kostas_v Δημοσιεύτηκε September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 1, 2014 Από πέρσι είμαι με το alcatel ot-903D, ένα από τα φθηνά μοντέλα της alcatel που βγήκαν μια χαρά σε χρήση. Η χρήση που του έκανα ως τώρα ήταν απλή, εντελώς απλή με λίγο ίντερνετ σπάνια μιας και όλη μέρα βρίσκομαι σε πισι. Πρόσφατα είπα να κατεβάσω viber κι εκεί είδα τις δυνατότητες της συσκευής. Αδύνατο όχι μόνο να το χρησιμοποιήσω αλλά και απλά να το έχω σαν εφαρμογή κι ας μην το ανοίγω. Αναγκάστηκα να το σβήσω ούτως ώστε να σταματήσει να σέρνεται η συσκευή σε όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες! Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα ως προς την επιλογή κινητού, άλλωστε το έχω παραμελήσει αρκετά που ένα χρόνο έχω κάτσει με ένα τόσο "λίγο" τηλέφωνο. Σίγουρα δεν μου αρέσουν οι παντόφλες και θα ήθελα κάτι παρόμοιο σε μέγεθος (1ο κριτήριο), με καλύτερο σαφώς επεξεργαστή ώστε να σηκώνει τουλάχιστον ένα viber (η χρήση του θα εξακολουθήσει να είναι ίδια με ίσως λίγο περισσότερο ίντερνετ), με λίγο μεγαλύτερη οθόνη από την 2,8 που έχω τώρα. Dual sim απαραιτήτως, κάμερα δεν με απασχολεί (το 903 αν και έχει 2mp, είναι αξιοπρεπέστατη). Εννοείται θα ήθελα να έχει και τέλειο ηχείο όπως το 903 αλλά αυτό δεν μπορώ να το ξέρω πριν το πάρω οπότε θα ήθελα τη βοήθεια από όποιον έχει χρησιμοποιήσει κάποια εκ των 3 συσκευών που σκέφτομαι. Samsung Galaxy Young 2 - Lg L3 II - Alcatel pop c1. To samsung μ' αρέσει πολύ εξωτερικά, είναι σχεδόν ίδιο σε διαστάσεις και ελαφρύτερο από αυτό που έχω (στα κριτήρια και αυτό), έχει καλό επεξεργαστή αν και μονοπύρηνο (λες και χρειάζομαι 2πυρηνο, λέμε τώρα :lol:). Επίσης είναι samsung κι αυτό τα λέει όλα. Οθόνη 3,5. Είναι στα όρια. Επίσης σε αντίθεση με αρκετά samsung, το συγκεκριμένο τετραγωνίζει κι αυτό είναι ένα +. Το LG είναι αρκετά όμορφο και το μόνο εκ των 3 που έχω δει από κοντά και αγγίξει. Η μπαταρία του κρατάει περισσότερο από τα άλλα, η οθόνη 3,2 μια χαρά, εμφανισιακά οκ αλλά μ' αρέσει λιγότερο από το samsung. To alcatel c1 το επέλεξα στη...λίστα πρώτον γιατί είναι alcatel και θα ήθελα να ξαναπάω σε alcatel έχοντας μείνει ευχαριστημένος από το 903, έχει καλύτερο επεξεργαστή από τα άλλα (αδιάφορο, απλά για να πω κάτι), ως μέγεθος είναι πολύ κοντά με το alcatel που έχω τώρα, οθόνη 3,5 και πολύ θετικά σχόλια όλα όσα διάβασα. Btw για τα άλλα 2 δεν έχω βρει και ιδιαίτερα πολλά σχόλια. Για το young 2 ειδικά δεν έχω βρει ούτε ένα για δείγμα. Βασικά θα προτιμούσα να πάρω μοντέλο 2014 οπότε κάπως έτσι μειώνονται οι επιλογές σε 2. Χωρίς να αποκλείω απόλυτα το lg. To samsung μ' αρέσει πολύ εξωτερικά αλλά από κοντά δεν το έχω δει. Μπορεί να μου φανεί αλλιώς. Είναι στα επόμενα σχέδια να μεταβώ σε γερμανό και να το δω. Ούτε το alcatel έχω δει. Επίσης θα πάω σε κατάστημα wind να το δω. Στο alcatel να πω την αλήθεια κάτι με χαλάει στις εικόνες που το βλέπω...δεν το έχω συγκεκριμενοποιήσει ακόμα. Σχόλια, κριτικές θα βοηθήσουν πολύ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) αν μπορεις τροποποιησε-συνοψισε Edited September 1, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Με 512 MB ραμ δεν πας πουθενά πλέον σε android, πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα huawei Y330 και γλύτωσε τελευταία στιγμή τον εκσφεδονισμο στον τοιχο. Ορισε χρηματικό εύρος και αν αφήνεις ανοικτό το ενδεχόμενο παραγγελίας από κινα για να υπάρξουν προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Κοίτα Κίνα φίλε. Στην Ελλάδα δεν... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Δυστυχώς στα android αγοράζεις τηλ με το κιλό. Οι μικρές σε μέγεθος συσκευές δεν έχουν καλά specs ενώ όσο πιο πολύ μεγαλώνει η συσκευή τόσο καλύτερα χαρακτηριστικά έχει. Σε απλά Ελληνικά: Στην Ελλάδα θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις μικρή συσκευή σε μέγεθος με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 δυστιχος ξεχνα οτιδιποτε εχει κατο απο 1 gb ram......... πλεον απο jelly bean και μενα δεν φτανει ουτε για βασικα το 512.............. + στην ελλαδα λιγο δυσκολο να βρει αυτο που θελεις (ακομι και εξω δυσκολα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Δεν έχει να κάνει με οικονομικό εύρος. Θέλω ένα κινητό παρόμοιο σε διαστάσεις με αυτό που έχω τώρα και καλύτερο επεξεργαστή. 1ghz επεξεργαστής νομίζω είναι μια χαρά με την χρήση που θα κάνω. Δεν ζητάω τίποτα τραγικό. Η χρήση θα παραμείνει απλοϊκή με προσθήκη μονάχα ενός viber. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 τηλέφωνα και μόνο! Αν υπάρχει κριτική για κάποιο από αυτά τα 3, ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Για όσα λένε και οι ποιο πάνω. αν θες περίμενε το lumia 530.. έχει μπει στο ελληνικό site άρα σε κάνα μήνα (ίσως και συντομότερα) θα είναι εδώ.. δες τα spec του: http://www.nokia.com/gr-el/phones/phone/lumia530-dual-sim/ Πάντως εγώ από τότε που πήρα το 820 ανοίγω πολύ λιγότερο το PC. anyway να δούμε και σε τι τιμή θα έρθει αλλά έτσι κι αλλιώς αποκλείεται να ξεπεράσει τα 135 που κάνει το μεγαλύτερο αδερφάκι του 630 Dual Sim. Ισως κοντά στα 100 με 110 να παίξει.. Όσο για την χρήση που περιγράφεις είναι σούπερ! Edit: μια και είδα τώρα το ποστ σου (ήμουν ώρα σε edit mode) αν διάλεγα οπωσδήποτε ένα από τα 3.... θα απέρριπτα το sumsung γιατί έχει ένα κάρο εφαρμογές της samsung και θα έπρεπε να κάνει root να σβήσεις κάποιες... το LG δεν μου λέει κάτι... μάλλον το διπύρηνο alcatel θα χτύπαγα που έχω και ένα vodafone που είναι παρόμοιο (alcatel λεει μέσα και ας λεει vodafone έξω) με αυτό.. και με skype , viber αντέχει.. βεβαία τίποτα παραπάνω... αν βάλω άλλη μια θα αρχίσει να σέρνεται... Edited September 1, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Για όσα λένε και οι ποιο πάνω. αν θες περίμενε το lumia 530.. έχει μπει στο ελληνικό site άρα σε κάνα μήνα (ίσως και συντομότερα) θα είναι εδώ.. δες τα spec του: http://www.nokia.com/gr-el/phones/phone/lumia530-dual-sim/ Πάντως εγώ από τότε που πήρα το 820 ανοίγω πολύ λιγότερο το PC. anyway να δούμε και σε τι τιμή θα έρθει αλλά έτσι κι αλλιώς αποκλείεται να ξεπεράσει τα 135 που κάνει το μεγαλύτερο αδερφάκι του 630 Dual Sim. Ισως κοντά στα 100 με 110 να παίξει.. Όσο για την χρήση που περιγράφεις είναι σούπερ! Καλό αλλά έχει οθόνη 4 που είναι μεγάλη για τα γούστα μου και έχει windows phone που δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Καλό αλλά έχει οθόνη 4 που είναι μεγάλη για τα γούστα μου και έχει windows phone που δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα. από τα 3 που έχεις εκεί... alcatel... αν βρεις στο δρόμο σου το 520 ή το 530 ριξτα μια ματιά αν θες. έχουν βελτιωθεί πολύ. και στο μέγεθος με το 3,5 είναι μικρή η διάφορα. alcatel¨112,5mm nokia 119.7mm Edited September 1, 2014 by Dimis164 mm Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Και εγώ προτείνω τα 2 Lumia, ή αν θες, κοίτα το 620 με 3,8 inches οθόνη. Edit: Είδα ότι θες δίκαρτο, άρα 530 DS αν θες απροβλημάτιστη λειτουργία. Edited September 1, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts