Jump to content

LG G2 H SAMSUNG S4?

athina000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το...νοκια λουμια 1020 αν σε ενδιαφερει να βγαζεις αξιοπρεπεις νυχτερινες φωτο. Τα 2 που αναφερεις ειναι πολυ καλα για κινητα με μικρο προβαδισμα του s4 στην φωτογραφικη. Υπαρχει νημα για την καλυτερη φωτογραφικη, αν δεις τις τελευταιες 20-30 σελιδες εχουν ποσταρει σχετικα με το ερωτημα σου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562

αυτο σκεφτομουν να παρω ομως ειν τηλεφ 2χρ πισω χει καταργηθει απ τα μαγαζια σκεφτηκα να το παρω απ το skroutz αλλα σε περιπωση που χαλασει θα μπορω να το φτιαξω θα υπαρχουν ανταλλακτικα?

αυτο σκεφτομουν να παρω ομως ειν τηλεφ 2χρ πισω χει καταργηθει απ τα μαγαζια σκεφτηκα να το παρω απ το skroutz αλλα σε περιπωση που χαλασει θα μπορω να το φτιαξω θα υπαρχουν ανταλλακτικα?

ναι για μια διετία τουλάχιστον είναι υποχρεωμένοι να έχουν ανταλλακτικά

αν πρωταρχικός σκοπός είναι camera παρτο αλλιώς δεν άξιζε, εγώ πάντως κράτησα σαν δεύτερη συσκευή το Nokia 808 και καλά έκανα, μέχρι τώρα δεν βγήκε κινητό με αντίστοιχη camera.

Εγω παλι που κρατησα μια εβδομαδα ενα 1020 δεν εμεινα και πολυ ικανοποιημενος.Περισοτερο μου αρεσε το Ζ2 σε καμερα.

Βεβαια για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι επαγγελματιας ουτε εχω ιδιαιτερες γνωσεις οποτε ειναι πολυ υποκειμενικο αυτο που λεω.

Καποιος που ασχολειται παραπανω σιγουρα βλεπει πραγματα που εγω δεν μπορω.Απο την αλλα ομως αυτοι που εχουν μερακι δεν θα περιμενουν να παρουν ενα 1020 για να κανουν την δουλεια τους αλλα θα εχουν μια dslr γι αυτο..

Παντως με το m8 που εχω τωρα παλι ικανοποιημενος ειμαι...

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

ευχαριστω...αυτο που μενδιαφερει ειναι κυριως η καμερα το lg g2 εχω ακουσει καλαα λογια σα συσκευη κ φωτογρ που ειδα βγαζει καλες τη μερα αλλα δε ξερω νυχτα γιαυτ ελεγα μηπως το χει καποιος κ μου λεγε τη γνωμη του

Εγω παλι που κρατησα μια εβδομαδα ενα 1020 δεν εμεινα και πολυ ικανοποιημενος.Περισοτερο μου αρεσε το Ζ2 σε καμερα.

Βεβαια για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι επαγγελματιας ουτε εχω ιδιαιτερες γνωσεις οποτε ειναι πολυ υποκειμενικο αυτο που λεω.

Καποιος που ασχολειται παραπανω σιγουρα βλεπει πραγματα που εγω δεν μπορω.Απο την αλλα ομως αυτοι που εχουν μερακι δεν θα περιμενουν να παρουν ενα 1020 για να κανουν την δουλεια τους αλλα θα εχουν μια dslr γι αυτο..

Παντως με το m8 που εχω τωρα παλι ικανοποιημενος ειμαι...

αυτές η cameres (1020, 808) δίνουν καλά αποτελέσματα έως πάρα πολύ καλά σε αυτούς που ξέρουν, για άτομα που δεν έχουν ιδέα δεν κάνει και πολύ εκεί κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό το iphone το οποίο έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στο αυτόματο, και τώρα τελευταία προσπαθεί και η Sony με μέτρια αποτέλεσματα

έχει και πολύ καλό auto το m7/m8 αλλά φώτο τους κάνουν μόνο να της βλέπεις στο κινητό, για pc και επεξεργασία αργότερα δεν κάνει ούτε για αστείο όμως (βλέπε μικρή ανάλυση)

Edited by egodemis

αυτές η cameres (1020, 808) δίνουν καλά αποτελέσματα έως πάρα πολύ καλά σε αυτούς που ξέρουν, για άτομα που δεν έχουν ιδέα δεν κάνει και πολύ εκεί κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό το iphone το οποίο έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στο αυτόματο, και τώρα τελευταία προσπαθεί και η Sony με μέτρια αποτέλεσματα

έχει και πολύ καλό auto το m7/m8 αλλά φώτο τους κάνουν μόνο να της βλέπεις στο κινητό, για pc και επεξεργασία αργότερα δεν κάνει ούτε για αστείο όμως (βλέπε μικρή ανάλυση)

Συμφωνω απολυτα μαζι σου γι αυτο αλλωσυε ειπα οτι δεν εχω γνωσεις...Οποτε εχει να κανει καθαρα με τις γνωσες του καθενα αν θα παρει κατι και θα τα κανει ολα στον αυτοματο η κατι εξειδικευμενο για να το ρυθμισει οπως επιθυμει αναλογα την περισταση.

Η καμερα του Μ8 δηλαδη κατατασσεται στις χαλια???

Συμφωνω απολυτα μαζι σου γι αυτο αλλωσυε ειπα οτι δεν εχω γνωσεις...Οποτε εχει να κανει καθαρα με τις γνωσες του καθενα αν θα παρει κατι και θα τα κανει ολα στον αυτοματο η κατι εξειδικευμενο για να το ρυθμισει οπως επιθυμει αναλογα την περισταση.

Η καμερα του Μ8 δηλαδη κατατασσεται στις χαλια???

στης μέτριες και αν έχεις σκοπό να βλέπεις από το pc της φοτο η ακόμη και επεξεργασία τότε κάτω από το μέτριο

αφού λοιπόν βάλαμε και στο παιχνίδι και αλλα κινητά πλην των δυο του τίτλου, φανταστικές νυχτερινές φωτογραφίες βγάζουν και τα galaxy s4 zoom και galaxy k zoom.

Το lumia να σημειωθεί ότι έχει πολύ κακή αυτονομία.

όπως είπαμε μόνο camera είναι και ποιότητα κατασκευής σε όλα τα άλλα μέτριο

αφού λοιπόν βάλαμε και στο παιχνίδι και αλλα κινητά πλην των δυο του τίτλου, φανταστικές νυχτερινές φωτογραφίες βγάζουν και τα galaxy s4 zoom και galaxy k zoom.

αυτά είναι φωτογραφικές μηχανές με κινητό πάνω τους (βλέπε μέγεθος, βάρος, όγκος)

όπως είπαμε μόνο camera είναι και ποιότητα κατασκευής σε όλα τα άλλα μέτριο

αυτά είναι φωτογραφικές μηχανές με κινητό πάνω τους (βλέπε μέγεθος, βάρος, όγκος)

το έχεις ξαναπεί αυτο, παίρνουν και τηλέφωνο μην ανησυχείς.

το έχεις ξαναπεί αυτο, παίρνουν και τηλέφωνο μην ανησυχείς.

το ξέρω για αυτό λέω είναι φωτογραφική που της κόλλησαν τηλέφωνο (δεν λέω κάτι παράλογο αυτή είναι η αλήθεια κάνεις δεν το αρνείται ούτε καν η ίδια η applesung)

το ξέρω για αυτό λέω είναι φωτογραφική που της κόλλησαν τηλέφωνο (δεν λέω κάτι παράλογο αυτή είναι η αλήθεια κάνεις δεν το αρνείται ούτε καν η ίδια η applesung)

ακριβως, ειναι κινητό με φωτογραφική μαζι και τραβάει καταπληκτικες νυχτερινές φωτο για να επανέλθουμε και στο θεμα του τίτλου.

ακριβως, ειναι κινητό με φωτογραφική μαζι και τραβάει καταπληκτικες νυχτερινές φωτο για να επανέλθουμε και στο θεμα του τίτλου.

ακριβός απλός εγώ λέω ποιο σωστά φωτογραφική με ένα κινητό είναι σε όλα τα υπόλοιπα έχεις απόλυτο δίκιο

Ωραιο κ το galaxy αλλα ειν παλιο νομιζω το σκεφτ πιο παλια αλλα δε το εβρισκα να το αγορασω.....κ οπου ρωτησα για καλη συσκευη να μη κολλαει κ να βγαζι καλες φωτο μου παν αυτα τα δυο που γραψα στο τιτλο τα δα μαρεσαν κ μενα απλα δε ξερω πιο ειν πιο καλο Edited by athina000

Ωραιο κ το galaxy αλλα ειν παλιο νομιζω το σκεφτ πιο παλια αλλα δε το εβρισκα να το αγορασω.....κ οπου ρωτησα για καλη συσκευη να μη κολλαει κ να βγαζι καλες φωτο μου παν αυτα τα δυο που γραψα στο τιτλο τα δα μαρεσαν κ μενα απλα δε ξερω πιο ειν πιο καλο

στη νυχτερινή φωτογραφία υπερτερεί το s4. την ημέρα βγάζουν και τα δυο εξίσου πολύ καλές φωτογραφίες.

Ωραιο κ το galaxy αλλα ειν παλιο νομιζω το σκεφτ πιο παλια αλλα δε το εβρισκα να το αγορασω.....κ οπου ρωτησα για καλη συσκευη να μη κολλαει κ να βγαζι καλες φωτο μου παν αυτα τα δυο που γραψα στο τιτλο τα δα μαρεσαν κ μενα απλα δε ξερω πιο ειν πιο καλο

Για φωτογραφιες και βιντεο και για εξτρα χωρο λογω υποδοχης καρτας sd πας για S4,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν βγαζει ωραιες φωτογραφφιες και το G2.

Για ολα τα υπολοιπα(μα για ολα ομως) πας καρφι για G2.

Πληρωνεις καποιο φορο που παει ανα γραμμα?Γιατι τα χεις τσεκουρεψει ολα:lol:

Περα απο την πλακα αν πρεπει να επιλεξεις αναμεσα σε αυτα τα δυο αποκλειστικα τοτε G2 , μονοδρομος.

Συμφωνώ και γω πώς ανάμεσα στα δύο το G2 είναι μονόδρομος. Και μην ξεχνάμε πως έχει και οπτικό σταθερό ποιητή εικόνας ο οποίος βοηθάει πραγματικά πολύ στις νυχτερινές φωτό.