miketra Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Για αυτό και εγώ προτιμώ Ευρώπη. Πες μου έρθει ελαττωματικό χίλιες δυο περιπτώσεις,επικοινωνώ πχ με fnac το στέλνω πίσω εντός 15 ημερών doa που παρέχει και παίρνω είτε καινούργιο είτε πίστωση. Σε ένα 10ημερο το πολύ ξεμπέρδεψα. Πες λήξη η εγγύηση εκ νέου το στέλνω fnac μου το φτιάχνουν αυτοί η το πάνε στην Meizu Γαλλίας. Άντε πες να το στείλεις Κίνα. 1 μήνα να πάει,1 μήνα να μου στείλουν καινούργιο είτε σε DOA είτε εντός εγγύησης αφού λήξη το DOA. Και απο πάνω ολα αυτά τα κινέζο μαγαζα θέλουν να τους στείλεις και φωτό η και video!!! να δείξεις το πρόβλημα σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα. Δεν παίζει απλά. Και ας δώσω 60-70 ευρω παραπάνω,η ταλαιπωρία που γλιτώνω είναι ανεκτίμητη! Μα εγώ μίλησα με το γαλλικό κατάστημα που είχε αναφερθεί παραπάνω!! :) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Μα εγώ μίλησα με το γαλλικό κατάστημα που είχε αναφερθεί παραπάνω!! :) Με το fnac εννοείς,διότι αυτοί δεν έχουν το MX4 τώρα αλλα το παλιό μοντέλο. Εφόσον στη Γαλλία εχει επίσημη παρουσία η Meizu εγγύηση θα έχεις, απλά θα πρέπει να πάει Γαλλία. Edited October 3, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Όχι με το fnac...!! Με το άλλο...αυτό που είχε αναφερθεί νωρίτερα!! Τελοσπάντων...εγώ το ξαναλέω, σαν σταυρόλεξο είναι η απόκτηση!!! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Όχι με το fnac...!! Με το άλλο...αυτό που είχε αναφερθεί νωρίτερα!! Τελοσπάντων...εγώ το ξαναλέω, σαν σταυρόλεξο είναι η απόκτηση!!! Για αυτό και εγώ κάθομαι στα αυγά μου έως ξεκαθαρίσουν τα πράγματα! Όντως σταυρόλεξο για δυνατούς παιχτες:lol: Η μήπως ερασιτεχνισμοί απο πλευράς Meizu στο πως θα επεκταθεί στην Ευρώπη :rolleyes: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 παντως ενας φιλος μου το πηρε απο ibuygou και μαλλον θα το εχει πριν απο μενα.... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Καλησπερα παιδια, εστειλα μηνυμα στο coolicool.com να ρωτησω για τα ελληνικα και μ ειπαν οτι εχει..υποστηρίζει ισχυει οντως η μου λενε παραμυθια? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια, εστειλα μηνυμα στο coolicool.com να ρωτησω για τα ελληνικα και μ ειπαν οτι εχει..υποστηρίζει ισχυει οντως η μου λενε παραμυθια? Ευχαριστώ ναι θα υποστηριζει κανονικα! λοιπον αυτην την στιγμη στην αγορα ειναι ~το μοντελο για την ευρωπη με κωδικο fw που τελειωνει σε L ~το μοντελο για Κινα με κωδικο που τελειωνει σε C ~το μοντελο για τον Κινεζο παροχο unicom με κωδικο fw U ΣΕ ΟΛΑ αυτα μπορει να βαλει καποιος την εκδοση που τελειωνει σε A (universal) ειναι το γενικο fw που μπαινει σε ολα,το κινητο γινεται unbranded και μαλιστα ειναι η πρωτη που παιρνει πρωτη αναβαθμισεις ΟΤΑ η πρωτη εκδοση ηταν η 4.0.1 και ειχε πολλα θεματα ομως εδω και κατι μερες υπαρχει η 4.0.2 (δωθηκε στο κοινο χθες) εκει τα περισσοτερα εχουν οχι απλα λυθει αλλα εξαφανιστει. Ευκολα αν καποιος εχει ενεργοποιησει το root μπορει να περασει την αλλη rom. H μεσω recovery (volume up + sleep) και διαλεγει το update.zip Η απο τον file manager του κινητου και διαλεγει με την μια το .zip και το κινητο καταλαβαινει οτι πρεπει να κανει update και τα κανει μονο του. επισης στα μοντελα απο Κινα οπως αυτο που εχει αγορασει φιλος και το περιμενω εγω για να του το στειλω,δεν εχουν βαλει το play store αλλα θα ποσταρω .apk που τa βαζει μεσα Edited October 4, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 ναι θα υποστηριζει κανονικα! λοιπον αυτην την στιγμη στην αγορα ειναι ~το μοντελο για την ευρωπη με κωδικο fw που τελειωνει σε L ~το μοντελο για Κινα με κωδικο που τελειωνει σε C ~το μοντελο για τον Κινεζο παροχο unicom με κωδικο fw U ΣΕ ΟΛΑ αυτα μπορει να βαλει καποιος την εκδοση που τελειωνει σε A (universal) ειναι το γενικο fw που μπαινει σε ολα,το κινητο γινεται unbranded και μαλιστα ειναι η πρωτη που παιρνει πρωτη αναβαθμισεις ΟΤΑ η πρωτη εκδοση ηταν η 4.0.1 και ειχε πολλα θεματα ομως εδω και κατι μερες υπαρχει η 4.0.2 (δωθηκε στο κοινο χθες) εκει τα περισσοτερα εχουν οχι απλα λυθει αλλα εξαφανιστει. Ευκολα αν καποιος εχει ενεργοποιησει το root μπορει να περασει την αλλη rom. H μεσω recovery (volume up + sleep) και διαλεγει το update.zip Η απο τον file manager του κινητου και διαλεγει με την μια το .zip και το κινητο καταλαβαινει οτι πρεπει να κανει update και τα κανει μονο του. επισης στα μοντελα απο Κινα οπως αυτο που εχει αγορασει φιλος και το περιμενω εγω για να του το στειλω,δεν εχουν βαλει το play store αλλα θα ποσταρω .apk που τa βαζει μεσα flashing made easy. Μπραβο Meizu. Ναχει και ξεκλειδωτο bootloader να περναμε οτι θελουμε (καμια αοσπ ) ωραια θα ηταν. δε βαριεσαι. Ελπιζω και το ubuntu touch να βγει σε μορφη ρομ για οποιον το θελει στο υπαρχον mx4 και να μην το ξαναπουλαν με αλλη ρομ και τα παντα κλειδωμενα ωστε να χρειαστει να παρεις το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 flashing made easy. Μπραβο Meizu. Ναχει και ξεκλειδωτο bootloader να περναμε οτι θελουμε (καμια αοσπ ) ωραια θα ηταν. δε βαριεσαι. Ελπιζω και το ubuntu touch να βγει σε μορφη ρομ για οποιον το θελει στο υπαρχον mx4 και να μην το ξαναπουλαν με αλλη ρομ και τα παντα κλειδωμενα ωστε να χρειαστει να παρεις το άλλο. ειναι στα σκαρια και το aosp L.... ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 ειναι στα σκαρια και το aosp L.... ;) Δημητρη καλα όλα, αλλα ποτε θα τελειωσουν οι κινεζικες αργιες να μας στειλουν το τηλεφωνακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Δημητρη καλα όλα, αλλα ποτε θα τελειωσουν οι κινεζικες αργιες να μας στειλουν το τηλεφωνακι? Δευτερα τελειωνουν αρα απο Τριτη και μετα ! απο που το αγορασες; για φιλο εγω απο ibuygou. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 με τους φορους τι γινετε παιδια?καπου διαβασα οτι ενας γερμανος πληρωσε 90ε για τελωνειο σκεφτομαι αγορα απο coolicool ή απο το επισημο σαιτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Δευτερα τελειωνουν αρα απο Τριτη και μετα ! απο που το αγορασες; για φιλο εγω απο ibuygou. Γιατί από αυτό το μαγαζί...?? Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 με τους φορους τι γινετε παιδια?καπου διαβασα οτι ενας γερμανος πληρωσε 90ε για τελωνειο σκεφτομαι αγορα απο coolicool ή απο το επισημο σαιτ? Τα κινέζικα site αν επιλέξεις απλό ταχυδρομείο δεν περνάει τελωνείο.. Απλά κάνει 20-25 μέρες να σου έρθει. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Δευτερα τελειωνουν αρα απο Τριτη και μετα ! απο που το αγορασες; για φιλο εγω απο ibuygou. Απο vickmall το αγορασα. Μαζι με την αναμονη για τις αργιες θα μετρησουμε συνολικα 1,5 μηνα για να παραλαβουμε .ουτε αυτοκινητο να αγοραζαμε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Απο vickmall το αγορασα. Μαζι με την αναμονη για τις αργιες θα μετρησουμε συνολικα 1,5 μηνα για να παραλαβουμε .ουτε αυτοκινητο να αγοραζαμε...:lol: Απορω πως καποιοι εχουν παραλαβει ηδη εδω και μερες την international εκδοση (m461) και μαλιστα οχι απο το meizumart ενω ακομα εδω περιμενουν καποιοι απο τον πρωτο γυρο preorder (2/9). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Έχει παραλάβει παιδιά κανείς απο εδώ μέσα να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsdimitriou Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 έρχεται ο βασιλιάς...http://www.gizchina.com/2014/10/05/meizu-mx4-pro-pricing-partial-details-confirmed-latest-leak/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αυτό περιμένω όπως και πολλοί ακόμα εδώ. Αντε να βγει γρήγορα.. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 έρχεται ο βασιλιάς...http://www.gizchina.com/2014/10/05/meizu-mx4-pro-pricing-partial-details-confirmed-latest-leak/ Χλωμό το κόβω νωρίτερα απο Χριστούγεννα κυκλοφορία στην καλύτερη,ακόμα και μέσα στον Οκτώβρη να ανακοινωθεί. Μάστιγα για όλους τους κινέζους η διαθεσιμότητα/κυκλοφορία εκτός Κινας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 έρχεται ο βασιλιάς...http://www.gizchina.com/2014/10/05/meizu-mx4-pro-pricing-partial-details-confirmed-latest-leak/ Θα είναι με μια ή με δυο sim; Θα έχει και θέση για micro sdcard; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 έρχεται ο βασιλιάς...http://www.gizchina.com/2014/10/05/meizu-mx4-pro-pricing-partial-details-confirmed-latest-leak/ θα σε συγχωρεσεις αλλα αν ειναι με κανονικο κουμπακι και μαλιστα τετραγωνο οπως παλια κατι samsung s plus, τοτε θα μεινω με τον πριγκηπα το απλο MX4 Θα ειναι μεγαλο σχεδιαστικο φαουλ να απεμπολησουν το κυκλικο led που ειναι και home button. Έχει παραλάβει παιδιά κανείς απο εδώ μέσα να μας πει εντυπώσεις; ακομα οχι και περιμενω 2!Φιλος ομως πηρε το δικο του....μπαταρια ειμαστε σε στυλ Μ8/6 ωρες οθονη με 3g Καμερα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ με τις ρυθμισεις και η οθονη ειναι πανεμορφη.Στο χερι το κινητο χανεται. Απο vickmall το αγορασα. Μαζι με την αναμονη για τις αργιες θα μετρησουμε συνολικα 1,5 μηνα για να παραλαβουμε .ουτε αυτοκινητο να αγοραζαμε...:lol: Ιταλια τα στελνουν με DHL και σε 5 εργασιμες το εχεις στα χερια σου... μετα θα στο εστελνα εγω... δεν ρωταγες.. :lol: Γιατί από αυτό το μαγαζί...?? γιατι απο αυτους εχω αγορασει πολλες φορες αρκετα Xiaomi και ημουν ευχαριστημενος.Επισης στελνουν Ιταλια με DHL που μαλλον δεν εχει δασμους.Ειναι κινητο για φιλο μου το οποιο μετα θα του στειλω Ελλαδα,ετσι γλυτωνει περιπου 1 μηνα το ταξιδι να το στειλουν (με DHL κανουν 2 μερες).Απο αυτο ειναι η κινεζικη εκδοση του κινητου Απορω πως καποιοι εχουν παραλαβει ηδη εδω και μερες την international εκδοση (m461) και μαλιστα οχι απο το meizumart ενω ακομα εδω περιμενουν καποιοι απο τον πρωτο γυρο preorder (2/9). κοιτα να δεις τωρα τι γινεται με την εκδοση m461... εδω ενας φιλος παρελαβε την επισημη ιταλικη εκδοση https://www.dropbox.com/sh/fozlex4y40kemqk/AABeslIq7ZMBOpSeWxHWnuXwa?dl=0 Προσεξε που εχει κωδικο m461 και ειναι ολα γραμμενα στα αγγλικα μια και ειναι η διεθνης εκδοση... εδω ομως ενας αλλος φιλος παρελαβε απο ibuygou την εκδοση unicom την Κινεζικη... http://i57.tinypic.com/10rqmpv.jpg ναι ειναι ο ιδιος κωδικος!!!!! δεν ξερω τι γινεται. μεχρι τωρα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στην κινεζικη εκδοση μπορουμε να βαλουμε 3 ειδη rom ενω στην international ολα τα ειδη...αλλα η καλυτερη ρομ ειναι η .A που την παιρνουν και τα δυο...οποτε εκτος απο το service δεν βλεπω αλλη μεγαλη διαφορα.. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Όντως αν είναι αλά Samsung τετράγωνο το κάνει αποκρουστικό. Όπως είναι τώρα μαζί με led είναι άψογο,παρ όλο που είμαι κατα των hardware button. @pik: Δηλαδή Δημήτρη να σε εχουμε υπόψη,αλλα για αγορά απο Ιταλία,μιας και επίσημα και η a Meizu και η Xiaomi έχουν παρουσία μέσω on line store; Edited October 5, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Όντως αν είναι αλά Samsung τετράγωνο το κάνει αποκρουστικό. Όπως είναι τώρα μαζί με led είναι άψογο,παρ όλο που είμαι κατα των hardware button. @pik: Δηλαδή Δημήτρη να σε εχουμε υπόψη,αλλα για αγορά απο Ιταλία,μιας και επίσημα και η a Meizu και η Xiaomi έχουν παρουσία μέσω on line store; μα τωρα δεν ειναι hardware το κουμπακι! μονο η meizu εχει επισημο μαγαζι στην Ιταλια,το οποιο μου δηλωσε οτι θα στειλει το δικο μου σε μια εβδομαδα(απο 2 που ηταν ) Ολες οι παραγγελιες απο τωρα και στο εξης θα εξυπηρετηθουν απο τις 25.10 και μετα. Η Xiaomi δεν εχει επισημο store στην Ιταλια...μπορει να γραφει xiaomistore/shop αλλα ειναι απλα μεταπωλητης πιστευω ΥΓ εγω εδω ειμαι αλλα οι χρονοι ειναι οικτρα μεγαλοι ακομα... Edited October 5, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 μα τωρα δεν ειναι hardware το κουμπακι! μονο η meizu εχει επισημο μαγαζι στην Ιταλια,το οποιο μου δηλωσε οτι θα στειλει το δικο μου σε μια εβδομαδα(απο 2 που ηταν ) Ολες οι παραγγελιες απο τωρα και στο εξης θα εξυπηρετηθουν απο τις 25.10 και μετα. Η Xiaomi δεν εχει επισημο store στην Ιταλια...μπορει να γραφει xiaomistore/shop αλλα ειναι απλα μεταπωλητης πιστευω Α οκ τα ξεκαθαρίσες μια χαρά διότι εγώ είχα κατα μπερδευτεί.:) Αμ εύκολο νομίζεις είναι διότι ετςι όπως ενεργούν που πιο πολύ μπερδεύουν το κόσμο!:lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts