Jump to content

φτηνο κινητο για το αυτοκινητο(ως gps)

aplostra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω για ενα κινητό με 1g ram,καλο gps και καλή μπαταρία.

Θελω να το εχω στο αυτοκίνητο ως gps και να παρακολουθώ το obd.

να είναι (πολυ)κάτω από 100$.

Δεν ειναι θεμα των ΜΤΚ επεξεργαστων.Εχει ξαναναφερθει.Ειναι θεμα της χαμηλης ποιοτητας κεραιων που υπαρχουν στα μοντελα αυτου του κοστους.Το Huawei Honor 3C με MTK6582 εχει εξαιρετικο GPS οπως διαβαζω.Δεν θα βρεις κατι υποφερτο στα 100$.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Οποιοδήποτε Nokia με Windows 8 έχει δωρεάν και για πάντα λογισμικό πλοήγησης και ενημερώσεις, νομίζω δεν θα βρείς κάτι καλύτερο και απορώ πως ακόμα δεν το προτεινε κάποιος φίλος?

σε αυτα τα λεφτα δεν......... ανεβα 115 ευρω :)

Οποιοδήποτε Nokia με Windows 8 έχει δωρεάν και για πάντα λογισμικό πλοήγησης και ενημερώσεις, νομίζω δεν θα βρείς κάτι καλύτερο και απορώ πως ακόμα δεν το προτεινε κάποιος φίλος?

Όντως!

Χαλαρά nokia που κλειδώνουν δορυφόρους σε 1-2 δευτερόλεπτα, με έτοιμους χάρτες με φωνητική πλοήγηση κλπ.

Το 625 που έχει μεγάλη οθόνη είναι ιδανικό. Εναλλακτικά για φθηνότερο παραμένει το 520.

Όντως!

Χαλαρά nokia που κλειδώνουν δορυφόρους σε 1-2 δευτερόλεπτα, με έτοιμους χάρτες με φωνητική πλοήγηση κλπ.

Το 625 που έχει μεγάλη οθόνη είναι ιδανικό. Εναλλακτικά για φθηνότερο παραμένει το 520.

+1 ενα Microsoft Lumia 630 θα εκανε δουλεια.............. αλλα δυστιχος είναι στα 125 130 ευρο και ο χρήστης εχει βάλει σαν στόχο...........75 eyrv........

Ναι αλλά βλέπω και το obd από το κινητό γιαυτό ήθελα αντροιντ.... Υπάρχει το torque για win;

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/obd-auto-doctor/68fcb70d-c259-4e1d-8158-27735854493c

αυτο υπαρχει

παντος αν θες android ανεβα έστω 110 115 ευρώ (xiaomi hongmi 1s)

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/obd-auto-doctor/68fcb70d-c259-4e1d-8158-27735854493c

αυτο υπαρχει

παντος αν θες android ανεβα έστω 110 115 ευρώ (xiaomi hongmi 1s)

Θα συμφωνήσω και εγώ. Ανεβαίνοντας κατά 50$ (€113.38 τελική), αγοράζεις αξιόλογο κινητό που μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Αλλιώς....τζου! ;)

Ως heavy user gps όταν το απαιτούσε η παλιά δουλειά μου να συμπληρώσω οτι αν θές "βαριά" χρήση -πολλούς διαφορετικούς προορισμούς/μέρα, ο χρόνος σου να είναι πολύτιμος,περιορισμένος κτλ- ένα κανονικό gps είναι must. Αν βάζεις μια διαδρομή τη μέρα τότε νομίζω θα είσαι οκ με το gps του κινητού. My 2 cents :)