ovelix5 Δημοσιεύτηκε August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2014 (edited) http://www.gsmarena.com/lg_l90_dual_d410-6171.php Παρατήρησα οτι δεν υπάρχει θεμα για τη dual εκδοση του L90... Το εχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Edited September 1, 2014 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Ηρθε: http://www.e-shop.gr/lg-l90-dual-sim-d410-black-gr-p-TEL.009221 Λιγο αλμυρη τιμη... Θα περιμενω να πεσει κ το παιρνω για την γυναικα μου... Edited September 4, 2014 by Tragos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ηρθε: http://www.e-shop.gr/lg-l90-dual-sim-d410-black-gr-p-TEL.009221 Λιγο αλμυρη τιμη... Θα περιμενω να πεσει κ το παιρνω για την γυναικα μου... Μα εχει έρθει "καιρο" και στον τσιφουτι ξεκινάει απο πολύ πιο φθηνά. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Προτιμω απο καταστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Προτιμω απο καταστημα... Γιατι αυτά τι ειναι;; Και με βιτρίνα Μάλιστα! ! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epp1783 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ανεμενω να το παρω στις επομενες μερες! Τα χαρακτηριστικα του παντως εκτος απο τη δευτερευουσα καμερα δειχνουν παρα πολυ καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Δεν αντεξα σημερα με το απαραδεχτο galaxy young το οποιο το εκανα εργοστασιακες για ευνοητους λογους... Κ της παρειγγειλα το L90 D410 στα 194€ μαζι με τα εξοδα αποστολης περιπου απο τον τσιφουτη τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epp1783 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Μα εχει έρθει "καιρο" και στον τσιφουτι ξεκινάει απο πολύ πιο φθηνά. . . Sorry για το σχολιο αλλα τι εννοεις τσιφουτι? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 :) Skroutz.gr Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Καλα ρε παιδια, οσοι το εχετε γιατι δε γραφετε εντυπωσεις να γνωριζουμε κι εμεις οι υπολοιποι? Οθονη, καμερα, λειτουργια ολα καλα? Το σκεφτομαι για την κοπελα μου. Edit: Τωρα ειδα οτι ακομα δεν το εχει καποιος. Οποιος παραλαβει ενα συντομο review παρακαλω. :) Edited September 10, 2014 by eimai_kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Παρελαβα την Πεμπτη, αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω... Λοιπον για τις γυναικες-κοπελες μας ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Μολις το ανοιξα, πηγα να δω τι μνημη Ram τρεχει απο τη μανα του... 610mb,πριν το πειραξω, ειδα το ρολαρισμα του... γρηγορο οχι σφερα που λενε... αλλα ανετο, δε Λαγκαρει ουτε για πλακα... Φυσικα εκλεισα κατι "αχρηστες" εφαρμογες κυριως της Google... η Ram κατεβηκε στα 430 περιπου... Στραβωσα λιγο με την εσωτερικη Rom, μην περιμενετε να δειτε 6.5Gb οπως περιμενα, αλλα 4.78Gb... αλλα κ παλι ειναι αρκετα... Η μπαταρια εκπληκτικη, ειχε γυρω στο 30% κ εφαγε τοσο πειραγμα κ εβγαλε τη μερα... οποτε υπολογιζω 2-3 μερες αναλογα τη χρηση... απο καμερα δε το εχω τεσταρει, δεν ειμαι κ φαν, η οθονη μια χαρα ειναι, λιγο παραπανω φωτηνοτητα θα ηταν ακομη καλυτερα οσο αφορα κοντρα στον ηλιο, τα κουμπια δεν φωτιζονται οπως κ ολη τη σειρα 3 της Lg. Κ το Greenify δουλεβει κανονικα(αυταματα) κ χωρις ρουτ με καποιες ρυθμισεις που σε βαζει να κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Εκτός από τις γυναίκες μας και για μας μια χαρά είναι... Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 ΌΣΟΙ αναβάθμισαν στην τελευταία έκδοση ...πλέον ρουτ γίνεται με PurpleDrake :happy: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Το ξέρω ότι μπορεί να είμαι foul, αλλά έχω βάλει εδώ αγγελία με καλούδια για το L90 dual. Όποιος ενδιαφέρεται please let me know: http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/342493-1-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-lg-l90-dual-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-1-tempered-glass-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BC/ Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Ένα γρήγορο review για το LG l90 D410. Πρώην κάτοχος του μονοκαρτου πριν δύο ημέρες το άλλαξα για να πάρω το δικαρτο. Οι διαφορές ελάχιστες. Ίδια specs διαφορετικά τα κουμπιά πλοήγησης (λείπει το κεντρικό). Η μοναδική διαφορά που μπορώ να σημειώσω είναι η αυτονομία η οποία αλλάζει ελαφρώς χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα. Με βαριά χρήση (GPS, emails, browsing λίγο gaming) το βράδυ με βρήκε με 30%.Κοινώς μια χαρά! Το πήρα σε λευκό. Σε λευκό οφείλω να πω ότι βγάζει πολύ πλαστικούρα αλλά στα λεφτά αυτά και δόξα Τον Κύριο να λέμε. Χωρίς nfc η συγκεκριμένη έκδοση. Απροβληματιστη η λειτουργία δύο καρτών. Με το που το άνοιξα υπήρχε update που διορθωνε θέματα LCD. Overall μια εξαιρετική επιλογή για δικαρτο. Edited October 31, 2014 by Getapen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Παιδιά πολύ καλό κινητό έχει πέσει κάτω από τα 150 ευρω και είναι και LG. Νομίζω ότι πραγματικά φαίνεται πολύ ακριβότερο Gorilla δεν είναι ? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apemperor Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Καλησπερα σε ολους!Ενδιαφερομαι γι αυτο το κινητο.Το εχει δοκιμασει καποιος?Βγαζει καποια προβληματα?Βασικα,θελω dual sim και ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lenovo a536.Μπορει καποιος να με βοηθησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmsok Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλησπέρα το κινητό το έχω 1 μηνά τώρα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα του έβαλα αρκετές εφαρμογές και πάει σφαίρα η κάμερα του δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε άλλα δεν περίμενα με 140 € να έχω και "φωτογραφικό" κινητό , από σήμα και ήχο όλα οκ Με το που το άνοιξα εκανε update κατι για την οθονη νομιζω εντάξει η μπαταριά δυο μέρες με μέτρια χρηση το πολυ αν δεν κάνω λάθος το lenovo a536 εχει καλύτερη μπαταρία μου αρεσε πάρα πολυ το τηλεκοντρόλ ir που εχει προ εγκατεστημένο μονο που δεν εχει επιλογές για αποκωδικοποιητή (π.χ. νοβα) για καποιο λογο οτι αλλο τηλεκοντρόλ κι αν έστησα δεν μου δουλεψε τωρα θελω να δοκιμάσω να το ρουταρω αλλα φοβάμαι λιγο δεν το έχω ξανακάνει εχει κανεις κανεναν ευκολο οδηγο ; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 καλησπερα παιδια!εχω το l90 d405 και κατα λαθος πηρα ενα tempered glass της inos για το d410. το πηρα 12 ευρω,αν ενδιαφερεται καποιος το δινω 10. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freekafe Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Παιδιά γειά σας!! Υπάρχει ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχει η αδερφή μου το εν λόγω κινητό τους τελευταίους μήνες και ήταν είναι πάρα πολύ ευχαριστημενη. Μέχρι την στιγμή που την επεισα να το αναβάθμιση σε lollipop μετά από ειδοποίηση του ίδιου του κινητού!! Από εκείνη τι στιγμή ξεκίνησαν τα προβλήματα!!!! Το κινητό έγινε πολύ πιο αργό σε κατάσταση που σπάει νεύρα και καταναλώνει και την μπαταρία πιο γρήγορα. Και φυσικό ήταν η αδερφή μου να με κράζει!! Λίγο που το έψαξα στα ξένα forum λένε ακριβώς τα ίδια και κράζουν και αυτοί!!Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να επαναφέρω το κινητό στην προηγούμενη κατάσταση (kitkat).Απο που να κατεβάσω την official rom και τα εργαλεία που χρειάζεται και πως να την φλασαρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy22 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Εχω και γω προβληματα μετα την αναβαθμηση σε 5.0.2 Ας ελπισουμε η LG να τα δει και να παει σε 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts