steve62742 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 240 i kithara+90evro enisxitis+kati alla pige 390 sinolo..thnx gia ti voithia file Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Εχω midi πως τα φτιαχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Στα 240 οτι και να παρεις πανω κατω το ιδιο θα σου βγει. Απλα αναλογα με την εταιρια θα παρεις μεγαλυτερη αξιοπιστια η καλυτερη τεχνολογια, η Yamaha βρησκετε καπου στην μεση;)Ο ενυσχιτης τι μαρκα ειναι; Τι αλλα πραγματακια πηρες; @Dimis13 νομιζω πρεπει να πας στο αρχειο, να κανεις δεξι/ιδιοτιτες και να διαλεξεις ναανοιγει με το guitar pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 enan LANEY HCM-10 pira..mono 10 watt alla gia arxi kalos ine mou ipe...de pira tpt simadiko,mia thiki,mia zoni omou kai ena kourdistiri...mipos ksereis na mou protinis kana kalo vivlio gia arxarious?eki oso kai an epsaksa eno gia akoustike ixe kamia 10aria gia ilektriki oute ena(sto naka sti panepistimiou piga) Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Ο ενυσχιτης ειναι πολυ καλης μαρκας. Τα 10 watt ειναι πολυ καλα για αρχη. ΤΟ μονο κακο ειναι οτι με τα ιδια λευτα μπορουσες να παρεις και Marshall. Νταξει για τα επιπλεων λευτα που εδωσες αυτα που πηρες πρεπει να ειναι αρκετα καλα. Απο βιβλια φιλε σορυ αλλα εχω ιδεα. Εγω κανωμε δασκαλο και τα βιβλια δεν τα εχουμε ακουμπηξει καθολου... Γιατι δεν μπαινεις σε κανα forum για κιθαρες που θα εχει και ατομα πολυ πιο εμπειρα απο εμενα να σου πουνε;Παντος απο οσο ακουω ειναι καλυτερο να προτιμισεις ξενο συνγραφεα. Γιατι μην με ρωτισεις, τι διαβαζω σε αλλα forum σου λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 θα πάρεις ενα πανάκι απο κεί που πήρες την κιθάρα ή σε οποιοδήποτε μαγαζί με μουσικά όργανα..... Αλλιώς οποιοδήποτε 100 % βαμβακερό πανακι.... Μην βάλεις όμως οτιδήποτε, γιατι μπορεί να την γρατζουνίσει....και αφού είναι και καινουργια....προσεξέ την....;) Απο οταν την πηρα ειχε παρα πολλες μικρες και οχι βαθιες γρατζουνιες,φαινονται αν πεσει φως απο καταλληλη γωνια πανω της.Μονο στη δικη μου συμβαινει αυτο η σε ολες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Ολες σε αυτα τα λευτα εχουν καπιες μικρογρατζουνιες, αλλα οχι και τοσες πολλες. η δικια μου πχ εχει σε ενα σιμιο 3, αλλα τπτ παραπανω. Ειναι βαμενες οι γρατζουνιες η εχει φυγει το χρωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Βαμενες ρε μικρες,πολυ μικρες δεν αγγιζονται ειναι λειο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Δεν καταλαβα τι ακριβος ενοεις.. Ισως να ειναι και ετσι το σωμα της, να ειναι δλδ για λογους εμφανισεις φταγμενη ετσι αλλα δεν το νομιζω. Αμα ειναι βαμενη απο το εργοστασιο τοτε δεν χρηαζετε να ανησεις παντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Εχει μικρες λεπτες(δεν μπορεις να τις αγγιξεις ειναι λειο αν το πιασεις σε εκεινο το σημειο)γρατζουνιες παρα πολλες,δεν εχει φυγει η μπογια ειναι σαν και τις μικρες στα cd η οποιες φαινονται μονο αν πεσει πανω τους φως απο συγκεκριμενη οπτικη γωνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Καταλαβες τι εννοω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 . Αμα ειναι βαμενη απο το εργοστασιο τοτε δεν χρηαζετε να ανησεις παντος. Ti ennoeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Δεν καταλαβα ακριβος αλλα μαλον ξερω τι ενοεις. Αν ειανι αυτο τοτε ειναι ετσι το ξυλο και δεν υπαρχει λογος ανισιχειας, αλλα δεν χανεις και τπτ να ρωτισεις στο μαγαζι απο οπου την πειρες. Ενοω οτι συνιθως σε κιθαρες σχετικα φτηνες (και ιδικα της Ibanez) εχει καπια η καπιες μικρες γρατζουνιες το ξυλο καθως οσα ξυλα δεν κανουν για της ακριβες κιθαρες τα βαζουν σε πιο φτηνες. Ετσι λοιπον η χαρακια ειναι στο ξυλο και το ασταρι και η μπογια εχουν βαψει απο πανω οταν βαφτικε η κιθαρα, και δεν ειναι οτι το εβαψε ο καταστιματαρχεις για να καλυψει την ζημια 9αν την εβαψε αυτος τοτε δεν θα ειναι ομιωμορφο το χρωμα).Ετσι λοιπον δεν υπαρχει λογος να ανυσιχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Θα δοκιμασω να γινω πιο σαφης.Εχουν το παχος τριχας και ειναι αμετρητες σαν να ηταν ετσι πριν βαφτει,δεν αγγιζονται και φαινονται μονο με εντονο φως και απο κοντινη αποσταση και απο καταλληλη γωνια.Νομιζα πως τις εκανα εγω με ενα πανι αλλα τελικα εχει και πισω που δεν την ειχα σκουπισει.Μου φαινεται οτι ειναι απο πριν βαφτει γιατι πριν απο τις 4 μερες την πηρα δεν γιενται να την γρατζουνισα τοσο πολυ αφου δεν εχω παιξει και παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Τσεκαρε την κιθαρα σου,μπορει να μην ειναι κατι το σπουδαιο και εγω να νομιζω οτι δεν ειναι φυσιολογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον ειναι το ξυλο της. Πες μου τι κιθαρα ειναι να δω τι ξυλα εχει και να ρωτισω και πιο εμπειρους. Αποκλιετε ομως να την γρατζουνισες εσυ, αφου το χρωμα δεν εχει παθει ζημια και αφου ειναι και απο την πισω πλευρα που δεν την καθαρισες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Ibanez-grx 40.Το περιεργο ειναι οτι τις βλεπω και οταν τις αγγιζω δεν αγγιζω τιποτα.Δεν πειραζει εξαλλου μια χαρα παιζει.Παντως μεχρι και στις ακρες διπλα στη εισοδο του βισματος που εκει σιγουρα δεν το εχω καθαρισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Δεν καταφερα να βρω κατι για την συγκεκριμενη κιθαρα, αλλα ρωτισα πιο γνωστες σε ενα forum, μολις απαντισουν θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Δεν καταφερα να βρω κατι για την συγκεκριμενη κιθαρα, αλλα ρωτισα πιο γνωστες σε ενα forum, μολις απαντισουν θα σου πω pes mas kai emas se pio forum na psaxnoume kai monoi mas :p Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 στο http://www.kithara.gr. Εχει οτι χρειαζετε ενας αρχαριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Den mou to les toso kairo eimai grammenos ekei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Aληθεια ποια κιθαρα εχεις?BTw καλη χρονια και Χριστος ανεστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Καλη χρονια και σε σενα, το Χρηστος Ανεστη που κολαει; Εγω εχω την Ibanez GRG170DX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Eida tin apantisi sto kithara kai isixasa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Ειδες που σου ελεγα οτι μαλλον ειναι το ξυλο;) Μπορει να μην παιζω πολυ καιρο κιθαρα αλλα βασηκα εχω μεγαλωσει με κιθαρα, και ξερω περισοτερα απο καθε απλο ανθρωπο που εχει κανει τα ιδια περιπου μαθηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts