lad Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδιά να μην ξεχνάμε πάντως και τις εταιρείες... Η lg ναι μεν βιάστηκε να το βγάλει και είχε ως συνέπεια αυτά τα προβλήματα που έχει γίνει μεγααααλος ντόρος αλλά έχει κάνει κάτι update και δείχνουν απ'οτι λένε να έχουν διορθωθεί. Το Z2 από την άλλη πόσο καιρό έχει που έχει βγει??? Η Sony τι έχει κάνει για το θέμα της κάμερας της??? Μην αναφέρω και με ορισμένες παρτίδες που είχαν κενό ανάμεσα πλαίσιο και γυαλί..... Πάντως και εγώ εδώ και μια εβδομάδα αυτό το ερώτημα με βασανίζεις καθώς είμαι ανάμεσα στα δύο αυτά... Κάτοχος xperia t ακόμη και με όχι καλές εντυπώσεις για την εταιρία Sony στο θέμα update καθώς πριν κανένα τετράμηνο πήρα 4.3. Κάτι το οποίο με ξάφνιασε αφού δεν νόμιζανα την έπαιρνα... κατοχος του xperiaT και εγω και ο λογος που το αλλαζω ειναι η μπαταρια (ηταν που ηταν τωρα με τον καιρο εγινε χαλια)το ακουστικο και το οτι με τον καιρο εγινε πολυ βαρυ,,,το G3 ερχεται λιγο πιο πισω περισσοτερο ειμαι μεταξυ note3 και Ζ2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 κι εγω ειμαι σε διαδικασια αλλαγης και σκεφτομαι τα 2 αυτα κινητα. κυριως με ενδιαφερει να μην εχω προβληματα με οθονες η οτιδηποτε αλλο. κατα δευτερον με ενδιαφερει η καμερα.οποιο κι αν επιλεξω θα ηθελα να εχει καμερα ανταξια εστω του s5 Που ειναι παρα πολυ καλη. και τελος να μην εχει κατασκευαστικα λαθη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanilla Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το Ζ2 έχει πολύ καλύτερη οθόνη από το Z1 που έχει πολύ πιο ζωντανά χρώματα όπως και με την κάμερα μπορείς να γράψεις βίντεο με 4k. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts