shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 7, 2004 Έκανα χτες το 3d mark 05 στο PC μου και παρατήρησα ότι η CPU χτύπησε 70 βαθμούς μέσα στο test (έβλεπα το graph του speedfan). Είναι λογικό αυτό ρε παιδιά; Σαν πολύ δεν είναι; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Ναί, είναι λίγο πολύ, έστω και για Preshot. Εμένα με μαμίσια ψύκτα και ανεμιστηράκι με το Doom 3 να «βαράει» (φαντάζομαι περνάει για full load) αλλά και το Prime95 στο φουλ, πάει γύρω στους 60 βαθμούς... Βέβαια, έχω ανεμιστήρες εισαγωγής & εξαγωγής στο κουτί... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Να ρωτήσω, τι μητρική έχετε? Από bios βλέπετε θερμοκρασίες ή από κάποιο άλλο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Εγώ έχω P4 prescot 3.2 και με τη μαμίσια ψύκτρα έφθανε στους 65 βαθμούς και είχε και πολύ θόρυβο(5500 στροφές του ανεμιστήρα) και πήρα μια άλλη 28 € μέχρι 2500 στροφές και απαλλάχτηκα και από τον θόρυβο και η θερμοκρασία μέχρι 56 βαθμούς σε πλήρες φορτίο και με overcloking 10% στα 3,550 GHz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Μην ανησυχείτε ρε παιδιά, η Intel δίνει εργοστασιακά ότι η ανεκτικότητα των επεξεργαστών μπορεί άνετα να είναι μέχρι 80 βαθμούς. Οπότε σε full load δεν είναι και τόσο παράλογο να βλέπετε 70άρια.. Βέβαια εξαρτάται και από το χώρο και την εποχή του χρόνου η θερμοκρασία. Για παράδειγμα, εγώ με επεξεργαστή 2,8 και σύστημα πολύ προσεγμένο για τη θερμοκρασία είχα 40 βαθμούς όλο το χειμώνα, που εκτοξεύτηκαν στους 48 το καλοκαίρι. Έτσι αποφάσισα και άλλαξα ψύκτρα,καθώς και πρόσθεσα μια σειρά από ανεπιστήρες στο κουτί, οπότε και το καλοκαίρι μου δούλευε (με φυσιολογική χρήση) γύρω στους 40 βαθμούς. ...Άλλωστε και πρόβλημα να σου παρουσιάσει έχεις 3 χρόνια εγγύηση.. :) Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 εγώ με northwood 3.0GHz ακόμα και σε full load δεν το έχω δει να ανεβαίνει πάνω από 50 άντε 55... το fan βέβαια φτάνει ώρες ώρες τισ 5500 στροφές... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sagiadinos ( 7 Οκτ. 2004 , 10:37) Εγώ έχω P4 prescot 3.2 και με τη μαμίσια ψύκτρα έφθανε στους 65 βαθμούς και είχε και πολύ θόρυβο(5500 στροφές του ανεμιστήρα) και πήρα μια άλλη 28 € μέχρι 2500 στροφές και απαλλάχτηκα και από τον θόρυβο και η θερμοκρασία μέχρι 56 βαθμούς σε πλήρες φορτίο και με overcloking 10% στα 3,550 GHz. Γειά σου sagiadino Μπορείς να μας πεις τι μάρκα είναι η ψύκτρα και από που την πήρες. Ξερει κανείς να προτείνει πραγματικά αθόρυβη ψύκτρα/ανεμιστήρα για prescot που να είναι αποτελεσματική (να ψύχει δηλαδή σωστά τον επεξεργαστή). Έχω δει πάρα πολλές στα site που διαφημίζονται ως super-αθόρυβες και μόλις ζεσταθεί λιγο ο επεξεργαστής κανουν σαν φορτηγά. Την έχω πατήσει ετσι με μία GlobalWin που μου την πούλησαν για αθόρυβη γι' αυτό ζητάω δοκιμασμένη λύση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 παιδια κι εμενα (2,8) ψιλοανεβαζε λιγο θερμοκρασιες, πηρα και εβαλα μια arctic silver και επεσα 5-6 βαθμους κατι ειναι κι αυτο :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος willyd ( 7 Οκτ. 2004 , 13:10) Την έχω πατήσει ετσι με μία GlobalWin που μου την πούλησαν για αθόρυβη γι' αυτό ζητάω δοκιμασμένη λύση. Δοκίμασε της Thermaltake. Εννοείται πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις πάντα... Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Πραγματικά αθόρυβα ανεμιστηράκια/ψύκτρες είναι αυτά της Zalman. Tην thermaltake δεν την εμπιστεύομαι σε θέματα θορύβου πλέον. Κουτί το οποίο σύμφωνα με το site της έχει "αθόρυβο" σύστημα ψύξης με δύο ανεμιστήρες 12cm, χαλάει τον κόσμο από φασαρία. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts