mossikukulas Δημοσιεύτηκε August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 28, 2014 Γεια σας παιδια θα ηθελα μια αποψη για επιλογη κινητου με μεγαλη οθονη. Τιμη να κυμαινεται 200-210 δολλαρια το πολυ. Με σειρα προτεραιοτητας με ενδιαφερει. 1. μεγεθος οθονης (οσο πιο μεγαλη τοσο το καλυτερο!) 2. βαρος (ει δυνατον να μη το νιωθεις σαν βαριδι στην τσεπη-αν χωραει) 3. αξιοπιστια (προς το παρον σκεφτομαι να παρω το xiaomi note 3 λογω αξιοπιστιας απο οσα ακουω/διαβαζω) 4. 2gb RAM 5. λοιπα χαρακτηριστικα Καταλαβαινω οτι οι επιλογες ειναι περιορισμενες αλλα θα ηθελα την γνωμη και την εμπειριας ει δυνατον! ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Asus Zenphone 6 στα 220 το 16άρι 6.0 inch IPS Screen, 1280*720 pixel - Intel Atom Z2580 2.0GHz Dual core - Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/2100 MHz - 2 GB RAM + 16 GB ROM - 13MP back camera + 2MP front camera - The latest Android 4.3 System upgrade to 4.4 Kitkat Πολύ καλό UI που δεν λαγκάρει και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο . Edited August 28, 2014 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Συμφωνω οτι το Zenfone ειναι αριστη επιλογη, αρκει να μην θες πολυ βαρυ gaming. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Μιας και κάνω παρόμοια αναζήτηση να ρωτήσω το Asus Zenphone 6 με το Asus FonePad Note FHD 6 τί διαφορά έχουν ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. August 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Συμφωνω οτι το Zenfone ειναι αριστη επιλογη, αρκει να μην θες πολυ βαρυ gaming. οχι φιλε μου δεν εχω προθεση να κανω gaming με το κινητο μονο στο PC :) απο καμερα πως τα παει? εχει καποιος εμπερια απο πρωτο χερι? ευχαριστω παιδια και το zenphone 5 φαινεται καλη επιλογη για 180 δολλαρια περιπου πιο οικονομικη επιλογη που το βρηκατε 220 δολλαρια το zenphone 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το ASUS Fonepad Note FHD6 πάντως έχει στα mediamarkt 219€ . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μην το σκέφτεσαι Xiaomi note και ξεμπερδεψες Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μην το σκέφτεσαι Xiaomi note και ξεμπερδεψες Δεν μου αρέσει, το έχω δουλέψει για λίγο και δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. August 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Δεν μου αρέσει, το έχω δουλέψει για λίγο και δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις . τι δεν σου αρεσε συγκεκριμενα? απο περιεργεια ρωταω καλο ειναι να διαβαζεις ολα τα θετικα αλλα καλο ειναι να ξερεις και τα αρνητικα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Amoi A928W τι λεει? εχει 1080p οθονη αν και μονο 5 ιντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 το xiaomi ειναι και μεγάλο και 200 γραμμάρια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 τι δεν σου αρεσε συγκεκριμενα? απο περιεργεια ρωταω καλο ειναι να διαβαζεις ολα τα θετικα αλλα καλο ειναι να ξερεις και τα αρνητικα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Amoi A928W τι λεει? εχει 1080p οθονη αν και μονο 5 ιντσες Η φωτεινότητα και οι χρωματικές αποχρώσεις της οθόνης. Επίσης το ότι δεν αναγνωρίζει αμέσως τους αριθμούς και πρέπει να βάλεις μπροστά το +30. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Δες και το Huawei Honor 3x Συμφωνώ πολύ καλύτερο από το Xiaomi, και ακόμα καλύτερο λόγω FHD οθόνης το Huawei Honor 3X Pro στα 204€. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. August 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 καταρχας να ξεκαθαρισω οτι το budget ειναι μεχρι 210 δολλαρια ητοι 160 ευρω, οχι 210 ευρω :p Amoi A928W το ξερει καποιος? εχει 1080p οθονη το Honor 3x εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα ξεφευγει λιγο απο το budget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εγώ παρήγγειλα αυτό.....http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Δεν είναι δοκιμασμένο ΑΛΛΑ είναι Lenovo.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εγώ παρήγγειλα αυτό.....http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Δεν είναι δοκιμασμένο ΑΛΛΑ είναι Lenovo.......... +1 για το a8 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. August 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 http://www.minideal.net/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-2gb-8gb-13-0mp-android-4-2-wcdma.html για αυτο εδω εχει καποιος γνωμη? 5 ιντσες οθονη 2 gb ram συμπαθητικη φαινεται η καμερα και απο performance καλα τα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 +1 για το a8 Εχει ωραια χαρακτηριστικα! Βγαινει σε δικαρτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) παιδια βλεπω το INEW V8 εχει πεσει πολυ σε τιμη και το INEW I4000S που εχει 5 ιντσες οθονη και 1080p αναλυση ειναι επισης στα 200 δολλαρια αυτα τα κινητα τι λενε απο αξιοπιστια? δεν την εχω ξαναψαξει ως μαρκα να προσθεσω οτι δεν με ενδιαφερει να περασω ελληνικα στο κινητο με την "μαμισια" ROM αν εχει αγγλικα-κινεζικα ειμαι ευχαριστημενος Edited September 4, 2014 by mossikukulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts