myrtOx Δημοσιεύτηκε August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2014 (edited) Γεια σας.. χρειάζομαι κινητό επειγόντως!! :cry: Ήμουν ανάμεσα στο galaxy s4 I9505 και I9506 αλλά δυστυχώς το I9506 έχει ακριβώσει και μάλλον το αφήνω έξω. Τη θέση του πήρε το LG G2! Να σας πω τις σκέψεις μου. 1ο. το s4 από'τι έχω καταλάβει έχει ελαφρώς καλύτερα κάμερα από το G2. 2ο. το s4 δέχεται microSD ενώ το G2 όχι.. και φοβάμαι ότι τα 10gb του κινητού δεν θα με φτάσουν (έχω ήδη ένα ipad με 16gb και το φουλάρω. οπότε σκέφτομαι το κινητό που θα έχει και μηνύματα, και επαφές, οι εφαρμογές, οι φωτογραφίες κλπ με τίποτα δεν με φτάνουν.. και το 32gb δεν έχει εγγύηση στην Ελλάδα απότι έχω διαβάσει). 3ο. στο s4 μπορεί να αφαιρεθεί η μπαταρία σε περίπτωση που χαλάσει, ή μειωθεί ο χρόνος ζωής της.. ενώ στο G2 όχι.. 4ο. και στο s4 υπάρχουν οι ευκολίες που παρέχουν οι αισθητήρες, τις οποίες δεν έχει το G2 (δεν ξέρω κατά πόσο στο τέλος χρησιμεύουν αλλά τώρα μου είναι πολύ ελκυστικές.) 5ο. το G2 είναι πιο όμορφο εμφανισιακά και έχει μεγαλύτερη οθόνη 6o. το G2 έχει μεγαλύτερη ισχύ στον επεξεργαστή 7ο. και όταν το δούλεψα σε ένα κατάστημα δίπλα δίπλα με το σε σύγκριση με το s4 μου φάνηκε ότι είναι πιο αληθινά τα χρώματα του (ενώ έχουν την ίδια ανάλυση οθόνης , και ήταν και τα 2 σε φουλ φωτεινότητα) και το άγγιγμα του είναι πολύ πιο ωραίο. Πείτε μου τη γνώμη σας..... Ευχαριστώ! :lost: Edited August 31, 2014 by myrtOx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Άστα αυτά να τρώγονται και πάνε για xiaomi mi3 64 gb. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Άστα αυτά να τρώγονται και πάνε για xiaomi mi3 64 gb. +1 μι3 64 gb και ξεχνάς τα άλλα δυο να σκοτώνονται.......... + μπαταρία του mi3 αντέχει χαλαρά 3 χρόνια χωρίς φθορά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtOx Δημ. August 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Σας ευχαριστώ για την πρότασή σας.. αλλά προτιμώ να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτές τις συγκεκριμένες συσκευές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Σας ευχαριστώ για την πρότασή σας.. αλλά προτιμώ να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτές τις συγκεκριμένες συσκευές! και τα δυο ειναι εξίσου πολύ καλά τηλέφωνα, το g2 υπερτερεί στην αυτονομία ενω το s4 στις φωτογραφικές δυνατότητες (ειδικά τη νύχτα) εφοσον δε σε καλύπτει ο αποθηκευτικος χώρος του g2, πήγαινε στο s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasch2 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Θα επιμείνω στο Mi3w 64gb και εγω. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Για το G2 32GB μέλη που μίλησαν πρόσφατα με την LG Hellas τους είπε ότι πλέον το υποστηρίζει... Για σιγουριά 100% πάρτους ένα τηλέφωνο... Όσο για τα κινητά εγώ θα διάλεγα LG G2 αλλά το 32άρι... Τα 16gb είναι πολύ λίγα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtOx Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Για το G2 32GB μέλη που μίλησαν πρόσφατα με την LG Hellas τους είπε ότι πλέον το υποστηρίζει... Για σιγουριά 100% πάρτους ένα τηλέφωνο... Όσο για τα κινητά εγώ θα διάλεγα LG G2 αλλά το 32άρι... Τα 16gb είναι πολύ λίγα... Τους πηρα τηλεφωνο. Καλυπτουν το 32αρι αλλα δεν το αντικαθιστουν αν εμφανισει καποιο προβλημα.. Μιλησα και με το καταστημα και αυτοι το αντικαθιστουν τις πρωτες 7 μέρες.. :worry: δεν ξέρω εαν είναι καλό αυτό. Εαν μου παθει κατι και δεν φτιαχνει; Θα πετασουν τα 350 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Τους πηρα τηλεφωνο. Καλυπτουν το 32αρι αλλα δεν το αντικαθιστουν αν εμφανισει καποιο προβλημα.. Μιλησα και με το καταστημα και αυτοι το αντικαθιστουν τις πρωτες 7 μέρες.. :worry: δεν ξέρω εαν είναι καλό αυτό. Εαν μου παθει κατι και δεν φτιαχνει; Θα πετασουν τα 350 ευρω; Αν το κατάστημα καλύπτει doa τότε αν εμφανίσει κάτι μέσα σε 7 μέρες μπορούν να στο αντικαταστήσουν. Απλώς μετά στο επισκευάζει η αντιπροσωπία. Αν σκοπεύεις να κάνεις την ίδια χρήση με το tablet τότε σίγουρα τα 16gb δεν σου αρκούν. Από τα όσα λες το s4 σε καλύπτει περισσότερο. Εγώ θα προτιμούσα το g2 λόγω της αυξημένης αυτονομίας και του καλύτερου επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtOx Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Αν το κατάστημα καλύπτει doa τότε αν εμφανίσει κάτι μέσα σε 7 μέρες μπορούν να στο αντικαταστήσουν. Απλώς μετά στο επισκευάζει η αντιπροσωπία. Αν σκοπεύεις να κάνεις την ίδια χρήση με το tablet τότε σίγουρα τα 16gb δεν σου αρκούν. Από τα όσα λες το s4 σε καλύπτει περισσότερο. Εγώ θα προτιμούσα το g2 λόγω της αυξημένης αυτονομίας και του καλύτερου επεξεργαστή. Ναι μου το αλλαζει το καταστημα που θα το παρω μεχρι τος 7 μερες. Αν όμως πάθει κάτι και δεν επιδιορθώνεται απο την εγγυηση τοτε τι; Η LG δεν προσφερει αντικατασταση στα 32 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ναι μου το αλλαζει το καταστημα που θα το παρω μεχρι τος 7 μερες. Αν όμως πάθει κάτι και δεν επιδιορθώνεται απο την εγγυηση τοτε τι; Η LG δεν προσφερει αντικατασταση στα 32 GB. Η αντικατάσταση παίζει μόνο για το 7ήμερο. Μετά είναι θέμα μόνο επισκευής αν θυμάμαι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ναι μου το αλλαζει το καταστημα που θα το παρω μεχρι τος 7 μερες. Αν όμως πάθει κάτι και δεν επιδιορθώνεται απο την εγγυηση τοτε τι; Η LG δεν προσφερει αντικατασταση στα 32 GB. Τοτε samsung, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη δυστυχως...για την αυτονομια του μπορεις να χρησιμοποιεις στις δυσκολες περιπτωσεις 2η μπαταρια ή powerbank. ή βολευεσαι με τα 16 (δηλαδη 10gb) του g2 και χρησιμοποιεις συνεχως το otg ως βοηθητικη μνημη με τα οποια μειονεκτηματα συνεπαγεται αυτο. Εγω μεσα σε μια εβδομαδα εχω γεμισει τα 12 απο τα 32gb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ναι μου το αλλαζει το καταστημα που θα το παρω μεχρι τος 7 μερες. Αν όμως πάθει κάτι και δεν επιδιορθώνεται απο την εγγυηση τοτε τι; Η LG δεν προσφερει αντικατασταση στα 32 GB. αντικατάσταση με καινούργιο δεν κάνει καμία εταιρεία αφου περάσουν 7 μέρες, μόνο επιδιόρθωση κάνουν (με εξαίρεση την oppo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ναι μου το αλλαζει το καταστημα που θα το παρω μεχρι τος 7 μερες. Αν όμως πάθει κάτι και δεν επιδιορθώνεται απο την εγγυηση τοτε τι; Η LG δεν προσφερει αντικατασταση στα 32 GB. Δεν υπάρχει κάτι που να μην επισκευάζεται. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtOx Δημ. September 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δεν υπάρχει κάτι που να μην επισκευάζεται. 100 % ?? θα είναι το πρώτο μου καλό smartphone.. και δεν γνωρίζω από αυτά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 100 % ?? θα είναι το πρώτο μου καλό smartphone.. και δεν γνωρίζω από αυτά .. ε ναι χάλασε μητρική αλλάζουν μητρική, χάλασε? οθόνη αλλάζουν οθόνη, χάλασε ηχειο - μικρόφωνο αλλάζουν, χάλασε camera αλλάζουν, χάλασε κάποιο κουμπί αλλαζουν... και ουαλα κάτι άλλο δεν έμεινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts