρα. Τα προβληματα μου (που τα ειχα και με την 4.2.8.2Α) ειναι: 1) περναω το xposed installer και με λεει για κατι allynOS και με ενημερωνει οτι δεν ειναι συμβατο με το λειτουργικο της συσκευης μου ή την ιδια τη συσκευη μου. Παλιοτερα μολις περνουσα το xposed λειτουργουσε κανονικα και μετα απο καποιον καιρο με ξαναπαρουσιαζε αυτο το προβλημα. Θελω μια λυση εδω. 2) Με εβγαλε να κανω update την μαμισια εφαρμογη αναπαραγωγης μουσικης, πατησα απορριψη γιατι δεν προλαβαινα εκεινη την ωρα και τωρα που θελω να κανω το update δε μπορω να βρω το πως. Ευχαριστω εκ των πρωτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts