Jump to content

Αγορα android κινητου μεχρι 250€ με καλα specs

sakdim
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σε ολους. η αληθεια ειναι οτι ενδεχομενως να υπαρχει ηδη αλλο νημα αναλογο με το δικο μου αλλα ειναι τοσα πολλα που δεν αντεξα περα απο τη 4η σελιδα. στο θεμα μας τωρα.

χρειαζομαι την εμπειρια/γνωμη σας σχετικα με την αγορα κινητου (οχι πανω απο 250€). ειχα βρει το thl5000 αλλα κατι δεν μου παει καλα αν και παρακολουθω το αντιστοιχο νημα και πολλοι φιλοι ειναι ικανοποιημενοι. επισης ειδα και το huawei honor 6 αλλα ξεφευγει αρκετα στην τιμη αν και απο οτι καταλαβαινω προκειται για μια απο τις κορυφαιες προτασεις αγορας.

για να μην κουραζω σας γραφω τα βασικα που χρειαζομαι και ελπιζω να μην με βρισετε για τις απαιτησεις μου.

1) μεχρι 5'' οθονη (1920x1080) (λογω ταινιων)

2) ικανοποιητικη ισχυς CPU (υποθετω minimum quad-core γιατι παιζω αρκετα games δυστυχως...)

3) 2 GB RAM

4) minimum 16GB εσωτερικη μνημη

5) υποδοχη sd card, fm radio

6) ικανοποιητικη αυτονομια μπαταριας

7) οι 2 καρτες sim δεν ειναι υποχρεωτικες αλλα ευπροσδεκτο αν γινεται

8) συμβατο με ελληνικη γλωσσα, δικτυα ελληνικων εταιρειων, google play κλπ

οτιδηποτε αλλο σε specs ευπροσδεκτο σε περιπτωση που ξεχναω κατι.

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ολους τους φιλους και ζητω συγνωμη αν ζηταω κατι που ισως να μην υπαρχει.

Καλημερα, xiaomi mi3 χωρις micro sd

και με τα ρεστα κερνας σουβλακια τους φιλους σου για το καλοριζικο.

1+7 Pro

Όπως είπανε και πιο πάνω....Xiaomi Mi3 16GB - 215€ τελική! Εάν μπορείς να φτάσεις στα 280€ το budget σου, μπορείς να πάρεις και την 64GB έκδοση που έχει περισσότερο χώρο, αν και το κινητό δέχεται και OTG

Όπως είπανε και πιο πάνω....Xiaomi Mi3 16GB - 215€ τελική! Εάν μπορείς να φτάσεις στα 280€ το budget σου, μπορείς να πάρεις και την 64GB έκδοση που έχει περισσότερο χώρο, αν και το κινητό δέχεται και OTG

η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαι την sd καρτα. αν εφτανα στα 280 θα πηγαινα στο honor 6 αβλεπι.

ευχαριστω πολυ παντως

Εγω σου προτεινω το zte nubia z7 mini. Εχει τον πιο δυνατο επεξεργαστη που υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα :happy:

Δεν νομίζω.. Έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή από το Xiaomi, αλλά έχει και 4k οθόνη, η οποία είναι άχρηστη αυτή τη στιγμή , και θα ξεπατωνει τον επεξεργαστή και την μπαταρία.. Εγώ πιστεύω ότι θα κολλάει σε σχέση με το Xiaomi mi3
1+7 Pro

Δεν νομίζω.. Έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή από το Xiaomi, αλλά έχει και 4k οθόνη, η οποία είναι άχρηστη αυτή τη στιγμή , και θα ξεπατωνει τον επεξεργαστή και την μπαταρία.. Εγώ πιστεύω ότι θα κολλάει σε σχέση με το Xiaomi mi3

Τα έχετε μπερδέψει λίγο παιδιά.. Το ZTE nubia mini Z7 έχει fullHD ανάλυση και λίγο κατώτερο επεξεργαστή από το xiaomi m3. Συν ότι το ZTE έχει ιδανικές διαστάσεις για 5 ίντσες και παίρνει 2 sim και κάρτα sd αλλά έχει μικρότερη μπαταρία από το xiaomi..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Οι επιλογες που ικανοποιουν τις προυποθεσεις που εθεσες ειναι 2:

-το honor6 οπως ειπες που ειναι εκτος μπατζετ(αξιζει ομως) το οποιο ειναι ομως ηδη δοκιμασμενο απο την κοινοτητα εδω.

-το ζτε7 μινι που ειναι εντος μπατζετ αλλα δεν εχει δοκιμαστει ακομα εδω και ειδικα στο θεμα της αυτονομιας εχω αμφιβολιες.

Εγω ή θα περιμενα να παραλαβουν καποιοι το ζτε ή θα μαζευα τα λιγα ευρω για το honor.

Υπαρχουν και προτασεις που ειναι φθηνοτερες, δοκιμασμενες οπως το coolpad f1 αλλα και νεες οπως το lenovo a806.

Τα έχετε μπερδέψει λίγο παιδιά.. Το ZTE nubia mini Z7 έχει fullHD ανάλυση και λίγο κατώτερο επεξεργαστή από το xiaomi m3. Συν ότι το ZTE έχει ιδανικές διαστάσεις για 5 ίντσες και παίρνει 2 sim και κάρτα sd αλλά έχει μικρότερη μπαταρία από το xiaomi..

To z7 mini εχει τον smapdragon 801 ενω το mi3 τον 800.

To z7 mini εχει τον smapdragon 801 ενω το mi3 τον 800.

Φίλος δεν έχει να πει κάτι αυτό .. του xiaomi είναι χρονισμένος ο επεξεργαστής στα 2,3 GHz γι αυτό και βγάζει antutu 35000+

και του z7 mini στα 2,0 GHz γι αυτό και βγάζει κάπου στα 30000 antutu.. δες και εδώ από μόνος σου τις διάφορες επεξεργαστή κ.α. http://www.devicespecifications.com/en/comparison/f3789514

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974